Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Woningadviseurs      T 030-2766289
Dijnselburgerlaan 7-9   F 084-8390622
Postbus 890        E welkom@woninga...
Tijl Uilenspiegelstraat 1II, AMSTERDAMIn het gelijknamige boek hield Tijl Uilenspiegel samen met zijn maatje Lamme Goe...
Kenmerken:
Woonoppervlakte:     75 m²
Bouwjaar:         1940
Type woning:       Bovenwoning
Aantal kam...
Begane grond

Indeling
Entree, hal, provisiekast, garderobe, woonkamer met directe toegang tot het balkon, werkhoek,
slaap...
Extra kamer met wasruimte op de vierde verdieping
Mogelijkheden van een extra kamer op de verdieping
Entree
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
 Balkon
Keuken
Eethoek
Slaapkamer
Badkamer
Extra kamer met wasruimte op de vierde verdieping
          Binnentuin
Amsterdam
Voor de onderstaande zaken -ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn- geldt dat ze
soms wel en soms niet in de woning...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Brochure tijl uilenspiegelstraat 1 ii

1,020 views

Published on

In het gelijknamige boek hield Tijl Uilenspiegel samen met zijn maatje Lamme Goedzak, de lezer een spiegel voor over maatschappelijke misstanden in de Middeleeuwen. Die tijd ligt inmiddels ver achter ons en tegenwoordig kennen Amsterdammers Tijl Uilenspiegel vooral als die rustige straat in de wijk Bos en Lommer. Het groenste stadsdeel van onze hoofdstad, gelegen in West en binnen de ring.

In deze groene wijk bevindt zich op loopafstand van het Erasmuspark een bijzonder hoekappartement dat oorspronkelijk uit vier kamers bestond. Na een verbouwing kent deze woning uit 1939 nog drie kamers waarvan er nu één tot ruime, sfeervolle woonkeuken is gemaakt. Het appartement bevindt zich op de tweede etage maar op de vierde etage is er nog een afzonderlijke (zolder)ruimte van ruim 20 m2 die gebruikt kan worden als praktijk aan huis, studeerkamer en afzonderlijke wasruimte. Ook prettig is dat de woon- en slaapkamer vrij liggen van het buurhuis. Het huis heeft twee balkonnetjes: een hoekbalkon van 8 m2 en een tweede balkon met uitzicht op de binnentuin.

Hoewel de woning vooroorlogs genoemd kan worden, is het modern afgewerkt. Daarnaast is recent het buitenschilderwerk uitgevoerd ook is er overal dubbele beglazing aangebracht. Tot 15 juni 2014 loopt er een erfpachtcontract van € 40,39 per jaar; de maandelijkse servicekosten bedragen € 80,00. Het pand kent een gezonde Vereniging van Eigenaren, bestaande uit vier personen. Voor een parkeervergunning bent u ca. € 70,00 per half jaar kwijt.

Dit rustig gelegen appartement lijkt ons vooral geschikt voor startende samenwoners of alleenstaanden. In de multiculturele omgeving is een avondwinkel (handig als je de hele dag aan het werk bent en nog wat boodschappen nodig hebt) en daarnaast is er een grote variëteit aan horeca in de buurt, waaronder restaurants voor sushi, roti, chinees etc. Ook is er elke dag markt in de wijk en zijn er winkels en een supermarkt in de directe omgeving. De verbinding met tram en bus ligt op minder dan 100 meter en met de fiets bent u met een kwartiertje op het bruisende Leidseplein. Ook de ring is goed en snel bereikbaar (2 minuten). Lekker praktisch dus!

En zo is Bos en Lommer een wijk met een dorpse allure in een ware wereldstad. Voelt dat voor u als ‘best of both worlds’? Kijk dan voor meer gedetailleerde informatie in de bijlage. Wellicht kunnen wij u binnenkort kennis laten maken met u toekomstige ‘plek onder de zon’!

Indeling:
Entree, hal, provisiekast, garderobe, woonkamer met directe toegang tot het balkon, werkhoek, slaapkamer, badkamer met douche, toilet en vaste wastafel, keuken met onder- en bovenkasten en toegang tot een balkon, eetkamer. Studeerkamer en wasruimte te bereiken via trappenhuis en gelegen op de 4e verdieping.

Bijzonderheden:
- Gelegen binnen de ring
- Op 15 min. fietsafstand van het Leidse Plein
- Centraal gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen
- Woonkamer en studeerkamer zijn voorzien van eiken vloerdelen (white wash)
- Glas-in-lood ramen
- Actieve Vereniging van Eigenaren
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2009
- Onder voorwaarde 2e parkeervergunning mogelijk

Erfpacht:
Het complex ligt op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt € 40,39 per jaar en loopt tot 15 juni 2014. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Starterslening:
Bij deze woning is het mogelijk om met een Starterslening te financieren. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt beperkt dat uw maandlasten. Informeer naar de voorwaarden of kijk op www.svn.nl.

Binnen kijken?
Bel 030-2766289 voor een bezichtiging of bel René Hoksbergen voor meer informatie over deze woning op 06-50641697.

Published in: Real Estate
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Brochure tijl uilenspiegelstraat 1 ii

 1. 1. Woningadviseurs T 030-2766289 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084-8390622 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Sfeervol hoekappartement in een groene wijk! Tijl Uilenspiegelstraat 1II, 1055 Amsterdam Vraagprijs € 200.000,- kosten koper
 2. 2. Tijl Uilenspiegelstraat 1II, AMSTERDAM In het gelijknamige boek hield Tijl Uilenspiegel samen met zijn maatje Lamme Goedzak, de lezer een spiegel voor over maatschappelijke misstanden in de Middeleeuwen. Die tijd ligt inmiddels ver achter ons en tegenwoordig kennen Amsterdammers Tijl Uilenspiegel vooral als die rustige straat in de wijk Bos en Lommer. Het groenste stadsdeel van onze hoofdstad, gelegen in West en binnen de ring. In deze groene wijk bevindt zich op loopafstand van het Erasmuspark een bijzonder hoekappartement dat oorspronkelijk uit vier kamers bestond. Na een verbouwing kent deze woning uit 1939 nog drie kamers waarvan er nu één tot ruime, sfeervolle woonkeuken is gemaakt. Het appartement bevindt zich op de tweede etage maar op de vierde etage is er nog een afzonderlijke (zolder)ruimte van ruim 20 m2 die gebruikt kan worden als praktijk aan huis, studeerkamer en afzonderlijke wasruimte. Ook prettig is dat de woon- en slaapkamer vrij liggen van het buurhuis. Het huis heeft twee balkonnetjes: een hoekbalkon van 8 m2 en een tweede balkon met uitzicht op de binnentuin. Hoewel de woning vooroorlogs genoemd kan worden, is het modern afgewerkt. Daarnaast is recent het buitenschilderwerk uitgevoerd ook is er overal dubbele beglazing aangebracht. Tot 15 juni 2014 loopt er een erfpachtcontract van € 40,39 per jaar; de maandelijkse servicekosten bedragen € 80,00. Het pand kent een gezonde Vereniging van Eigenaren, bestaande uit vier personen. Voor een parkeervergunning bent u ca. € 70,00 per half jaar kwijt. Dit rustig gelegen appartement lijkt ons vooral geschikt voor startende samenwoners of alleenstaanden. In de multiculturele omgeving is een avondwinkel (handig als je de hele dag aan het werk bent en nog wat boodschappen nodig hebt) en daarnaast is er een grote variëteit aan horeca in de buurt, waaronder restaurants voor sushi, roti, chinees etc. Ook is er elke dag markt in de wijk en zijn er winkels en een supermarkt in de directe omgeving. De verbinding met tram en bus ligt op minder dan 100 meter en met de ets bent u met een kwartiertje op het bruisende Leidseplein. Ook de ring is goed en snel bereikbaar (2 minuten). Lekker praktisch dus! En zo is Bos en Lommer een wijk met een dorpse allure in een ware wereldstad. Voelt dat voor u als ‘best of both worlds’? Wellicht kunnen wij u binnenkort kennis laten maken met u toekomstige ‘plek onder de zon’!
 3. 3. Kenmerken: Woonoppervlakte: 75 m² Bouwjaar: 1940 Type woning: Bovenwoning Aantal kamers: 5 (1 slaapkamers) Bijzonderheden: - Gelegen binnen de ring - Op 15 min. etsafstand van het Leidse Plein - Centraal gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen - Woonkamer en studeerkamer zijn voorzien van eiken vloerdelen (white wash) - Glas-in-lood ramen - Actieve Vereniging van Eigenaren - Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2009 - Onder voorwaarde 2e parkeervergunning mogelijk Erfpacht: Het complex ligt op een perceel grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt € 40,39 per jaar en loopt tot 15 juni 2014. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl. Starterslening: Bij deze woning is het mogelijk om met een starterslening te nancieren. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt beperkt dat uw maandlasten. Informeer naar de voorwaarden of kijk op www.svn.nl. Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: € 200.000,- k.k. Een kijkje nemen in deze woning? Bel 030-2766289 Mail welkom@woningadviseurs.nl Rechtstreeks contact met makelaar René Hoksbergen over deze woning? Bel 06-50641697 Mail rene@woningadviseurs.nl
 4. 4. Begane grond Indeling Entree, hal, provisiekast, garderobe, woonkamer met directe toegang tot het balkon, werkhoek, slaapkamer, badkamer met douche, toilet en vaste wastafel, keuken met onder- en bovenkasten en toegang tot een balkon, eetkamer. Studeerkamer en wasruimte te bereiken via trappenhuis en gelegen op de 4e verdieping. Plattegrond van de verdieping
 5. 5. Extra kamer met wasruimte op de vierde verdieping
 6. 6. Mogelijkheden van een extra kamer op de verdieping
 7. 7. Entree
 8. 8. Woonkamer Woonkamer
 9. 9. Woonkamer Balkon
 10. 10. Keuken Eethoek
 11. 11. Slaapkamer
 12. 12. Badkamer
 13. 13. Extra kamer met wasruimte op de vierde verdieping Binnentuin
 14. 14. Amsterdam
 15. 15. Voor de onderstaande zaken -ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn- geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Hieronder staat aangegeven wat in deze situatie het geval is. blijft gaat kan niet van ZAKEN achter mee worden/is *) toe- overgenomen passing tuinaanleg / (sier-)bestrating/beplanting/ ! ! ! " erfafscheiding buitenverlichting ! ! ! " tuinhuisje/buitenberging ! ! ! " broeikas ! ! ! " vlaggenmast ! ! ! " voet droogmolen ! ! ! " antenne ! ! ! " brievenbus " ! ! ! (voordeur)bel " ! ! ! veiligheidssloten " ! ! ! alarminstallatie ! ! ! " rolluiken/zonwering buiten ! ! ! " zonwering binnen ! " ! ! gordijnrails " ! ! ! gordijnen ! " ! ! vitrages ! ! ! " losse horren/rolhorren ! ! ! " rolgordijnen ! ! ! " vloerbedekking/linoleum " ! ! ! ! ! ! " ! ! ! " parketvloer/kurkvloer " ! ! ! warmwatervoorziening, te weten ! ! ! " ! ! ! " c.v. met toebehoren " ! ! ! klokthermostaat " ! ! ! ! ! ! " (voorzet)open haard met toebehoren, te weten: ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! " kachels ! ! ! " isolatievoorzieningen (voorzetramen,radiatorfolie etc.) te weten: ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! "
 16. 16. blijft gaat kan niet van ZAKEN achter mee worden/is *) toe- overgenomen passing keukenblok met bovenkasten inclusief " ! ! ! verlichting keuken (inbouw)apparatuur, te weten: koelkast " ! ! ! vaatwasser " ! ! ! gaskookplaat " ! ! ! afzuigkap " ! ! ! ! ! ! " inbouwverlichting/dimmers, te weten: " ! ! ! ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! " opbouwverlichting, te weten: " ! ! ! ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! " kasten ! " ! ! spiegelwanden ! ! ! " losse kasten, boeken-, legplanken " ! ! ! wastafels met accessoires " ! ! ! toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, " ! ! ! spiegel etc.) ! ! ! " ! ! ! " badkameraccessoires (planchet, spiegel, " ! ! ! kranen douchescherm etc.) sauna met toebehoren, te weten: ! ! ! " ! ! ! " veiligheidsschakelaar wasautomaat ! ! ! " (huis)telefoontoestellen ! " ! ! ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! " zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): ! ! ! " ! ! ! " ! ! ! "

×