Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Què és Flickr

261 views

Published on

És una presentació powerpoint que ens explica perque és una web 2.0 i ens explica com fer una compta i pujar presentacions.

Published in: Technology, Sports
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Què és Flickr

 1. 1. ¿Què és Flickr? Flickr és gairebé amb seguretat la millor aplicació de tot el món per a administrar i compartir fotos en línia. Et mostrarem per què! Flickr és una manera d'acostar les teves fotos i videos a les persones que t'importen. I atèsque els comptes bàsics són gratuïtes. Pujar fotos Carrega des del teu escriptori, envia per correu electrònic o usa la càmera del teu mòbil. Editar Deshazte d'ulls vermells, retalla una foto o posa't creatiu amb fonts i efectes. Organitzar Utilitza col·leccions, sets i etiquetes per a organitzar les teves fotos i videos. Compartir Usa grups i controls de privadesa per a compartir les teves fotos i videos. Mapes Comparteix on van ser preses les teves fotos i videos i mira fotos i videos presos prop de tu. Fer coses Targetes sexy, àlbums, impressions emmarcades, retirs en tendeixis Target, DVD, etc. Mantenir-se en contacte Obtingues actualitzacions d'amics i familiars.
 2. 2. ¿Per qué es una web 2.0? És una web 2.0 per que pots compartir archius (fotografies, videos,etc.) amb la gent i pots a mes personis a traves d’aquest programa.
 3. 3. ¿Què hem de fer per crear una compta a Flickr? Creat una compta en Flickr. En el cas de no tenir compte de correu en yahoo.es, creat una i seguidament torna A Flickr.
 4. 4. Si no tens una compta a yahoo, com ja hem dit anteriorment as de clickar aquí.
 5. 5. ¿Com fer un compta a yahoo.com? Omple les teves Dades personals: El teu nom, sexe, data de naixament, etc.
 6. 6. ¿Què fer després de crear una compta a yahoo? Una vegada feta la compta a yahoo, fem la nostra compta a flickr.
 7. 7. Una vegada posada la teva ID de yahoo i la contrasenya Tornem ens creem la compta de Flick.
 8. 8. Començar a pujar fotografíes. Fes click aquí per modificar el teu perfil. Fes click aquí per pujar les teves fotografíes.
 9. 9. El teu perfil a Flickr. Per modificar el teu perfil, segueix el pasos que s’indiquen a la página, posa el teu nom, cognom, sexe, estat civil i una petita descripció sobre tu mateix/a.
 10. 10. Carregar fotografíes. Després de escollir la fotografía, esperem a que es carregui.
 11. 11. Aquí podem veure les fotos que hem penjat. Aquí podem convidar persones perque utilitzin flickr.

×