Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sfaturi pentru o viata sanatoasa

1,690 views

Published on

sfaturi pentru a scapa de stresul din viata noastra

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sfaturi pentru o viata sanatoasa

  1. 1. … un Stil de Viata Sanatos Sfaturi pentru…
  2. 2. <ul><li>Auzim foarte multe recomandari despre adoptarea unui stil de viata sanatos, dar ce inseamna acesta? In general, o persoana sanatoasa nu fumeaza, are o greutate adecvata si sanatoasa, mancanca sanatos si face exercitii. </li></ul><ul><li>Suna simplu, nu-i asa? </li></ul>Dar nu este. Totusi, haideti sa descoperim impreuna ce putem face…
  3. 3. Alimentatia sanatoasa… Alimentatia este una dintre cele mai importante lucruri. O alimentatie sanatoasa inseamna consumarea a diferite alimente apartinand grupurilor alimentare de baza: proteine, precum carnea,  ouale si legumele; lactate; fructe si legume; cereale, precum painea si pastele fainoase;  grasimi  si dulciuri. Desi pare simplu, nu este intotdeauna usor sa se stabileasca un  regim adecvat fiecarui om.
  4. 4. Suna complicat nu?  Nici o problema!  Daca inlocuiesti zilnicele snaks-uri cu fructe (cum ar fi portocala, pe care toti o iubim, si merele verzi care sunt ajutoare si pentru dinti sanatosi) am face deja un pas spre o alimentatie sanatoasa. Nu trebuie decat sa eliminam tot ce ni se pare “ne-natural” si sa-l inlocuim cu tot ce ni se pare “natural”.
  5. 5. Cat mai mult sport… Ce fac copii din imagine? Se joaca. E destul de clar. Dar, ce fac ei de fapt, este miscare, ceva ce toti ar trebui sa facem. Nu este greu  . Orice exercitiu fizic este minunat si, prin aceste fel, te vei mentine sanatos.
  6. 6. Incredere… Increderea si ambitia. Pe acestea le consider cele mai importante. Fara ambitie nu putem face mai nimic. Fara incredere nu putem avea nici ambitie. “Stima de sine” este un termen sinonim “increderii”. Cresterea stimei de sine ne va duce la o stare de bine si de indeplinire si ne va face din ce in ce mai sanatosi.
  7. 7. <ul><li>Toate aceste lucruri ne vor ajuta sa scapam de factorii stresanti din viata noastra. </li></ul><ul><li>Asa ca… </li></ul>
  8. 8.  Sunteti gata sa starluciti?  Realizator: Iurascu Iulia Sursa imaginilor: www.image.google.com ; galeria proprie

×