Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
In stilte kijken we elkaar aan
allebei in gedachten verzonken
Denkend aan hetzelfde
geen woorden zijn nodig.
Hopend dat on...
Voor mij ben jij het meeste,
het mooiste in mijn buurt.
Ik zou wel willen dat een dag
met jou oneindig duurt.
Ik word blij...
Voor jou komt een dag
dat alles weer mag
Geniet van jezelf
want je bent jezelf
Je bent nu wijs genoeg te weten
dat anderen...
De weg van de krijger
Kracht van een beest
Schoonheid van een reiger
Eenheid tussen lichaam en geest
Als leven en sterven
...
Vriend,
als je lacht,
lacht mijn hart,
en de vreugde verheft haar toorts,
onze straat is een lachende dag!
0, dat wij voor...
Hoog over de toppen
van de bergen
in de valeien groen en schoon
over de koren velden
en de zilveren zee zo mooi.
Gaan de v...
Ik ben Moe,
maar niet aan slapen toe.
Bang voor de dromen die gaan komen,
zal ik weg geblazen worden of op de stroming mee...
Je legt je handen samen
en glimlacht ! en kijkt naar de lucht
en je zoekt het licht ! daar waar je naar toe wil .
En je sl...
Wanneer de engelen vallen,
Zal jij er voor me zijn.
Jij zult me beschermen,
Tegen tranen en de pijn
Wanneer de vlammen dov...
Op jacht of niet,
`t is maar hoe je `t ziet.
Een groot wonder,
kijk er eens onder.
Een mooi bed,
`t is waar je hem zet.
Ee...
gewoon ff kijken xp
gewoon ff kijken xp
gewoon ff kijken xp
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

gewoon ff kijken xp

365 views

Published on

veel kijkplezier

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

gewoon ff kijken xp

 1. 1. In stilte kijken we elkaar aan allebei in gedachten verzonken Denkend aan hetzelfde geen woorden zijn nodig. Hopend dat onze vriendschap zo blijft Een glimlach. En ik weet: Alles is goed.
 2. 2. Voor mij ben jij het meeste, het mooiste in mijn buurt. Ik zou wel willen dat een dag met jou oneindig duurt. Ik word blij als ik je zie, als jij even naar me kijkt, ongelukkig als je ziek bent of niet erg gelukkig lijkt. Ik wil graag dicht bij je zijn, kruip het liefst tegen je aan, wil geen kwaad over je horen, want door jou kan ik bestaan. Jij staat altijd voor me klaar, als ik om je vragen zou. Daarom vind ik jou zo leuk, daarom hou ik zo van jou! Jij doet mij steeds geloven dat ik jouw liefde echt verdien. Alles wat ik nog verlang is dat jij me noemt je lief.
 3. 3. Voor jou komt een dag dat alles weer mag Geniet van jezelf want je bent jezelf Je bent nu wijs genoeg te weten dat anderen jou niet meer gaan meten Je denkt misschien alles is later dan gepland maar jij bent iemand die zichzelf kent Ken je die vriend van ver? dat ben je zelf...
 4. 4. De weg van de krijger Kracht van een beest Schoonheid van een reiger Eenheid tussen lichaam en geest Als leven en sterven De waarheid van het hart Om verlichting te verwerven Gedachtes zonder smart Als de liefde tussen mensen Die balans is wat hij zoekt Maar hij zal niet wensen Hij luistert naar de wijsheid die roept.
 5. 5. Vriend, als je lacht, lacht mijn hart, en de vreugde verheft haar toorts, onze straat is een lachende dag! 0, dat wij voor elkaar JIJ zijn, dat wij dit jij in ons hart mogen dragen, dat is het, wat ons verenigt. Weliswaar bouwt zich soms een tempel van stilte en hullen de bergen der eenzaamheid zich om ons heen O, diep in zichzelf is iedereen alleen. Maar het lachen spant bogen van mij naar jou, en de deuren staan ver open naar de tempel van de ziel. Heilig is de mens! Knielen moeten we beide voor het leed, verheffen moet ons de vreugde, wij schenken elkander het ik en het jij ­ eeuwig schijnt ons dat woord: vriendschap.
 6. 6. Hoog over de toppen van de bergen in de valeien groen en schoon over de koren velden en de zilveren zee zo mooi. Gaan de vogels heen zij zien al die pracht al de bossen en de weide de gletsjers en de sneeuw de rotsen en al wat leeft. Ik zou zo graag willen dat ik vliegen kon dan vloog ik rond de aardbol met vleugels wit en schoon.
 7. 7. Ik ben Moe, maar niet aan slapen toe. Bang voor de dromen die gaan komen, zal ik weg geblazen worden of op de stroming mee stromen? Dromen zijn verrassingen in de nacht, Of Mooie dromen waar jij naar me lacht. Enge dromen waar spoken in voor komen, Maar dat zijn geen mooie dromen. Samen wandelen we over het strand, Met onze tenen lekker in het zand. Mooie fantasie die nooit zal uit komen, Maar dat zijn de aller mooiste dromen.
 8. 8. Je legt je handen samen en glimlacht ! en kijkt naar de lucht en je zoekt het licht ! daar waar je naar toe wil . En je sluit uw ogen heel eventjes maar van hier vlucht je naar daar ! en achter je ogen blijft het licht ! daar waar je naar toe wil . Om je heen zijn er mensen met zoveel woorden je hoort of ziet ze niet meer ! want jij kijkt uit naar het leven ! waar je naar toe wil . Want na al dat verdriet ben je het zo moe zo moe en doet je ogen toe ...
 9. 9. Wanneer de engelen vallen, Zal jij er voor me zijn. Jij zult me beschermen, Tegen tranen en de pijn Wanneer de vlammen doven, Steek jij een kaarsje aan. Zal dat altijd weer opnieuw doen, Laat het licht nooit meer vergaan. Wanneer de tranen vallen, Weg zijn ze dan meteen. Jij laat ze vervagen, Zoals jij er maar één. Wanneer de duivel bezig is, Dan ben jij erbij. Om hem meteen te stoppen, mijn engel dat ben jij
 10. 10. Op jacht of niet, `t is maar hoe je `t ziet. Een groot wonder, kijk er eens onder. Een mooi bed, `t is waar je hem zet. Een kind van 9, het is maar regen. Een mooi gedicht, `t is maar waar je op richt. En een lach van een mens, is als een grote wens.

×