Presentació Entitats i web 2.0

904 views

Published on

Presentació del projecte Entitats i web 2.0, que té l'objectiu d'ajudar a les entitats sense afany de lucre a crear-se una plana web dinàmica.

Published in: Technology, Design
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
904
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
79
Actions
Shares
0
Downloads
7
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • El títol del projecte és “xarxanet.org: entitats i web 2.0” Una proposta de continuïtat , de les pàgines web estàtiques que fem des del 2002! Un projecte de millora per a les entitats , un projecte que intenta apropar tecnologies i eines “web 2.0” a la realitat de les entitats!
 • Les entitats de xarxanet faran xarxa! Els blocs facilitaran la construcció de la xarxa, seran el fill! Les entitats formen i construeixen xarxanet.org, i amb els blocs hi participen encara més!
 • Toni: Crec que es confós aquí la paraula “privat” ... en context amb l'administració publica! Un espai web, que gestionarà i controlarà la pròpia entitat – fàcil i ràpid de crear! Un lloc web dinàmic i divertit!
 • El procés de crear el disseny Logotip especific de l'entitat Colors pris de l'entitat Triar una plantilla de disseny i customitzar-la, amb l'equip del projecte – us ensenyarem com configurar la plantilla! Peu de pàgina xarxanet – la referència al projecte marc, serà visible automàticament en totes les pàgines!
 • Presentació Entitats i web 2.0

  1. 1. w e b entitats i 2 . 0 xarxanet.org xarxanet.org: entitats i eines 2.0
  2. 2. xarxanet.org: entitats i web 2.0 xarxanet.org ha fet un gran pas cap a la web 2.0, en la mateixa línia, el Servei de Pàgines Web passa a ser Entitats i web 2.0 . Aquest canvi es percebrà també a les vostres planes web, que passaran de ser pàgines web estàtiques a blocs dinàmics ! És un salt qualitatiu que situarà a les entitats en la generació web 2.0!
  3. 3. Fem Xarxa blocs. xarxanet .org
  4. 4. Objectius i línies de treball Objectius del projecte – Línies de treball <ul><li>Assessorament tecnològic sobre les funcionalitats i avantatges de blocs i altres eines web 2.0.
  5. 5. Transformació del lloc web en una eina web 2.0, amb la migració dels continguts i l'adaptació del disseny.
  6. 6. Formació presencial i en línia per treure-li profit a l'eina.
  7. 7. Suport tècno-pedagògic a les entitats, i manteniment de la plataforma de blocs. </li></ul>
  8. 8. Assessorament tecnològic Ens apropem a les entitats i persones: <ul><li>Explicar i ensenyar les possibilitats de les eines 2.0, amb trobades presencials i territorials .
  9. 9. Avantatges de les eines: suport a l'entitat, comunicació, col·laboració en línia.
  10. 10. Assessorament individual , seguint un calendari adaptat per l'entitat! </li></ul>
  11. 11. Autonomia Una eina a disposició de la vostra entitat, per gestionar el lloc web!
  12. 12. Transformació en web 2.0 Un treball col·laboratiu - compteu amb l'equip del projecte! Aprofiteu per revisar i actualitzar algun text del web? Tindreu unes plantilles per triar la que més us agradi i després es personalitzarà amb un disseny adient per a la vostra entitat. Treball en xarxa – es faran 4 campanyes de migració!
  13. 13. Disseny corporatiu LOGOTIP específic COLORS de l'entitat Tria de DISSENY estandarditzats Peu de pàgina de xarxanet.org
  14. 14. Formació i suport En línia, a distància i presencial – formació en l'us de l'eina, aprofiteu-la i aprengueu a actualitzar el vostre bloc! Suport tècnic i pedagògic per correu electrònic, per telèfon i per missatgeria instantània – un equip pluridisciplinari sempre al vostre costat! Manteniment i actualització de la plataforma, còpies de seguretat i protecció.
  15. 15. Recursos formatius <ul><li>Formació presencial per a les entitats.
  16. 16. Un curs en línia web específic per a la formació a distància.
  17. 17. Tutorials i altres recursos . </li></ul>Per aprendre a utilitzar la web i aconseguir l'autonomia necessària per a l'actualització i modificació dels seus continguts... + +
  18. 18. Bones pràctiques <ul><li>Exemples de blocs d'entitats </li><ul><ul><li>Fundació puntCAT: http://blog.domini.cat/
  19. 19. Estel Tàpia: http://esteltapia.blogspot.com/
  20. 20. Lloc de la Dona: http://www.llocdeladona.org/
  21. 21. Dones Ende: http://www.donesende.cat/
  22. 22. Ravalsurf: http://blog.ravalnet.org/ravalsurf/ </li></ul></ul></ul>
  23. 23. Calendari

  ×