Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Gestió d'un eCommerce

718 views

Published on

Published in: Technology
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Gestió d'un eCommerce

 1. 1. Que es una botiga online Plataforma d'es d'on es pot consultar un catàleg de productes o serveis i encarregar-los o comprar-los.
 2. 2. Que ha de tenir una botiga online * El centre en tota botiga online o campanya de marketing ha de ser sempre el producte/servei.
 3. 3. El producte
 4. 4. Casos d'ús de procés de compra 1. L'usuari navega, compara pel catàleg de la botiga. 2. En el moment en que veu un article que li interessa fa click a “Afegir al carro”. 3. Quan ja te tots els productes que li interessa fa clic al botó “pagar”, situat junt al seu Carro de la compra. 4. En aquest moment el sistema li pregunta si ja esta registrat, en cas de no estar-ho Omple la fitxa de registre. 5. Es mostra un resum de la comanda on l'usuari pot prémer a confirmar i procedir a fer el pagament per targeta de crèdit. 6. finalment es mostra una pantalla de confirmació, que també s'envia per correu electrònic amb la comanda. (El client rebrà la comanda en pocs dies per transportista)
 5. 6. Cicle de vida en botigues online Atraure Visites Cercadors, Xarxes Socials, Banners, ... Convertir Visites en Vendes Producte, Preu, Promoció, ... Fidelització Newsletters, Sindicació de continguts, ... Convertir clients en prescriptors Opinió, Recomanacions, Viralitat, ...
 6. 7. Contractació de serveis tècnics In house SaaS Inversió inicial mínima per començar a vendre. Costos fixes mes baixos. No hi han costos/problemes de manteniment (Reparacions, backups, etc.). Control de totes les dades i possibilitat de fer qualsevol canvi en qualsevol moment. Mes independència del proveïdor. * Avui en dia no hi han projectes 100% in hous ni 100% SaaS. * Hi ha una tendència creixen de anar cap al SaaS. Possibilitat d'integració amb altres sistemes: CRM, ERPs, logística, etc. Limitacions a l'hora de integrar sistemes.
 7. 8. Contractació de serveis tècnics In house SaaS
 8. 9. Contractació de serveis tècnics In house SaaS
 9. 10. El gestor de continguts(CMS) El gestor de continguts es el motor que fa funcionar la web, es el software que gestiona continguts, productes, categories, etc. Podem categoritzar els CMS segons siguin: De codi oberts o tancats i genèrics o verticals. Grans portals corporatius, comunitats, xarxes socials. Webs corporatives. Blogs Botigues Virtuals
 10. 11. Seguretat i comerç electrònic
 11. 12. Certificats de seguretat i SSL - La encriptació SSL ofereix seguretat que la informació que circula no es interceptable per 3ers. - Un certificat, emès per una entitat de confiança, certifica que el domini pertany a l'empresa X.

×