Exact Plannner

1,146 views

Published on

Een grafisch planbord gekoppeld aan e-Synergy.

Published in: Business
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
1,146
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Exact Plannner

 1. 1. Versie 1.7 d.d. 22 januari 2009
 2. 2. Algemeen Exact Planner is een planbord dat geschikt is voor elke organisatie die mensen en/of objecten overzichtelijk wil plannen in combinatie met standaard Exact Globe Software en/of e-Synergy. Het planbord geeft snel inzicht waardoor u efficiënt kan werken.
 3. 3. Plannen U kunt plannen door direct uw mensen/objecten in te voeren bij de gewenste dag/tijdstip. Dit doet u door uw activiteit in te voeren als taak in e-Synergy.
 4. 4. In dit voorbeeld hebben we hoogwerkers via een taak gekoppeld aan een project van een klant.
 5. 5. Nog te plannen Indien het nog niet bekend is hoe de planning gaat worden kunt u alvast de order noteren en later plannen. Ook deze ‘nog in te plannen’ activiteiten zijn gebaseerd op hetgeen is ingevoerd in e-Synergy. Het toewijzen gaat via eenvoudige ‘drag&drop’ functionaliteit, waarna de gegevens in e-Synergy direct zijn aangepast.
 6. 6. Nog te plannen
 7. 7. Status U kunt heel eenvoudig ahv de kleur de status van een planning zien, deze status komt overeen met het verzoek in e-Synergy:
 8. 8. Digitale werkbon U kunt uw buitendienstmedewerkers ook voorzien van een digitale werkbon op hun mobiele telefoon. Dit is zelfs uit te breiden met handtekening herkenning en ‘Track&Trace’. (Hiervoor is dan wel een telefoon nodig met uitgebreidere mogelijkheden.)
 9. 9. Uren registratie Nadat de geplande werkzaamheden zijn voltooid dient de administratie plaats te vinden. Voor buitendienstmedewerkers is hiervoor een online mogelijkheid om de uren te registreren.
 10. 10. Facturatie Indien er sprake is van gewerkte uren door buitendienst medewerkers. Kan na registratie direct een factuur worden aangemaakt in uw E-Factuur.
 11. 11. Salarisadministratie Ook is het mogelijk om de gewerkte uren direct door te boeken naar de salarisadministratie (Exact Globe). Dit is reeds eerder gedaan, onder andere bij een bedrijf met meer dan 500 medewerkers.
 12. 12. Templates <ul><li>Voor de meeste branches kunnen wij een oplossing verzorgen en voor de volgende branches zijn/worden reeds templates ontwikkeld: </li></ul><ul><ul><li>Detachering (buitenlandse) medewerkers; </li></ul></ul><ul><ul><li>Aannemersbedrijven </li></ul></ul><ul><ul><li>Zorgsector </li></ul></ul><ul><ul><li>Verhuur van hoogwerkers, hijskranen etc. </li></ul></ul>
 13. 13. Voor meer informatie: Bel 0174-422600 Of [email_address]

×