Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Een jaar later…..
ruimte voor verpleeghuizen
4 juli 2016
Waardig verhuizen.
Wat is daar voor nodig?
Visie op zorg Pieter van Foreest
& verbinding met ‘Waardig Verhuizen’
Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
4 juli 2016
Waardig verhuizen…
Waarom en voor wie….?
4 juli 2016
Onder andere voor Truus en Niek……….
Waardig verhuizen, wat is daarvoo...
Film Truus en Niek
over de impact van verhuizen….
4 juli 2016Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
Ist en Soll….
4 juli 2016
Ist ……wat is het vertrekpunt?
Soll…..waar willen we naartoe?
Waardig verhuizen, wat is daarvoor ...
Onze woordenwolk….
4 juli 2016Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
Niet denken voor de klant,
maar mét de klant!
Same...
Hoe organiseren we dit ?
4 juli 2016Onderwep van deze presentatie
• Perspectief in kaart brengen
van (toekomstige) bewoner...
Voorbeeld Klantreis
4 juli 2016Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
Paneldiscussie
4 juli 2016
Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
Wat moet er veranderen/gebeuren om
waardig verhuizen ...
Onze conclusie
4 juli 2016
Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
Een echte klantkenner inzetten
van eerste gesprek tot...
Vragen?
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

5.1 Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig? – Pieter van Foreest

504 views

Published on

Vanaf de start van het programma Waardigheid en trots heeft Pieter van Foreest de ambitie om dé standaard voor verhuizen naar het verpleeghuis te ontwikkelen. Gaandeweg rijst de vraag: wat IS die standaard? Of is DE standaard juist dat er GEEN standaard is? Persoonsgericht werken door een klantkenner (wie dat ook is) lijkt de randvoorwaarde te zijn om echt goed in te kunnen spelen op de behoeftes van de toekomstige bewoners en diens mantelzorger(s) die, behalve een klein aantal overeenkomstige wensen, vooral ook uiteenlopende ideeën hebben over wat een waardige verhuizing is.

Published in: Healthcare
 • Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die al hun zuivere hartleningen hadden verkregen en besloot toen om volgens de aanbevelingen toe te passen en slechts een paar uur geleden bevestigde ik op mijn eigen bankrekening een totaalbedrag van $ 40.000 dat ik had aangevraagd. Dit is geweldig nieuws. Ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om hun e-mailadres [ privatetrustloan@consultant.com ] toe te passen. Ik ben blij dat ik de lening heb ontvangen die ik heb aangevraagd.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
 • Be the first to like this

5.1 Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig? – Pieter van Foreest

 1. 1. Een jaar later….. ruimte voor verpleeghuizen 4 juli 2016 Waardig verhuizen. Wat is daar voor nodig?
 2. 2. Visie op zorg Pieter van Foreest & verbinding met ‘Waardig Verhuizen’ Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig? 4 juli 2016
 3. 3. Waardig verhuizen… Waarom en voor wie….? 4 juli 2016 Onder andere voor Truus en Niek………. Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
 4. 4. Film Truus en Niek over de impact van verhuizen…. 4 juli 2016Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
 5. 5. Ist en Soll…. 4 juli 2016 Ist ……wat is het vertrekpunt? Soll…..waar willen we naartoe? Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
 6. 6. Onze woordenwolk…. 4 juli 2016Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig? Niet denken voor de klant, maar mét de klant! Samenwerken Waardig verhuizen Ken je klant! Wat wil de klant? Hoe overtreffen we dat? Dé ideale ‘klantreis’ Warme overgang Minder stress Betrokkenheid Samen Aansluiting hebben
 7. 7. Hoe organiseren we dit ? 4 juli 2016Onderwep van deze presentatie • Perspectief in kaart brengen van (toekomstige) bewoners en hun naasten vanaf de kennismaking t/m de eerste 6 weken na de verhuizing • We denken niet vóór de klant maar mét de klant Hoeveel we er ook vanaf denken te weten vanuit onze ‘ervaring’ • Betrekken van de klant en toekomstige klant Betrekken van de mensen die zich oriënteren, wachten, bijna verhuizen en verhuisd zijn. • Interviews met: - Bewoners en mantelzorgers die kortgeleden zijn verhuisd - Mogelijke toekomstige bewoners • Klantenpanels • Klantwensen volgen van mensen die (overwegen te) gaan verhuizen naar zorglocatie
 8. 8. Voorbeeld Klantreis 4 juli 2016Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig?
 9. 9. Paneldiscussie 4 juli 2016 Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig? Wat moet er veranderen/gebeuren om waardig verhuizen te realiseren?
 10. 10. Onze conclusie 4 juli 2016 Waardig verhuizen, wat is daarvoor nodig? Een echte klantkenner inzetten van eerste gesprek tot minimaal het eerste MDO * Los van de functie * Warme persoonlijkheid en groot inlevingsvermogen
 11. 11. Vragen?

×