Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Overzicht activiteiten/programma Aaltjesdagen Harderwijk

679 views

Published on

AALTJESDAGEN

Zaterdag 14 juni 10:00 - 00.30 uur, Aaltjesdag centrum Harderwijk

De Aaltjesdagen, het leukste festijn van de Veluwe, vindt in 2014 plaats op 14 juni. Ook tijdens deze 31e editie zal Harderwijk bruisen en zinderen van de activiteiten. Op tal van plekken in de binnenstad is er voor jong en oud van alles te beleven.
Van een dancefestival, een popfestival, sport, via literaire optredens en historische schouwspelen tot een gigantische braderie, traditionele ambachten, spektakel op het water, muziek op de Markt en nog veel, veel meer. De Aaltjesdagen - als vanouds de feestelijke opening van het toeristenseizoen - bieden voor elk wat wils.

Enorme belangstelling
Jaarlijks trekken de Aaltjesdagen gemiddeld zo’n 75.000 bezoekers. Zij beleven volop plezier op de Markt, aan de haven, langs de Boulevard, op de Vischmarkt, in het Hortuspark, op het Strandeiland, op het festivalterrein op de Stille Wei en op alle andere locaties.
Afgelopen jaar heeft de Stichting Aaltjesdagen flinke stappen gezet om het jaarlijkse festijn nog nadrukkelijk onder de aandacht te brengen. Onder meer door de introductie van het glossy Aaltjesmagazine, dat ook dit jaar in een oplage van 50.000 exemplaren huis aan huis zal worden verspreid.
Aaltjesdagen, het leukste evenement van de Veluwe!

Published in: Travel
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

×