Duurzaam ontbijt 03- Productie en HRM

508 views

Published on

OCF 2.0 en MVO loont organiseren Duurzaam Ontbijt: inspirerende visies, succesvolle duurzame praktijkervaringen en ontspannen netwerken tijdens 8 ontbijtsessie op verschillende locaties in Gelderland.

Het derde Duurzame Ontbijt vond plaats in het Awarehouse in Scherpenzeel, bij tapijtproducent Interface. Presentaties door Ton van Keken (Interface) en Charlotte Extercatte (Ambassador).

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
508
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Duurzaam ontbijt 03- Productie en HRM

 1. 1. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Duurzaam Ontbijten, op bezoek bijis hoogleraar die werkt! Professor Jan Jonker innovatie 8 locaties WWW.DUURZAAMONTBIJT.NU Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht 8 bijeenkomsten 10 oktober: Nijmegen, Radboud Universiteitte thema Onderzoek is om duurzaamheid - helpen organiseren 16 visies in en tussen bedrijven. succesvolle praktijken 23 oktober: Nijmegen, Albron & Breed - thema’s duurzaam voedsel, duurzame arbeidsparticipatie bedenker van het project OCF 2.0 Hij is de en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. 6 november: Scherpenzeel, Interface en Ambassador - thema productie en HRM. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft 13 november: Nijmegen, Power2Nijmegen & Sappi - thema op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het energietransitie onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. 20 november: Arnhem, HAN - thema onderwijs & praktijkDe serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit der 26 november: Cofely - thema productieManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Circulus & Apenheul - thema afvalvrije maatschappij 3 december: 14 december: Huis der Provincie Arnhem (lunch) - thema innovatie inJan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jaren publiek-private samenwerkingnodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 2. 2. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Directeur Ton van Keken steltJonker is hoogleraarWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU Professor Jan Interface voor: Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 3. 3. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Mission Zero: klimaatneutraal in 2020WW.DUURZAAMONTBIJT.NU Professor Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 4. 4. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Levens Cyclus Analyse – samenwerken in de keten Professor Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jaren Inspiratievideo: https://www.youtube.com/watch?v=7u5mQwREN6Ynodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 5. 5. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Duurzame aanpak: besparen Jonker is hoogleraar - innoveren Professor Jan – hergebruiken Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 6. 6. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Een andere manier van kijken. Professor Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 7. 7. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Charlotte Extercatte van Ambassador Professor Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren Ambassador is een hands-on partij die in en tussen bedrijven. adviseert en ondersteunt in het realiseren van verandering in of tussen organisaties. project OCF 2.0 Hij is de bedenker van het en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Verandering die nodig is fit-for-the-future te zijn en te blijven. Dan heb je het van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de Professor Hans opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft onvermijdelijk over Maatschappelijk op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het Verantwoord Ondernemen, Slimmer onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. Werken/Sociale Innovatie, Transparantie en Integriteit.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen. AMBASSADORJan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 8. 8. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB MVO: Mensen Veranderen Organisaties Professor Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 <object width="420"de groene bestseller en de auteur van height="315"><param name="movie"value="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp; Duurzaam Denken Doen’. rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed heeft opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van hetsrc="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp;rel onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. =0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen. Inspiratievideo: Klein. Het nieuwe groot http://www.youtube.com/watch?v=PV8qKJDt6EI
 9. 9. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Belief is a truth held in the mind; faith is a fire in the heart. Professor Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht Ambassador faciliteert ambassadeurschap op de werkvloer en in is om duurzaamheid te helpen organiseren samenwerkingsverbanden. bedrijven. in en tussen Ambassadeurs zijn mensenbedenker vanvoor willen gaan. Iets wat in hun eigen belang Hij is de die ergens het project OCF 2.0 is, maar ook in het belang van de organisatie waarmee ze werken. en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. In die synergie ontstaat effectiviteit, creativiteit is hoogleraar strategie en directeur van de Professor Hans van Kranenburg en positieve verandering. opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft ="true"></embed></object> op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jaren Download de whitepaper hier:nodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen. http://www.duurzaamorganiserendoen.nl/files/whitepapers/paper28_extercatte.pdf
 10. 10. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Duurzaam Ontbijt Professor Jan Jonker is hoogleraar bedankt Interface en Ambassador voor de ontvangst en presentaties. WWW.DUURZAAMONTBIJT.NU Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. Komende bijeenkomsten:De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op de 13 november, thema energietransitieCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit der 20 november, thema onderwijs & praktijkManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaam 26 november, thema productieondernemen. 3 december, thema afvalvrije maatschappij 14 december, thema innovatie in publiek-private samenwerkingJan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 11. 11. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Duurzaam Ontbijt Professor Jan Jonker is hoogleraar en MVO loont. is een initiatief van OCF 2.0 WWW.DUURZAAMONTBIJT.NU Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – 8 locatiesDe Komende bijeenkomsten: op de 8 bijeenkomstenCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit der 13 november, thema energietransitie 16 visiesManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaam 20 november, thema onderwijs & praktijk succesvolle praktijkenondernemen.thema productie 26 november, 3 december, thema afvalvrije maatschappij 14 december, thema innovatie in publiek-private samenwerking www.duurzaamontbijt.nuJan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.

×