Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

New creation of Timberland Company

739 views

Published on

Published in: Sports
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

New creation of Timberland Company

  1. 1. Timberland Company
  2. 2. Latar belakang• Timberland LLC pengeluar global yang berpangkalan di AS dan fokus pada kasut.• Kasut Timberland popular untuk mendaki gunung, dan pakaian kasual. Syarikat itu turut menjual pakaian seperti pakaian, jam tangan, dan barangan kulit.• Pada tahun 2007, Timberland ranking 78 majikan yang terbaik di Amerika Syarikat oleh CNN Money senarai "Seratus syarikat terbaik untuk bekerja".
  3. 3. • Timberland adalah penyokong kuat tanggungjawab sosial korporat.• Ibu pejabat korporat Timberland terletak di Stratham, New Hampshire. Timberland juga beroperasi dari beberapa pejabat di seluruh dunia.
  4. 4. • Patrik Frisk President, Timberland LLC
  5. 5. Produk Kreatif – Kasut Timberland – Radler Trail CrampTerbaru Yang Boleh DilipatPosted on January 6, 2012 by ShahabudeenPengembaraan pastinya tidak lengkap tanpa kehadiran kasut yang sesuai, tetapi tidakjuga membebankan pengemar aktiviti lasak itu. Biasanya kasut adalah pakaian yangmemakan ruang paling besar dalam beg pengembaraan. Justeru, dengan mengambilinspirasi itu, Timberland pakar kasut lasak menampilkan koleksi terbaru mereka iaituRadler Trail Cramp. Kasut yang boleh dilipat ini dilengkapi dengan zip untukmenutupnya sebelum ia digantung di bahagian luar beg. Dengan ciri yang unik danmudah dibawa , Radler Trail Cramp amat sesuai bagi pengemar aktiviti lasak sepertiberkhemah, ‘hiking’ dan ‘jungle trekking’ . Lapisan atasnya diperbuat daripadafabrickripstop yang dikenali dengan sifatnya yang tahan lama dan tidak mudah koyak.Terhasil daripada 42 peratus getah kitar semula, tapak kasut pula dilengkapi denganlapisan perlindungan dan daya tarikan sesuai untuk kegunaan di kawasanpergunungan atau kawasan berlopak serta memberi keselesaan yang berpanjangan.Pengemar aktiviti lasak boleh mendapatkan Radler Trail Cramp yang pada harga RM200 (USD 65) dan terdapat pelbagai pilihan warna.
  6. 6. Radler trail camp
  7. 7. Thank you…

×