Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Micron associates best budsjett city rømming i europa

380 views

Published on

For reisende på et budsjett kommer her en liste over de mest prisgunstige byene i Europa. Fra de østlige grensene av kontinentet til kantene vestlige vil Europa ikke nødvendigvis renne lommer.
Sjekk ut disse fantastiske europeiske byer som passer en shoestring budsjett og penger bevisste sinn.

1. Lviv
En annen europeisk best bevarte by hemmeligheten er Lviv. Denne sjarmerende byen, ligger i den vestlige delen av Ukraina, er det billigste alternativet blant byer omtale ovenfor, og virkelig en givende destinasjon. Som landet ikke er del av den europeiske unionen, forblir prisene lave og rimelig selv for den mest budsjettbevisste besøkende. Et rom i herberger vil koste så lite som €10 og lokale øl i en bar er rundt €1. Selvfølgelig, er Lviv verdt et besøk ikke bare på grunn av sin lave priser. Byen amaze du med eksepsjonell arkitektur (sentrum er oppført Unesco World Heritage site), fabelaktig lokale markeder og restauranter, pastoral omgivelser og en av en slags atmosfære.

2. Vilnius
Vilnius, hovedstaden i Litauen, er en billigere versjon av Riga med sjarm, magisk atmosfære og vibe som kan være vanedannende. Den historiske gamlebyen, erklært Europas største barokk center av UNESCO, eventyr brosteinsgater, flotte mennesker og fantastisk atmosfære gjør Vilnius en av de mest interessante byer i området.
Ikke rart byen ble valgt europeisk kulturhovedstad i 2009. Å leve opp til dette bemerkelsesverdig rolle, byen ble renovert, mange bygninger og monumenter ble gjenopprettet og byens ansikt ble selv prettier og mer attraktivt. Prisene er lik de i Polen og landet også har ikke Euro, så det er bedre å skynd deg og leder for Vilnius før det går inn i Euro-sonen.

3. Wroclaw
Bare noen få timer unna Berlin, er Wroclaw en annen by reisemål hvor pakken av gode priser og store byen atmosfære er garantert. Mens hovedstaden i Polen, Warszawa, skremmer bort turister med høye priser og Krakow er å bli overfylt, Wroclaw nyter både rimelige kostnader ved å bo og hilser besøkende med mange fantastiske verve, uforglemmelig vibe og uoppdagede flekker. Spør en annen €10 for en anstendig måltid med en drink med mindre enn €2 for en halvliter og rundt €10 etter en hostel, er Wroclaw et fantastisk alternativ for reisende som er lite penger.

4. Budapest
En annen fantastisk og rimelige reisemål i Europa er Budapest, hovedstaden i Ungarn. Det er ikke så billig som det pleide å være et par år siden, men du kan fortsatt komme med på mellom €30 og €40 i dag uten for mye offer. Byen amaze du med den barokke arkitekturen, utmerkede museer og vakre innstillinger av romantiske Donau, energiske uteliv, billig mat og vin av ypperste kvalitet.
Budapest er byen for å gå nå – landet, om angitt EU-strukturer i 2004, ikke er fortsatt i Euro-sonen så det er fortsatt mye billigere enn sine Euro-sonen naboer – Slovakia, Østerrike og Slovenia. O

Published in: Business
 • you are right in what you have said. i was only thinking this the other day but i think i will now dig a little deeper.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

Micron associates best budsjett city rømming i europa

 1. 1. Micron Associates Best budsjett City rømming i Europa
 2. 2. 1. LvivEn annen europeisk best bevarte by hemmeligheten er Lviv. Dennesjarmerende byen, ligger i den vestlige delen av Ukraina, er detbilligste alternativet blant byer omtale ovenfor, og virkelig en givendedestinasjon. Som landet ikke er del av den europeiske unionen,forblir prisene lave og rimelig selv for den mest budsjettbevisstebesøkende. Et rom i herberger vil koste så lite som €10 og lokale øli en bar er rundt €1. Selvfølgelig, er Lviv verdt et besøk ikke bare pågrunn av sin lave priser. Byen amaze du med eksepsjonell arkitektur(sentrum er oppført Unesco World Heritage site), fabelaktig lokalemarkeder og restauranter, pastoral omgivelser og en av en slagsatmosfære.
 3. 3. 2. VilniusVilnius, hovedstaden i Litauen, er en billigere versjon av Riga medsjarm, magisk atmosfære og vibe som kan være vanedannende.Den historiske gamlebyen, erklært Europas største barokk center avUNESCO, eventyr brosteinsgater, flotte mennesker og fantastiskatmosfære gjør Vilnius en av de mest interessante byer i området.Ikke rart byen ble valgt europeisk kulturhovedstad i 2009. Å leveopp til dette bemerkelsesverdig rolle, byen ble renovert, mangebygninger og monumenter ble gjenopprettet og byens ansikt bleselv prettier og mer attraktivt. Prisene er lik de i Polen og landetogså har ikke Euro, så det er bedre å skynd deg og leder for Vilniusfør det går inn i Euro-sonen.
 4. 4. 3. WroclawBare noen få timer unna Berlin, er Wroclaw en annen by reisemålhvor pakken av gode priser og store byen atmosfære er garantert.Mens hovedstaden i Polen, Warszawa, skremmer bort turister medhøye priser og Krakow er å bli overfylt, Wroclaw nyter både rimeligekostnader ved å bo og hilser besøkende med mange fantastiskeverve, uforglemmelig vibe og uoppdagede flekker. Spør en annen€10 for en anstendig måltid med en drink med mindre enn €2 for enhalvliter og rundt €10 etter en hostel, er Wroclaw et fantastiskalternativ for reisende som er lite penger.
 5. 5. 4. BudapestEn annen fantastisk og rimelige reisemål i Europa er Budapest,hovedstaden i Ungarn. Det er ikke så billig som det pleide å være etpar år siden, men du kan fortsatt komme med på mellom €30 og€40 i dag uten for mye offer. Byen amaze du med den barokkearkitekturen, utmerkede museer og vakre innstillinger av romantiskeDonau, energiske uteliv, billig mat og vin av ypperste kvalitet.Budapest er byen for å gå nå – landet, om angitt EU-strukturer i2004, ikke er fortsatt i Euro-sonen så det er fortsatt mye billigereenn sine Euro-sonen naboer – Slovakia, Østerrike og Slovenia. Oh,ja, og ikke forlate byen uten å prøve et bad i en av de mangethermal spa-sentrene – ikke uten grunn byen kalles Spa-hovedstaden i verden.
 6. 6. 5. PrahaTil tross for Prahas enorme popularitet fortsatt dette fabelaktigsjarmerende hovedstaden i Tsjekkia rimelig. Når det gjelderattraktivitet byen er satt i samme liga som Paris eller Vienna, men,Takk Gud, er prisene lavere. Trikset er å unngå fellene typiskturister hvor prisene er løftet utover skjellig grunn og venturebakgatene i byen der lokalbefolkningen spise, drikke og partiet formye mindre.Så lenge du bor ut de irske puber, en halvliter øl vil koste deg rundt€1,5, hostel innkvartering er mellom €10 og €15, og du vil ogsåbetale rundt €15 for en hyggelig restaurant måltid. På jakt etterbudsjett Praha, ikke nøl med å tilbringe litt mer og besøke byensfantastiske restauranter, fantastiske slott og fantastiske historiskesentrum fylt med suveren arkitektoniske juveler. Det er også verdtdet.
 7. 7. 6. BerlinDet høres litt unreal at Berlin, hovedstaden i Europas financialcenter, Tyskland, kan være billig, men ærlig, byen er mestprisgunstige storbyen i Vest-Europa, med priser som ingenstedsnær kostnader Levekostnader og reiser i Paris, London eller tilMoskva. Du kan spise, sove, komme seg rundt i byen og fest på etbudsjett, og kvaliteten på alle tjenester er utrolig høy for pris.På mange måter er Berlin så forskjellig fra andre tyske byer sompleier å være godt organisert, velstående og ryddig, og resultatetkjedelig. Tvert imot, den tyske hovedstaden er alt enn kjedelig.Clubbing, mote, kunst og design scener er over hele verden kjent oganerkjente, og byens uformell atmosfære, ultra vennligelokalbefolkningen og lave kostnader for levende vil gjøre deg vil blilenger.
 8. 8. 7. RigaRiga, hovedstaden i bittesmå Latvia, er den største og mestpulserende byen i Østersjøområdet. Ofte kalt, er “Østens Paris”,Riga en virkelig vakker og fantastisk by som kombinerermiddelalderske arkitektur, avslappet atmosfære og moderneutviklingen.Heldigvis, prisene er ikke parisisk og de vil heller være nærmereBerlins og Lisboas daglig reise kostnader. Mange besøkendeforvente latviske hovedstaden til å være ultra-cheap, skjønt. Faktisk,er det dyrere enn andre øst-europeiske hovedsteder som sin valuta,Lat, blir så naglet til Euro. Likevel, du kan enkelt få ved på €30 omdagen.
 9. 9. 8. LisboaLevende Lisboa, hovedstaden i Portugal og den største kulturellesentrum i landet, er faktisk en eventyr fargerik by sitter på bratteåser, hvor moderne innslag av sofistikerte restauranter og trendynattklubber blande med sjarmerende atmosfære av brosteinsgatersvingete gjennom byen, gamle trikker, bittesmå espresso barer ogrock fado klubber. Lisboa er ganske enkelt en legende. Det er ogsårimelig billig sammenlignet med byer med lignende egenskaper,som Roma, Barcelona, Madrid eller Athen.Byen ligger på Atlanterhavskysten, et utmerket alternativ for bådestrand narkomane og byen dwellers. Lisboa er virkelig, en av demest givende hovedstedene i Europa, og en av de mestprisgunstige i den vestlige delen av kontinentet. Med deilig ferskbakken tykk kopp espresso koster €0.50, super smakfulle lokale ølfor bare €2, Billige offentlig transport og rimelig hostel priser, du kannyte Lisboa, selv når du er på en shoestring budsjett.

×