Duw beneden boekhoudkundige method

277 views

Published on

Duw de boekhouding is een nieuwe techniek van accounting onder dit boekhoudsysteem enkelvoudige jaarrekening wordt opgesteld voor dochterondernemingen die eigendom zijn van de holding.

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
277
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Duw beneden boekhoudkundige method

  1. 1. Duw de boekhouding is een nieuwe techniek van accounting onder dit boekhoudsysteem enkelvoudige jaarrekening wordt opgesteld voor dochterondernemingen die eigendom zijn van de holding. Onder dit boekhoudsysteem elke dochteronderneming behoudt hun eigen bestaan en onderhoudt hun afzonderlijke boekhouding , activa en verplichtingen worden opgenomen aan hun reële waarde op het moment van de holding het bemachtigen van dochteronderneming . Normaal gesproken is de geld geïnvesteerd door holding aan dochteronderneming kopen zou worden gemarkeerd in het boek van de holding als een verlies , maar in de druk beneden de boekhouding van de kosten is opgenomen in de boeken van het tweede bedrijf door de accountat . Dezelfde procedure geldt voor de inzendingen van de schulden holding worden opgenomen in de dochterondernemingen boeken in plaats van holding. Deze techniek is wettelijk door de Generally Accepted Accounting Principles ( GAAP ) en de effecten ervan aanvaard of het nu goed of slecht is hangt af van de voorwaarden van de overname .
  2. 2. Deze methode is niet zoals geconsolideerd financieel overzicht waar rekeningen van de beide bedrijven gezamenlijk zullen worden vergeleken en het maakt niet uit waar de schulden gaat en waar het is opgenomen maken . Maar in push down ' van accounting dit bericht van de schulden een verschil maken als het gaat om de belasting te berekenen en maakt het gemakkelijk om uit te vinden of dochteronderneming is het maken van winst of verlies. Maar vanuit juridisch oogpunt van de schuld nog steeds behoort tot de holding , omdat het houdt zowel de bedrijven en het is het bedrijf waar de schuld van de schuld is ontstaan ​​. Duw de boekhouding kan worden overwogen wanneer de dochteronderneming draagt ​​de volledige schuld van de holding , indien de opbrengst van aandelen of worden gebruikt om uitbetaling schulden van de holding en als de dochteronderneming akkoord gaat met hun assts als onderpand voor de holding te houden . Holdings kunnen nog steeds gebruik maken van deze parameter op het moment van de parameters niet voldaan door de holding. Duw boekhoudkundige methode wordt gebruikt door alleen die bedrijven die zijn geregistreerd bij SEC ( Veiligheid en Exchange Commission ) en de holding aankoop van een meerderheid van de aandelen van de dochteronderneming .
  3. 3. Het belangrijkste voordeel van deze boekhoudkundige methode is dat de activa en passiva van de dochtervennootschap worden geherwaardeerd op boeken van de dochteronderneming niet in de geconsolideerde balans als gevolg van deze consolidatie procedure wordt eenvoudig en financiële rapportage wordt transparanter . Met de hulp van push naar beneden boekhouding, is het onmogelijk voor de dochteronderneming aan veranderingen in haar rekeningen te maken en verslag verliezen aan de holding . Bron van dit artikel - http://whitfieldd.com/cities/amsterdam

×