Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Brochure Laan van Vollenhove 954 te Zeist

386 views

Published on

LAND GOED VOLLENHOVE(N) …

Een van de eerste buitenplaatsen van de Stichtse Lustwarande was het landgoed Vollenhoven in De Bilt. Op een deel van dit uitgestrekte landgoed verrees in Zeist tussen 1956 en 1970 de buurt Vollenhove. Doel van deze nieuwe wijk was vooral de huisvesting van arbeiders in een tijd waarin er een fors tekort aan woningen was. Onder de naam “Bouwproject-Parkplan Vollenhove” werden bijna 2400 woningen gebouwd in die landelijk groene omgeving tussen De Bilt en Zeist Noord.
Dat groen in deze wijk vind je nu nog terug in de fraaie omliggende bossen waar je heerlijk kunt wandelen. Wandelend kun je ook je dagelijkse boodschappen doen, want een compleet winkelcentrum ligt letterlijk aan de overkant. Behalve een goedgesorteerde vestiging van de Jumbo (inclusief postkantoortje), vind je er een Blokker, Kruidvat, kapper en toko. Voor een fleurige aanvulling in huis kun je er terecht bij de vakkundige bloemist en heb je eens geen zin om te koken dan is een frietje zo gehaald bij de snackbar.

Fietsen is een geweldige belevenis in Zeist en omgeving: er liggen veel en goede fietspaden en alles is in principe per tweewieler te bereiken. Het levendige centrum van Zeist met z’n variëteit aan winkels en horeca bereik je per stalen ros in tien minuten. Ook grote stad Utrecht is prima te befietsen vanaf Vollenhove; binnen twintig minuten zit je in het historische centrum. Eenmaal thuis vindt je fiets een prima onderkomen in de berging in de onderbouw van de flat.

De entree van het appartementengebouw huisvest de brievenbussen en via de ruime ontvangsthal kom je bij de lift die je naar deze flatwoning op de vijfde verdieping brengt. Daar stap je in een gang met aan weerszijden toegang tot appartementen. Nummer 954 echter ligt aan het begin, dus je boodschappen hoef je niet nog eens de hele gang door te tillen.
In het hele complex zijn er maar 6 driekamerappartementen, en dit is er een van! Hoe prettig die extra ruimte is zul je elke dag opnieuw ervaren, als je toch net even makkelijker wat spullen kwijt kunt in de extra grote berging. Wat direct opvalt zodra je binnenstapt is het vrije uitzicht en de lichtheid van de woning, mede door het relatief grote glasoppervlak.

De flat heeft een entree die leidt naar de prima living en de dichte keuken met diverse inbouwapparatuur. Via de woonkamer bereik je ook het extra grote, gezellige balkon waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen in koesterende zonnestralen. Het balkon ligt op het zuidwesten, dus de zon heb je tot laat in de avond. De badkamer is eenvoudig maar netjes en voorzien van een douche en vaste wastafel. Er is een apart toilet. Verder heeft de woning twee slaapkamers waarvan er een dienst kan doen als bijvoorbeeld extra berging, logeerkamer of studeerkamer.

Dit appartement is verzorgd, goed afgewerkt en rook- en huisdiervrij; je kunt er direct in!
De gemeenschappelijke ruimtes zijn op zich ook netjes, maar wel enigszins gedateerd.

Published in: Real Estate
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Brochure Laan van Vollenhove 954 te Zeist

 1. 1. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl LAND GOED VOLLENHOVE(N) … Laan van Vollenhove 954, 3706 AG Zeist Vraagprijs € 150.000,- kosten koper
 2. 2. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Inhoudsopgave • Omschrijving • Kenmerken • Bijzonderheden • Contactgegevens • Indeling per verdieping o Plattegrond o Foto’s • Plaatsinformatie o Landmark Omgevingscan • Kadaster • Lijst van Zaken • Woningmarkt TV: onafhankelijke tips en informatie over het (ver)kopen van een huis • 10 meest gestelde vragen bij het kopen van een huis • 10 meest gestelde vragen over het inschakelen van een aankoopmakelaar Heeft u toch nog vragen of wilt u dit huis bezichtigen? • Bel 088 966 46 42 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur, zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur) • Mail naar welkom@woningadviseurs.nl • Via Live chat (op de website), dagelijks van 9:00 tot 17:30 uur http://woningadviseurs.nl • Via Twitter @Woningadviseurs • Via Facebook http://facebook.com/woningadviseurs
 3. 3. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Omschrijving Een van de eerste buitenplaatsen van de Stichtse Lustwarande was het landgoed Vollenhoven in De Bilt. Op een deel van dit uitgestrekte landgoed verrees in Zeist tussen 1956 en 1970 de buurt Vollenhove. Doel van deze nieuwe wijk was vooral de huisvesting van arbeiders in een tijd waarin er een fors tekort aan woningen was. Onder de naam “Bouwproject-Parkplan Vollenhove” werden bijna 2400 woningen gebouwd in die landelijk groene omgeving tussen De Bilt en Zeist Noord. Dat groen in deze wijk vind je nu nog terug in de fraaie omliggende bossen waar je heerlijk kunt wandelen. Wandelend kun je ook je dagelijkse boodschappen doen, want een compleet winkelcentrum ligt letterlijk aan de overkant. Behalve een goedgesorteerde vestiging van de Jumbo (inclusief postkantoortje), vind je er een Blokker, Kruidvat, kapper en toko. Voor een fleurige aanvulling in huis kun je er terecht bij de vakkundige bloemist en heb je eens geen zin om te koken dan is een frietje zo gehaald bij de snackbar. Fietsen is een geweldige belevenis in Zeist en omgeving: er liggen veel en goede fietspaden en alles is in principe per tweewieler te bereiken. Het levendige centrum van Zeist met z’n variëteit aan winkels en horeca bereik je per stalen ros in tien minuten. Ook grote stad Utrecht is prima te befietsen vanaf Vollenhove; binnen twintig minuten zit je in het historische centrum. Eenmaal thuis vindt je fiets een prima onderkomen in de berging in de onderbouw van de flat. De entree van het appartementengebouw huisvest de brievenbussen en via de ruime ontvangsthal kom je bij de lift die je naar deze flatwoning op de vijfde verdieping brengt. Daar stap je in een gang met aan weerszijden toegang tot appartementen. Nummer 954 echter ligt aan het begin, dus je boodschappen hoef je niet nog eens de hele gang door te tillen. In het hele complex zijn er maar 6 driekamerappartementen, en dit is er een van! Hoe prettig die extra ruimte is zul je elke dag opnieuw ervaren, als je toch net even makkelijker wat spullen kwijt kunt in de extra grote berging. Wat direct opvalt zodra je binnenstapt is het vrije uitzicht en de lichtheid van de woning, mede door het relatief grote glasoppervlak. De flat heeft een entree die leidt naar de prima living en de dichte keuken met diverse inbouwapparatuur. Via de woonkamer bereik je ook het extra grote, gezellige balkon waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen in koesterende zonnestralen. Het balkon ligt op het zuidwesten, dus de zon heb je tot laat in de avond. De badkamer is eenvoudig maar netjes en voorzien van een douche en vaste wastafel. Er is een apart toilet. Verder heeft de woning twee slaapkamers waarvan er een dienst kan doen als bijvoorbeeld extra berging, logeerkamer of studeerkamer.
 4. 4. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Dit appartement is verzorgd, goed afgewerkt en rook- en huisdiervrij; je kunt er direct in! De gemeenschappelijke ruimtes zijn op zich ook netjes, maar wel enigszins gedateerd. De ondergelegen autodealer is een rustige buurman waar geen overlast van te verwachten is. Ook de buren boven, beneden en links zijn zeer rustig. Rechts zijn er geen buren. Een groot voordeel van het wonen in dit complex is de prijs-kwaliteitverhouding. ‘Veel voor weinig’ zou je kunnen zeggen en daarmee woon je dan in een schitterend groene en rustige omgeving met tegelijkertijd alle voorzieningen, inclusief een goed Chinees restaurant, binnen handbereik. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld in de wijk Vollenhove: de bushalte ligt twee minuten lopen om de hoek. Tien minuten later ben je al in Utrecht en na een kwartier bereik je het Centraal Station van deze provinciehoofdstad. Bij de boekhandel in het winkelcentrum tegenover het appartement kun je trouwens je OV- kaart opladen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de snelwegen A28 en A27 en bereik je iedere gewenste bestemming op een directe manier. De omgeving van de woning voorziet ruim in parkeergelegenheid. Het complex heeft verder een actieve Vereniging van Eigenaren; de maandelijkse servicekosten bedragen € 298,- en dat is inclusief gas, opstalverzekering en een voorschot op de verwarmingskosten en het watergebruik. De lift die je naar de vijfde etage brengt is groot, Hoe voordelig dat is, merk je direct wanneer je er naartoe gaat verhuizen. Maar ook later, wanneer je tassen vol boodschappen thuis wilt brengen, zul je nog vaak blij worden van zijn ruime mogelijkheden. … dit is die kans!
 5. 5. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Kenmerken: Type: Galerijflat Bouwjaar: 1972 Woonoppervlakte: 78 m² Kamers: 3 Servicekosten: € 298,- Bijzonderheden: - Gezellig en ruim balkon - Dichtbij het winkelcentrum - Extra grote berging - Ruim 3 kamer appartement - Veel daglicht Aanvaarding: direct Vraagprijs: € 150.000,- kosten koper Een kijkje nemen in deze woning? Bel 088-9664642 Mail welkom@woningadviseurs.nl Rechtstreeks contact met makelaar makelaarnaam over deze woning? Bel 06-50641697 Mail rene@woningadviseurs.nl
 6. 6. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Begane grond: Begane grond: entree met brievenbussen, ruime ontvangsthal, lift, gang met aan weerszijden toegang tot de appartementen. Appartement: entree, woonkamer, ruim balkon op het westen, Toilet, Dichte keuken met inbouwapparatuur, eenvoudige maar nette badkamer met douche en wastafel. Plattegrond De plattegronden zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. De maatvoering kan afwijken van de werkelijkheid en de gestelde nauwkeurigheid van NEN2580. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.
 7. 7. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Woonkamer Woonkamer
 8. 8. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Eetgedeelte Werkkamer
 9. 9. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Slaapkamer Keuken
 10. 10. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Badkamer Badkamer
 11. 11. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Balkon Gebouw
 12. 12. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Omgeving
 13. 13. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Woonzeker Omgevingscan Adres: Referentienummer: Laan van Vollenhove 970, 3706AD, ZEIST 121302342 Powered by:
 14. 14. I N H O UD D Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 2 Laan van Vollenhove 954 3706AD ZEIST Inhoud Leeswijzer 1 Foto's in de straat 2 Luchtfoto en kaart 3 Regionale ligging en bereikbaarheid 4 Plaatselijke voorzieningen 4.1 Scholen en kinderopvang 4.2 Gezondheidszorg 4.3 Winkels en dienstverleners 4.4 Ontspanning en cultuur 5 Buurtbewoners Contact & Informatiebronnen Verantwoordin g Data en kwaliteit Disclaimer Algemene voorwaarden Vragen
 15. 15. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 3 L E E S W I J Z E R Leeswijzer Landmark Omgevingscan informeert u over de omgeving van bestaande woningen, gebaseerd op digitaal beschikbare gegevens. Als fundament gebruikt Nazca IT Solutions B.V. gegevens van het Kadaster en van de Nederlandse gemeenten. Daarnaast gebruikt Nazca IT Solutions B.V. data van bedrijven en het publiek toegankelijke internet. Met behulp van de informatie kunt u doeltreffend de kwaliteit van de omgeving van een woning in kaart brengen. Daarmee heeft u effectief gereedschap in handen om bij verkoop, aankoop en taxatie de voor- en nadelen van de omgeving te bespreken. Landmark Omgevingscan is niet bedoeld voor toepassing op bedrijfsmatig onroerend goed. De informatie in Landmark Omgevingscan is verdeeld in vijf hoofdstukken: 1. Foto's in de straat: toont foto's van de woning en de straat. 2. Luchtfoto en kaart: toont een luchtfoto en kaart van de omgeving met de woning in het centrum. 3. Regionale ligging en bereikbaarheid: toont een kaart van de omgeving met de woning in het centrum. 4. Plaatselijke voorzieningen: toont kaarten van de omgeving met daarin opgenomen de voorzieningen opgesplitst in categorieën. 5. Buurtbewoners: informeert over kenmerken van de bevolking in de directe omgeving. Alle kaarten in Landmark Omgevingscan zijn op het noorden gericht. De Verantwoording behandelt de kwaliteit van de informatie, de aansprakelijkheid en de algemene voorwaarden van Nazca IT Solutions B.V.
 16. 16. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 4 F O T O ' S I N D E S T R A A T Hoofdstuk 1 Foto's in de straat De foto’s hieronder zijn uitsneden van 360° panoramafoto’s. De foto’s zijn automatisch uit een landsdekkende database geselecteerd: één met zicht op de gevel aan de straatzijde van adres, één gericht op het straatbeeld links van het adres en één gericht op het straatbeeld rechts van het adres. De foto’s zijn op een standaardmanier vanaf de weg of de straat genomen. Daardoor kan het voorkomen dat de woning of de straat niet goed in beeld is. Voorbeelden: - bij een woning in een nauwe straat wordt alleen de onderste verdieping van een woning afgebeeld; - bij een woning met een lange oprit wordt de woning helemaal niet afgebeeld. Straatbeeld links van het adres Zicht in richting van het adres Straatbeeld rechts van het adres
 17. 17. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 5 L U C H T F O T O E N K A A R T Hoofdstuk 2 Luchtfoto en kaart Adres Laan van Vollenhove 954 3706AD ZEIST Schaal luchtfoto circa 1: 3.000 Afstand tot adres 100 m Afstand tot adres 200 m Schaal overzichtkaart circa 1: 50.000 kader luchtfoto Opnamejaar: 2009
 18. 18. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 6 R E G I O N A L E L I G G I N G E N B E R E I K B A A R H E I D Hoofdstuk 3 Regionale ligging en bereikbaarheid Onderstaande kaart toont het gebied waarin het adres ligt. Op de kaart zijn de aanwezige wegen en snelwegen, waterpartijen en regionale voorzieningen afgebeeld. De legenda geeft een verklaring voor de gebruikte kleuren en symbolen. Adres Bebouwing Water Bos Sportterrein Rijksweg Provinciale weg Secundaire weg Spoorweg NS station Enkel spoor, metrolijn schaal circa 1 : 60.000 adres: Laan van Vollenhove 954, 3706AD, ZEIST
 19. 19. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 7 P L A A T S E L I J K E V O O R Z I E N I N G E N Hoofdstuk 4 Plaatselijke voorzieningen 4.1 Scholen en kinderopvang In de afbeelding hieronder vindt u nabijgelegen scholen en voorzieningen voor kinderopvang. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m Kinderopvang Basisonderwijs Voortgezet onderwijs Universiteit/HBO Onderwijs (overig) Schaal circa 1: 9.000 Laan van Vollenhove 954, 3706AD, ZEIST Nr. Naam Adres Postcode Plaats Omschrijving1-52 BRUINIER, AUTORIJSCHOOL LISZTPLN 2 3706BE ZEIST Auto- en motorrijscholen W G R 1-53 ACTA-KALDENBACH COMENIUSLN 123 3706XE ZEIST Bedrijfsopleiding en -training 1-54 STICHTING SSZ LN V VOLLENHOVE 3217 3706AR ZEIST Bedrijfsopleiding en -training (STUDIECENTRUM SNACKS EN ZOETWAREN) BENELUX 1-55 AUTORIJSCHOOL TEDLA WARANDE 32 3705ZC ZEIST Auto- en motorrijscholen
 20. 20. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 8 P L A A T S E L I J K E V O O R Z I E N I N G E N 4.2 Gezondheidszorg In de afbeelding hieronder vindt u nabijgelegen voorzieningen in de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m Apotheken Huisartsenpraktijk Tandartsenpraktijk Ziekenhuizen Schaal circa 1: 9.000 Laan van Vollenhove 954, 3706AD, ZEIST Nr. Naam Adres Postcode Plaats Omschrijving1-1 APOTHEEK VOLLENHOVE LN V VOLLENHOVE 2979 3706AL ZEIST Apotheken 1-40 HUISARTSENPRAKTIJK DE LN V VOLLENHOVE 2979A 3706AL ZEIST Praktijken van huisartsen VOOGD VAN STRAATEN 1-58 MUIJS VD MOER, W W LN V VOLLENHOVE 802 3706AA ZEIST Praktijken van tandartsen 1-59 SPROCK EN VISSER J LIGTHARTPLN 1 3706VC ZEIST Praktijken van tandartsen
 21. 21. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 9 P L A A T S E L I J K E V O O R Z I E N I N G E N 4.3 Winkels en dienstverleners In de afbeelding hieronder vindt u alle nabijgelegen voorzieningen als winkels en dienstverleners. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m Winkels Levensmiddelen-winkels Cafés Eetgelegenheden Hotel restaurants Hotels, pensions Banken Postkantoren / -agentschappen Politie Benzinestations Schaal circa 1: 9.000 Laan van Vollenhove 954, 3706AD, ZEIST Nr. Naam Adres Postcode Plaats Omschrijving1-12 CAFE BOLLE LN V VOLLENHOVE 3257 3706AR ZEIST Cafes e.d. 1-13 CAF+ DE ZOTTE LN V VOLLENHOVE 3265 3706AR ZEIST Cafes e.d. 1-14 MOOI ZEIST, INDONESISCH BACHLN 55 3706BB ZEIST Restaurants RESTAURANT 1-15 THE BLUE LOTUS, VOF CHIN LN V VOLLENHOVE 3203 3706AR ZEIST Restaurants KANTONEES SPEC RESTAURANT 1-16 ROMEO PIZZERIA LN V VOLLENHOVE 2995 3706AL ZEIST Restaurants 1-17 DUBROVNIK, GRILL LN V VOLLENHOVE 2987 3706AL ZEIST Restaurants RESTAURANT 1-57 SUPER DE BOER LN V VOLLENHOVE 2785-3001 3706AJ ZEIST Deth. in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment 1-119 OLDENKAMP KNOWING CHOPINLN 17 3706BH ZEIST Detailhandel in boeken, tijdschriften en SERVICES kranten 1-120 POSTZEGEL- EN BACHLN 76 3706BD ZEIST Overige detailhandel MUNTENHANDEL ZEIST 1-121 WIJKSUPERMARKT LN V VOLLENHOVE 3201 3706AR ZEIST Videotheken 1-122 PASSIE VOOR WIJN J LIGTHARTPLN 24 3706VD ZEIST Overige detailhandel 1-123 GERRIT GEUTJES BV, LN V VOLLENHOVE 3011 3706AL ZEIST Detailhandel in tabaksprodukten BRUNA/POSTAGENTSCHAP 1-124 BOETIEK NEXT LN V VOLLENHOVE 3015 3706AL ZEIST Detailhandel in tweedehands kleding 1-125 VAN GAMEREN VOF LN V VOLLENHOVE 2973 3706AK ZEIST Detailhandel in witgoed 1-126 BLOKKER BV LN V VOLLENHOVE 2963 3706AK ZEIST Detailhandel in huishoudelijke artikelen algem. assortiment 1-127 BLOEMISTERIJ VAN LN V VOLLENHOVE 2959 3706AK ZEIST Detailhandel in bloemen en planten ZUTPHEN 1-128 KRUIDVAT LN V VOLLENHOVE 2977 3706AK ZEIST Detailhandel in drogisterij-artikelen 1-129 TRUDYS BROOD- EN LN V VOLLENHOVE 2971 3706AK ZEIST Detailhandel in kaas KAASHOEK
 22. 22. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 10 P L A A T S E L I J K E V O O R Z I E N I N G E N 1-130 SLAGERIJ SPIJKER LN V VOLLENHOVE 2967 3706AK ZEIST Detailhandel in vlees en vleeswaren
 23. 23. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 11 P L A A T S E L I J K E V O O R Z I E N I N G E N 4.4 Ontspanning en cultuur In de afbeelding hieronder vindt u nabijgelegen voorzieningen die te maken hebben met ontspanning en cultuur lokaal. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m Dieren/plantentuinen, kinderboerderijen Religieuze gebouwen en organisaties Zwembaden Musea Theaters, bioscopen, concertgebouwen Bibliotheken Schaal circa 1: 9.000 Laan van Vollenhove 954, 3706AD, ZEIST Nr. Naam Adres Postcode Plaats Omschrijving
 24. 24. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 12 B U U R T B E W O N E R S Hoofdstuk 5 Buurtbewoners Dit hoofdstuk geeft inzicht in de kenmerken van de bevolking in de buurt van het adres. De informatie is afkomstig van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nazca IT Solutions B.V. vergelijkt informatie over de buurt met informatie over de gehele woonplaats. Centraal Bureau voor de Statistiek Buurt Vollenhove Dekking (% adressen in buurt waarop gegevens zijn gebaseerd) > 90% Inwoners Vollenhove Totaal 4160 Mannen (%) 52 Vrouwen (%) 48 Dichtheid (aantal per km²) 7675 Zeist 60370 48 52 1245 Leeftijdsamenstelling (%) 0 - 15 15 - 25 25 - 45 45 - 65 65+ Vollenhove Zeist 15 15 43 18 12 27 18 8 27 17 Huishoude ns Totaal Met kinderen (%) Zonder Kinderen (%) Eénpersoons (%) Gemiddelde grootte (personen) Vollenhove Zeist 2340 21 25 27280 30 29 54 1.8 40 2.1 Culturele achtergronden (%) Autochtoon Westers Allochtoon Marokko Antillen, Aruba Suriname Turkije Overig Vollenhove Zeist 58 12 13 2 2 2 - 79 10 5 1 1 1 3 Motorvoertuig en Aantal auto's Aantal auto's per huishouden Aantal auto's per km² Aantal bedrijfs- wagens Aantal motortwee- wielers Vollenhove Zeist 1500 33525 0.6 1.2 2781 691 100 4165 95 1715
 25. 25. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 13 C O N T A C T & I N F O R M A T I E B R O N N E N Contact Landmark Omgevingscan is een product van Nazca IT Solutions B.V. Telefoo n E- mail Interne t 030-6005353 helpdesk@nazc ai.nl www.nazcai.nl www.weetwatukoo pt.nl Informatiebronnen Landmark Omgevingscan bevat informatie van
 26. 26. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 14 Laan van Vollenhove 954, Zeist Verantwoording Data en kwaliteit Kwaliteit staat bij Nazca IT Solutions B.V. hoog in het vaandel. Nazca IT Solutions B.V. test de kwaliteit van de datasets vóór gebruik uitvoerig. De datasets zijn in de regel eigendom van andere partijen. Nazca IT Solutions B.V. richt de datasets dus niet zelf in en houdt deze ook niet zelf bij. Wel overlegt Nazca IT Solutions B.V. zonodig met de beheerders van de datasets over het verbeteren ervan. Bij onvolkomenheden in de data zal Nazca IT Solutions B.V. de betreffende leverancier op de hoogte stellen. De omstandigheden waarover Nazca IT Solutions B.V. rapporteert, zijn aan verandering onderhevig. Het duurt altijd even voordat deze veranderingen in de datasets zijn verwerkt. Dit kan de juistheid, de volledigheid en de zorgvuldigheid van de rapporten beïnvloeden. Het is raadzaam hiermee rekening te houden bij beslissingen die op basis van de rapportage worden genomen. Disclaimer Nazca IT Solutions B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg mocht zijn van een onjuistheid of onvolledigheid in dit rapport. Algemene voorwaarden Op dit rapport en de dienstverlening van Nazca IT Solutions B.V. zijn de algemene voorwaarden van Nazca IT Solutions B.V. van toepassing. Deze voorwaarden zijn te downloaden van www.nazcai.nl. Een kopie van de Algemene Voorwaarden wordt op verzoek toegezonden. Vragen Bij vragen over de inhoud van dit rapport kunt u contact opnemen met de helpdesk van Nazca IT Solutions B.V. (helpdesk@nazcai.nl of 030-6005353).
 27. 27. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 15 Laan van Vollenhove 954, Zeist
 28. 28. Adres: Laan van Vollenhove 954 ZEIST Referentienummer: 121302342 Pag. 16 Laan van Vollenhove 954, Zeist Wonen in Zeist Gemeente Zeist bestaat uit Zeist en de dorpen Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Austerlitz. De verschillende woongebieden hebben een rijke historie met veel unieke monumenten en een unieke identiteit. Ook is de oorspronkelijke sfeer terug te vinden in de prachtige buitenverblijven van rijke kooplieden uit het begin van de 19e eeuw. Gemeente Zeist is bosrijk en heeft een omvangrijk grondgebied van maar liefst 50 km2. Doordat een groot deel van de natuurgebieden is overgedragen aan het Utrechts Landschap (Panbos, Zeisterbosch), is het groene karakter van de gemeente Zeist gewaarborgd. Vanwege de vestiging van het slot Zeist wordt de gemeente ook de Slotstad genoemd. Scholen Winkels Huisartsenpraktijken Tandartspraktijken Apotheken Bibliotheken
 29. 29. Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en Vastgoeddeskundigen NVM Lijst van Zaken Voor de onderstaande zaken -ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn- geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is *) overgenomen niet van toe- passing tuinaanleg / (sier- )bestrating/beplanting/erfafscheiding £ £ £ T buitenverlichting £ £ £ T tuinhuisje/buitenberging £ £ £ T broeikas £ £ £ T vlaggenmast £ £ £ T voet droogmolen £ £ £ T antenne £ £ £ T brievenbus £ £ £ T (voordeur)bel T £ £ £ veiligheidssloten T £ £ £ alarminstallatie £ £ £ T rolluiken/zonwering buiten £ £ £ T zonwering binnen T £ £ £ gordijnrails T £ £ £ gordijnen £ £ T £ vitrages £ £ £ T losse horren/rolhorren T £ £ £ rolgordijnen £ £ £ T vloerbedekking/linoleum £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T parketvloer/kurkvloer T £ £ £ warmwatervoorziening, te weten Boiler T £ £ £ c.v. met toebehoren £ £ £ T klokthermostaat £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T (voorzet)open haard met toebehoren, te weten: £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T kachels £ £ £ T isolatievoorzieningen (voorzetramen,radiatorfolie etc.) te weten: £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T
 30. 30. ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is *) overgenomen niet van toe- passing keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting T £ £ £ keuken (inbouw)apparatuur, te weten: T £ £ £ £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T inbouwverlichting/dimmers, te weten: T £ £ £ £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T opbouwverlichting, te weten: £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T kasten £ £ £ T spiegelwanden £ £ £ T losse kasten, boeken-, legplanken £ £ £ T wastafels met accessoires T £ £ £ toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) T £ £ £ £ £ £ T £ £ £ T badkameraccessoires (planchet, spiegel, kranen douchescherm etc.) T £ £ £ sauna met toebehoren, te weten: £ £ £ T £ £ £ T veiligheidsschakelaar wasautomaat £ £ £ T (huis)telefoontoestellen T £ £ £ £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): £ £ £ T £ £ £ T £ £ £ T
 31. 31. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Woningmarkt TV: onafhankelijke tips over het (ver)kopen van een huis Elke week zendt Woningmarkt TV een nieuwe video uit met praktische en onafhankelijke informatie over het kopen of verkopen van een huis. Dit wordt afgewisseld met actuele informatie over de woningmarkt, bijvoorbeeld de WOZ en Open Huizen Route, maar ook elk kwartaal de kwartaalcijfers die de NVM publiceert. Woningmarkt TV heeft 3 categorieën: • Actueel • Verkopen huis • Kopen huis Deze categorieën zijn onderverdeeld in de rubrieken: • Algemeen • Tips • Kijkersvraag • In gesprek met • Verhaal van de straat Bekijk de video’s op http://woningmarkt.tv.
 32. 32. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl De tien meest gestelde vragen bij het kopen van een huis Vanaf het moment dat uw interesse gewekt wordt in een woning tot het moment waarop u het contract van uw nieuwe huis tekent, loopt u tegen allerlei vragen aan. Niet zo vreemd, want een huis kopen doet u niet elke dag. En NVM makelaar Woningadviseurs doet dat wel, daarom kunnen we u op de meeste vragen snel een goed antwoord geven. Hieronder beantwoorden we de 10 meest gestelde vragen zodat u weet waar u staat wanneer u op zoek gaat naar uw nieuwe huis. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? 2. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? 3. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? 4. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen? 5. Hoe komt de koop tot stand? 6. Mag een makelaar van de NVM tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? 7. Mag een makelaar van de NVM een belachelijk hoge prijs vragen voor een woning? 8. Wat is een optie? 9. Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging of als ik als eerste een bod uitbreng? 10. Zit de makelaarscourtage in de ‘kosten koper’?
 33. 33. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? 
 U bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op uw bod door een tegenbod te doen. U bent echter nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken. 

 2. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? 
 Ja, dat mag. Een onderhandeling hoeft namelijk nog niet tot een verkoop te leiden. Bovendien kan het zijn dat de verkoper graag wil weten of er meer belangstelling is.
Vaak zal de verkopende NVM-makelaar aan belangstellenden vertellen dat een pand, zoals dat heet, ‘onder bod’ is. Als belangstellende mag u dan wel een bod uitbrengen, maar de makelaar mag dan pas met u in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De NVM-makelaar doet geen mededelingen over de hoogte van biedingen. Dit zou namelijk overbieden kunnen uitlokken. 

 3. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? 
 Nee. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs moet worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus nog beslissen of hij uw bod aanvaardt of niet, of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen. 

 4. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen? 
Ja, de verkoper kan besluiten de vraagprijs te verhogen of te verlagen. Daarnaast kunt u als potentiële koper echter ook besluiten om tijdens de onderhandelingen uw bod weer te verlagen. Zodra de verkopende partij een tegenbod doet, vervalt namelijk uw eerder gedane bod. 

 5. Hoe komt de koop tot stand? 
 Als verkoper en koper het eens zijn over de belangrijkste zaken (zoals de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden), legt de verkopende makelaar de afspraken schriftelijk vast in een koopakte. Ontbindende voorwaarden zijn hierin een belangrijk onderwerp. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde. Wilt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering, dan moet u dit melden bij het uitbrengen van uw bod. Het is dan ook belangrijk dat de partijen het eens zijn over aanvullende afspraken en ontbindende voorwaarden voordat de koopakte wordt opgemaakt. 


 34. 34. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl Zodra beide partijen de koopakte hebben ondertekend en de koper een afschrift van deze akte heeft ontvangen, treedt voor u als particuliere koper de wettelijke bedenktijd van drie dagen in werking. Binnen deze tijd kunt u als koper alsnog afzien van de aankoop. Doet u dit niet, zijn de financiën rond en vormen ook eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakel meer, dan zal op de afgesproken opleveringsdatum de overdracht plaatsvinden bij de notaris. 

 6. Mag een makelaar van de NVM tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? 
 Ja, dat mag. Soms zijn er zo veel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk te bepalen is wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar - in overleg met de verkoper - besluiten de lopende onderhandelingen af te breken en de biedprocedure te wijzigen om vervolgens te kiezen voor bijvoorbeeld een inschrijvingsprocedure. Hierbij hebben alle bieders een gelijke kans om het hoogste bod uit te brengen. Alvorens het systeem te wijzigen, dient de makelaar uiteraard eerst de eventueel gedane toezeggingen na te komen. 

 7. Mag een makelaar van de NVM een belachelijk hoge prijs vragen voor een woning? 
 De verkoper bepaalt in overleg met zijn NVM-makelaar waarvoor hij zijn woning verkoopt. De koper kan onderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist. 

 8. Wat is een optie? 
 Een optie in juridische zin geeft een partij de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan wel eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie nog wel gebruikelijk. Bij het aankopen van een bestaande woning niet. Het begrip ‘optie’ wordt daarbij vaak ten onrechte gebruikt. Dan heeft het de betekenis van bepaalde toezeggingen die een verkopende NVM-makelaar kan doen aan een belangstellende koper tijdens het onderhandelingsproces. Zo’n toezegging kan bijvoorbeeld inhouden dat een belangstellende koper een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. De makelaar van de NVM zal in de tussentijd proberen niet met een andere partij in onderhandeling te gaan. De belangstellende koper kan deze tijd gebruiken om een beter inzicht te krijgen in zijn financiering of in de gebruiksmogelijkheden van de woning. Een optie kunt u niet eisen; de verkoper en de verkopende NVM-makelaar beslissen zelf of er in een onderhandelingsproces bepaalde toezeggingen worden gedaan. 


 35. 35. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 9. Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee. De verkopende makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure. Hij heeft wel de plicht u daarover te informeren. Hebt u serieus belangstelling, vraag de makelaar dan wat uw positie is. Dat kan teleurstelling voorkomen. 

 10. Zit de makelaarscourtage in de ‘kosten koper’? 
 Nee. Onder ‘kosten koper’ vallen de kosten die de overheid koppelt aan de overdracht van een woning. Dat zijn de overdrachtsbelasting (6%, nu tijdelijk tot 1 juli 2012 verlaagd naar 2%), de notariskosten voor het opmaken van de leveringsakte en de kosten voor het inschrijven daarvan in de registers. Daarnaast dient de koper rekening te houden met de (notaris)kosten voor de opmaak en inschrijving van de hypotheekakte. Heeft de verkopende partij een makelaar ingeschakeld om de woning te verkopen, dan komen de kosten hiervan voor zijn rekening. De verkopende makelaar is immers belangenbehartiger van de verkoper en niet van u als koper. Om deze reden is het doorgaans ook verstandig om zelf een aankoop-makelaar van de NVM in te schakelen. De makelaarscourtage voor een aankopende makelaar komt voor rekening van de koper. 


 36. 36. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 10 meest gestelde vragen bij het inschakelen van een aankoopmakelaar Een huis kopen doet u niet elke dag. U kunt een aankoopmakelaar inschakelen om u te helpen bij het kopen van een huis. Hieronder beantwoorden we de 10 meest gestelde vragen zodat u weet wat een aankoopmakelaar voor u kan betekenen. 1. Wat bespaar ik als ik een huis koop met behulp van een eigen aankoopmakelaar? 2. Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt? 3. Wanneer moet ik mijn aankoopmakelaar betalen? 4. Kan mijn aankoopmakelaar taxeren voor de financiering van mijn woning? 5. Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren? 6. Kan ik mijn aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van een huis dat niet te koop staat bij een NVM-makelaar? 7. Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen? 8. Als er een verkoopmakelaar is, heb ik dan toch een aankoop makelaar nodig? 9. Kan mijn aankoopmakelaar ook de hypotheek regelen? 10. Wat doet de aankoopmakelaar nog meer? 

 37. 37. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 1. Wat bespaar ik als ik een huis koop met behulp van een eigen aankoopmakelaar? Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, maar ook veel tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in: 
 • een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren 
 • inzicht in de waarde van de woning 
 • essentiële informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving), bestemmingsplan e.d. 
 • het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken, transportdatum etc. 
 • tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken. 

 2. Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt? 
 In overleg met uw aankoopmakelaar zal dit zeker tot de mogelijkheden behoren. Op het moment dat u uw toekomstige huis heeft gevonden, zal uw makelaar de woning gaan opnemen en u informeren en adviseren over de belangrijke aspecten. Vanaf dat moment kan uw makelaar het aankooptraject oppakken en begeleiden. 

 3. Wanneer moet ik mijn aankoopmakelaar betalen? 
 Het inschakelen van een aankoopmakelaar is meestal op basis van no cure no pay. Als er uiteindelijk geen koopovereenkomst wordt gesloten, rekent u er in principe niets over af. Overleg als u een aankoopmakelaar inschakelt over het tijdstip van betaling. De meeste makelaars zullen met u afrekenen op de datum dat u eigenaar van de woning wordt. Werkelijk gemaakte kosten (bijvoorbeeld van een bouwkundige keuring) worden uiteraard wel direct in rekening gebracht. 

 4. Kan mijn aankoopmakelaar taxeren voor de financiering van mijn woning? Nee, de taxatie voor de financiering dient te geschieden door een makelaar/taxateur die onafhankelijk is, dus een makelaar die niet betrokken is geweest bij de aan- of verkoop van de woning. U kunt natuurlijk wel uw aankoopmakelaar vragen om een taxatie te regelen. 

 5. Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren? 
 Ja, dat is mogelijk (Deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). De hoogte van het te verstrekken hypotheekbedrag dient uiteraard wel toereikend te zijn. 


 38. 38. Woningadviseurs T 088 966 46 42 Dijnselburgerlaan 7-9 F 084 839 06 22 Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl 3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl 6. Kan ik mijn aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van een huis dat niet te koop staat bij een NVM-makelaar? 
 Ja, dat kan. Bij iedere woning die te koop wordt aangeboden, kan een aankoopmakelaar voor u bemiddelen. 

 7. Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen? 
 Natuurlijk kan dat. De eerste indruk is belangrijk. Als het huis u bevalt, belt u met een NVM-aankoopmakelaar om een afspraak te maken voor een tweede bezichtiging. Uw aankoopmakelaar bezichtigt het pand dan met u en met de verkopende makelaar. Vervolgens bespreekt uw aankoopmakelaar alles met betrekking tot het pand met u en bepaalt u gezamenlijk het te volgen traject. 

 8. Als er een verkoopmakelaar is, heb ik dan toch een aankoop makelaar nodig? De makelaar die de woning in de verkoop heeft, behartigt de belangen van de verkoper. Hij of zij mag u dus niet helpen bij het te volgen onderhandelingstraject. U doet er goed aan om zelf een aankoopmakelaar in te schakelen. Uw aankoopmakelaar is een deskundige, heeft kennis van de plaatselijke markt en het belangrijkste: hij behartigt úw belangen. Ondanks de informatieplicht van de verkopende partij, heeft de koper ook een onderzoeksplicht. Uw aankoopmakelaar kan u daar nader over informeren. 

 9. Kan mijn aankoopmakelaar ook de hypotheek regelen? 
 Uw aankoopmakelaar is (meestal) geen hypotheekadviseur, maar kan – indien u dat wenst- wel een afspraak voor u maken met een deskundige hypotheekadviseur. 

 10. Wat doet de aankoopmakelaar nog meer? 
 Op de dag van de overdracht (transport bij de notaris) zal uw aankoopmakelaar regelen dat u samen met hem of haar uw nieuwe huis kunt inspecteren. Is deze inspectie niet in orde dan zal uw aankoopmakelaar actie ondernemen voordat de akte wordt getekend bij de notaris. Meestal worden tijdens deze inspectie ook de meterstanden voor gas, licht en water opgenomen en meldt uw aankoopmakelaar u aan bij de nutsbedrijven. 
Zijn er problemen nadat u de sleutel van uw nieuwe huis heeft ontvangen, dan kunt u altijd terecht bij uw aankoopmakelaar. Indien nodig zal hij of zij contact opnemen met de verkoper (via de verkopend makelaar) en de problemen voor u trachten op te lossen.

×