Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

SchaalX Korte Presentatie

341 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

SchaalX Korte Presentatie

  1. 1. SchaalXSchaalX bemiddelt in hoger opgeleid personeel in de vakgebiedenmarketing, communicatie en sales. Voor zowel vaste als tijdelijke SchaalX dienstverlening uw voordelenfuncties. Concreet stappenplan Snelheid in procedureAls specialist in marketing, communicatie en snel veranderende arbeidsmarkt als met desales zorgt SchaalX voor toegevoegde waarde bovengenoemde vakgebieden. Ervaren consultants, minimaal 10 jr. in het vakgebied Kwalitieve invulling van dein een organisatie. Het niveau van de functies Dedicated aan de slag, commitment vacature, aanname juistewaarin wij bemiddelen varieert van medior SchaalX biedt kandidaatniveau, senior niveau tot topkader niveau en Werving & Selectieonze kandidaten hebben minimaal vijf jaar Executive Search Goede inleving en voorbereiding Positieve ervaringen vanwerkervaring. Detachering Beperkt aantal vacatures per consultant kandidaten zijn positief voor Freelance-bemiddeling uw bedrijfsimagoDe consultants van SchaalX hebben meer dantien jaar ervaring in het vakgebied marketing, SchaalX streeft naar de optimale match Getrainde interviewers en kwalitatieve interviews (competentiegericht) Tijdwinst en gemakcommunicatie en/of sales. Daarnaast zijn zij tussen enerzijds organisatie en functieprofielspecifiek getraind in personeelsselectie en en anderzijds de kandidaat. Wij gaan voor Goede ambassadeur van uw organisatie Kostenbesparing; wat kostbemiddeling. Opdrachtgevers en kandidaten kwaliteit en een persoonlijke, gedegen en zorgvuldige omgang met kandidaten het indien er niet goedvinden bij ons volwaardige gesprekspartners, aanpak. En dat merkt u. De werkwijze van gematcht wordt?met zowel kennis van– en ervaring in een SchaalX biedt u diverse voordelen. Advies over functieprofiel Groot netwerk Kandidaat exclusief voorstellen Selectie van louter serieuze kandidatenOp basis van welke criteriakiest u een bureau?
  2. 2. Vaste bemiddelingGoede werknemers zijn een belangrijke succesfactor van eenorganisatie. Het is in dit licht belangrijk dat u goede mensen in dienstheeft en deze aan u weet te binden. Wanneer u een vacature heeftvoor vast dienstverband in marketing, communicatie of sales voor een werkwijzehoger opgeleide medewerker kunt u gebruik maken van de kwalitatiefhoogwaardige dienstverlening van SchaalX in werving & selectie of inexecutive search. vaste bemiddeling Persoonlijke kennismaking en inventarisatie Haalbaarheid en adviseringWerving & Selectie OpdrachtbevestigingWij hanteren een uitgekiende wervingstrategie Van het begin tot het einde van het werving Uitgebreid functieprofiel en goedkeuringen zorgen voor een gedegen selectie en & selectietraject krijgt u een vaste consultant.nemen u hiermee veel werk uit handen. Deze houdt met u persoonlijk contact over de Wervingsstrategie week 1-2Interviewen is een vak. De SchaalX consultants voortgang van het traject. Database Netwerk Website Advertereninterviewen kandidaten uitgebreid en zeer Bovendien adviseert onze consultant u over dezorgvuldig. Ze halen daarmee de persoon optimale strategie om de juiste kandidaat zo Selectie en competentiegerichte interviews week 3-5 (gem. 5 – 10 kandidaten)achter het cv naar boven, inclusief sterke snel mogelijk aan u voor te kunnen stellen. Enpunten, ontwikkelpunten, drijfveren en na plaatsing evalueren wij met de betrokken aanscherping Presentatie, toelichting en advisering kandidatenambities. Na het interview kunnen zij bepalen partijen en houden we contact. SchaalX week 4-6 (gem. 2 – 5 kandidaten)of er wel of geen match is met de functie en hanteert het stappenplan dat hiernaast staatuw bedrijf en kunnen dat ook onderbouwen. afgebeeld. week 5-8 Sollicitatiegesprekken bij opdrachtgever incl. feedback IndiensttredingExecutive SearchSchaalX biedt naast werving & selectie uitgebreide netwerk als daarbuiten. Executive Evaluatie met opdrachtgever en kandidaatook executive search. Executive search search is een doelmatig middel wanneer hetonderscheidt zich van werving & selectie gaat om complexere en zwaardere functies.door de actieve, persoonlijke benadering van Of wanneer het gaat om een unieke functielatent geïnteresseerden. Wij benaderen actief met specifieke eisen en wensen aan dekandidaten op basis van het gezamenlijk gewenste kandidaat qua werkervaring ofgeformuleerde functieprofiel, zowel in ons branche.Wat betekent kwaliteit voor u?
  3. 3. Interim bemiddelingDe inzet van flexibele arbeid in Nederland stijgt en zal de komende jarenblijven stijgen. In de vakgebieden marketing, communicatie en saleszijn relatief veel professionals op flexibele basis actief. De professionalshebben uiteenlopende specialisaties en ervaring in verschillende werkwijzebranches. Ze zijn in staat om een opdracht snel en goed op te pakkengedurende een overeengekomen periode. interim bemiddelingWaarom kiezen voor een interim invulling? Persoonlijke kennismaking en inventarisatie Voor het opvangen van een Ter overbrugging van een Haalbaarheid & advisering tijdelijk capaciteitsprobleem personeelswisseling Functieprofiel & goedkeuring Voor het opvangen van een Gedurende een vakantieperiode zwangerschapsverlof Voor het bedienen van nieuwe klanten Wervingsstrategie dag 1-2 Voor de duur van een specifiek project In geval van fusies of overnames Database (Persoonlijk) netwerk Website Bij langdurige ziekte van een Voor de introductie van een van uw medewerkers nieuw product of dienst Selectie van beschikbare en geïnterviewde kandidaten; dag 3 Presentatie, toelichting en advisering kandidatenVoor het tijdelijk inhuren van een kandidaat zijn er bij SchaalX twee mogelijkheden, te weten (gem. 1 – 3 kandidaten) aanscherpingdetachering en freelance-bemiddeling. dag 4 Sollicitatiegesprekken bij opdrachtgever incl. feedbackDetachering dag 5 Start interim kandidaatBij detachering is de kandidaat in dienst van selectieprocedure werken zij vanuit een vastSchaalX. Een gevolg van het dienstverband bij dienstverband bij SchaalX bij verschillende Periodieke evaluatie met opdrachtgever en kandidaatSchaalX is dat SchaalX zorgt voor de afdracht opdrachtgevers op wisselende plekken. Ze zijnvan loonheffing en premies. zeer ervaren, breed inzetbaar en pragmatisch.Een selecte groep van gedetacheerden is Een professionele begeleiding vanuit SchaalXSchaalX Interim Professional. Na een strenge draagt bij aan hun kwaliteit.Freelance bemiddelingFreelancers zijn ervaren, zelfstandige profes- van Koophandel en daarmee niet in loondienst.sionals. Zij zijn zelfstandige ondernemers zonder SchaalX bemiddelt alleen freelancers met eenpersoneel (zzp-ers), ingeschreven bij de Kamer geldige Verklaring ArbeidsRelatie (VAR).SchaalX begeleidt de kandidaat gedurende dedetacheringsperiode, waarbij deze kan terugvallen opeen groot netwerk aan kennis en ervaring.
  4. 4. Tot slot SchaalX biedt een compleet pakket aan adviseren. Wij zijn immers specialist. Heeft u diensten wanneer u op zoek bent naar een behoefte aan advies of heeft u daadwerkelijk hoger opgeleide vaste of interim professional een concrete personeelsbehoefte? In beide in het vakgebied marketing, communicatie gevallen praten wij graag met u verder. Laat of sales. Bovendien kunnen wij u daarbij het ons weten. Jobwerkt is gespecialiseerd in werving & Jobwerkt selectie, detachering en freelance-bemiddeling Einsteindreef 105 van jonge marketing- en communicatie- 3562 GB Utrecht professionals. Van starter tot en met 5 jaar telefoon: 030-263 1870 werkervaring. Jobwerkt B.V. is onderdeel van e-mail: info@jobwerkt.nl SchaalX Holding. www.jobwerkt.nlaDreS EINSTEINDREEF 101, 3562 GB UTREcHT telefOON 030-263 14 14 faX 030-263 14 15 emaI l INFO@ScHAALX.NL I NterNet WWW.ScHAALX.NL

×