3 d brochure meander 539 te amstelveen

465 views

Published on

Tijdelijk tot € 9.400 fiscaal voordeel op dit appartement door verlaging van de overdrachtsbelasting!

Van deze woning zijn 3D beelden beschikbaar.


TUSSEN PARK EN STADSHART: RUST LEEFT IN AMSTELVEEN!

Amstelveen is in groen opzicht één van de best bewaarde geheimen van ons land. Toch zijn ze er niet stiekem over want in 2006 werd deze stad met allure nog uitgeroepen tot de Tweede Groenste Stad van Nederland! In Amstelveen vind je dan ook maar liefst twintig parken!
Tussen de rijksweg A 9 en het Stadshart van Amstelveen ligt het Meanderpark. Dat heet niet voor niets zo, want de kronkelende waterloop volgt de bouw van de flats.

In het complex vind je op de tweede verdieping dit ruime, moderne appartement met zowel voor als achter vrij uitzicht. Aan de achterkant kijk je uit op het genoemde Meanderpark.
Hoewel de omgeving rustig en groen is, ligt tegelijkertijd het winkelcentrum Stadshart op loopafstand; dat is pas relaxed!

Wanneer je over de drempel van deze luxe woning stapt, word je verrast door de ruime living die je verwelkomt. De lichte woonkamer bestond vroeger uit twee kamers maar daar is nu dus één grote van gemaakt. Hierdoor kan het zonnetje vanaf het Zuiden ruimschoots haar stralen naar binnen laten vallen. Maar ook buiten kun je je heerlijk laten verwarmen door die Koperen Ploert wanneer je geniet van je krantje of je drankje op het zuidelijk gelegen balkon!
Ook de keuken is licht en voorzien van moderne inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser.

De ouderslaapkamer is duidelijk groter dan oorspronkelijk doordat de loggia aan de voorzijde bij de kamer is getrokken. Voor een uitgebreid bad of een snelle douche duik je in de luxe badkamer, maar er gewoon even je tanden tussendoor poetsen kan ook dankzij het vaste wastafelmeubel.

Het appartementencomplex heeft een actieve Vereniging van Eigenaren. De servicekosten, inclusief een voorschot op de stookkosten, bedragen € 158,00 per maand. Rond het gebouw is ruime parkeergelegenheid; een parkeervergunning kost € 67,00. Ook je fiets parkeer je zorgeloos in de ruime fietsenberging. Overigens zal er niet snel onverwacht bezoek bij je voor de deur staan want de entree van het complex is voorzien van een videofoon.

Aan de Meander woon je lekker centraal met de uitvalswegen A9, A2 en A4 op korte afstand. Tegelijkertijd zijn rust en groen de sleutelwoorden die bij dit appartementencomplex passen. En gemak natuurlijk! Want wie heeft er nou tegelijkertijd zo’n ruim samengesteld winkelcentrum op loopafstand?

Wellicht jij binnenkort?!

Indeling:
Begane grond:
Entree appartementencomplex, berging, trapopgang naar de verdiepingen.

2e verdieping:
Entree appartement, toilet, woonkamer, voorheen 2 kamers) met balkon op het zuiden. Grote ouderslaapkamer, luxe badkamer met ligbad douche en vaste wastafelmeubel, lichte keuken met inbouw apparatuur vaatwasser, 5 pits kooktoestel, oven, afzuigkap, aansluiting voor wasmachine en droger, slaapkamer.

Kenmerken:
Type woning: portiekflat
Bouwjaar: 1960
Woonoppervl

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
465
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

3 d brochure meander 539 te amstelveen

 1. 1. TUSSEN PARK EN STADSHART: RUST LEEFT IN AMSTELVEEN! Meander 539 , 1181 WN Amstelveen Vraagprijs € 235.000,- kosten koperWoningadviseurs T 088-9664642Dijnselburgerlaan 7-9 F 084-8390622Postbus 890 E welkom@woningadviseurs.nl3700 AW Zeist I http://woningadviseurs.nl
 2. 2. Meander 539, AMSTELVEENAmstelveen is in groen opzicht één van de best bewaarde geheimen van ons land. Tochzijn ze er niet stiekem over want in 2006 werd deze stad met allure nog uitgeroepen tot deTweede Groenste Stad van Nederland! In Amstelveen vind je dan ook maar liefst twintigparken!Tussen de rijksweg A 9 en het Stadshart van Amstelveen ligt het Meanderpark. Dat heetniet voor niets zo, want de kronkelende waterloop volgt de bouw van de ats.In het complex vind je op de tweede verdieping dit ruime, moderne appartement metzowel voor als achter vrij uitzicht. Aan de achterkant kijk je uit op het genoemdeMeanderpark.Hoewel de omgeving rustig en groen is, ligt tegelijkertijd het winkelcentrum Stadshart op loopafstand; dat is pas relaxed!Wanneer je over de drempel van deze luxe woning stapt, word je verrast door de ruime living die je verwelkomt. De lichtewoonkamer bestond vroeger uit twee kamers maar daar is nu dus één grote van gemaakt. Hierdoor kan het zonnetje vanafhet Zuiden ruimschoots haar stralen naar binnen laten vallen. Maar ook buiten kun je je heerlijk laten verwarmen door dieKoperen Ploert wanneer je geniet van je krantje of je drankje op het zuidelijk gelegen balkon!Ook de keuken is licht en voorzien van moderne inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser.De ouderslaapkamer is duidelijk groter dan oorspronkelijk doordat de loggia aan de voorzijde bij de kamer is getrokken. Vooreen uitgebreid bad of een snelle douche duik je in de luxe badkamer, maar er gewoon even je tanden tussendoor poetsenkan ook dankzij het vaste wastafelmeubel.Het appartementencomplex heeft een actieve Vereniging van Eigenaren. De servicekosten, inclusief een voorschot op destookkosten, bedragen € 158,00 per maand. Rond het gebouw is ruime parkeergelegenheid; een parkeervergunning kost €67,00 per jaar. Ook je ets parkeer je zorgeloos in de ruime etsenberging. Overigens zal er niet snel onverwacht bezoek bij jevoor de deur staan want de entree van het complex is voorzien van een videofoon.Aan de Meander woon je lekker centraal met de uitvalswegen A9, A2 en A4 op korte afstand. Tegelijkertijd zijn rust en groende sleutelwoorden die bij dit appartementencomplex passen. En gemak natuurlijk! Want wie heeft er nou tegelijkertijd zo’nruim samengesteld winkelcentrum op loopafstand?Wellicht jij binnenkort?!Kenmerken:Type woning: portiek atBouwjaar: 1960Woonoppervlakte: 90 m²Aantal kamers: 3 (2 slaapkamers)Servicekosten: €158,- (incl. voorschot stookkosten)Bijzonderheden:- Vrij uitzicht aan de voorkant en de achterkant- Achterkant ligt aan het Meanderpark- Winkelcentrum Stadshart op loopafstand- Videofoon aanwezig- Elektriciteit vernieuwd en voorzien van aardlekschakelaarAanvaarding: in overlegVraagprijs: € 235.000,- k.k. Woningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 3. 3. Meander 539, AMSTELVEENEen kijkje nemen in deze woning?Bel 088-9664642Mail welkom@woningadviseurs.nlRechtstreeks contact met makelaar René Hoksbergen over deze woning?Bel 06-50641697Mail rene@woningadviseurs.nl Woningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 4. 4. Meander 539, AMSTELVEENLET OP: Dit is een 3DroomhuisVan deze woning zijn 3D beelden beschikbaar.Door deze 3D fotos en video te bekijken krijgt u een nóg realistischer beeld van dit huis.Woningadviseurs vindt het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren en u het huis al te laten ervaren voordat upersoonlijk binnen gaat kijken tijdens de bezichtiging. Dat doen we door u o.a. op Funda, onze eigen website en in debrochure zoveel mogelijk dimensies van het huis en de omgeving aan te bieden.Om deze reden bieden wij u als eerste NVM makelaar in Nederland:- een omgevingsscan van Landmark met aanvullende buurtinformatie,- professionele fotos,- een 2D én 3D plattegrond,- een (3D) video,- 3D fotosHeeft u (nog) geen 3D bril?Vraag dan direct GRATIS uw 3D bril aan op onze website. Wij sturen u z.s.m. uw eigen exemplaar toe.Wat zeggen anderen die de 3D fotos en lm hebben bekeken?"Het is net of je binnen staat""De diepte van de tuin kan ik nu beter inschatten""Nu heb ik een goed gevoel van de ruimte gekregen""Vooral de straat in 3D gaf de doorslag om zelf een kijkje te gaan nemen" Woningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 5. 5. Meander 539, AMSTELVEENTweede verdieping:Entree appartement, toilet, woonkamer (voorheen 2 kamers) met balkon op het zuiden. Grote ouderslaapkamer, luxebadkamer met ligbad douche en vaste wastafelmeubel, lichte keuken met inbouw apparatuur vaatwasser, 5 pitskooktoestel, oven, afzuigkap, aansluiting voor wasmachine en droger, slaapkamer. De plattegronden zijn ter indicatie en geproduceerd voor promotionele doeleinden. De maatvoering kan afwijken van de werkelijkheid en de gestelde nauwkeurigheid van NEN2580. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Woningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 6. 6. Meander 539, AMSTELVEEN Woonkamer EethoekWoningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 7. 7. Meander 539, AMSTELVEEN Woonkamer KeukenWoningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 8. 8. Meander 539, AMSTELVEEN Slaapkamer StudeerkamerWoningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 9. 9. Meander 539, AMSTELVEEN BadkamerWoningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 10. 10. Meander 539, AMSTELVEEN Voorzijde OmgevingWoningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 11. 11. Meander 539, AMSTELVEEN OmgevingWoningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 12. 12. Meander 539, AMSTELVEEN VoorzijdeWoningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 13. 13. Meander 539, AMSTELVEEN Eethoek AchterzijdeWoningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 14. 14. Meander 539, AMSTELVEENAmstelveenOnder de rook van Amsterdam ligt Amstelveen. Ondanks dat Amstelveen zo dicht bij onze hoofdstad ligt heeft het ook eenleuk eigen stadshart. Een overdekt winkelcentrum, de schouwburg en een bioscoop vind je in je eigen woonplaats.Mocht je toch een dagje elders willen vertoeven dan liggen de snelwegen A9 en A10 binnen handbereik. Maar ook hetopenbaar vervoer is goed geregeld, zo is er een sneltram die zo naar Amsterdam rijd en is Amstelveen van de stationsAmsterdam, Amsterdam - zuid, Amsterdam Bijlmer, Arena en Schiphol ook erg goed bereikbaar. Woningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 15. 15. Meander 539, AMSTELVEENWoningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 16. 16. 2 september 2011Woonzeker OmgevingscanAdres: Meander 539, 1181WN, AMSTELVEEN Powered by:Referentienummer: 1213062865Datum: 02 september 2011
 17. 17. INHOUD Meander 539 1181WN AMSTELVEENInhoudLeeswijzer1 Fotos in de straat2 Luchtfoto en kaart3 Regionale ligging en bereikbaarheid4 Plaatselijke voorzieningen 4.1 Scholen en kinderopvang 4.2 Gezondheidszorg 4.3 Winkels en dienstverleners 4.4 Ontspanning en cultuur5 BuurtbewonersContact & InformatiebronnenVerantwoording Data en kwaliteit Disclaimer Algemene voorwaarden VragenAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 2Datum: 2 september 2011
 18. 18. LEESWIJZERLeeswijzerLandmark Omgevingscan informeert u over de omgeving van bestaande woningen, gebaseerd op digitaalbeschikbare gegevens. Als fundament gebruikt Nazca IT Solutions B.V. gegevens van het Kadaster en van deNederlandse gemeenten. Daarnaast gebruikt Nazca IT Solutions B.V. data van bedrijven en het publiektoegankelijke internet.Met behulp van de informatie kunt u doeltreffend de kwaliteit van de omgeving van een woning in kaart brengen.Daarmee heeft u effectief gereedschap in handen om bij verkoop, aankoop en taxatie de voor- en nadelen van deomgeving te bespreken.Landmark Omgevingscan is niet bedoeld voor toepassing op bedrijfsmatig onroerend goed.De informatie in Landmark Omgevingscan is verdeeld in vijf hoofdstukken:1. Fotos in de straat: toont fotos van de woning en de straat.2. Luchtfoto en kaart: toont een luchtfoto en kaart van de omgeving met de woning in het centrum.3. Regionale ligging en bereikbaarheid: toont een kaart van de omgeving met de woning in het centrum.4. Plaatselijke voorzieningen: toont kaarten van de omgeving met daarin opgenomen de voorzieningen opgesplitst in categorieën.5. Buurtbewoners: informeert over kenmerken van de bevolking in de directe omgeving.Alle kaarten in Landmark Omgevingscan zijn op het noorden gericht.De Verantwoording behandelt de kwaliteit van de informatie, de aansprakelijkheid en de algemene voorwaardenvan Nazca IT Solutions B.V.Adres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 3Datum: 2 september 2011
 19. 19. FOTOS IN DE STRAATHoofdstuk 1 Fotos in de straatDe foto’s hieronder zijn uitsneden van 360° panoramafoto’s.De foto’s zijn automatisch uit een landsdekkende database geselecteerd: één met zicht op de gevel aan destraatzijde van adres, één gericht op het straatbeeld links van het adres en één gericht op het straatbeeldrechts van het adres. De foto’s zijn op een standaardmanier vanaf de weg of de straat genomen. Daardoor kanhet voorkomen dat de woning of de straat niet goed in beeld is. Voorbeelden:- bij een woning in een nauwe straat wordt alleen de onderste verdieping van een woning afgebeeld;- bij een woning met een lange oprit wordt de woning helemaal niet afgebeeld. Straatbeeld links van het adres Zicht in richting van het adres Straatbeeld rechts van het adresAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 4Datum: 2 september 2011
 20. 20. LUCHTFOTO EN KAARTHoofdstuk 2 Luchtfoto en kaart Adres Meander 539 1181WN AMSTELVEEN Schaal luchtfoto circa 1: 3.000 Afstand tot adres 100 m Afstand tot adres 200 m Schaal overzichtkaart circa 1: 50.000 kader luchtfoto Opnamejaar: 2009Adres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 5Datum: 2 september 2011
 21. 21. REGIONALE LIGGING EN BEREIKBAARHEIDHoofdstuk 3 Regionale ligging en bereikbaarheidOnderstaande kaart toont het gebied waarin het adres ligt. Op de kaart zijn de aanwezige wegen en snelwegen,waterpartijen en regionale voorzieningen afgebeeld. De legenda geeft een verklaring voor de gebruikte kleurenen symbolen. Adres Bebouwing Water Bos Sportterrein Rijksweg Provinciale weg Secundaire weg Spoorweg NS station Enkel spoor, metrolijn schaal circa 1 : 60.000 adres: Meander 539, 1181WN, AMSTELVEENAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 6Datum: 2 september 2011
 22. 22. PLAATSELIJKE VOORZIENINGENHoofdstuk 4 Plaatselijke voorzieningen4.1 Scholen en kinderopvangIn de afbeelding hieronder vindt u nabijgelegen scholen en voorzieningen voor kinderopvang. Hiermeeheeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m Kinderopvang Basisonderwijs Voortgezet onderwijs Universiteit/HBO Onderwijs (overig) Schaal circa 1: 9.000 Meander 539, 1181WN, AMSTELVEEN Nr. Naam Adres Postcode Plaats Omschrijving 1-93 LITTLE STEPS BUITENPLN 68 1181ZE AMSTELVEEN Kinderopvang 1-111 B-INTOUCH TRAINING & G FLINCKLN 30 1181XB AMSTELVEEN Bedrijfsopleiding en -training COACHING 1-112 COMM. ACTIVIT. STADSPLN 97 1181ZM AMSTELVEEN Studiebegeleiding, vorming en onderwijs VOLKSUNIVERS. n.e.g. AMSTELLAND B.V. 1-113 IN PLACE MENS BOVENKERKERKD 57 1185CS AMSTELVEEN Bedrijfsopleiding en -training 1-114 POLMAN COACHING MEANDER 995 1181WP AMSTELVEEN Bedrijfsopleiding en -training CONSULTING & TRAINING 1-115 STICHTING STADSPLN 97 1181ZM AMSTELVEEN Educatie VOLKSUNIVERSITEIT AMSTELLAND 1-116 VIDA G FLINCKLN 34 1181XB AMSTELVEEN Bedrijfsopleiding en -training PRESENTATIECOACHING 1-117 CULTURE MANAGEMENT BURG HASPELSLN 9 1181NB AMSTELVEEN Bedrijfsopleiding en -training B.V. 1-137 INSTIT. VOOR MEANDER 377 1181WN AMSTELVEEN Hoger beroepsonderwijs MANAGEMENT EN BEDRIJFSKUNDE B.V.Adres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 7Datum: 2 september 2011
 23. 23. PLAATSELIJKE VOORZIENINGEN4.2 GezondheidszorgIn de afbeelding hieronder vindt u nabijgelegen voorzieningen in de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m Apotheken Huisartsenpraktijk Tandartsenpraktijk Ziekenhuizen Schaal circa 1: 9.000 Meander 539, 1181WN, AMSTELVEEN Nr. Naam Adres Postcode Plaats Omschrijving 1-1 SCHIPHOL APOTHEEK B.V. BINNENHOF 62A 1181ZJ AMSTELVEEN Apotheken 1-126 J. KIJZER HOLDING B.V. LUCEBERTLN 6 1181XL AMSTELVEEN Praktijken van tandartsen 1-127 H.J. VAN MILL TANDARTS PARMENTIERLN 76A 1185CZ AMSTELVEEN Praktijken van tandartsen B.V. 1-128 TANDARTSPRAKTIJK MW. M. MEANDER 983 1181WP AMSTELVEEN Praktijken van tandartsen TJON SOEI LEN 1-129 TANDARTSPRAKTIJK MW. MEANDER 519 1181WN AMSTELVEEN Praktijken van tandartsen A.A. VAN NOORTWIJK 1-130 TANDARTSPRAKTIJK W.A. MEANDER 525 1181WN AMSTELVEEN Praktijken van tandartsen DE GAST 1-131 B.V. TANDARTSENPRAKTIJK BUITENPLN 2 1181ZB AMSTELVEEN Praktijken van tandartsen A.G.J. VAN DER SLUIJS 1-132 TANDARTSPRAKTIJK W VAN BUITENPLN 1 1181ZB AMSTELVEEN Praktijken van tandartsen DIJK 1-133 TANDARTSPRAKTIJK O.P. F BOLWG 1 1181XC AMSTELVEEN Praktijken van tandartsen STRIJKERTAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 8Datum: 2 september 2011
 24. 24. PLAATSELIJKE VOORZIENINGEN4.3 Winkels en dienstverlenersIn de afbeelding hieronder vindt u alle nabijgelegen voorzieningen als winkels en dienstverleners. Hiermeeheeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m Winkels Levensmiddelen-winkels Cafés Eetgelegenheden Hotel restaurants Hotels, pensions Banken Postkantoren / -agentschappen Politie Benzinestations Schaal circa 1: 2.250 Meander 539, 1181WN, AMSTELVEEN Nr. Naam Adres Postcode Plaats Omschrijving 1-2 ABN AMRO BANK N.V. REMBRANDTWG 6 1181GW AMSTELVEEN Algemene banken 1-3 FORTIS BANK (NEDERLAND) REMBRANDTWG 33 1181GE AMSTELVEEN Algemene banken N.V. 1-4 CO+PERATIEVE RABOBANK V H GOEDHARTLN 7 1181LE AMSTELVEEN Cooperatief georganiseerde banken AMSTELVEEN UA 1-5 SNS BANK HANDELSWG 45 1181ZA AMSTELVEEN Algemene banken 1-6 ING BANK STADSPLN 96 1181ZM AMSTELVEEN Algemene banken 1-7 RABOBANK AMSTELVEEN - HANDELSWG 41 1181ZA AMSTELVEEN Cooperatief georganiseerde banken BANKWINKEL STADSHART 1-13 STADSPUB DU MONDE B.V. STADSPLN 14 1181ZM AMSTELVEEN Cafes e.d. 1-14 BOULEVARD HORECA B.V. STADSPLN 10 1181ZM AMSTELVEEN Cafes e.d. 1-15 NOI B.V. STADSPLN 12 1181ZM AMSTELVEEN Cafes e.d. 1-16 LA DOLCE VITA BINNENHOF 70-71 1181ZJ AMSTELVEEN Cafes e.d. AMSTELVEEN B.V. 1-17 DE IJSSPECIALISTEN BINNENHOF 6B 1181ZG AMSTELVEEN IJssalons 1-18 CHINEES RESTAURANT NEW BINNENHOF 1 1181ZG AMSTELVEEN Restaurants PEKING CITY 1-19 DIXIE AMSTELVEEN B.V. STADSPLN 54 1181ZM AMSTELVEEN Restaurants 1-20 ANATOLISCH EETCAF+ BUITENPLN 77 1181ZE AMSTELVEEN Restaurants 1-21 ACT CULINAIR BOVENKERKERKD 57 1185CS AMSTELVEEN Catering 1-22 STICKS B.V. STADSPLN 18 1181ZM AMSTELVEEN Restaurants 1-23 TANUKI JAPANS EETCAF+ P LASTMANWG 9 1181XG AMSTELVEEN Restaurants 1-24 8CHT ETEN EN DRINKEN STADSPLN 52 1181ZM AMSTELVEEN Restaurants 1-92 CONGRESCENTRUM SANDBERGPLN 24 1181ZX AMSTELVEEN Hotels (geen hotel-restaurants), pensions, AMSTELVEEN B.V. conferentieoorden 1-121 POLITIE (901) G DOULN 2 1181WS AMSTELVEEN Politie DISTRICTSBUREAU 1-122 POSTKANTOREN B.V. BINNENHOF 64 1181ZJ AMSTELVEEN Nationale postdiensten PSTKANT AMSTELVEENAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 9Datum: 2 september 2011
 25. 25. PLAATSELIJKE VOORZIENINGEN 1-123 KRAGTWIJK DELIVERS NW LOOPVELD 8 1181ZK AMSTELVEEN Deth. in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment 1-124 ALBERT HEIJN REMBRANDTHOF 49 1181ZL AMSTELVEEN Deth. in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment 1-125 J. VREEKEN OUDERKERKERLN 112 1185AG AMSTELVEEN Deth. in voedings- en genotmiddelen LEVENSMIDDELEN algemeen assortiment 1-350 PAUL WARMER B.V. REMBRANDTWG 127 1181GG AMSTELVEEN Detailhandel in schoeisel 1-351 KUNSTUITLEEN TIMELESS REMBRANDTWG 152 1181GX AMSTELVEEN Deth. in schilderijen, lijsten, prenten, B.V. kunstvoorwerpen 1-352 CLAUDIA STRATER REMBRANDTWG 51 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-353 E. BAKKER BLOEMIST REMBRANDTWG 51T/O C&A 1181GE AMSTELVEEN Straathandel 1-354 ADORE B.V. REMBRANDTWG 47 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in juweliersartikelen en uurwerken 1-355 BRILSERVICE REMBRANDTHOF 33 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in optische artikelen 1-356 HENNES & MAURITZ REMBRANDTHOF 9 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in baby- en kinderkleding 1-357 STREGO B.V. REMBRANDTHOF 31 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in juweliersartikelen en uurwerken 1-358 WONDER WOMAN REMBRANDTHOF 25 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-359 VODAFONE CITY POINT REMBRANDTHOF 25 1181ZL AMSTELVEEN Deth. in telecommunicatie-app. en overige elek. huish. app. 1-360 THNX AMSTELVEEN REMBRANDTHOF 7 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-361 BUSINESS IS BUSINESS REMBRANDTHOF 27 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in herenbovenkleding 1-362 MAGAZIJN DE BIJENKORF REMBRANDTHOF 3 1181ZL AMSTELVEEN Warenhuizen 1-363 HET BEESTENKASTEEL GALERY 9 1181ZN AMSTELVEEN Deth. in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen 1-364 BIJOU BRIGITTE MODISCHE REMBRANDTHOF 18 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in mode-artikelen en bijouterieen ACCESSOIRES A.G. 1-365 ARDENSPORT B.V. REMBRANDTWG 37E 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in schoeisel 1-366 BEAR STORE AMSTELVEEN REMBRANDTHOF 19 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in speelgoed 1-367 VAN WAGENBERG COUTURE REMBRANDTHOF 12 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in textiel algemeen assortiment B.V. (textielsuper) 1-368 BINKS RIJWIEL SERVICE & GALERY 162 1181ZS AMSTELVEEN Detailhandel in fietsen CO. 1-369 VILLA HAPP REMBRANDTHOF 15 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in baby- en kinderkleding 1-370 PARTY WORLD GALERY 156 1181ZS AMSTELVEEN Overige detailhandel 1-371 F.M. JANSSEN BIJENKORF GALERY 152 1181ZS AMSTELVEEN Detailhandel in vloerbedekking B.V. 1-372 DIAMOND POINT B.V. GALERY 152 1181ZS AMSTELVEEN Detailhandel in juweliersartikelen en uurwerken 1-373 STICHTING WERELDWINKEL GALERY 160 1181ZS AMSTELVEEN Overige niet-gespecialiseerde detailhandel AMSTELVEEN 1-374 WONDER WOMAN REMBRANDTHOF 13 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-375 BEREGOED REMBRANDTWG 133 1181GG AMSTELVEEN Detailhandel in baby- en kinderkleding 1-376 WOLFORD BOUTIQUE BINNENHOF 5J 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in onderkleding, foundations AMSTELVEEN 1-377 TONY TOLO AMSTELVEEN BINNENHOF 5K 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in onderkleding, foundations 1-378 RENE BOUTIQUE BINNENHOF 5G 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in lederwaren en reisartikelen 1-379 DE TUINEN BINNENHOF 6J 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in drogisterij-artikelen 1-380 ORIGINAL LEVIS STORE BINNENHOF 6 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-381 BELCOMPANY BINNENHOF 5F 1181ZG AMSTELVEEN Deth. in telecommunicatie-app. en overige elek. huish. app. 1-382 INTERTOYS AMSTELVEEN BINNENHOF 5C 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in speelgoed 1-383 XANDRES-HAMPTON BAYS REMBRANDTWG 128 1181GX AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-384 EYETOWN REMBRANDTWG 134 1181GX AMSTELVEEN Detailhandel in optische artikelen 1-385 PERRY SPORT BINNENHOF 7 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in sportartikelen (excl. watersportartikelen) 1-386 A.P. VAN DER HEIJDEN B.V. BINNENHOF 20-21 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in herenbovenkleding 1-387 ROS MODES EXPLOITATIE BINNENHOF 22-23 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding MAATSCHAPPIJ B.V. 1-388 TAYLOR MADE FASHION B.V. STADSPLN 88 1181ZM AMSTELVEEN Detailhandel in herenbovenkleding 1-389 DEBITEL SHOP BINNENHOF 53 1181ZJ AMSTELVEEN Deth. in telecommunicatie-app. en overige elek. huish. app. 1-390 BOEKHANDEL VENSTRA B.V. BINNENHOF 50-52 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in boeken, tijdschriften en kranten 1-391 ART EXPO AMSTELVEEN BINNENHOF 55 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in boeken, tijdschriften en kranten 1-392 M&S*MODE BINNENHOF 5 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-393 BART SMIT BINNENHOF 5A 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in speelgoed 1-394 MISS ETAM B.V. BINNENHOF 4 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkledingAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 10Datum: 2 september 2011
 26. 26. PLAATSELIJKE VOORZIENINGEN 1-395 DOLCIS BINNENHOF 12 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in schoeisel 1-396 BCC (ELEKTRO- BINNENHOF 1 1181ZG AMSTELVEEN Deth. in witgoed, bruingoed en geluidsdragers SPECIAALZAKEN) B.V. algemeen ass. 1-397 PROMISS BINNENHOF 10 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-398 DIDI BINNENHOF 80 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-399 SISSY-BOY REMBRANDTHOF 34 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-400 FREE RECORD SHOP B.V. / REMBRANDTHOF 55 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in geluidsdragers 70 1-401 HOUSE OF GERRY WEBER REMBRANDTHOF 39 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-402 MADDOX B.V. REMBRANDTHOF 37 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-403 AKO AMSTELVEEN REMBRANDTHOF 53 1181ZL AMSTELVEEN Deth. in boeken, tijdschriften, kantoor- en schoolbenodigdh. 1-404 MODERN ELECTRONICS REMBRANDTHOF 51 1181ZL AMSTELVEEN Deth. in witgoed, bruingoed en geluidsdragers algemeen ass. 1-405 MODESTOFFEN TOETENEL BINNENHOF 61 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in kledingstoffen B.V. 1-406 LIFESTYLE AMSTELVEEN BINNENHOF 59 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in artikelen voor woninginrichting algemeen ass 1-407 KRUIDVAT NW LOOPVELD 14 1181ZK AMSTELVEEN Detailhandel in drogisterij-artikelen 1-408 HEMA B.V. BINNENHOF 8 1181ZG AMSTELVEEN Warenhuizen 1-409 PEARLE OPTICIENS BINNENHOF 8A 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in optische artikelen 1-410 ICANDY MEANDER 531 1181WN AMSTELVEEN Detailhandel in kantoor- en schoolbenodigdheden 1-411 GUNTUR HOLLAND MEANDER 599 1181WN AMSTELVEEN Overige detailhandel 1-412 VROOM & DREESMANN BUITENPLN 101 1181ZE AMSTELVEEN Warenhuizen 1-413 ORANGE SHOP AMSTELVEEN BUITENPLN 101 1181ZE AMSTELVEEN Deth. in telecommunicatie-app. en overige elek. huish. app. 1-414 VENDOPLAN KEUKENS BUITENPLN 101 1181ZE AMSTELVEEN Detailhandel in keukens 1-415 KIJKSHOP BUITENPLN 88 1181ZE AMSTELVEEN Detailhandel in huishoudelijke artikelen algem. assortiment 1-416 TUINHUIS B.V. BINNENHOF 46 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in huishoudelijke artikelen algem. assortiment 1-417 PHANTASY BINNENHOF 87 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in onderkleding, foundations 1-418 THE BODY SHOP BINNENHOF 88 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in parfums en cosmetica 1-419 DE BROSSOIS CRONJE B.V. BINNENHOF 69 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in schoeisel 1-420 TAXI STORE BINNENHOF 78 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-421 SPS SUPERSTAR BINNENHOF 31 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-422 TAFT-OSCAR B.V. BINNENHOF 32 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in schoeisel 1-423 VAN DUN SCHOENEN B.V. BINNENHOF 26 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in schoeisel 1-424 GIELEN LUXE LEDERWAREN BINNENHOF 33 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in lederwaren en reisartikelen 1-425 BLOEMENHANDEL S. SMIT BUITENPLN 76 1181ZE AMSTELVEEN Detailhandel in bloemen en planten EN ZN. 1-426 ESPRIT STORE AMSTELVEEN BINNENHOF 61A 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-427 BLOKKER B.V. BINNENHOF 85 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in huishoudelijke artikelen algem. assortiment 1-428 GAMES R. FUN R.B. DE BINNENHOF 85 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in speelgoed KRUYFF 1-429 BOUTIQUE CHARLENE BINNENHOF 81 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-430 DINGEMAN & DE VRIES B.V. BINNENHOF 77D 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in mode-artikelen en bijouterieen 1-431 PRENATAL BINNENHOF 48-49 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in baby-artikelen algemeen assortiment 1-432 VM RETAIL B.V. BINNENHOF 77A/C 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-433 AKTIESPORT BINNENHOF 54 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in sportartikelen (excl. watersportartikelen) 1-434 PARFUMERIE DOUGLAS BINNENHOF 2 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in parfums en cosmetica 1-435 DE GROOT TOYSPECIAL REMBRANDTHOF 42 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in speelgoed STORE 1-436 COOL CAT JR. BINNENHOF 75-76 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in baby- en kinderkleding 1-437 THE ENGLISH HATTER BINNENHOF 41 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in herenbovenkleding 1-438 HANDYMAN B.V. BINNENHOF 42 1181ZH AMSTELVEEN Deth. in onderdelen voor elektrische huishoudelijke app. 1-439 XENOS B.V. BINNENHOF 39-44 1181ZH AMSTELVEEN Warenhuizen 1-440 PLIGHT FASHION B.V. BINNENHOF 35 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-441 COVERGIRL/TOUCHDOWN BINNENHOF 35 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-442 MARTHA DE GROOT BINNENHOF 36 1181ZH AMSTELVEEN Overige detailhandel AMSTELVEEN B.V. 1-443 YVES ROCHER AMSTELVEEN BINNENHOF 38 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in parfums en cosmeticaAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 11Datum: 2 september 2011
 27. 27. PLAATSELIJKE VOORZIENINGEN 1-444 ROS MODE III B.V. BINNENHOF 34 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-445 A.M. VAN LOOKEREN BINNENHOF 45 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in tabaksprodukten AMSTELVEEN 1-446 BOUTIEK MORGAN BUITENPLN 81 1181ZE AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-447 LUCARDI JUWELIER BUITENPLN 80 1181ZE AMSTELVEEN Detailhandel in juweliersartikelen en uurwerken 1-448 DIXONS BUITENPLN 79 1181ZE AMSTELVEEN Detailhandel in bruingoed 1-449 WINTHOUW BEHEER B.V. BUITENPLN 84-85 1181ZE AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-450 DIAMOND DESIGN B.V. BINNENHOF 86 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in juweliersartikelen en uurwerken 1-451 PRIMAFOON BINNENHOF 60 1181ZJ AMSTELVEEN Deth. in telecommunicatie-app. en overige elek. huish. app. 1-452 THE FACTORY JUNIOR BINNENHOF 63 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in baby- en kinderkleding 1-453 ETOS BINNENHOF V.O.F. BINNENHOF 62A 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in drogisterij-artikelen 1-454 B.V. JUWELIERSBEDRIJF V/H BINNENHOF 30 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in juweliersartikelen en J. EWEG AMSTELVEEN uurwerken 1-455 MANFIELD BINNENHOF 25 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in schoeisel 1-456 SIEBEL BINNENHOF 24 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in juweliersartikelen en uurwerken 1-457 FORECAST BINNENHOF 28 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-458 HUNKEMOLLER BINNENHOF 58 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in onderkleding, foundations 1-459 LADY STING BINNENHOF 56 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-460 ICI PARIS XL BINNENHOF 57 1181ZJ AMSTELVEEN Detailhandel in parfums en cosmetica 1-461 ONLY AMSTELVEEN BINNENHOF 18 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-462 HALFORDS REMBRANDTWG 110-116 1181GW AMSTELVEEN Detailhandel in kampeerartikelen 1-463 DIK MODE B.V. REMBRANDTWG 122 1181GX AMSTELVEEN Detailhandel in herenbovenkleding 1-464 FOTO VIDEO HERDER REMBRANDTWG 104 1181GW AMSTELVEEN Detailhandel in fotografische artikelen 1-465 STEFF REMBRANDTWG 92 1181GW AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-466 HANS ANDERS OPTICIENS REMBRANDTWG 86 1181GW AMSTELVEEN Detailhandel in optische artikelen 1-467 ECCO REMBRANDTWG 73 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in schoeisel 1-468 LA LIGNA (AMSTELVEEN) REMBRANDTWG 55 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-469 NEXT ISSUE REMBRANDTWG 61 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-470 TISS VANIT+ B.V. REMBRANDTWG 115 1181GG AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-471 RIKSEM B.V. REMBRANDTWG 121 1181GG AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-472 LEON REMBRANDTWG 103 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in mode-artikelen en bijouterieen 1-473 BLOKLAND SCHOENEN REMBRANDTWG 109 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in schoeisel 1-474 MCGREGOR SHOP REMBRANDTWG 91 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in herenbovenkleding 1-475 JUST A JOKE REMBRANDTWG 97 1181GE AMSTELVEEN Detailhandel in damesbovenkleding 1-476 OLIE & AZIJN V.O.F./OIL & REMBRANDTWG 79 1181GE AMSTELVEEN Overige detailhandel VINEGAR CADEAUSHOP 1-477 HUGO BOSS STORE REMBRANDTWG 74-80 1181GW AMSTELVEEN Detailhandel in herenbovenkleding 1-478 C&A P LASTMANWG 1-3 1181XG AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-479 VAN LEEST MUSIC & REMBRANDTWG 20-22 1181GW AMSTELVEEN Detailhandel in geluidsdragers MOVIES 1-480 DUEPELLE REMBRANDTWG 158 1181GX AMSTELVEEN Detailhandel in onderkleding, foundations 1-481 T.I.M. (TACTOR IN MODE) REMBRANDTWG 140 1181GX AMSTELVEEN Detailhandel in bovenkleding algemeen assortiment 1-482 ART DINTERIEUR ANNES REMBRANDTWG 146 1181GX AMSTELVEEN Detailhandel in meubels 1-483 DE BRUIDSSUITE B.V. REMBRANDTWG 137-139 1181GG AMSTELVEEN Detailhandel in artikelen voor woninginrichting algemeen ass 1-484 GROENTE- EN FRUITHAL NW LOOPVELD 6 1181ZK AMSTELVEEN Detailhandel in aardappelen, groenten en fruit VERRIPS B.V. 1-485 PARTI FLORIJN V.O.F. BINNENHOF 5E 1181ZG AMSTELVEEN Deth. gespecialiseerd in overige voedings- en genotmiddelen 1-486 FROMAGERIE EUROPEENNE BINNENHOF 43 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in kaas 1-487 GALL & GALL REMBRANDTHOF 54 1181ZL AMSTELVEEN Detailhandel in dranken 1-488 MARTINEZ BONBONS BINNENHOF 29 1181ZH AMSTELVEEN Detailhandel in chocolade en suikerwerk CHOCOLATERIE 1-489 JEROEN JANSEN, THODN BINNENHOF 19 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in chocolade en suikerwerk JAMIN AMSTELVEEN 1-490 HERGO BINNENHOF 6G 1181ZG AMSTELVEEN Detailhandel in vlees en vleeswaren 1-491 KONING DE VISSPECIALIST NW LOOPVELD 10 1181ZK AMSTELVEEN Detailhandel in visAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 12Datum: 2 september 2011
 28. 28. PLAATSELIJKE VOORZIENINGEN4.4 Ontspanning en cultuurIn de afbeelding hieronder vindt u nabijgelegen voorzieningen die te maken hebben met ontspanning encultuur lokaal. Hiermee heeft u een overzicht van de mogelijkheden die de buurt biedt. Adres afstand tot adres 200 m afstand tot adres 400 m Dieren/plantentuinen, kinderboerderijen Religieuze gebouwen en organisaties Zwembaden Musea Theaters, bioscopen, concertgebouwen Bibliotheken Schaal circa 1: 9.000 Meander 539, 1181WN, AMSTELVEEN Nr. Naam Adres Postcode Plaats Omschrijving 1-110 STICHTING COBRA MUS. SANDBERGPLN 1-3 1181ZX AMSTELVEEN Musea VOOR MOD. KUNST AVEEN 1-120 STICHTING BIBLIOTHEEK STADSPLN 102 1181ZM AMSTELVEEN Openbare bibliotheken AMSTELVEEN 1-134 STICHTING DE PROEVE REMBRANDTWG 119 1181GG AMSTELVEEN Theaters, schouwburgen en concertgebouwen 1-135 STICHTING VRIENDEN VAN STADSPLN 100 1181ZM AMSTELVEEN Theaters, schouwburgen en concertgebouwen SCHOUWBURG AMSTELVEEN 1-136 STICHTING SCHOUWBURG STADSPLN 100 1181ZM AMSTELVEEN Theaters, schouwburgen en concertgebouwen AMSTELVEENAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 13Datum: 2 september 2011
 29. 29. BUURTBEWONERSHoofdstuk 5 BuurtbewonersDit hoofdstuk geeft inzicht in de kenmerken van de bevolking in de buurt van het adres.De informatie is afkomstig van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Nazca IT Solutions B.V. vergelijktinformatie over de buurt met informatie over de gehele woonplaats. Centraal Bureau voor de Statistiek Buurt Stadshart Dekking (% adressen in > 90% buurt waarop gegevens zijn gebaseerd) Inwoners Totaal Mannen (%) Vrouwen (%) Dichtheid (aantal per km²) Stadshart 3570 48 52 5122 Amstelveen 78770 47 53 1898 Leeftijdsamenstelling (%) 0 - 15 15 - 25 25 - 45 45 - 65 65+ Stadshart 14 7 31 26 23 Amstelveen 17 11 27 26 19 Huishoudens Totaal Met kinderen Zonder Eénpersoons Gemiddelde (%) Kinderen (%) (%) grootte (personen) Stadshart 1890 24 30 46 1.9 Amstelveen 38250 30 26 44 2.0 Culturele achtergronden (%) Autochtoon Westers Marokko Antillen, Suriname Turkije Overig Allochtoon Aruba Stadshart 61 26 0 1 3 1 - Amstelveen 70 18 1 1 3 1 7 Motorvoertuigen Aantal Aantal Aantal Aantal Aantal autos autos per autos per bedrijfs- motortwee- huishouden km² wagens wielers Stadshart 1510 0.8 2157 70 55 Amstelveen 32560 0.9 783 2295 1745Adres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 14Datum: 2 september 2011
 30. 30. CONTACT & INFORMATIEBRONNEN Contact Landmark Omgevingscan is een product van Nazca IT Solutions B.V. Telefoon 030-6005353 E-mail helpdesk@nazcai.nl Internet www.landmarkinfo.nl www.nazcai.nl www.weetwatukoopt.nl Informatiebronnen Landmark Omgevingscan bevat informatie vanAdres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 15Datum: 2 september 2011
 31. 31. VERANTWOORDINGVerantwoordingData en kwaliteitKwaliteit staat bij Nazca IT Solutions B.V. hoog in het vaandel. Nazca IT Solutions B.V. test de kwaliteit van dedatasets vóór gebruik uitvoerig. De datasets zijn in de regel eigendom van andere partijen. Nazca IT SolutionsB.V. richt de datasets dus niet zelf in en houdt deze ook niet zelf bij. Wel overlegt Nazca IT Solutions B.V.zonodig met de beheerders van de datasets over het verbeteren ervan. Bij onvolkomenheden in de data zalNazca IT Solutions B.V. de betreffende leverancier op de hoogte stellen.De omstandigheden waarover Nazca IT Solutions B.V. rapporteert, zijn aan verandering onderhevig. Het duurtaltijd even voordat deze veranderingen in de datasets zijn verwerkt. Dit kan de juistheid, de volledigheid en dezorgvuldigheid van de rapporten beïnvloeden. Het is raadzaam hiermee rekening te houden bij beslissingen dieop basis van de rapportage worden genomen.DisclaimerNazca IT Solutions B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die het gevolg mocht zijn van eenonjuistheid of onvolledigheid in dit rapport.Algemene voorwaardenOp dit rapport en de dienstverlening van Nazca IT Solutions B.V. zijn de algemene voorwaarden van Nazca ITSolutions B.V. van toepassing. Deze voorwaarden zijn te downloaden van www.nazcai.nl. Een kopie van deAlgemene Voorwaarden wordt op verzoek toegezonden.VragenBij vragen over de inhoud van dit rapport kunt u contact opnemen met de helpdesk van Nazca IT Solutions B.V.(helpdesk@nazcai.nl of 030-6005353).Adres: Meander 539 AMSTELVEENReferentienummer: 1213062865 Pag. 16Datum: 2 september 2011
 32. 32. Meander 539, AMSTELVEENDe tien meest gestelde vragenVanaf het moment dat uw interesse gewekt wordt in een woning tot het moment waarop u het contract van uw nieuwehuis tekent, loopt u tegen allerlei vragen aan. Niet zo vreemd, want een huis kopen doet u niet elke dag. En NVMmakelaar Woningadviseurs doet dat wel, daarom kunnen we u op de meeste vragen snel een goed antwoord geven.Hieronder beantwoorden we de 10 meest gestelde vragen zodat u weet waar u staat wanneer u op zoek gaat naar uwnieuwe huis. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? 2. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? 3. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? 4. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen? 5. Hoe komt de koop tot stand? 6. Mag een makelaar van de NVM tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen? 7. Mag een makelaar van de NVM een belachelijk hoge prijs vragen voor een woning? 8. Wat is een optie? 9. Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging of als ik als eerste een bod uitbreng? 10. Zit de makelaarscourtage in de ‘kosten koper’?1. Wanneer ben ik in onderhandeling?U bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op uw bod door een tegenbod te doen. U bent echternog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.2. Mag een makelaar doorgaan met bezichtigingen als er al over een bod onderhandeld wordt?Ja, dat mag. Een onderhandeling hoeft namelijk nog niet tot een verkoop te leiden. Bovendien kan het zijn dat deverkoper graag wil weten of er meer belangstelling is. Overigens mag ook met meer dan één gegadigde tegelijkworden onderhandeld. Een NVM-makelaar moet dit wel duidelijk melden.Vaak zal de verkopende NVM-makelaar aan belangstellenden vertellen dat een pand, zoals dat heet, ‘onder bod’ is.Als belangstellende mag u dan wel een bod uitbrengen, maar de makelaar mag dan pas met u in onderhandelingtreden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De NVM-makelaar doet geenmededelingen over de hoogte van biedingen. Dit zou namelijk overbieden kunnen uitlokken.3. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?Nee. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs moet worden gezien als een uitnodiging tot het doen van eenbod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus nog beslissen of hij uw bod aanvaardt of niet, of dat hij zijnmakelaar een tegenbod laat doen.4. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling verhogen?Ja, de verkoper kan besluiten de vraagprijs te verhogen of te verlagen. Daarnaast kunt u als potentiële koper echterook besluiten om tijdens de onderhandelingen uw bod weer te verlagen. Zodra de verkopende partij een tegenboddoet, vervalt namelijk uw eerder gedane bod.5. Hoe komt de koop tot stand?Als verkoper en koper het eens zijn over de belangrijkste zaken (zoals de prijs, de opleveringsdatum en deontbindende voorwaarden), legt de verkopende makelaar de afspraken schriftelijk vast in een koopakte. Ontbindendevoorwaarden zijn hierin een belangrijk onderwerp. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde.Wilt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering, dan moet u dit melden bij het uitbrengen van uwbod. Het is dan ook belangrijk dat de partijen het eens zijn over aanvullende afspraken en ontbindende voorwaardenvoordat de koopakte wordt opgemaakt.Zodra beide partijen de koopakte hebben ondertekend en de koper een afschrift van deze akte heeft ontvangen,treedt voor u als particuliere koper de wettelijke bedenktijd van drie dagen in werking. Binnen deze tijd kunt u alskoper alsnog afzien van de aankoop. Doet u dit niet, zijn de financiën rond en vormen ook eventuele andereontbindende voorwaarden geen obstakel meer, dan zal op de afgesproken opleveringsdatum de overdrachtplaatsvinden bij de notaris.6. Mag een makelaar van de NVM tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigen?Ja, dat mag. Soms zijn er zo veel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk te bepalenis wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar - in overleg met de verkoper - besluiten de lopendeonderhandelingen af te breken en de biedprocedure te wijzigen om vervolgens te kiezen voor bijvoorbeeld eeninschrijvingsprocedure. Hierbij hebben alle bieders een gelijke kans om het hoogste bod uit te brengen. Alvorens hetsysteem te wijzigen, dient de makelaar uiteraard eerst de eventueel gedane toezeggingen na te komen.7. Mag een makelaar van de NVM een belachelijk hoge prijs vragen voor een woning?De verkoper bepaalt in overleg met zijn NVM-makelaar waarvoor hij zijn woning verkoopt. De koper kan Woningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 33. 33. Meander 539, AMSTELVEENonderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist.8. Wat is een optie?Een optie in juridische zin geeft een partij de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst meteen andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan wel eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgtbijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie nog wel gebruikelijk.Bij het aankopen van een bestaande woning niet. Het begrip ‘optie’ wordt daarbij vaak ten onrechte gebruikt. Danheeft het de betekenis van bepaalde toezeggingen die een verkopende NVM-makelaar kan doen aan eenbelangstellende koper tijdens het onderhandelingsproces. Zo’n toezegging kan bijvoorbeeld inhouden dat eenbelangstellende koper een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. De makelaar van de NVM zal in detussentijd proberen niet met een andere partij in onderhandeling te gaan. De belangstellende koper kan deze tijdgebruiken om een beter inzicht te krijgen in zijn financiering of in de gebruiksmogelijkheden van de woning. Een optiekunt u niet eisen; de verkoper en de verkopende NVM-makelaar beslissen zelf of er in een onderhandelingsprocesbepaalde toezeggingen worden gedaan.9. Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die belt voor eenbezichtiging of als ik als eerste een bod uitbreng?Nee. De verkopende makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure. Hij heeft wel de plicht udaarover te informeren. Hebt u serieus belangstelling, vraag de makelaar dan wat uw positie is. Dat kan teleurstellingvoorkomen.10. Zit de makelaarscourtage in de ‘kosten koper’?Nee. Onder ‘kosten koper’ vallen de kosten die de overheid koppelt aan de overdracht van een woning. Dat zijn deoverdrachtsbelasting (6%), de notariskosten voor het opmaken van de leveringsakte en de kosten voor het inschrijvendaarvan in de registers. Daarnaast dient de koper rekening te houden met de (notaris)kosten voor de opmaak eninschrijving van de hypotheekakte. Heeft de verkopende partij een aankoop makelaar ingeschakeld om de woning teverkopen, dan komen de kosten hiervan voor zijn rekening. De verkopende makelaar is immers belangenbehartigervan de verkoper en niet van u als koper. Om deze reden is het doorgaans ook verstandig om zelf een aankoop-makelaar van de NVM in te schakelen. De makelaarscourtage voor een aankopende makelaar komt voor rekeningvan de koper.AANKOOP-MAKELAAR: de tien meest gestelde vragen 1. Wat bespaar ik als ik een huis koop met behulp van een eigen aankoopmakelaar? 2. Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt? 3. Wanneer moet ik mijn aankoopmakelaar betalen? 4. Kan mijn aankoopmakelaar taxeren voor de financiering van mijn woning? 5. Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren? 6. Kan ik mijn aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van een huis dat niet te koop staat bij een NVM- makelaar? 7. Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen? 8. Als er een verkoopmakelaar is, heb ik dan toch een aankoop makelaar nodig? 9. Kan mijn aankoopmakelaar ook de hypotheek regelen? 10. Wat doet de aankoopmakelaar nog meer1. Wat bespaar ik als ik een huis koop met behulp van een eigen aankoopmakelaar?Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, maar ook veeltijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in: * een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren * inzicht in de waarde van de woning * essentiële informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat(moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving),bestemmingsplan e.d. * het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop,overname roerende zaken, transportdatum etc. * tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken.2. Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt?In overleg met uw aankoopmakelaar zal dit zeker tot de mogelijkheden behoren. Op het moment dat u uw toekomstigehuis heeft gevonden, zal uw makelaar de woning gaan opnemen en u informeren en adviseren over de belangrijkeaspecten. Vanaf dat moment kan uw makelaar het aankooptraject oppakken en begeleiden.3. Wanneer moet ik mijn aankoopmakelaar betalen?Het inschakelen van een aankoopmakelaar is meestal op basis van no cure no pay. Als er uiteindelijk geen Woningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl
 34. 34. Meander 539, AMSTELVEENkoopovereenkomst wordt gesloten, rekent u er in principe niets over af. Overleg als u een aankoopmakelaarinschakelt over het tijdstip van betaling. De meeste makelaars zullen met u afrekenen op de datum dat u eigenaar vande woning wordt. Werkelijk gemaakte kosten (bijvoorbeeld van een bouwkundige keuring) worden uiteraard wel directin rekening gebracht.4. Kan mijn aankoopmakelaar taxeren voor de financiering van mijn woning?Nee, de taxatie voor de financiering dient te geschieden door een makelaar/taxateur die onafhankelijk is, dus eenmakelaar die niet betrokken is geweest bij de aan- of verkoop van de woning. U kunt natuurlijk wel uwaankoopmakelaar vragen om een taxatie te regelen.5. Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren?Ja, dat is mogelijk (Deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). De hoogte van het te verstrekken hypotheekbedrag dientuiteraard wel toereikend te zijn.6. Kan ik mijn aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van een huis dat niet te koop staat bij een NVM-makelaar?Ja, dat kan. Bij iedere woning die te koop wordt aangeboden, kan een aankoopmakelaar voor u bemiddelen.7. Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen?Natuurlijk kan dat. De eerste indruk is belangrijk. Als het huis u bevalt, belt u met een NVM-aankoopmakelaar om eenafspraak te maken voor een tweede bezichtiging. Uw aankoopmakelaar bezichtigt het pand dan met u en met deverkopende makelaar. Vervolgens bespreekt uw aankoopmakelaar alles met betrekking tot het pand met u en bepaaltu gezamenlijk het te volgen traject.8. Als er een verkoopmakelaar is, heb ik dan toch een aankoop makelaar nodig?De makelaar die de woning in de verkoop heeft, behartigt de belangen van de verkoper. Hij of zij mag u dus niethelpen bij het te volgen onderhandelingstraject. U doet er goed aan om zelf een aankoopmakelaar in te schakelen.Uw aankoopmakelaar is een deskundige, heeft kennis van de plaatselijke markt en het belangrijkste: hij behartigt úwbelangen. Ondanks de informatieplicht van de verkopende partij, heeft de koper ook een onderzoeksplicht. Uwaankoopmakelaar kan u daar nader over informeren.9. Kan mijn aankoopmakelaar ook de hypotheek regelen?Uw aankoopmakelaar is (meestal) geen hypotheekadviseur, maar kan –indien u dat wenst- wel een afspraak voor umaken met een deskundige hypotheekadviseur.10. Wat doet de aankoopmakelaar nog meer?Op de dag van de overdracht (transport bij de notaris) zal uw aankoopmakelaar regelen dat u samen met hem of haaruw nieuwe huis kunt inspecteren. Is deze inspectie niet in orde dan zal uw aankoopmakelaar actie ondernemenvoordat de akte wordt getekend bij de notaris. Meestal worden tijdens deze inspectie ook de meterstanden voor gas,licht en water opgenomen en meldt uw aankoopmakelaar u aan bij de nutsbedrijven.Zijn er problemen nadat u de sleutel van uw nieuwe huis heeft ontvangen, dan kunt u altijd terecht bij uwaankoopmakelaar. Indien nodig zal hij of zij contact opnemen met de verkoper (via de verkopend makelaar) en deproblemen voor u trachten op te lossen. Woningadviseurs - 088-9664642 - http://woningadviseurs.nl

×