Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Spökhistorier

51 views

Published on

Här är 3c spännande spökhistorier!

Published in: Economy & Finance
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Spökhistorier

 1. 1. Min spökhistoria Det var en gong en ond man som döda alla män som han såg. Men en dag så kom en pojke vid namn Jack. Han vann över den onda manen. Då blev Den onda manen arg och forskade om Jacks svagheter. Till slut hittade han Jacks farfar. Då kom han på en idé. Han kidnappade Jacks farfar och tvingade honom att berätta om Jacks svagheter. Men det ville inte Jacks farfar. Sen blev han mycket argare och sen ringde Jack och hotade honom att få en returmatch. Annars kommer han att döda alla han älskar och gillar. Och hans familj. Då kom Jack och tog returmatchen. Det var en lång match. Till slut blev det oavgjort och då blev den onde mannen ännu argare och ville döda Jacks farfar. Men då kom Jacks pappa och dödade den onde mannen. Sen gick de hem. Då blev den onde mannen till ett spöke och då sa han jag kommer att hemsöka dig. Den onde mannen bygde upp en armé av döda människor. Han sa jag kommer till dig. Slut.
 2. 2. Min spökhistoria En gång va det ett utrotat sjukhus från 1990 talet som blev ett av världens farligaste. För på 2000 talet den 31 oktober… Så låg det tusen mördade folk på marken. Sen var det ett barn som överlevde. Hans pappa dog och hans mamma också. Han gick till kyrkan helt ensam så va det massa massa gravar han leta och leta. Sen hittade han dem jämte varandra. Sen drog en hand ner han. Det var ett spöke. Den hade röda ögon och lyste klart i mörkret. Den försvan. På en sekund sen krassa en meteorit på jorden och månen blev lila som ett spöke. Det började leva spöken på jorden som mörda sen kom poliser som bara försvan i ett svart hål. Det blir det omöjligt att leva på jorden nu. Dem flyttar till på mars 2024 talet. Dem åker tillbaka till jorden det är mörkt och kallt man fryser ser knappt någonting. Det är läskigt dimmig kväll och bakom en tjej så floosh så va hon inte där. Vad händer? Vet inte men plötsligt som ett spöke. Det var en kille som hette Billy och det var hans son som dog på 1990 talet. Han gick in i sjukhuset och gissa vad det va där en gång… Det var!!!!!!!! Ennnn! Zombie. Zombien hade en giftig andedräkt och i slutet det kommer säkert på riktigt. Det knarrade. Barnet som såg dem tusen mördade människorna reagerade och hörde ett knarr bakom sjukhuset. En till mördad människa? Nej vad händer ens. Är det här en dröm. Han nyper sig själv men det var ingen dröm. Han visste inte vad han skulle göra nu. Han har inga föräldrar och är helt ensam. Han hade gråtit framför gravarna i 10 timmar men så kom zombien som teleportera sig till en zombie planet och till slut blev allt svart. Han va i Italien och det var inte som vanligt. Rrrr vet du vem jag är åh nej… Vad gör du i mitt fängelse din idiot. Det finns monster här jag har medel så dem inte känner din lukt. Du behöver den. Hallå den är inte slut än. Morfar sa nej och det enda ni får höra nu är vingarna. Gissa vad jag menar? Kolla i nästa bok tack.
 3. 3. Min spökhistoria Det va dimmig natt och Lisa skulle gå till kyrkogården. Det var onsdagen den första november det var alltså alla helgona. Lisas kompis Alva kom och skulle Hålla Lisa sällskap. Lisa och Alva skulle gå till Lisas farfars grav. Det va regnigt och blåsigt det var väldigt mörkt så mörkt att man inte kunde se något. Men som tur är så finns det lampor på stigarna. Lisa och Alva skulle gå till Alvas mormors grav. När dom kommer fram till graven blir Alva lite tårögd. Det klart hon saknar ju sin mormor. hör dom ett skrik det kommer från Lisas farfars grav. Dom smyger fram till graven men dem ser inget det enda dem ser är en liten flicka som skriker. Dom springer fram till flickan och frågar vad som har hänt . Flickan säger att det var någon som tog på henne fast det inte va någon där! Alva och Lisa kollar på varandra och säger till flickan att hon kan vara lugn. Dem undersöker graven och sen känner Alva att någon tar på henne så som flickan sa. Lisa och Alva ringer efter en taxi och åker hem och vilar ett tag. En timme senare åker de tillbaka till kyrkogården men flickan är inte kvar vid graven fast de sa att hon skulle stanna kvar!! De letar igenom kyrkogården men de hittar henne inte. Efter ett tag hörde de ett skrik till Lisa och Alva går runt och kollar de hittar flickan och frågar vad hon heter och hon heter Olivia Andersson. Hon verkar lite förvirrad. Sen åkte de hem och de bestämde sig för att inte åka dit sent på kvällen. Snipp snapp slut så va sagan slut!!!!
 4. 4. Min spökhistoria Det var en mörk kväll och det var en dimmigt. Skelett är i en pizzaria och äter pizza. Pizzan gillar inte andedräkten så den åkte till rymden. Och sen följer skelett efter till rymden för den vill äta pizza. Hans plan är att han ska borsta sina tender. För då kommer pizza komma tillbaka. Han börja att borsta tenderns. Och då kende han lukten av pizza. Han börja att jaga pizzan. Han börja att skjuta med plistoll buf buf. Han trefade pizzan. Skelet åt up pizzan. Och sen gick han hem. Å sen var han jätte hurgig å sen kom goku. Han är en spökjägare. Han gjorde karate kaaamee haaamee haaa då dog skletet med ett skrik å sen kom bläck goku, ett spöke , och han gjorde karate kaaameeee haaameee haaaaaa. Å sen gjorde goku karate igen kaaaamee haaameee haaaaaaaaa. Å sen åkte hem.
 5. 5. Min spökhistoria Det var en mörk och kall kväll. Och det var två barn som bodde ensamma i ett eget hus. Och när dom la sig så hörde dom ett ljud som kom uppe på vinden. Och när dom gick upp till vinden så var det ingen som var där men så tändes ljuset och sen släckte den. Men när dom skulle gå ner så hörde dom ett skrik till och så sprang dom ner. Det fanns en storasyster och en lillasyster .Men så ramlade lillasyster och grät. Så var det en docka som hette Annabelle. Och då blev Annabelle arg så att huvudet hoppade nästan av. Och då så kom det ett ljud och det lät grrrrrrrrrr. Och när dom hörde det så blev dom rädda och sa Aaaaaaaaaaaaaaah. Men när det gick 2 timmar så var dom inte reda och så gick det att somna. Men när dom somnade så kom Annabelle . Och när Annabelle kom så mördade hon lillasyster. Men så vaknade storasyster och så blev hon rädd so nästan blodet blev till is. Aaaaaaaah men då fick hon nog. Hon kan inte skrämmas så mycke. Så storasyster blev arg så att hennes blod nästan blev till eld. Kapitel 2! Men så fick storasyster en idé. Hon kom på att hon skulle lura Annabelle. Men när hon höll på att fixa så kom Annabelle och höll på att mördade storasyster. Men storasyster dukade och Annabelle missade. Men då så blev Annabelle så arg så hon nästan blev till eld. Men då blev Annabelle till eld så började hon kasta eldbollar. Hon skrattade hahahahahahahahahahahahahah. Men så plötsligt fick storasyster en kraft som är vattenkraft. Du så kom storasyster på en idé. Som va att hon skulle skvätta vatten. För att hon gillade inte vatten. Men så försökte hon och hon misslyckande . Och så försökte hon en gång till och hon misslyckades. Då skrattade Annabelle.Ahahahahahahahhhha. Och storasyster försökte och försökte. Men tillslut gick det. Och Annabelle blev dyngsur och försvann in i vinden. Men plötsligt så vaknade lillasyster. Och dom levde i hela sit liv med att Annabelle. Blev doms mamma. Och om ni tror att deras låsas mamma är elak så tror ni fel för att hon är snäll. Och om hon blir elak så får hon sista i skan vrån. Snip snap slut så är sagan slut. Hahaha ahhhhhhhhhhhhhhha.
 6. 6. Min spökhistoria Kap1: En mörk och kall eftermiddag Det var en mörk och kall eftermiddag i oktober och Emma Skulle just börja sin balett. Men hon kom lite för sent För hon hade just varit hos sin pappa. För Emmas föräldrar Var skilda. Hon gick på balett med sin kompis Moa. Moas föräldrar kommer ifrån Norge. Så när Emma var hemma hos Moa så fattade inte hon vad dom sa. När Emma och hennes mamma var framme så hade de redan börjat. Men Emma hängde bara med. Efter en stund började det knaka alla stirrade upp i taket. Vad var det sa Ester? Vad då sa fröken för hon hade inte märkt nåt? Det kkknnnaaakkkaaadddeee i taket sa Moa med en rasslande röst. Det är nog ingen fara sa Cristina. Det pirrade i Emmas mage. För hon gillade såna saker med lite läskigt i sig! Kap2: 10min till. Dem fortsatte dansa. Men alla var inte lika koncentrerad som innan. Efter en stund sa Cristina. Ni ta vatten om ni behöver Nu dansar vi i 10min till. När det var slut gick Emma och Moa upp tillsammans. Dom började prata om det som hände. Vad tror du att det var som knaka frågade Emma till Moa. Jag vet inte sa Moa. Jag vet sa Emma. Nästa lördag så kan vi gå upp på vinden. Tror du vi får de sa Moa. Vi kommer inte säga något dummer. Mennn. Kom mamma är här. Vart är din mamma frågade Emma när vi stod och tog på oss skorna. Hon, Och då avbröt Emmas mamma! Din mamma ringde och frågade om du kunde följa med oss hem. JJJAAA! Skrek Moa och Emma samtidigt. Kap3: dansande skuggor! Nu är det lördag igen och Emma och Moa går dit tillsammans Du vet våran plan sa Emma. Ja sa Moa. Dom gick upp för en knakade trappa kom. Var inte feg sa Emma. Ok. Vi är uppe nu. Det är skuggor. Dansande skuggor. Men vad anurlunda det ser ut här. sa Emma när dom kollade Sig omkring. Det ser ut som en dans sal. Sa Moa. Kom. Jag trodde det var en vanlig vind. Sa Emma. Vänta va. Men det är någon där, WAW! Det är Emelia. En av Sveriges bästa dansare! Så det var vist inte något spöke som jag trodde.
 7. 7. Min spökhistoria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rum 13 & dagen den 13/9! En stormig kall och knusslig natt på 1806 så var det en flicka med namn Laila. Hon är 12 år, har brunt hår, blå fina ögon, ett par bruna byxor, blå tröja och rosa skor. Hon skulle träffa gammelmormor dagen efter. Hon hade bokat rum 13 och tänkte inte att det var 13 oktober då oturen härskade. Och att hon då hade rum nummer 13 , oturs siffran. När hon kom till hotellet så kom hon på… nummer 13 på 13 oktober 1806!!!!!!!!!!!!!! Hon steg in i rummet nervöst och sa för sig själv detta kommer gå bra, hoppas jag. Rummet var fullt av blod, gamla saker, en läskig tavla, gyllene saker och mörkt o kallt. Den här kvällen blev faktiskt mysig. Hon la sig i sängen och tänkte på morgondagen. Tills hon hörde att det knakade, brakande ljud, och att någon stod utanför dörren, dörren stod på glänt. Det blixtrade och mullrade. Sedan kom en korp, en till. Hon hade glömt stänga fönstret. Nu var det 13 korpar i rummet sedan kom en ryslig, läskig ……… mördare. Aaaaaa…! Skrek Laila nästan så högt att man fick tinnitus. Laila ramlade ut i det gamla fönstret………………. Sedan vaknade jag upp på akuten. Dom sa att skulle bli brat bara några ben var brutna. Sedan såg jag gammelmormor konstig ut med röda ögon och titta på mig och säga tyvärr ska du stanna här i en vecka sa hon konstigt och fnissade . Sedan…………… Fortsättning följer………..
 8. 8. Min spökhistoria Det var en gång en docka som såg ut så här. Hon hade röda ögon och så hade hon en vit klänning och ett rött band.men på natten såg hon ut så här. Hon hade ärr i ansikte .När det var natt så såg Lilly på dockan hon var inte nöjd med dockan. Då var det halloween. Lilly ropade på mamma. Har du målad ärr på dockans ansikte. Mamman kom hon sa nej jag kan inte måla sådär läskig men får jag måla så på dig en gång. Lilly sa okej.Mamma målade på henne Lilly kollade på spegel hon sa men mamma det är inte du mamma ja sa mamma men sa Lilly vem kan det var då. kanske det är du Lilly men mamma det är inte jag.men de är bar jag som måste alltid lösa problem mamma okej då så. men vad menar du med då så.Mamma sa Lilly vill du inte hjälpa meg mamma. Mamma ville inte säga till Lilly att mamma är lättskrämd.Mamma sa Lilly var för ryser du mamma nej da sa mamma jag fryser bara men kanske du har feber nej då. men var för rysser du då mamma .jag ryser nej då jag behöver bara gå till tandläkaren men var för har inte Sankt något men behöver jag säga det gumman asså mamma fattar inte du något jo det.men mamma vad är det där. Var där Aaaaaaaaaaaaaaa. Mamma vad var det mamma Mamma hallå mamma men ja. Vad var det. Ja det var en docka som ville döda oss som första gången .Ja men var för ville döda oss. Mamma jag är rädd. Ja det är jag med. Mamma kommer dockan igen. Mamma jag ska bara gå till toan. Men vad ska du göra på toan. Det är hemligt mamma .Lilly jik dit men när hon såg ett paper med blodiga bokstäver Aaaaaaaaa. Men vad hände. Mamma det stod ett blodig paper med blodiga bokstäver. Men lilla Lilly vilken bra historia. Men mamma det är inte en historia mamma. Men vad anas. Men mamma vill du följa med. Mamma jik dit. Mamma sa vem har skrivit det. Men mamma är du red. Mamman låtsades att hon inte hörde. Lilly ropade igen mamma. Ja. Men är du rädd. Nej sa mamma med hackande röst. Mamma jag är red. Mamma sa det jag är också red. Men mamman varför har inte sagt något. Jo men tenk att du blir arj. Men varför skulle jag bli arj. Mamma var tyst. Nej sa Lilly. Nu moste det vara nog. Ja sa mamma. Men sa mamma varför kan vi inte gå någonstans sa Lilly till mamma. Mamma nu ska jag sega en helt anan sak. Ja vad vil du. Mamma vad är min pappa. Lilly det är en hemsk grej din pappa har blivit dödad.
 9. 9. Min spökhistoria Det var en mörk kväll. Det var en man som hade en mardröm. Mannen vaknade upp och skrek. Han började lugna ner sej. Han la sej ner och somna direkt. Men så hörde han konstiga ljud under sin säng. Han såg armar och han skrek AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Han hoppade av sängen och sprang till dörren. Dörren var låst. Armarna kom närmare och närmare. Armarna kröp på honom och ströp han så han dog slut.
 10. 10. Min spökhistoria Det var en gång på 2080 talet då fanns det ett sjukhus som var rostit. Där fanns det två människor och dom gick upp till vinden som knirade. Och där skulle dom hämta en spruta till en patient men en zombie han holde i sprutan så dom sprang ner till pasienten. Och sen jömde dom sig någonstans på sjukhuset men då kommer zombie och zombien hitade dom inte. Men sen gick zombien ut och letade ute men då såg dom en till zombie. Meniskorna sa dom har blivit en armé sen blev dom bitna. Slut
 11. 11. Min spökhistoria KAPITEL 1 Det var en mörk och stormig natt. Jag gick på en stig som jag gick på när jag var liten. Regnet öste ner på min regnrock. Helt plötsligt såg jag ett hus som jag inte hade ett dugg minne av. Jag beslöt mig för att gå in tills regnet hade slutat. När jag väl kom in upptäckte jag att det var en docka som hade en gammal och sliten klänning. Dockan hade en lapp med blod text på. Det stod jag heter Nova. Sen började jag undra hur jag inte har ett minne om denna plats. Det ser ut så om det har funnits i flera år. Jag gick långsamt på de gamla brädplankorna. Sen hörde jag en svepande vind som sakta svepte förbi mina ros röda kinder. Sakta gick jag mot den slitna sängen. Jag satte mig ner på de slitna fjädrarna. De började knarrade när jag la mig på den slitna kudden. Sängen var mjuk. Sakta sakta somnade jag på den trasiga sängen. KAPITEL 2 Jag vaknade med ett ryck och insåg att jag var hemma. Men det var annorlunda än förut. Dockan som jag såg i huset var här. Med darrande röst sa jag dduu ärr här. Mer sa jag inte. När jag klev upp ur sängen insåg jag att jag hade sovit med kläder på. Helt plötsligt ringde telefonen och jag svarade. När jag tog telefonen mot örat jag inget. Men efter en liten stund hörde jag en svag röst. Som sa: vakna isa vanka! Och då vaknade jag ur den slitna sängen. Exakt som jag gjorde när jag vaknade i drömmen. Jag var red. Och jag visste att de skulle bli värre. De är tyst . Men då hördes det som ett tåg som skulle åka rakt på mig. Jag blev livrädd. Jag sprang mot dörren men dörren var låst. Jag såg ljuset från tåget komma närmare och närmare och sen…… The end.
 12. 12. Min spökhistoria Kap1: En kväll som var mörk var Zombien på en restaurang och åt sushi. Sushin var giftig så att zombien blev sjuk. Hunden och katten lekte och sen såg dem zombien! Zombien attackerade hunden. Hunden blev skadad och skrämd. Zombien gav den giftiga sushin till hunden så att hunden dog! Katten blev jätte rädd när hunden dog på 9196 talet. Zombien lät läskigt sa katten Och blev rädd igen. Skelletet sa katten kan du hjälpa mig. Skelletet hjälpte katten och räddade Livet av katten. Katten hållde på att svimma.katten överlevde inte och så blev skelletet ledsen. Skelletet gick hem.
 13. 13. Min spökhistoria Kapitel 1 om spökhuset En mörk kväll kolade vi på en zombie film med 3c i klassrummet. En människa i filmen försöker byta batterier. Men ett batteri gjorde bort alla zombies. En del människorna klarade det. Det var filmen slut. Då ingen kom är du säker det är så mörkt och läskigt därnere i brunnen men den är tom men det är inga lampor där nere men inte förens på mån,tis,ons men inte i dag men det är snö ute men då kan vi inte komma ut från brunnen men då har vi inte tid åh nej aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ingen ska ta han om dig då kan ingen döda oss på 20100 talet. Ta en pinne och slots rrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr det är inte vänta lite vänta lite klockan är 8:10 åh nej vi är sena till spökhuset vi har ingen tid för att seta lampor.Vi måste seta upp lampor men nu kommer det zombie och vi måste skynda oss tillbaka till brunnen . Det är viskande döden tunnlar, jag undrar vem som har tagit bort alla lampor? Vi hör någonting där nere. Var va det ? Det kommer närmare o närmare till oss. Vi måste springa härifrån. Åh nej det finns ingen väg ut vi måste springa till brunn dörren. Men det är låst vi har ingen nyckel ut dit. Det ska finnas en stege upp dit. Då hitar vi stegen och klättrar upp dit. Vi stänger brunn loket. Så zombien kan inte komma ut.vi låser brunn loket. Det är fortfarande mörkt men solen kommer up snart och vi överlevde. Slut för i dag.
 14. 14. Min spökhistoria Det var en gång en vampyr och en människa som var bästa vänner. Dem blev tvingade till att gå till ett hemsökt hus. Det var något som knarrade i huset. Det kändes spöklikt. Alla vet att det var ett ont skelett i hemsökta huset. Skelettet gillar inte främlingar och allt annat. Dem gick in i det hemsökta huset det var väldigt läskigt. Det var mycket dimma och spindelnät och lite fladdermöss. Dem gick fram å nej människan blev tagen av skelettet. Vampyren försökte springa efter sin kompis. Vampyrens kompis skrek AAAAAAAAAAAAA! Skelettet tar människan till sitt sovrum. Vampyren hittade människan vampyren tog loss repet med sina tänder. Dem hann och springa i väg dem kom ut ur huset. Vampyren kom ut. Plötsligt stod människan fröken där. Fröken sa vad fan gör ni där i det där huset ha. Några tvingade oss in i det huset vilka då de coola gänget. Alla dem blev avstängda i en månad och 3 veckor. Människan vaknade allting var en dröm. Människans mamma kom och sa varför fan skriker du.
 15. 15. Min spökhistoria Det var en kall och mörk morgon. Mannen gick till ett sjukhus. Han såg ett spöke. Spöket är läskig och man kan se hjärnan . Den dödar mannen. Mannen gick den till djävulen. Mannen brann och djävulen högg sönder honom och kastade han ner till lava.
 16. 16. Min spökhistoria SELMAs SPÖKHISTORIA!!!!!! Det var en tjej som hette Belle. Hon hade precis kommit hem från sin kompis. De hade haft pyjamasparty. Det var 10 tjejer där. När Belle kommit hem så hade hon med sig en kompis. De hade det roligt. Sen när det var kväll så behövde hennes kompis gå hem. Belle var jätte trött så hon la sig i sin säng. Det var då allt hände hon vaknade av ett skrik. Hon tittade på sin mobil. Klockan var 23:00. Belle satte sig i sin säng. Sen så ställde hon sig upp och tittade på spegeln. Hon minns inte att hon hade en spegel som hon hade i sitt rum. Men när hon tittade på sitt hår så var det rött. Men när hon tittade i spegeln igen på sin säng. Så var hennes mobil igång det stod 24:00. Belle blev rädd.Hon vände på sig och tittade i sitt rum. Det såg inte ut som hennes rum. Hon gick ut från sitt rum. Hon kände inte igen sig. Sen så bestämde Belle att hon skulle ut från hela huset. Men det var inte så smart för när hon gick ut så såg hon en stig. Hon hade aldrig sett den stigen. Sen så såg hon blod. Och om man tittade extra noga så var det en text. Det stod vänd dig och Belle vände sig. Och då stängdes dörren och gick i baklås. Men det var bara en film!!!!!!!!!!!!
 17. 17. Min spökhistoria Kapitel 1 Den hemska natten. Det var en mörk och kall kväll… Livia och Olivia satt och åt middag, de skulle precis gå från matbordet. De skulle lägga sig och sova men när Livia somnade så var Olivia fortfarande vaken.Hon försökte väcka Livia men hon sov så djupt. Olivia hörde ett konstigt skratt utanför fönstret. Hon skrek på Mamma Linnea och pappa Konrad. De såg på en skräckfilm i vardagsrummet. Plötsligt hörde mamma ett fasansfullt skratt från trädgården. Pappa sa till mamma “Det är säkert bara filmen.” Mamma höll med, men så gnisslade utanför fönstret. Just då krossades ett fönster ! Då sprang mamma upp till Olivia och Livia. Och pappa sprang ut för att titta. Men det skulle han inte ha gjort… Dörren låstes i baklås och pappa såg nu vad som hade hänt… Kapitel 2 Dockan. När pappa såg docka så blev han helt förskräckt ! Dockan såg ut som en liten söt docka. Men det var något som inte stämde. Dockan höll i en kniv, vit klänning, på baksidan av klänning står det “Dead Doll Haddie”. Han tänkte och tänkte. Han känner igen namnet Haddie. Just då kom han på! Det är ju tjejernas docka! Han rusade in till huset! Men just det där var ju i baklås! Han knackade på fönstret. Mamma öppnade fönstret och kastade ut en stege, till pappa. Han klättrade upp till fönstret ! Dockan kom efter. OPS! Stegen ramlade ner dockan var på den! “Tur, dockan ramlade ur fönstret! Nu kunde det klara sig ! Kapitel 3 Nya Livet Familjen Elmersson flyttade till stan. Innan bodde det på en liten ö i ett fult gammalt hus på Hawaii. Dem hade nu ett fint stort nytt hus, som ingen hade bott i ! Tjejerna fick 2 rum var. Det fick börja i en ny skola som hette “Kristinebergskolan” Livia fick en ny vän som heter Rachella och Oliva fick en ny vän Rachelle det var tvillingar. Nu hade det ett nytt bra liv. Dockan var slängd. Det visade sig att det bodde “Gengångare” i det gamla huset. Sa en spökjägare som sa så här…”Det spökar här tyvärr, det kan bli lite svårt att bo kvar här” Det löser sig säger Livia. Livia och Olivia tittade upp på varandra. Olivia och Livia tänke på samma sak just den sekunden… “Hm, vi har ju vunnit ‘12 000 300 39 miljoner kr!” YES PERFEKT JAG SA JU ATT DET SKULLE LÖSA SIG! JAG ÄR LEDSEN DET HÄR VAR ENA BITEN AV DENNA SAGAN”LÄSKIG NATT”

×