Mondo Italia Music Award 2011 Introductie

731 views

Published on

Introductie
Tijdens het Smaak & Stijl Italië Evenement 2011 zal er dit jaar het 2de Festival van het Italiaanse Lied worden gehouden.

Wie kent het legendarische festival van San Remo niet?
Dit jaarlijkse muziekevenement trekt niet alleen miljoenen tv-kijkers, maar bracht ook grote Italiaanse sterren voort.
Tijdens dit 2de festival gedurende het Italië Evenement krijgen amateurs en professionals de kans hun Italiaanse lied te laten horen.

Heb jij de I-factor??

Meld je dan nu aan (in ieder geval voor 1 mei 2011) en wellicht wordt jij één van de deelnemers aan dit tweede Festival della Canzone Italiana in Olanda!

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
731
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
26
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Mondo Italia Music Award 2011 Introductie

  1. 1. Mondo Italia Music Award Den Haag, oktober 2011 2° Festival della Canzone Italiana in Olanda Introductie Tijdens het Smaak & Stijl Italië Evenement 2011 zal er dit jaar het 2de Festival van het Italiaanse Lied worden gehouden. Wie kent het legendarische festival van San Remo niet? Dit jaarlijkse muziekevenement trekt niet alleen miljoenen tv-kijkers, maar bracht ook grote Italiaanse sterren voort. Tijdens dit 2de festival gedurende het Italië Evenement krijgen amateurs en professionals de kans hun Italiaanse lied te laten horen. Heb jij de I-factor?? Meld je dan nu aan (in ieder geval voor 1 mei 2011) en wellicht wordt jij één van de deelnemers aan dit tweede Festival della Canzone Italiana in Olanda! Aanmelden via het mailadres festival@italianentertainment.nl is gratis. Wordt je uitgekozen als deelnemer dan zijn de inschrijfkosten € 15,- per muzikant welke wij verdisconteren met de parkeerkosten. De voorrondes worden gehouden op vr. 27 en za. 28 mei en de finale zal plaatsvinden op zo. 29 mei 2011 in de kasteeltuinen van Kasteel De Haar te Haarzuilens! Voor meer informatie: www.italieevenement.nl / www.italianentertainment.nl Aris Spada e Alessandro Di Lella Mondo Italia Music Award 2011 introductie 1/2
  2. 2. Mondo Italia Music Award Het 3 in 1 theater Dit jaar bied het Italië Evenement nog iets extra’s. Gedurende het gehele evenement plaatsen we een grote tent in de tuinen van kasteel De Haar, waarin de diverse activiteiten zullen plaats vinden. We beginnen in de ochtend met kookworkshops o.l.v. gerenommeerde chefs in het zo genoemde kooktheater. Vervolgens, in de loop van de middag, zal dit overgaan in de 2e editie van het Festival van het Italiaanse Lied ‘’Festival della Canzone Italiana 2011’’. Hier in zullen de deelnemers tegen elkaar strijden voor de veelbegeerde titel van Beste Benelux vertolker van het Italiaanse lied 2011. Heeft u de I-Factor, schrijf u dan nu in via Italian Entertainment. En dan is het weer zover: ’s-Avonds zal dezelfde tent omgetoverd worden in een fabelachtig theater waar de tweede editie van Italian Night plaats zal vinden. Onder het genot van een heerlijk diner kunt u genieten van een hele avond vol van Italiaanse muziek. Wilt u op een van deze geweldige avonden aanwezig zijn, reserveer dan nu een vip tafel! Reserveren zal binnenkort mogelijk zijn via onze site. Vanaf het moment dat wij u de als eerst bekende Italiaanse artiest bekend zullen maken, starten we ook met de reserveringmogelijkheden voor deze 2 unieke avonden. Zoals u ziet en wat u inmiddels ook van ons gewent ben, blijven wij ook dit Jaar niet stil! Samen met u bouwen wij aan: Het Mooiste Evenement van het Jaar! Succesvol 1ste Festival van het Italiaanse Lied 2010 Tijdens 3 met zon overgoten dagen hebben een 24 tal deelnemers gestreden om de BORETTI Mondo Ital!a Music Award. Tijdens de finale op 6 juni bleek dat de deskundige jury moeite had om de winnaars te selecteren maar uiteindelijk kwam er een unanieme uitslag. Naast een reis voor 2 personen naar Toscane (aangeboden door Eliza Was Here) en een prachtige pannenset van Boretti voor de Over-All Winnaar ontvingen de 5 finalisten een prachtige Award aangevuld met verschillende prijzen van Boretti. De uitslag: Sarah-Moon Swier - 1ste. plaats over-all - DE WINNARES!! Bianca Van Ooijen - 2de. plaats over-all Marlon Bizzo - 3de. plaats over-all Masiello Vincenzo - winnaar in de categorie Italiana Carol Aflat - winnaar in de categorie NON Italiana Mondo Italia Music Award 2011 introductie 2/2

×