Beyond-itQUALITY MANAGEMENT SYSTEMReferenties    Qualiphar    Qualiphar is een farmaceutisch bedrijf dat geneesmidde...
Beyond-itQUALITY MANAGEMENT SYSTEM   Alcimex - Dinami Groep   Alcimex is een groothandel (import/export) in alcoholi...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Beyond it - Quality Management System referenties

545 views

Published on

Beyond-it heeft jaren ervaring in het implementeren van Quality Management Systemen, gebaseerd op Microsoft SharePoint. In onze QMS-applicatie maken we daarom ook gebruik van SharePoint en bouwen we daarop verder. Dankzij maatwerkaanpassingen en een zeer sterke add-on om workflows aan te maken (Nintex) kunnen we uw bedrijf een compleet QMS-product aanbieden.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
545
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Beyond it - Quality Management System referenties

 1. 1. Beyond-itQUALITY MANAGEMENT SYSTEMReferenties Qualiphar Qualiphar is een farmaceutisch bedrijf dat geneesmiddelen produceert. Met het Qualiphar DBS- Systeem kan het de actieve Work Instructions (WI), Standard Operating Procedures (SOP) en Work Procedures (WP) beheren. Deze procedures hebben een levenscyclus (geldig van/tot, vervalt na een bepaalde periode) en worden aan de hand van een specifieke workflow goedgekeurd. Ook het afdrukken wordt gecontroleerd. Qualiphar weet steeds hoeveel afdrukken van een bepaalde procedure in omloop zijn, zodat het bij een update eenvoudig weet welke documenten het moet vervangen. De procedures kunnen opgevraagd worden in een ISO-normstructuur (Hoofdstuk, Onderdeel) of kunnen via een procedurehandboek geraadpleegd worden (per medewerkersprofiel of per machine). Andere functies/opties: archivering, Microsoft Office-integratie, proceduretemplates, automatische nummering, logboek, integratie Microsoft Dynamics NAV, integratie LIMS en CFR21Part 11 certified. Technologie: SharePoint 2003 – 2007 - 2010 en Captaris Workflow. Knauf Insulation Knauf Insulation is een multi-isolatiefabrikant en maakt gebruik van het QMS om incidenten in de fabrieken te registreren en om de acties die hier genomen moeten worden op te volgen (internationaal). Via dashboards kunnen de medewerkers de status opvolgen en types van incidenten registreren zodat er proactief acties ondernomen kunnen worden. Het Incident Management Systeem verwijst ook naar het QMS om te controleren of de WI, SOP en WP opgevolgd worden. Technologie: SharePoint 2010 en Nintex Workflow. Yara International Yara is een wereldleider op vlak van de productie van kunstmest. Voor het opvolgen van incidenten in hun vestigingen (wereldwijd) maakt het gebruik van het Incident Management-systeem van Beyond-it (opvolgen van afwijkingen op procedures). Incidenten worden aangemaakt en vervolgens goedgekeurd door de bevoegde personen zoals de Quality Manager of de Plant Manager. Yara heeft ook een dashboardpagina om de status van de incidents op te volgen. Technologie: SharePoint 2007, Form Services en Nintex Workflow.
 2. 2. Beyond-itQUALITY MANAGEMENT SYSTEM Alcimex - Dinami Groep Alcimex is een groothandel (import/export) in alcoholische dranken. Hiernaast beheert het ook verschillende danscafés en drankwinkels. De procedures in de winkels (hoe stock beheren, bijbestellen en kassa afsluiten) worden afgehandeld dankzij het Beyond-it QMS. Al deze WI en WP’s worden in het systeem beheerd en geüpdatet, zodat de medewerkers van Alcimex steeds een up-to-date procedurehandboek hebben. Technologie: SharePoint 2007 en Nintex Workflow. Wolfs Wolfs is een producent van geneesmiddelen en gebruikt het Beyond-it QMS om de onderzoekstudies te beheren. Deze studies worden ingedeeld per ingrediënt en bijwerkingen van producten worden hierin opgenomen. Technologie: SharePoint 2007. Beddeleem Beddeleem is een producent van bouwmaterialen zoals verplaatsbare scheidingswanden en plafonds. Om de productieprocessen te beheren (SOP, WI en WP), maakt het gebruik van het QMS van Beyond-it. Dankzij dat systeem zijn de werknemers in staat om steeds kwaliteitscontroles uit te voeren en de ISO-norm ieder jaar te bevestigen. Technologie: SharePoint 2007. Contacteer ons Laar 179 going Beyond through 2180 Ekeren www.beyond-it.be Office productivity info@beyond-it.be +32 3 640 01 60 onderdeel van ABC-Groep Laar 179 B-2180 Ekeren +32 (3) 640 01 60 info@abc-groep.be

×