Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Prezentare seara de coaching

4,511 views

Published on

Serile de Coaching reprezintă o serie de sesiuni publice de coaching organizate pentru toţi cei care doresc să lucreze cu un “antrenor” profesionist, dar nu au avut acces până acum la unul.

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Prezentare seara de coaching

 1. 1. ConceptSerile de Coaching reprezintă o serie desesiuni publice de coaching organizatepentru toţi cei care doresc să lucreze cu un“antrenor” profesionist, dar nu au avut accespână acum la unul.Sunt singurele întâlniri informale de acestgen deschise publicului larg din România.Întâlnirile sunt deschise atât profesioniştilor,cât şi celor aflaţi la început de drumprofesional.
 2. 2. Gazda EvenimentuluiMihai Stănescu are la activ peste 4.500 deore de executive & business coaching.Ȋn ultimii 10 ani a implementat proiecte dedezvoltare organizaţională prin coaching cupeste 100 de companii private din România șiSud-Estul Europei.
 3. 3. Ne onorează cu prezenţa ...… specialiştii care ocupă funcţii în toatesectoarele funcţionale ale domeniuluiResurselor Umane... specialiştii care ocupă funcţii de conducere îndomeniul Resurselor Umane: manageri,supervizori, coordonatori/şefi de echipa,directori, vicepreşedinţi... operatori, administratori, top-manageri şi altepersoane preocupate de domeniul resurselorumane... întreprinzători... coach-i independenţi, coach-i în formare,coach-i interni, traineri... persoane interesate de domeniul coaching-ului pentru a-şi dezvolta performanţa proprieşi/sau pe cea a colaboratorilor din organizaţiişi nu în cele din urmă... Dumneavoastră!
 4. 4. Vrei să participi ?Ai ocazia să:Afli cât de importat este să accesezi coaching-ul pentru dezvoltare ta profesională şipersonalăSchimbi viziunea de la problemele urgente deordin tactic, la cele de ordin stategicConstruieşti abilităţi interpersonale şi dezvolţio fină inteligenţă emoţională si socialaÎţi susţii schimbările personale esenţiale şimodificările de mentalitateReduci stresul şi ajustezi efortul şi starea deechilibruDescoperi şi dezvolţi înclinaţiile personale
 5. 5. Vrei să ni te alături ?Ai ocazia să:Te asociezi cu brandul premium MihaiStănescuDescoperi oportunităţi de networking cupotenţiali parteneri de afaceriBeneficiezi de expunere către public decalitate şi către alte companiiIntri in contact cu persoanele cu influenţă îndin rândul echipelor din companiile mari şifoarte mari
 6. 6. PortofoliuUn număr de 12 ediţii până în prezentO medie de 30 de participanţi/ediţieStudii de caz, exemple de strategii desucces, instrumente de lucru pentruparticipanţiInsight-uri de la unul dintre ceiexperimentaţi coachi din RomâniaO comunitate de oameni care învaţă singuriAtmosfera relaxantă şi informalăMaximizarea performanţei şi motivaţieiparticipanţilor prin diferitele teme abordate
 7. 7. Ediţii anterioare
 8. 8. Testimoniale‘’A fost a doua oară când am participat la un astfel de eveniment şi mi-a întăritconvingerea că Coaching-ul este util şi poate chiar necesar. Sigur voi participa şila următoarele editii şi în momentul în care îmi voi permite financiar chiar voicolabora cu un coach.’’‘’Mi-a plăcut acest eveniment, este primul de acest gen la care am participat. Amaflat câte ceva despre mine, despre oamenii din jurul meu şi despre domeniulCoaching-ului. Mi-ar face plăcere să mai particip la ediţia viitoare!’’“Instrument foarte util pentru dezvoltarea personală şi personală, mai ales laoamenii într-adevăr adulţi!”‘’Am atins obiectivul stabilit pentru această întâlnire şi am decis că vreauCoaching şi că e potrivit pentru mine.’’‘’Merită încercat cel puţin o dată! ‘’‘’O seară de coaching în care am obţinut multă valoare cu puţin efort, i-amacordat 4 ore preţioase unui obiectiv important al meu şi am plecat atât cu oînţelegere mai profundă dar şi cu acţiuni concrete. Mihai a fost genial în a ne ţineconectaţi cu subiectul şi colegii de sală au fost foarte potriviţi.’’
 9. 9. ContactAlexandra CocheciProject Manager0751 296 113www.mihaistanescu.rowww.coaching.ro‘’Nimeni nu a fost schimbat de ceea ce am spus eu.Toţi s-au transformat datorită a ceea ce au înţeles ei.‘’(Mihai Stănescu)

×