Holografie Dim

945 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
945
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
14
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Holografie Dim

 1. 1. WELKOM Paul van der Linden
 2. 11. <ul><li>Holografie </li></ul><ul><li>Video mapping </li></ul><ul><li>Watchout projectie </li></ul><ul><li>Waternevel projectie </li></ul><ul><li>Laserprojectie </li></ul>
 3. 12. Holografie Holografie is een 3D-projectie techniek waarmee men driedimensionale animaties maar ook gefilmde personen of objecten als het ware zwevend in de vrije ruimte kan laten verschijnen. Met deze projectietechniek kunt u een ongelooflijk WOW-effect bij uw gasten creëren.
 4. 13. Holografie Holo-display
 5. 14. Holografie Holo-box
 6. 15. Holografie Holo-box
 7. 16. Holografie Holo-stage
 8. 17. Video mapping <ul><li>Video mapping is projecteren op objecten en gebouwen waarbij de content is aangepast aan het object </li></ul>Totaal Gedeeltelijk Combinatie
 9. 18. Watchout projectie WATCHOUT is een multimedia systeem, ontworpen om in hoge resolutie panorama-projecties te realiseren met meerdere weergave-schermen.
 10. 19. Waternevel projectie Waternevel projectie is een techniek waarbij geprojecteerd wordt op een gordijn van bijzonder fijne waterdruppels. Je kan door de nevel heen lopen. De nevel is zo fijn en bevat zo weinig water dat je er niet nat van wordt. Deze methode is niet geschikt Voor het weergeven van hoge resolutie graphics.
 11. 20. Laser projectie Met behulp van een full-color of groene laser projecties tot 100 x 100 meter. Projecteren van teksten, plaatjes, logo's of films. De projectie kan op objecten of een projectie- of waterscherm.
 12. 21. Vragen of holografie live ervaren? Kom naar onze experience room in Eindhoven. Namens de Sevenstep group hartelijk dank voor uw aandacht.

×