Test .A for grade 51Choose the correct answer1.She …..a girl.a.am b.is c.are d.the2.She……got a sister .a.have b. has c.is ...
15.There …. 2 book in the chair.a.is     b.are     c.am d.book16. My …….. is Tulga.A. name B. read C. red D. hobby17. How ...
A. am B. is C. are D. on E. book30. …………old are you?A. are B. is C. How D. desk E. read31. How many books …………….there?A. b...
a.is    b.are   c.am     D. teacher4.Pen……on the book.a.are b.is c,in D.the5.He…..in a ger.a.live b.lives C.ger D.to live6...
A.am B. is C.old D.ten18.I am…...... yaers oldA.is     B.are     C.eight     D.am19.there are ten ………on the table.A.on    ...
32.He……..thin and short.A.are    B.in C. is D.the33.I ………basketballA.play B.read C.in D.on34.I read ……….A.on      B.book  ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

5 р анги

776 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
776
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
5
Actions
Shares
0
Downloads
13
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

5 р анги

  1. 1. Test .A for grade 51Choose the correct answer1.She …..a girl.a.am b.is c.are d.the2.She……got a sister .a.have b. has c.is d. are3There….three books on the desk. A. are B. is4.I read ……….a.book b.table c.chair d.garlic5.She…… in a ger .a.live b.lives c.is d.are6.Ilive…a house.a.in b.on c.behind d under7. There …..3 apples.a.is b.are c.it d.am8.She….milk cow.a.dont b.doesnt c.didnt d.arent9.He…..an ice cream.a.like b.likes c.to like10.There….some sugar.a.is b.are c.are not d.am11.There….a long dress.a.is b.are c.do d.arent12.He….my father.a.are b.is c.do d.it13.There…two bags.a.is b.are c.in d .book14.There is a map ……the booka.on b.under c.in d .are
  2. 2. 15.There …. 2 book in the chair.a.is b.are c.am d.book16. My …….. is Tulga.A. name B. read C. red D. hobby17. How old are …. ?A. you B. he C. she D. I18. I am …….. years old.A. book B. table C. ten D. desk19. There are two …… on the desk.A. tables B. table C. desk D. notebook20.She …..a teacherA.are B.it C.is D.ten21.She….reading a bookA. desk B. is C. are D.go22.Iam a…….A. student B. go C. read D.eat23. My name……… Sarnai.A. are B. am C. is D. my E. your24. I ……….. a book.A. go B. watch C. desk D. table E. read25. He ……….a doctor.A. are B. am C. do D. is E. book26. Bat is 15 ………….old.A. go B. read C. table D. years E. doctor27. My father is ……………A. is B. book C. are D. read E. doctor28. I am 12 years…………A. read B. desk C. old D. years E. book29. There is apple ……… the table.
  3. 3. A. am B. is C. are D. on E. book30. …………old are you?A. are B. is C. How D. desk E. read31. How many books …………….there?A. book B. desk C. go D. read E. are32. We ………..got 5 apples.A. has B. is C.are D. have got E. book33. My hair is …………….A.short and black B. big C. book D. thin E. student34. I ……….. chocolate and ice-cream.A. do B. is C. has D. like E. go35. This is ………….father.A. that B. there C. my D. are E. book36. It is your……………A. read B. go C.there D.book37. Bat ………..tallA.is B.are C.Am D. big38. There is book …..the tableA.are B. is C. am D.on39.He…..buuz.A.is B.are C.on D likes40.He……candyA. on B. in C. behind D.likesTest .B for grade 51.I……….a talla.am b.is c.are d.it2.They……students.a.are b.is c.am3.He……a teacher.
  4. 4. a.is b.are c.am D. teacher4.Pen……on the book.a.are b.is c,in D.the5.He…..in a ger.a.live b.lives C.ger D.to live6.There……books on the table. a.is b.are c.ama.is b.are c.am d.do7.I…..got dark eyes.a.have b.am c.has d.is8.He…..thin and short.a.are b.is c.in d. on9.I…..pepsia.like b.likes c.to like d.is10.She…..play chess.a.dont b.doesnt c.to like d.unlike11.There ……book on the table.a.are b.is c.am d.in12.There….tables in a class.a.are b.is13.Bold …..reading a book.a.are b.is c.am d.bok14.I….not dancing.a.am b.is c.are15.Some children…..listening to music.a.is b.are c.am16.My ……..is DorjA.is B.are C.name d.old17How …..are you.
  5. 5. A.am B. is C.old D.ten18.I am…...... yaers oldA.is B.are C.eight D.am19.there are ten ………on the table.A.on B.in C.books D.go20.I am ………A.tall B.in C.on B.are21. …….are books on the desk.A.The B.there C.in D.are22.He likes ……..A.in B.are C. ice cream D.the23.I am a………..A.read B.in C.the D.doctor24.My hair ……..short and blak.A.on B.are C.book D.is25.Some children are listening to …….A.music B.read C are D.the26.She is a…..A.teacher B.in C.on D.are27.My …….........is a doctor.A.in B. are C.father D.on28.I……ten years old .A.is B.are C.am D.In29.There are five apples on the …….A.table B.in C.On D.is30.How old……..A. are B.are you C.in you D.on31.There is ………on the table.A.in B.are C.apple D.read
  6. 6. 32.He……..thin and short.A.are B.in C. is D.the33.I ………basketballA.play B.read C.in D.on34.I read ……….A.on B.book C.in D.are35.This is my ……….A.is B .are C.father D.this36.My father is name ……….A.Bat B.are C.in D on37.There ……..seven books in a bagA.are B. is C.on D.in38.We …… making a fire.A.are B. is C.am D.on39.I……..like garlic.A.dont B. doesn’t C.isnt D.am40.Ilive in a …….A, ger B.are C.is D.amkey “A’’1B 2B 3A 4A 5B 6A 7B 8B 9B 10A 11A 12B 13B 14A 15B 16A 17A 18C19A 20C 21B 22A 23C 24D 25D 26D 27E 28C 29D 30C 31E 32 33A 34D 35C36D 37A 38D 39D 40D‘’B’’1A 2A 3A 4B 5B 6B 7A 8B 9A 10B 11A 12A 13B 14A 15B 16C 17C 18C 19C 20A21B 22C 23D 24D 25A 26A 27C 28C 29A 30B 31C 32C 33A 34B 35C 36A37A 38A 39A 40ADone by: .Mungunbaatar .E

×