Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Organització 
 No Governamental
ONG
Índex
ONG......................................................Dispositiva 3
 
Història de les ONG...........................
ONG
  És una organització privada, independent de governs i
  organismes internacionals, que no és creada pels estats....
Història de les ONG
Han existit aproximadament des del segle XIX, una de les més
antigues és la Creu Roja. El reconeixemen...
Tipus de ONG
 1. Organitzacions voluntàries
 2. Agències i organismes de serveis no lucratius
 3. Organitzacions comunitàr...
Activitats a nivell internacional,
afrontades per les ONG
 Garanties de l'aplicació de tractats internacionals humanitari...
Campaña "Por Ser Niñas"
 -ONG Plan España-
Enllaços externs

 NGO Global Network
  
             Asturies per Àfrica


  Behar Bidasoa ONG


     ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Organitzacio No Governamental

3,714 views

Published on

 • Be the first to comment

Organitzacio No Governamental

 1. 1. Organització  No Governamental ONG
 2. 2. Índex ONG......................................................Dispositiva 3   Història de les ONG....................................Dispositiva 4   Tipus de ONG...........................................Dispositiva 5   Activitats afrontades per les ONG's (a nivell internacional)..........................................Dispositiva 6   Campaña "Por Ser Niñas" -ONG Plan España-.......Dispositiva 7   Enllaços externs........................................Dispositiva 8
 3. 3. ONG És una organització privada, independent de governs i organismes internacionals, que no és creada pels estats.   El terme sovint s'utilitza de manera restringida als grups de defensa o protecció: social, cultural, legal i ambiental (les metes dels quals no són comercials).   Les ONG poden ser d'àmbit internacional o regional.   Aquest terme generalment sovint està associat amb les Nacions Unides, i les organitzacions que designa.
 4. 4. Història de les ONG Han existit aproximadament des del segle XIX, una de les més antigues és la Creu Roja. El reconeixement formal de les ONG és a partir de l'article 71 de la Carta de les Nacions Unides:   El Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides podrà fer arranjaments adequats per celebrar consultes amb organitzacions no governamentals que s'ocupin d'assumptes de competència del Consell.
 5. 5. Tipus de ONG 1. Organitzacions voluntàries 2. Agències i organismes de serveis no lucratius 3. Organitzacions comunitàries o populars 4. Organitzacions no governamentals per al desenvolupament (ONGD) 5. Organitzacions d'Immigració
 6. 6. Activitats a nivell internacional, afrontades per les ONG Garanties de l'aplicació de tractats internacionals humanitaris. Promoció i denúncia dels abusos dels drets humans. Habitatge social. Ajuda humanitària. Protecció del medi ambient. Laborals i mediambientals. Cooperació per al desenvolupament. Ajuda i orienta a la Gent Gran i a la infància. Immigració. Gestió de riscos de desastres. Comunicació per al desenvolupament. Participació ciutadana.
 7. 7. Campaña "Por Ser Niñas" -ONG Plan España-
 8. 8. Enllaços externs NGO Global Network     Asturies per Àfrica Behar Bidasoa ONG Fundación Puentes de Solideridad

×