Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Villa marsi nieuws brief april 2012

575 views

Published on

Het seizoen is begonnen, na een fantastische mooi najaar met hoge temperaturen tot maar liefst begin januari, maar toen sloeg het letterlijk en figuurlijk om in een barre winterperiode met heel veel sneeuw. Zoveel sneeuw is er in de afgelopen 25 jaar niet meer geweest.

Published in: Travel
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Villa marsi nieuws brief april 2012

  1. 1. Villa Marsi, seizoen 2012Het seizoen is begonnen, na een fantastische mooi najaar met hoge temperaturen totmaar liefst begin januari, maar toen sloeg het letterlijk en figuurlijk om in een barrewinterperiode met heel veel sneeuw. Zoveel sneeuw is er in de afgelopen 25 jaar nietmeer geweest. Bovenstaande foto Archief Urbino jaren 50.Sommigen huizen van vrienden van ons moesten door het leger uit gegraven worden. Wijweten inmiddels in ieder geval hoe het leven van een kluizenaar is.
  2. 2. In de afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het onderhoud en upgraden vande appartementen.Venerdi en domenica hebben een andere van kleur gekregen en is de stijl veranderd aansabato en mercoledi wordt op dit moment hard gewerkt.
  3. 3. De tuin is behoorlijk terug gesnoeid. En het lek in het zwembad is verholpen.We zijn druk bezig om de website uit te breiden met arrangementen en informatie overal het moois en lekkers wat Le Marche te bieden heeft. Wij zijn hiervoor bij lokaleproducenten geweest op het gebied van koken en hebben biologische boerderijenbezocht. Veel geproefd en geleerd. Er zullen binnenkort arrangementen op de sitekomen zoals truffel workshops en het vinden ervan. We hopen dit op zeer korte termijnonline te kunnen zetten.Het aankomend seizoen gaan we ook kookworkshops organiseren tijdens hethoogseizoen. Dit kan op inschrijving tijdens het verblijf. Natuurlijk zullen we onze pizzaavonden blijven organiseren en natuurlijk de bijzondere pranzo-middag op hetargriturismo.We hebben zelf inspiratie opgedaan bij koks van lokale restaurants wat betreft deMarchiaanse keuken en de kookkunsten van de oma’s hier. We zullen dit tijdens dedagelijkse diners onder de vijgenboom voor u serveren.
  4. 4. Mei & Juni 25 % korting op een week.Het zwembad is gevuld, het is mooiweer.Boek nu, pak je koffer, stap in de autoen kom naar Villa Marsi.Vanaf € 442,50 voor 7 nachten incl.ontbijt.Of boek een vlucht met:
  5. 5. Ryanair 07 tot 14 mei (nu € 34,98 p.p. prijs gespot op 24/4).Ryanair 04 tot 11 mei (nu € 62,98 p.p. prijs gespot op 24/4).Ryanair 02 tot 09 mei (nu € 62,98 p.p. prijs gespot op 24/4).www.ryanair.comNog een beperkt aantal appartementen beschikbaar !!!!! Vroegboekkorting !!!
  6. 6. 10 % korting voor het naseizoen vanaf 1 September. Deze korting geldt bij een boeking van minimaal een week._____________________________________________ Villa Marsi via Rancitella 21 61029 Urbino (PU) Italia Tel. +39 0722 547006 / Mob. +39 3397282593 /Skype. Villa Marsi www.villamarsi.nl e-mail: info@villamarsi.nl / SnS bank Amersfoort t.n.v. Marsi 95.89.49.255

×