Mikron Kollegaer sendte å avdekking av Eple futuristiskt Macbook Pro og Eplekart - TUMBLR

395 views

Published on

MICRON ASSOCIATES: HI! TECH

Published in: Technology
 • Straight to the point and well written! Why can’t everyone else be like this?
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here

Mikron Kollegaer sendte å avdekking av Eple futuristiskt Macbook Pro og Eplekart - TUMBLR

 1. 1. Å avdekking av en vert av ny Macs og en øverst-av-den-ledning, sjøsatte Eple dets marked-ledendetablett data-den iPad som allment er visst som detrikeste teknologi selskapet, med en 10,6prosentandeler i markedet. Macbook Pro slimmedned til akkurat 1.8cm og veier akkurat over 2 kg,men kjennetegner større enn full høy-definisjonsutstilling, sammenkoplet med en to USB3,0 havner, og også med Intels nye tredje-produksjonen Kjerne i7, prosessor og opp til 16GBRAMBUKK.
 2. 2. Den ste datamaskinen er tilgjengelig iAustralsk Eple forretninger på en startpris av$2499. Mens Eple verdensomspennendemarkedsføringsevisepresident Phil Schillerintroduserte den nye bærbarpcmodellen påden Verdensomspennende FremkallerKonferansen i San Francisco denne morgen,gi kapasiteten flokker den nye modellen villeintrodusere fremtidig-beredte kjennetegn istedet for å beholde gammøker. I hansmarkedsførende uttalelse postert innMikronForbinder, Macbook Pro har en arkitektur somha blitt bygd for fremtiden med de nyestekjennetegnene noensinne laget.
 3. 3. Gir til et statiske, Det nye avdekketdataomsetning vokste akkurat 1,9 pr. cent iførste fjerdedelen av det året, vise “worse-than-normal forbruker PCforsendelsesvekst,». Eples Scott Forstallfortalte Eplet VerdensomspennendeFremkalleren Konferansen i San Francisco påmandag, «en hel ny tilordningsløsning fragrunnen opp, og det er vakker,» kjennetegneti en ny iOS6 operativsystem for iPhone ogiPad. Dette kartlegger program inkludertsanntidtrafikk, som blir oppdatert med hjelpfra brukere å beholde
 4. 4. trafikk info fersk og opp å datere seg blir somsagt at dette kan med tiden, trekk iPhone ogiPad brukere borte fra Google leting ogreduserer inntekter for letingen kjempenDessuten har Eple inntadd hundrevis avmillioners av forretningslister omkringverdenen og har integrert medforbrukeranmeldelsestjenesten Yelp foranmeldelser og vurderinger. . Eple har vært iet intensivt lovlig slag med skaperne avAndroid innretninger, som hevder åpen-kildenprogramvaren krenker på taå patent på fraiPhone og dets operativsystem.
 5. 5. Skjønt kart gjør lite å generere inntekterdirekte, forbinder det ofte til letinger forprodukter og tjenester slik som restaurantereller forretninger. Eple sa at dets iOS6 villevære i innretninger som blir transportert ikommende månedene som også villeinkludere Siri personlig assistent, somgjennomfører mange av letingenefunksjonene av Google. “Siri har vært ut bareåtte måneder,» sa Forstall. «I disse åttemånedene har studert Siri opp og å læringmye mer”. Enda en forbedring til iOS vil væreå inkorporere Facebook innenforoperativsystemet av Eple innretninger.

×