Cereus.be - Managed Services

493 views

Published on

Managed Services omvat het uitbesteden van het dagdagelijks IT-beheer als strategie om een hogere efficiëntie en lagere kosten na te streven. De afdeling Managed Services van Cereus.be is gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van kmo’s op vlak van IT.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
493
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Cereus.be - Managed Services

  1. 1. Cereus.beMANAGED SERVICESConcept Managed Services Uitbesteden van dagelijks IT-beheer Elke kmo heeft het recht te Hogere efficiëntie en lagere kosten weten welke IT-support hem Specialist in advies en ondersteuning kmo’s het best wordt aangeboden, passend binnen Vertrekpunt: de audit elk budget en volledig op IT-dienstverlening voor elk budget maat. Op maat van uw onderneming Bram Van Espen Managed Services & Support Manager Audit Hosted Oracle Projecten Virtualisatie Helpdesk SolutionsIndien uw IT-in- Al uw bestanden, Installatie, moni- Hebt u een partner Beheers de kosten Onze organisatiefrastructuur orga- e-mails en applica- toring, onderhoud, nodig voor advies door uw IT-archi- ondersteunt eennisch gegroeid is ties zijn altijd en optimalisatie, of het uitrollen van tectuur te stroom- brede waaier aande afgelopen jaren, overal toegankelijk back-up, herstel een IT-project? lijnen en de serv- IT-diensten. Onsdan is het miss- via betrouwbare en migratie van de Cereus.be kan u ers te consolideren team staat steedschien nodig om oplossingen: on- data. We kunnen helpen bij het in- zodat alle diensten paraat om duide-het landschap te line Backup, hosted eveneens helpen stalleren of con- die erop draaien lijke IT-onderste-laten doorlichten Exchange, Share- bij het ontwerp en figureren van uw sneller en steeds uning te biedendoor een team van Point, CRM of een de uitvoering van netwerk, servers, beschikbaar zijn. wanneer uw me-ervaren profession- eigen cloud server. clustertechnologie pc’s of migratietra- dewerkers eenals. of BI-oplossingen. jecten. vraag hebben.
  2. 2. Cereus.beMANAGED SERVICES Recente projecten in 2012 Uitbesteding van IT-support voor uw kmo? Cereus.be staat in voor de volledige infrastructuur (netwerk, servers, pc’s, laptops enz.) van Herbafrost en Optimax en zorgt ook voor een kwaliteitsvolle Service Desk voor de medewerkers. Assistentie nodig bij het uitrollen van een IT-project? Chirojeugd Vlaanderen klopte aan bij Cereus.be voor een migratie van hun Microsoft Exchange 2007 naar Exchange 2010. Comfina werd bijgestaan bij het implementeren van Hosted Exchange en Hosted SharePoint-oplossingen. Antwerp International School deed beroep op de IT-diensten van Cereus.be voor het uitrollen van een nieuwe file-, terminal- en back-upserver. Technische ondersteuning of advies nodig voor uw Oracle- omgeving? Cereus.be migreerde de Oracle-omgeving van SBS Belgium van Oracle 9 naar Oracle 11 en verzorgt de tweedelijnssupport op afroep. De Vlaamse Milieu Maatschappij verlengde onlangs voor de derde keer het Oracle Support-contract. Cereus.be staat in voor het onderhoud van de Oracle 11g RAC/ADG-omgeving en verzorgt dagelijkse monitoring. Contacteer ons Afdeling Managed Services Laar 179 2180 Ekeren www.cereus.be sales@cereus.be +32 3 640 01 65 onderdeel van ABC-Groep Laar 179 B-2180 Ekeren +32 (3) 640 01 60 info@abc-groep.be

×