Aanmeldingsformulier GO ITALY CARD Nederland

953 views

Published on

Hierbij bieden wij u de mogelijkheid om GRATIS mee te doen met ons initiatief de Go Italy Card.


Even voorstellen

De Go Italy Card is een initiatief van enkele Nederlandse ondernemers die woonachtig zijn aan het Gardameer.
In 2012 zijn zij gestart met de Dutch Welcome Card met als doel de ondernemers rond het Gardameer te promoten en de toeristen te laten profiteren van kortingen.
De naam is per 2014 gewijzigd in Go Italy Card om de kaart een meer internationaal karakter te geven.


Wat is de Go Italy Card?

De kaart geeft korting aan toeristen die op vakantie zijn aan het Gardameer en omgeving.
Inmiddels doen meer dan 600 bedrijven mee die korting geven aan de houders van de Go Italy Card.

Waaronder restaurants, winkels, pretparken, verhuurbedrijven etc.
Wij genereren zeer veel aandacht voor alle aangesloten bedrijven die korting geven in de gratis brochure, onze website en veel meer (zie ook voordelen deelname).

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
953
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
649
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Aanmeldingsformulier GO ITALY CARD Nederland

  1. 1. AANMELDING GO ITALY CARD (lead: Go Italy Card Nederland – Di Lella) De ondergetekende: Achternaam / Voornaam Bedrijfsnaam Winkelnaam Plaats / Postcode Straat Telefoon E-mail Website Korting (omcirkelen) Korting ook tijdens uitverkoop 5% - 10% - 15% - 20% - 25% - 30% ja - nee • Neemt Gratis deel aan het Go Italy Card initiatief van 2014 • Autoriseert de publicatie van de bedrijfsgegevens op de websites www.go-italy.eu en www.gardameerkrant.com • Verplicht zich de hierboven vermelde korting aan de houders van de Go Italy Card te geven en het verstrekte • Promotiemateriaal en sticker zichtbaar te zullen plaatsen zodat uw bedrijf als deelnemer van de Go Italy Card te herkennen is. • Staat toe dat de persoonlijke gegevens alleen worden gebruikt volgens de huidige privacy regels en uitsluitend met betrekking tot de Go Italy Card • Aan de deelname zijn geen kosten verbonden en u kunt aan het eind van ieder kalenderjaar de deelname via mail opzeggen, meldt u zich niet af dan doet u automatisch het volgende jaar weer mee. Datum _______________ Handtekening ________________ Voor overige informatie en direct contact met het team in Italië via 0039-333.87.05.766 Dit inschrijfformulier voorzien van 4 bruikbare foto’s kunt u terug mailen naar een van onze directe partners in Nederland: info@italielinks.nl

×