Xcj reclameproductie

1,174 views

Published on

XCJ reclameproductie, als het gaat om visuele communicatie.

Deze bedrijfspresentatie laat de diversiteit van onze producties zien en volgt een displayproductie voor de Weerstandactie van Biohorma (A.Vogel)
Productieomvang van deze opdracht was ca. 1200 vloerdisplays in 2 taalversie en 4000 toonbankdisplays in 2 taalversies verdeeld onder twee 4 soorten. Deze opdracht bestond uit meer dan 50.000 onderdelen die nodig zijn om de producten van A. Vogel optimaal te presenteren en ervoor te zorgen dat deze displays de winkelvloer, afgevuld met producten ongeschonden bereikt.
Voor deze productie hadden we ca. 20.000 m2 karton nodig.
Deze opdracht valt dus onder de grotere producties van XCJ wat dus niet wil zeggen dat we geen lage oplages gunstig kunnen aanbieden.
De gemiddelde productie grootte van display en promotiemateriaal ligt veelal tussen de 400 en 1500 exemplaren.

XCJ reclameproductie. Een jong en dynamisch reclameproductiebedrijf, o.a. gespecialiseerd in het maken van display- en presentatiemateriaal. Wij zijn creatief, onafhankelijk en eigenzinnig. Van vormgeving tot de productie maken wij waar wat we beloven. Wij kennen de weg in de grafische industrie en ver daarbuiten en gaan elke uitdaging aan om sneller, beter en gunstiger te produceren.

Naast de ontwikkeling en productie van display en promotiematerialen, wat ca 70% van onze producties uitmaakt, ontwerpt en ontwikkeld XCJ verpakkingen en geeft vorm aan industriële producten. Maken we huisstijlen en logo's, doen we het nodige aan webdesign in combinatie met een optimale vindbaarheid, ontwerpen en produceren we folders en brochures.

Meer informatie?
Mail dan naar info@xcj.nl of bezoek onze website www.xcj.nl

Tel. +31(0)55 5786129

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,174
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

×