Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Caminaacunilles

757 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Caminaacunilles

  1. 1. CAMINA SENT FELIÇ, CAMINA FENT FELIÇ Una manera d’anar creixent com a persona
  2. 2. Tenir una actitud positiva Pessimisme per optimisme Malhumor per alegria Mentida per veritat Desil.lusió per entusiasme
  3. 3. Confiar en un mateix Creure en les nostres potencialitats. « La por va trucar a la porta, va obrir la confiança i no hi havia ningu »
  4. 4. Saber fer una bona gestió del temps . Separar les coses importants de les urgents. Hem de saber dir NO . ( assertivitat)
  5. 5. Fer una bona gestió de les emocions. Vincular el nostre sentir als fets, no a les persones. Cal saber posar nom el que es sent, d’aquesta manera ens serà més fàcil gestionar-ho.
  6. 6. Connectar amb les persones. Quan no pensem de la mateixa manera en comptes d’enfrontar-nos intentar explorar el perquè l’altra ho veu diferent i intentar comprendre’l.
  7. 7. Només amb aquesta actitud interior, podrem créixer com a persones i millorar el món. « No hi ha camí per a la pau, la pau é s el camí » Gandhi

×