De wensdag van Elyjah - Make-A-Wish Nederland

382 views

Published on

Bij het Brugrestaurant aan de A4 stapt Elyjah weer in de limousine
en snel rijden we door naar de volgende activiteit: in de oude
haven van Scheveningen ligt namelijk een Powerboat op ons te
wachten voor een tocht op de Noordzee. ! !
In Scheveningen worden we snel in onze
reddingsvesten gehesen en zijn we klaar voor vertrek.
Zodra we rustig de haven zijn uitvaren, gaat het
helemaal los op de golven van de Noordzee. Het kan
Elyjah allemaal niet snel genoeg gaan! !
Nadat hij zelf ook een paar rondjes aan het roer heeft
gestaan, varen we, helemaal uitgewaaid, terug. !
Alleen zijn grijns zit nog op de dezelfde plek…!

Published in: Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
382
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

De wensdag van Elyjah - Make-A-Wish Nederland

  1. 1. ! ! Beste allen,! ! Namens Make-A-Wish Nederland danken wij jullie hartelijk voor jullie medewerking bij de wensvervulling van Elyjah. Mede dankzij jullie hulp is de wensvervulling voor Elyjah en zijn familie een heel bijzondere belevenis geworden. Hieronder volgt een korte impressie: ! ! De wensdag van Elyjah Als we Elyjah thuis ophalen ontmoeten we een stille, wat verlegen jongen, maar zodra Elyjah buiten de witte limousine ziet aankomen komt er een brede glimlach op zijn gezicht.! Zijn moeder fluistert: „We kunnen weer naar binnen, de dag is nu al geslaagd!”! ! ! Met Yellow Claw over de speakers, gaan we op weg naar de eerste verrassing van de dag: motorcrossen onder begeleiding van topcoureur Marc de Reuver op het circuit van Motorcross Utrecht. ! Daar aangekomen breekt de zon door om niet meer verdwijnen en wederom zijn moeder zegt: „Dit wil hij al van jongs af aan.” ! Er staat een crossmotor klaar en Elyjah kan zich gaan omkleden in een motorpak en een eigen cross shirt met zijn naam erop. ! ! Samen met Marc de Reuver gaat hij oefenen, waarna hij in z’n eentje een aantal rondes op het oefenveld rijdt. Daarna volgt het circuit waar hij, voorop bij Marc, het ene na het andere rondje voorbij komt crossen en over de heuvels springt. Vooral het „los zijn in de lucht” vindt hij echt het „vetst”…..!
  2. 2. Met het lunchpakket van MC Utrecht mee in de limousine, rijden we naar Vinkeveen.! Als we aan komen rijden bij de carpoolplaats, rijdt er toevallig nét een witte Lamborghini het terrein op. Bij het uitstappen uit de limousine, vertelt Elyjah onmiddellijk dat hij zojuist wel een heel mooie auto zag rijden. ! ! Terwijl we naar de Lamborghini toe lopen, vraagt z’n moeder of Elyjah gezien wat voor een auto het is. Hierop antwoordt hij met een grote grijns: „Geen idee!”. Elyjah blijkt een rustige jongen mét humor die een prachtig ritje gaat maken. Ook voor eigenaar Michel is het een primeur!! ! Bij het Brugrestaurant aan de A4 stapt Elyjah weer in de limousine en snel rijden we door naar de volgende activiteit: in de oude haven van Scheveningen ligt namelijk een Powerboat op ons te wachten voor een tocht op de Noordzee. ! ! In Scheveningen worden we snel in onze reddingsvesten gehesen en zijn we klaar voor vertrek. Zodra we rustig de haven zijn uitvaren, gaat het helemaal los op de golven van de Noordzee. Het kan Elyjah allemaal niet snel genoeg gaan! ! Nadat hij zelf ook een paar rondjes aan het roer heeft gestaan, varen we, helemaal uitgewaaid, terug. ! Alleen zijn grijns zit nog op de dezelfde plek…! Na een hele dag vol snelheid, breekt tenslotte het moment aan om even te „chillen” en leert Elyjah in strandrestaurant Blue Lagoon van chef Vincent hoe hij zijn favoriete eten kan klaarmaken: Sushi. De „Elyjah Springroll” is al snel een feit!! !
  3. 3. Nadat de lekkere en leerzame workshop is afgelopen, vertrekken we richting Bloemendaal. Daar aangekomen staat Elyjah toch wel een beetje beduusd te kijken en lijkt zich af te vragen wat er nou weer gaat gebeuren. Als we hem vervolgens vertellen dat hij naar een optreden van Yellow Claw gaat en hen daarna gaat ontmoeten, wordt hij heel stil en zenuwachtig. Dat had hij duidelijk niet meer verwacht! ! ! Tijdens het optreden van Yellow Claw dat hij vanuit de VIP ruimte erg goed kan zien en volgen, heeft Elyjah overduidelijk dikke lol. ! Direct na het optreden komt Elyjah grootste wens uit: ! hij ontmoet Yellow Claw! ! ! DJ Jim Aasgier, MC Bizzey, DJ Nizzle en Elyjah zitten heel relaxed met elkaar te praten en ze stellen hem allemaal vragen: wat heeft hij gedaan die dag en wat vindt hij van hun nieuwste track? ! Ze geven hem een trui van Yellow Claw, delen de een na de andere handtekening uit en voor het eerst die dag zit Elyjah op z’n praatstoel. Hij praat honderduit en is niet meer te houden!! !! Voordat hij na afloop van de ontmoeting de limousine instapt, zegt hij: ! „Yellow Claw is echt chillaxed! Deze dag was perfect!” ! En dat kon Elyjah heel goed gebruiken na een paar zware jaren.! ! Dit alles kon niet tot stand komen zonder de hulp van alle mensen die belangeloos hebben meegewerkt aan deze onvergetelijke dag en daar zijn Elyjah, zijn familie en Make-A-Wish® Nederland jullie dan ook zeer dankbaar voor. Jullie hebben ervoor gezorgd dat Elyjah een onvergetelijke dag heeft gehad en dat hij weer gewoon alleen kind mocht zijn.! ! Wij hopen dat wij ook in de toekomst op jullie steun mogen blijven rekenen.! ! Met vriendelijke groet,! ! Namens Make-A-Wish® Nederland! ! Femke Giese! Madelon Tuinstra!

×