DUURZAAM ONTBIJT                     Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU        ...
DUURZAAM ONTBIJT                   Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU         ...
DUURZAAM ONTBIJT                    Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU        ...
DUURZAAM ONTBIJT                   Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU          ...
DUURZAAM ONTBIJT                    Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU        ...
DUURZAAM ONTBIJT                    Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU        ...
DUURZAAM ONTBIJT                   Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU         ...
DUURZAAM ONTBIJT                    Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU        ...
DUURZAAM ONTBIJT                   Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU         ...
DUURZAAM ONTBIJT                   Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU         ...
DUURZAAM ONTBIJT                   Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU         ...
DUURZAAM ONTBIJT                Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU            ...
DUURZAAM ONTBIJT                Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU            ...
DUURZAAM ONTBIJT                Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU            ...
DUURZAAM ONTBIJT                      Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU      ...
DUURZAAM ONTBIJT                       Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU      ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Duurzaam Ontbijt 02 Nijmegen Voeding en Hrm

789 views

Published on

OCF 2.0 en MVO loont organiseren Duurzaam Ontbijt: inspirerende visies, succesvolle duurzame praktijkervaringen en ontspannen netwerken tijdens 8 ontbijtsessie op verschillende locaties in Gelderland.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
789
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
132
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Duurzaam Ontbijt 02 Nijmegen Voeding en Hrm

 1. 1. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Duurzaam Ontbijten, op bezoek bijis hoogleraar die werkt! Professor Jan Jonker innovatie 8 locaties WWW.DUURZAAMONTBIJT.NU Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht 8 bijeenkomsten 10 oktober: Nijmegen, Radboud Universiteitte thema Onderzoek is om duurzaamheid - helpen organiseren 16 visies in en tussen bedrijven. succesvolle praktijken 23 oktober: Nijmegen, Albron & Breed - thema’s duurzaam voedsel, duurzame arbeidsparticipatie bedenker van het project OCF 2.0 Hij is de en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. 6 november: Scherpenzeel, Interface en Ambassador - thema productie en HRM. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft 13 november: Nijmegen, Power2Nijmegen & Sappi - thema op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het energietransitie onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. 20 november: Arnhem, HAN - thema onderwijs & praktijkDe serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit der 27 november: Cofely - thema productieManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Circulus & Apenheul - thema afvalvrije maatschappij 3 december: 14 december: Huis der Provincie Arnhem (lunch) - thema innovatie inJan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jaren publiek-private samenwerkingnodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 2. 2. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Directeur Henk Voormolen stelt Albron voor:WWW.DUURZAAMONTBIJT.NU Professor Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren • Zelfstandig NL’s in en tussen bedrijven. bedrijf sinds 1889 • Bijna 6000 collega’s op 1.000 Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 locaties en de auteur van de groene bestseller • 250.000 gasten Duurzaam Denken Doen’. per dag • Allround foodservice-specialist: ‘het Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft verzorgen van eten en drinken op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onder het dak van onze klanten’ onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. • Zoals: Center Parcs, Vierdaagse, Keukenhof, Soldaat van Oranje,De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit der Soestdijk, ‘t Loo en het HollandManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaam Huis op Olympische Spelen Beijing,ondernemen. Vancouver en LondenJan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 3. 3. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Problemen: afname biodiversiteit, is hoogleraar grondstoffen zoals fosfaat (voor Professor Jan Jonker uitputting kunstmest), Co2 uitstoot draagt bij aan klimaatverandering, zoet water schaarste. Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht WW.DUURZAAMONTBIJT.NU is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 4. 4. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Het is niet alleen maar kommer en is hoogleraar Professor Jan Jonker kwel…WWW.DUURZAAMONTBIJT.NU Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. • Gat in ozonlaag: CFK’s zijn sinds 1989 wereldwijd verboden Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller waardoor schade niet toeneemt. Duurzaam Denken Doen’. • Zure regen: door o.a. de invoering Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de van zwavelvrije autobrandstoffen is opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker zure regen in de verzuring door van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.jaar Nederland de laatste 30 gehalveerd.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 5. 5. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Kansen in een circulaire economie:isniet opmaken maar hergebruiken. Professor Jan Jonker hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 6. 6. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Video: Re-thinkingProfessor Jan The Circular Economy. Progress: Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen. http://youtu.be/zCRKvDyyHmI
 7. 7. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Ondernemen in de samenleving. is hoogleraar Professor Jan Jonker Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. • Albron is partner van MVO Nederland en neemt actief deel in eenHij is de bedenker van het project OCF 2.0 flink aantal netwerken op en de auteur van de groene bestseller MVO-gebied Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de • Albron is mede-oprichter van De Groene Zaak: zich bezig met alles wat betrekking heeft opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het ondernemers voor een duurzame economie onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. • Albron werkt in ‘sociale joint ventures’ samenDe serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op de met zo’n 10 SW-bedrijvenCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 8. 8. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Duurzaam: inkoopProfessor Jan Jonker is hoogleraar x per dag!) is belangrijke factor (250.000 Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation.De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 9. 9. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Duurzaam: “think twice, use twice” hoogleraar Professor Jan Jonker is Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 <object width="420"de groene bestseller en de auteur van height="315"><param name="movie"value="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp; Duurzaam Denken Doen’. rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed heeft opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van hetsrc="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp;rel onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. =0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jaren https://www.youtube.com/watch?v=NLMitLGp0eUnodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 10. 10. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Albron ambitie: Professor Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. • Albron wil graag de meest duurzame grote eten & drinken-organisatie van project OCF 2.0 Hij is de bedenker van het <object width="420" height="315"><param name="movie" Nederland zijn en de auteur van de groene bestsellervalue="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp; Duurzaam Denken Doen’. rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de • Daarom werkenopleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft we altijd, als eerste, name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed volgens de leidende MVO-standaarden: Daarnaast is hij bedenker van het op strategische vraagstukken.src="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp;rel • ISO 14001onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. (milieu) =0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" • CO2-Prestatieladder (niveau 3) allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>De serie•Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op de OHSAS 18001 (ARBO)Campus •vanISO Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit der de 26000 (MVO algemeen)Managementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaam • MVO Prestatieladder (niveau 4)ondernemen. En daarom werken ook we samen metJan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jaren BREED!nodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 11. 11. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB BREED & Albron: Professor Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Samenwerking met Albron, Sylvie Deenen licht toe: Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 <object width="420" height="315"><param name="movie" • Leerwerkbedrijf binnen Breed de groene bestseller en de auteur vanvalue="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp; Duurzaam Denken Doen’. • Detacheringsplekken op locaties van Albron rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param • Professioneel bedrijfsrestaurant Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de Professor Hans van name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed heeft opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van hetsrc="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp;rel onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. =0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 12. 12. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB BREED: anders zijnProfessorverrijking! hoogleraar is een Jan Jonker is Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren Wij geloven dat Nederland barst van het arbeidstalent. Veel van dat talent wordt nu nog in en tussen bedrijven. niet optimaal benut. Dit geldt ook voor het arbeidstalent van de medewerkers van Breed. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 <object width="420"de groene bestseller en de auteur van height="315"><param name="movie"value="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp; Duurzaam Denken Doen’. rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed heeft opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van hetsrc="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp;rel onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. =0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 13. 13. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB BREED: anders zijnProfessorverrijking! hoogleraar is een Jan Jonker is Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren Wij proberen mensen anders naar mensen te laten kijken. Hierdoor zie je de in en tussen bedrijven. mogelijkheden en de meerwaarde die deze medewerkers hebben voor organisaties. Met de juiste begeleiding wordt de van het project OCF 2.0 Hij is de bedenker ogenschijnlijke beperking van de medewerkers een kracht. <object width="420"de groene bestseller en de auteur van height="315"><param name="movie"value="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp; Duurzaam Denken Doen’. rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed heeft opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van hetsrc="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp;rel onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. =0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig autist te een secure medewerker, de laagopgeleide issamenleven eneenvoudig De is om is komen tot een meer duurzame manier van tevreden met ondernemen. repeterend werk en degene met Multiple Sclerose blijkt een creatief brein.
 14. 14. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB BREED: anders zijnProfessorverrijking! hoogleraar is een Jan Jonker is Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren Mensen die een beetje anders zijn, maken een organisatie rijker. Omdat ze u elke dag in en tussen bedrijven. kunnen verrassen. En omdat ze waarde hebben: ze nemen hun werk heel serieus en kunnen vaak meer dan de maatschappij geneigd is te 2.0 Hij is de bedenker van het project OCF denken. Breed gaat deze mensen begeleiden <object width="420"de Wij gaan u verrassen met medewerkers die u straks en de auteur bij height="315"><param name="movie" naar een baan. Ookvan u. groene bestsellervalue="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp; niet meer wilt missen. OmdatDenken Doen’.Omdat het werkt. En het leven verrijkt. Duurzaam het leuk is. rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed heeft opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van hetsrc="http://www.youtube.com/v/NLMitLGp0eU?version=3&amp;hl=nl_NL&amp;rel onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. =0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit derManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaamondernemen.Jan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 15. 15. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Duurzaam Ontbijten bedanktJonker is hoogleraar voor de ontvangst en presentaties. Professor Jan Albron en Breed WWW.DUURZAAMONTBIJT.NU Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. Komende bijeenkomsten:De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – op deCampus van thema productie Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit der 6 november, de Radboud en HRM 13 november, thema energietransitieManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaam 20 november, thema onderwijs & praktijkondernemen.thema productie 27 november, 3 december, thema afvalvrije maatschappij 14 december, thema innovatie in publiek-private samenwerkingJan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.
 16. 16. DUURZAAM ONTBIJT Een serie bijeenkomsten overWWW.DUURZAAMONTBIJT.NU duurzame innovatie in het MKB Duurzaam Ontbijten is een initiatief van OCF 2.0 en MVO loont. Professor Jan Jonker is hoogleraar WWW.DUURZAAMONTBIJT.NU Duurzaam Ondernemen. Zijn leeropdracht is om duurzaamheid te helpen organiseren in en tussen bedrijven. Hij is de bedenker van het project OCF 2.0 en de auteur van de groene bestseller Duurzaam Denken Doen’. Professor Hans van Kranenburg is hoogleraar strategie en directeur van de opleiding Bedrijfskunde. Hij houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op strategische vraagstukken. Daarnaast is hij bedenker van het onderzoeksprogramma RESORG: The Responsible Organisation. Komende bijeenkomsten:De serie Duurzaam Ontbijten startte op 10.10 – de Dag van de Duurzaamheid – 8 locaties op de 8 bijeenkomsten 6 november, thema productie Universiteit Nijmegen. De twee hoogleraren van de Faculteit der en HRMCampus van de Radboud 13 november, thema energietransitie 16 visiesManagementwetenschappen geven hun visie op trends en ontwikkelingen rond duurzaam 20 november, thema onderwijs & praktijk succesvolle praktijkenondernemen.thema productie 27 november, 3 december, thema afvalvrije maatschappij 14 december, thema innovatie in publiek-private samenwerking www.duurzaamontbijt.nuJan en Hans laten zien waar we staan en wat voor soort onderzoek er de komende jarennodig is om te komen tot een meer duurzame manier van samenleven en ondernemen.

×