Obama read my lips -obama fraudgate (hungarian)

317 views

Published on

Tehát egy olyan országban, mint az Egyesült Államok, hogy van két család (Clinton-és Bush), és ügyvédeik / Iroda (Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz) maradhatott hatalmon, HIJACK a kormány és terrorizálják Nations (hazai és külföldi) és tartsa polgárok túszul az ilyen terrorcselekményeket? Az ő unokatestvére (Barack Obama), a Fehér Házban - Itt az idő, hogy megdöntsék az ilyen terrorista rezsimek: http://www.slideshare.net/VogelDenise/hungarian-040412


IGEN, az Amerikai Egyesült Államok vs Kína konfliktus az egész egy része a játék által szervezett az Amerikai Egyesült Államok a korrupt állami tisztviselők és Kína vezetői - azaz a dokumentumban a megtévesztés a Demokrata vs republikánus átverés által szervezett Baker Donelson és összeesküvő / CO-összeesküvők!

Remélhetőleg, ez a dokumentum szolgál, hogy emlékeztessen, hogy miért "monopóliumok" tilos és illegális! Hogy az Egyesült Államok megpróbálta kisajátítani a nemzetközi kormányok és a pénzügyi intézmények, amely oda vezetett, hogy a gazdasági és pénzügyi összeomlás!

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
317
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Obama read my lips -obama fraudgate (hungarian)

 1. 1. Read My Lips:IGEN AZ AMERIKAI EGYESÜLTÁLLAMOK egy vasa!SO Whatcha fogsz csinálni? SEMMI!Csak játékTHEGAME!Igen, avilág vezetői ésállampolgárokkülföldönKAPTAK csalásSO GET OVER IT!NEWS FLASH: Az Amerikai EgyesültÁllamok pénzügyileg Megtörte, és már nem aSuper Power Threat nemzetközi - TheFISKÁLIS CLIFF bukásLefoglal kiadásFOLYAMATOS INDÍTVÁNY - kormány leállt. . .csak példa és bizonyíték, hogy milyen AmerikaiEgyesült Államok elnöke Barack Obama, az Amerikai EgyesültÁllamok kongresszusi képviselők és jogtanácsos Baker DonelsonBearman Caldwell & Berkowitz próbál ELREJTÉS / megvédeni asikkasztás az Egyesült Államok adófizetők Pénzekkötelezze az Amerikai Egyesült Államok által terroristacselekmények hazai és nemzetközi (külföldi)! Most az EgyesültÁllamok korrupt elnöke, KONGRESSZUSI képviselők ésÜGYVÉDEK próbál használni, a fenti módszerek COVER-UP azok CRIMNAL Tevékenységek és TEHER az amerikaiemberek még tovább finanszírozására COVER-UPrévén:Növelése Adók - Nézd a csökkentés a fizetést;Elbocsátások - VÁGÓ AZ ALAPOK -FURLOUGHS . . .Itt van, hogy úgy tűnik, aAMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKHúzta le:
 2. 2. MEGÉRTÉSEAjátékot,ésMIÉRTOTTLESZNINCSVÁLTOZÁS:2012 NOVEMBER VÁLASZTÁSOKMilyen voltONEÜGYVÉDI IRODA hagyjukeltérítenia AZAMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK S KORMÁNY, és hozd aglobálisGAZDASÁGI Elrejt keresztül SZABÁLYOK ésbüntetőjogi gyakorlat?
 3. 3. MEGÉRTÉSEHogy miértnem történtváltozás:A terrorista RENDSZER / fehér felsőbbrendűséget GROUP(Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz)Élén a hajó mindkét fél (demokrata és republikánus)Futás aAMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK kormányaCéljuk az, hogy az afro-amerikaiak és azemberek - OF -COLOR BACK LáncokIdézet az Amerikai Egyesült Államok elnöke Barack Obama hispán Network (Univision) -A legfontosabb lecke, amit megtanultam, hogy nem tudja VÁLTOZÁSWashington a INSIDE. Egyszerre csak VÁLTOZÁS azt a KÍVÜL!Így kaptam választott, és ez hogyan BIG teljesítmények hasonló EGÉSZSÉGÜGYIVan kész volt, mert mozgósítani az amerikai nép. . .http://youtu.be/9X8Tz8lW6z4https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a71688f59657277b0TÉNY: A polgárok az Amerikai Egyesült Államok nem választanak elnöke ésalelnöke az Egyesült Államokban. Az elnök és az alelnök az Egyesült Államok általkiválasztott aki a választási főiskolák kívánt irodában, és úgy tűnik, BAKERDonelson ellenőrzések, aki a kiválasztott tagjai a választási testület. Például: atörténelem lesz rá, abban az évben, 2000-ben, egykori alelnök AlGore nyert a többségi szavazás, hogy ki az Egyesült Államok polgáriakarta a Fehér Házban, mindazonáltal BAKER Donelson és aválasztási testület a tagok azt kívánták George W. Bush BACK AFehér Ház - azaz, mivel volt egy FŐ / kulcsfontosságú szerepetelvégzéséből szeptember 11, 2001 (911 támadások). Míg Al Gore volthivatalban a tervezési szakaszban a korábbi, az Amerikai Egyesült Államok elnökét,William "Bill "Clinton, az Amerikai Egyesült Államok által BAKER Donelson Terroristrendszer áll, erős karok, mint William" Bill "és a Hillary Clinton ésGeorge HW és George W. BUSH. 2008 novemberében Baker Donelson és aválasztási testület egyszerűen helyezze a COUSIN (Barack Obama) AClinton és bokrok a Fehér Ház megtévesztő célokra!
 4. 4. Itt a július 13, 2010 E-mail származó Vogel Denise Newsome kiteszikilyen bűncselekmények vezető Barack Obama elnök és a jogtanácsos Baker Donelsonjogellenesen / ILLEGÁLISAN megragadva őt Bank Felhasználók a JP MorganChase Bank és később US Bank a "tartásdíj", amikor Newsome eddig soha nemvolt házas, és SOHA megszülte elfogadott, sem ABORTED gyermek (ek).Bűncselekmények által az Amerikai Egyesült Államok elnöke Barack Obama és az őadminisztráció tartani a PUBLIC / WORLD a tanulás az igazságot,hogy miért került az Amerikai Egyesült Államokban a Fehér Ház.http://www.slideshare.net/VogelDenise/071310-email-toobamaholderA berendezés az alábbi e-mail lehet szerezhetők be:https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a7169885f636fada9http://www.slideshare.net/VogelDenise/071710-kydorjp-morganchasedocs
 5. 5. Amerikai Egyesült Államok Barack Obama elnök és a jogtanácsos / tanácsadó BakerDonelson rel IED azok kapcsolatát JP Morgan Chase Bank elvégzésére ilyen bűncselekményekellen felhozott Newsome a megtorlás őt kiteszik a korrupció és a fajgyűlölet, az Egyesült Államokkormánya. Barack Obama elnök Engedélyezéséről és sikkasztás bűncselekménye JP MorganChase Bank, valamint a Commonwealth of Kentucky Tanszék Bevétel a lopás Newsome apénz, miközben ő és Michelle Obama élvezze egy izmos PÉNZÜGYI palozsna a JP MorganChase Bank:A dokumentumok, amelyek szükségesek az USA törvényei szerint azt is mutatják, hogy az Obamaközött tartott Mitt Romney és $ 5 millió US Treasury Notes, áramfejlesztő között $ 5,001 és $15,000 érdekében. Azt is megállapította között 500.001 $ és $ 1 millió kincstárjegyek és jelentősberuházások alapok által működtetett befektetési alapkezelő társaság Pimco. . . .https://www.slideshare.net/VogelDenise/barack-obamas-relationship-with-jp-morgan-chase-bankBAKER Donelson BEARMAN CALDWELL & Berkowitz Sohasem hagyja ela AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK WHITE HOUSE, CONGRESSvagy a Legfelsőbb Bíróság. . . Például:
 6. 6. MIÉRTNINCSVÁLTOZÁS?U NDER a demokraták:ALATT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK Barack Obama elnök -Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz képviselőjét FACE úgy tűnik, hogy Lance B. LEGGITT(SENIOR Tanácsadója a végrehajtó iroda az Egyesült Államok elnöke / tanácsot a főtitkárhelyettes, az Egyesült ÁllamokEgészségügyi Minisztérium és Humán Szolgáltatások / ELNÖKSÉG Szövetségi egészségügyi politika Baker Donelson)http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggittlancesr-advisortopresidenthhscounselorgovofvahttp://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lance-bresearchinfoALATT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK Barack Obama elnök -Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz képviselője FACE Úgy tűnik, hogy James C. DUFF(DIRECTOR a Közigazgatási Hivatal az Egyesült Államok Bíróság), aki, mint egy kapuőr Figyeli azigazságszolgáltatási rendszerről céljából elnyomás és faji igazságtalanságok a jogszabályok alkalmazásának,valamint a bírósági eljárás akadályozását bevonásával Vogel Denise Newsome:http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-james-cjudicialpositionsheldresignationhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-jameswikipediaresignhighlighted-copyhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-james-cduff-announceresignationfromuscourtshttp://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-james-duff-legal-counsel-for-federal-judges-associationhighlightedFreedom Forum kuratóriumhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/freedom-forum-board-of-trusteesNewseum kuratóriumhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/freedom-forum-newseum-board-of-trusteesKészítette 1939-ben, a Közigazgatási Hivatal, az Egyesült Államok bíróságai (AO) szolgálja aszövetségi bírói elvégzésében alkotmányos feladata, hogy egyenlő igazságszolgáltatás a törvény.Az AO a központi támogatás gazdálkodó egység az Igazságügyi Branch. Nyújt széles körűadminisztratív, jogi, pénzügyi, menedzsment, program, valamint az információs technológiaiszolgáltatások a szövetségi bíróság. Az AO támogatást nyújt és a személyzet tanácsot azigazságszolgáltatási konferencia az Egyesült Államok és bizottságai, és hajtja végre és végrehajtjaIgazságügyi Konferencia politikák, valamint a vonatkozó szövetségi törvények és rendeletek. Az AOmegkönnyíti belüli kommunikáció az igazságszolgáltatás és a kongresszus, a végrehajtó hatalom és aközvélemény részéről az Igazságszolgáltatási.Az ügynökség egy egyedülálló szervezet kormány. Sem a végrehajtó hatalom, sem a törvényhozóhatalom van bármely hasonló szervezet, amely a széles körű szolgáltatásokat és funkciókat, hogy aKözigazgatási Hivatal tesz az igazságügyi Branch. Az ügynökség ügyvédek, állami adminisztrátorok,
 7. 7. könyvelők, rendszermérnökök, elemzők, építészek, statisztikusok, és egyéb személyzet nyújt egy hosszúlistát a szakmai szolgáltatások igényeinek kielégítésére a bírák és a több mint 32.000igazságszolgáltatási dolgozó több mint 800 helyszínen országszerte.https://www.slideshare.net/VogelDenise/administrative-office-of-the-united-states-courts-redactedÚgy tűnik, Barack Obama elnök és a Baker Donelson volna James Duff lemond az ugyanazon a napon, hogy aVogel Denise Newsome előírt Amerikai Egyesült Államok Kentucky szenátor Rand Paul az:Egyesült Államok Kentucky SENATOR RAND PAUL: Kérelem státusza VIZSGÁLAT (S) Request tekintetébenAmerikai Egyesült Államok Barack Obama elnök és a kormányhivatalok / Tisztviselők; segítségnyújtás Megközelítésbenyújtott rendkívüli végzés Filed, és segítségnyújtás átvétele Relief JELENLEG / AZONNAL Due Newsome -írásbeli Response által kért Csütörtök, szeptember 15, 2011.http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-ltr-senatorrandpaulcorrected-versionwithmailingreceiptsAzon a napon (szeptember 14, 2011), MIELŐTT Duff lemondását, úgy tűnik, Barack Obama elnök és ajogtanácsos / Advis vagy Baker Donelson elindított egy weboldalt című "ATTACK WATCH" jelentésthonlapokon Vogel Denise Newsome a site-on www.vogeldenisenewsome.net és dokumentumok beírás atwww.slideshare.net/VogelDenise .Úgy tűnik, James C. Duff helyett egy másik Baker Donelson s BÍRÓ - THOMAS F. HOGANElnök Barack Obama és a jogtanácsos / Advisor Baker Donelson gyorsan mozgó Hogan ebben a helyzetben annaktudatában, hogy a kollíziós interst továbbra is fennáll, sőt, azt gondolva, hogy meg tudják pajzs / HIDE ilyenbírósági korrupció és COVER-UPS nélkül Newsome kideríteni. Hála Istennek, az Internet, és / vagy a szociálismédia FÓRUMOK ahol a kutatás lehet tenni:Bíró Thomas F. Hogan igazgatója, a Közigazgatási Hivatal October 17, 2011, a legfőbbigazgatási tisztviselője a szövetségi bíróságok és titkára az igazságszolgáltatásikonferencia az Egyesült Államokban.Úgy tűnik, hogy Barack Obama elnök és a jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson is kifejti, hogy a JamesC. Duff lemondásra csak azt követően Newsome téve a kollíziós érdek,hogy Barack Obama elnök, az Egyesült Államok Kongresszusának és alegfelsőbb bíróság az Egyesült Államok tudott, de a szándékos szándékkalis támaszkodva az ilyen bűncselekmények és COVER-UP S, hogy a per(ek) Newsome jogosult a fájl kiteszik a bűncselekmények elnök BarackObama, az egykori Egyesült Államok elnökei (George W. Bush, George HW Bush, Willliam "Bill"Clinton, Ronald Reagan ... és összeesküvők / CO-összeesküvők) - vagyis a tervezésében ésmegvalósításában a "hazai" terroristák elleni támadások szeptember 11-én, 2001, úgy tűnik, volthangszerelte Baker Donelson és tagjai az Egyesült Államok Kongresszusának.
 8. 8. Az Amerikai Egyesült Államok alelnöke, Joseph Biden, az Egyesült Államok elnöke Barack ObamaRIPORTER:. . . Alelnök Joe Ajánlatok en. Biden volt bírálta Mitt Romney ígéretelazítani az új szabályozások a Wall Street, de volt, hogy Biden azt mondta, hogy:Biden: Ő fogja hagyni, hogy a nagybankok ismét levelet sajátszabályaikat. Láncról leold Wall Street. . .Közönség tagja: Neeem a közönség. . .Biden: Fognak tenni yall BACK IN LÁNCOK!http://youtu.be/ptnXBIm-_FI vagyhttps://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a716a8e5f607077af6ePélda az Amerikai Egyesült Államok által Stingers által megadott Secreta ry Hillary Clinton:http://www.slideshare.net/VogelDenise/hungarian-hillary-clinton-stingersArról szól, hogy miként, mint Willie Lynch és Jim Crow gyakorlat működik, hogy az Amerikai EgyesültÁllamokban van VÉGREHAJTÁSI ilyen embertelen gyakorlat (ok) segítségével WARS és / vagy a jelentősszerepet játszik, hogy az ellenzéki erők felfegyverzése megdöntésére kormányok kül Nations, de nem akarja, hogybenyújtja a joghatósága IN T ernational BÍRÓSÁG és / vagy a nemzetközi büntető bíróság, amikor jogi lépéseketkérelmezik. Mindazonáltal az Egyesült Államok elnöke (k) és a Kongresszusi ismételten MEGHATALMAZOTTmegkezdése Wars valamint BEFIZETÉS az Amerikai Egyesült Államok terrorista szerepek a háborús bűnök miatt.Úgy tűnik, az Egyesült Államok elnökei és CONGRESS kezdeményezte háborúja a Közel-Keleten"csalárd fondorlattal", valamint a csalárd (rasszista, stb) Szándék - azaz CÉLZÁS Idegen Nemzetek People-Of-Color! Akkor, amikor jogi lépéseket az ellen az Egyesült Államok és az államfő, stb, hogy "helyezzék magukatFELETT amelyek eleget tenni a nemzetközi törvények és SU BJECTION a hatásköre a Nemzetközi Bíróság (ka) t,hogy szembenézzen JUSTICE! The United States of America a korrupt és BÜNTETŐ kormányzati tisztviselők ésa jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson kell elszámoltathatók jelentős szerepet háborús bűnök vannak folytatóPéldául nézd meg, hogy mi történt a Nicaraguai Köztársaság kontra az Amerikai Egyesült Államokhttps://www.slideshare.net/VogelDenise/nicaragua-vunited-statesnhighlighted . A Nemzetközi Bíróság megállapította:
 9. 9. NICARAGUA CHARGED:(A) Ez az Egyesült Államok, a toborzás, képzés, élesítés, felszerelésében, finanszírozás, szállító és egyébösztönzése, támogatása, segítése és irányítása katonai és félkatonai tevékenységek Nicaraguában és Nicaraguaellen, megsértette a Szerződésből eredő kötelezettségeinek, hogy Nicaragua alapján:Cikk 2 (4) Az Egyesült Nemzetek Alapokmányának;18. és 20. cikkének a charta az Amerikai Államok Szervezete;8. cikk szóló egyezmény jogainak és kötelességeinek államok;I. cikk, a harmadik, az egyezmény vonatkozó kötelességei és jogai államokEvent polgári Strife.(B) Hogy az Egyesült Államok megszegte a nemzetközi jogot1. sérti a szuverenitását Nicaragua szerint:fegyveres támadások elleni Nicaragua légi, szárazföldi és tengeri;behatoltak nicaraguai területi vizeken;emelők birtokháborítási a nicaraguai légterét;erőfeszítéseket közvetlen és közvetett eszközökkel kényszeríteni ésmegfélemlíteni a kormány Nicaragua.2. az erő és a fenyegetés elleni erőszak Nicaragua.3. beavatkozni a belügyeibe Nicaragua.4. jogsértő fel a szabadságát a nyílt tengeren és megszakítása békés tengeri kereskedelem.5. gyilkos, megsebesített és rabolnak polgárok Nicaragua.EREDMÉNYEK:. . . A Bíróság megállapította, hogy az Egyesült Államokban, annak ellenére, hogykifogásait volt, figyelemmel a Bíróság hatáskörébe. A Bíróság már kimondta, november26-án 11 szavazattal, hogy a joghatósággal az ügy alapján bármelyik 36. cikk (azaz akötelező joghatósága), illetve az 1956-os szerződés barátsági, kereskedelmi és navigációközött az Egyesült Államok és Nicaragua. A Charta előírja, hogy kétség esetén, hogy aBíróság maga dönt hogy van-e hatásköre, és hogy minden egyes tagja az EgyesültNemzetek Szervezetének vállalja, hogy megfelel a határozat A Bíróság álláspontja. ABíróság azt is kimondta, egyhangúlag, hogy a jelen esetben elfogadható. Az AmerikaiEgyesült Államok, majd bejelentette, hogy "úgy döntött, hogy nem vesz részt atovábbi eljárást ebben az ügyben." Körülbelül egy év múlva Bíróság joghatóságihatározatát, az Egyesült Államok átvette a további radikális lépést eláll hozzájárulását aBíróság kötelező joghatósága, véget vetve a korábbi 40 év jogi kötelezettségvállalástkötelező nemzetközi döntést. . . .Jóllehet a Bíróság felszólította az Egyesült Államokat, hogy "megszűnik, éstartózkodjanak" a jogellenes ellen alkalmazott erőszak Nicaragua és kijelentette, hogyaz Egyesült Államok volt a "megszegte kötelezettségét a nemzetközi szokásjog szerint,hogy ne alkalmazzon erőszakot másik állam ellen", és elrendelte, hogy fizessenjóvátételt, az Egyesült Államok nem volt hajlandó eleget. . . . November 3-án 1986-banaz Egyesült Nemzetek Közgyűlése elfogadott, egy szavazás 94-3 (El Salvador, Izraelés az Egyesült Államok ellen szavazott), a nem kötelező erejű állásfoglalást. . . Sürgetteaz Egyesült Államokat, hogy megfeleljenek.A döntés:(1) úgy határoz, hogy az elbíráló a vita elé, amelyeket az alkalmazás által benyújtott Köztársaság Nicaraguaáprilis 9-én 1984-ben az Elsőfokú Bíróság köteles alkalmazni a "multilaterális szerződés foglalás" szereplőmegkötéssel, (c) az elfogadó nyilatkozatával joghatóság szerinti 36. cikk, 2. bekezdés, a A Bíróságalapokmánya Kormánya által az Amerikai Egyesült Államok letétbe augusztus 26-án 1946-ban;(2) elutasítja indoklása kollektív önvédelem által fenntartott az Amerikai Egyesült Államok kapcsolatban akatonai és félkatonai tevékenységek Nicaraguában és Nicaragua ellen tárgya jelen ügyben;(3) úgy határoz, hogy az Amerikai Egyesült Államokban, a képzés, élesítés, felszerelésére, finanszírozó ésellátó contra erők vagy másképpen ösztönzése, támogatása és segítése katonai és félkatonai tevékenységekés Nicaragua ellen, cselekedett ellen a Nicaraguai Köztársaság, megsértve ezzel az eredő kötelezettségétnemzetközi szokásjog nem beavatkozni a belügyeibe más állam;(4) úgy határoz, hogy az Amerikai Egyesült Államok, bizonyos támadások nicaraguai területen 1983-1984,nevezetesen támadások Puerto Sandino szeptember 13-án és október 14 1983 támadás Corinto 10-én Október1983; támadás Potosi Naval Base 4/5 Január 1984 támadás San Juan del Sur 7-én Március 1984; támadásokjárőrhajók Puerto Sandino 28-án és március 30. 1984 és a támadás San Juan del Norte április 9-én 1984, éstovábbi e jogi aktusok intervenciós albekezdésében említett (3) jelen dokumentum, amely magában foglaljaaz erő alkalmazásával, járt el, szemben a Nicaraguai Köztársaság, megsértette a kötelezettség a nemzetköziszokásjog szerint ne használják szemben hatályban lévő másik állam;
 10. 10. (5) úgy határoz, hogy az Amerikai Egyesült Államok által irányítja vagy engedélyezés alatt Jogok nicaraguaiterület, és a jogi aktusok tulajdonítható az Egyesült Államok pontban említett (4) figyelembevételével,cselekedett ellen a Nicaraguai Köztársaság, megsértve ezzel a kötelezettségét a nemzetközi szokásjogszerint nem sérti szuverenitását más állam;(6) úgy határoz, hogy azáltal bányák a belső vagy területi vizei a Nicaraguai Köztársaság alatt elsőhónapjaiban 1984-ben, az Amerikai Egyesült Államokban járt, szemben a Nicaraguai Köztársaság, megsértvefennálló kötelezettségeinek a nemzetközi szokásjog szerint ne használják szemben hatályos másik államnem beavatkozásra ügyeit, nem sérti szuverenitását, és ne szakítsa meg a békés tengeri kereskedelem;(7) úgy határoz meg, hogy az említett jogi aktusok bekezdés (6) jelen dokumentum az Amerikai EgyesültÁllamokban járt, Köztársaság ellen Nicaragua, megsértésével cikkéből eredő kötelezettségeit XIX SzerződésBarátság, Kereskedelmi és navigáció között az Amerikai Egyesült Államok és a KöztársaságNicaragua Managua kelt január 21-én 1956;(8) úgy határoz, hogy az Amerikai Egyesült Államok, azáltal, hogy nem ismert a meglétét és helyét bányákmegállapított általa pontban említett (6) pontjában, megsértette szerinti kötelezettségeit nemzetközi szokásjoge tekintetben;(9) úgy véli, hogy az Amerikai Egyesült Államokban, a gyártó 1983-ban a kézikönyv "című Operacionessicológicas en Guerra de gerillák ", és népszerűsítik azt contra erők arra ösztönözte a Bizottságot, őketellentétesen jár általános elveivel humanitárius jog, de nem talál alapot megállapította, hogy minden ilyencselekmények, amelyek követték a tulajdonítható az Amerikai Egyesült Államokban, mint hat a AmerikaiEgyesült Államok;(10) úgy határoz, hogy az Amerikai Egyesült Államokban, a támadások nicaraguai említett területenbekezdés (4) bekezdésben, valamint nyilvánító általános embargó nicaraguai május 1-jén, 1985 márelkövetett cselekmények számított megfoszthatja tárgya és célja a Szerződés barátsági, kereskedelmi ésNavigáció a Felek között aláírt Managua január 21-én 1956;(11) úgy határoz, hogy az Amerikai Egyesült Államokban, a támadások nicaraguai említett területenbekezdés (4) bekezdésben, valamint nyilvánító általános embargó nicaraguai május 1-jén, 1985 mármegsértette cikkéből eredő kötelezettségeit XIX Szerződés barátsági, kereskedelmi és navigáció a Felekközött aláírt Managua január 21-én 1956;(12) úgy határoz, hogy az Amerikai Egyesült Államok kötelessége azonnal megszűnik, és tartózkodjanakminden ilyen cselekmények esetleg megsértését képezik a fenti jogszabályi kötelezettségeit;(13) úgy határoz, hogy az Amerikai Egyesült Államok köteles megtéríteni Köztársaság a Nicaragua az összesokozott Nicaragua a kötelezettségek megsértésével nemzetközi szokásjogi törvény fent leírtak;(14) úgy határoz, hogy az Amerikai Egyesült Államok köteles megtéríteni Köztársaság a Nicaragua az összesokozott Nicaragua által megszegése a szerződés barátsági, kereskedelmi és Navigáció a Felek között aláírtManagua január 21-én 1956;(15) úgy határoz, hogy a formáját és összegét ilyen jóvátétel hiányában közötti megállapodás 15. Felek útjánrendezik a Bíróság és a tartalékok e célból a későbbi eljárás az ügyben;(16) emlékeztet arra, hogy mindkét fél kötelezettsége, hogy keressen megoldást a viták békés eszközökkelösszhangban a nemzetközi joggal.Hillary Clinton:Mi is van egy története kicsit mozog ki-és Pakisztán. Úgy értem, nézzük emlékszik ittaz emberek küzdünk ma WE FINANSZÍROZOTT 20 évvel ezelőtt, és azt tettem,mert voltunk zárva ebbe a küzdelembe a Szovjetunióval. Úgy megszálltaAfganisztánt, és mi nem szeretnénk látni őket irányítani Közép-Ázsiában, és mi "elment dolgozni ", és ez volt Reagan elnök Partnerségben a kongresszus általvezetett demokraták, aki azt mondta: "Tudod mit, úgy hangzik, mint egy nagyon jóötlet. Nézzük foglalkozik az ISI, a pakisztáni katonai és menjünk toborozni ezekMudzsahedin és ... ez nagyszerű! Térjünk némi származik Szaúd-Arábiából és Máshelyeken importáló saját vahabita márka az iszlám, hogy mehetünk, és megverte aSzovjetunió ", és tudod mit, ők visszavonultak, de vesztett dollármilliárdokat ésösszeomlásához vezetett a Szovjetunió. Szóval van egy nagyon erős érv, amely nem,"Nem volt egy rossz befektetés véget vetni a Szovjetunió, de most vigyázz, mitvetünk mert mi lesz HARVEST!" Így aztán maradt Pakisztán. Azt mondta, "Oké,jól kezeled a Stingers HOGY BAL ALL OVER az országot, Ön Foglalkozunk AZMINES HOGY VANNAK a határ mentén, és az úton, nem akarjuk, hogy bármiköze hozzád, sőt, WE ARE szankcionálási YOU! " Tehát megállt foglalkozik apakisztáni katonai és az ISI és most is teszik ki a sok elvesztegetett időt!http://youtu.be/6YxrsfhsMDc vagyhttps://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a71648d60616ea970a0Riporter: Tehát úgy gondolja, hogy ha járt el ezt, és nem ad nekik pénzt ma, rosszabblenne számunkra a biztonsági szempontból?Hillary Clinton: én. Én. Építünk a kapcsolat, hogy csak nem létezik. Azt mondtam, ami utolsó útja volt, amikor velem, hogy mi volt a nagy bizalom hiány részben azért,mert az Egyesült Államokban volt. . . Lenni. . . Hogy tisztességes, mi volt segítettlétrehozni a probléma most harcolnak.RIPORTER: Hogyan?Hillary Clinton: Mert amikor a Szovjetunió lerohanta Afganisztánt, mi volt ez azseniális ötlet, hogy mi is fog jönni, hogy Pakisztán és hozzon létre egy erőMudzsahedin, felkészíti őket a Stinger rakétákkal és minden mást, hogy menjenután a szovjetek belsejében Afganisztán, és mi sikeres volt. A szovjetek elhagyta
 11. 11. Afganisztánt, aztán azt mondta: "GREAT, viszlát!" Hogy az ilyen jellegű képzettemberek, akik fanatikus Afganisztán és Pakisztán hagyja őket jól felfegyverzett,LÉTREHOZÁSA MESS őszintén, hogy abban az időben igazán nem ismeri. WEannyira boldog, hogy a Szovjetunió bukása és azt gondoltam: "Oké FINE,rendben vagyunk MOST. MINDEN lesz sokkal jobb. " Most nézz vissza, azemberek küzdünk ma voltunk támogatása elleni küzdelemben a szovjetek.http://youtu.be/wGbqZHRv19Y vagyhttps://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a71648e586476beac6bALATT VOLT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK elnök William "Bill" Clinton - His jogtanácsos /ügyvéd / POLITIKA Advisor hogy Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz ", amelynek képviselőjeFACE jelek szerint nem volt elnök, Bill Clinton és Hillary Clinton, ha úgy tűnik, hogy támaszkodott tagjai aClinton-kormányzat (azaz például Linda Daschle - helyettese Federal Aviation Administration ("FAA") / eljárvaadminisztrátor FAA), aki ezután vált a TOP / KEY BIG-T IME lobbistája Baker Donelson célokra használ nekihasználja őt kormánynak módjában számukra repülőgépen dokumentumait kormány rekordok a TERVEZÉS /KÉSZÍTMÉNY és lebonyolítása A szeptember 11-én 200 1 World Trade Center támadásokat!Amelynek PEOPLE INSIDE Homeland BIZTONSÁGI való hozzáférés AIRLINES:http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-homeland-security-11566936http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine-robert-chowobamagotcolbhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-linda-articles-highlighted-copyhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-lindarole-in911DASCHLE a felesége egykori szenátor ésAmerikai szenátus többségi vezetője Tom Daschle:http://www.slideshare.net/VogelDenise/daschle-thomas-wikipedia-info-highlightedNézd meg, milyen az Amerikai Egyesült Államok First Lady Michelle Obama kerültBONTÁSBAN négy év alatt! W H IP P ED figyelembe BENYÚJTÁSÁNAK, és most végre akampány TRAIL hazudozni és tudatosan vezeti félre a célközönséget / WORLD:A DMITTING TOPLAY INGa játék:És ő emlékezteti nekem, hogy játszunk egy hosszú játék ... és, hogy aváltozás nehéz, és a változás lassú, és ez soha nem történik egyszerre - MichelleObama 2012 demokrata Nemzeti Konvent
 12. 12. Állandó előtt négy évvel ezelőtt,tudtam, hogy nem akarok ezenváltoztatni, ha Barack elnöke lett.Hát ma, miután oly sokküzdelmek és diadalok és pillanatok,teszteltük a férjem módon soha nemgondolta volna, láttam, első kézből,hogy mivel elnök nem változtatjameg, hogy ki vagy. . . Sem Ebbőlkiderül, hogy ki vagy ...De hadd mondjam el, hogy maNINCS E gondok négy évvelezelőtt. No. Nem arról, hogyBarack és én csináltunk mi alegjobb a lányok. Mert ma,tapasztalatból tudom, hogy havalóban meg szeretné hagyni egyjobb világot a lányaim, és mindena mi fiai és leányai. Ha aztakarjuk, hogy minden kedvesgyermekek ALAPÍTVÁNYálmaikat és lehetőségek méltó azígéretét - ha azt akarjuk, hogynekik ilyen értelemben korlátlanlehetősége -, hogy a hit, hogy ittAmerikában mindig van valamijobb, ott ha hajlandó dolgozni érte-, akkor együtt kell dolgoznunk,mint még soha!Leon Panetta - TARTÁS magához és a TOP:Korábbi igazgatója a Központi Hírszerző Ügynökség ("CIA") - ObamaAmerikai Egyesült Államok államtitkár - ClintonAmerikai Egyesült Államok védelmi miniszter - ObamaIgazgatósági tagja a New York-i ÉrtéktőzsdeDIRECTOR Hivatal Igazgatási és KöltségvetésiTAG iraki kutatócsoportTagja az Egyesült Államok képviselőházaA Hivatal igazgatója az állampolgári jogok - az Egészségügyi Minisztérium, Oktatás és Jóléti
 13. 13. Hírszerző tiszt United States Department of ArmyÚgy tűnik, Panetta mélyen gyökerezik, és a PLAY Jelentős szerepet töltenek be a kormányzatikorrupció, COVER-UPS és a terroristák nevében jár el magát, Baker Donelson, a kongresszus ésaz elnök Barack ObamaRAYMOND EDWIN MABUS, JR.ALATT VOLT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK Barack Obama elnök - A jogtanácsos / ügyvéd /POLITIKA Advisor hogy Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz ", amelynek képviselője FACE tűnikRAYMOND MABUS (Now szolgáló Amerikai Egyesült Államok haditengerészeti miniszter - Under Volt azAmerikai Egyesült Államok elnökének William" Bill "Clinton, Mabus szolgált amerikai nagykövet Szaúd-Arábia) . Mabus is az egykori kormányzója a Mississippi állam (azaz a rangsor, mint a legkorruptabb állam azAmerikai Egyesült Államokban)http://www.slideshare.net/VogelDenise/mabus-raymondemploy-tieshttp://www.slideshare.net/VogelDenise/mabus-raymondwiki-infoBAKER Donelson INFORMÁCIÓK ELISMERVE FOGLALKOZTATÁSA RAYMOND MABUS:http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-wikipedia-info
 14. 14. Fontos megjegyezni: Úgy tűnik, hogy ez volt a Baker Donelson, Barack Obama elnök, miniszter Navy EdwinMabus, és az Amerikai Egyesült Államok CONGRESS hogy a tervezett és létrehozott A LIE mondtamájus 1-jén 2011 a leölés / MURDER Oszama Bin Laden. Ez miért nincsenek képek, hogy támogassa a RAIDés a NO Fotó megjelent Oszama Bin Laden holttestét. után azonban így Barack Obama elnök, Baker Donelson,és tagjainak Obama adminisztráció és a kongresszusi tagokkal, hogy TRIAL elvégzettként Irak elnöke Sa d damHusszein, líbiai vezető Muammar Kadhafi, az Amerikai Egyesült Államok NEM kell tudnia bizonyítani(Mielőtt a PUBLIC / WORLD), hogy a szeptember t parázs 11, 2001 World Trade Centerelleni támadások végeztek Osama Bin Laden / Al-Kaida NOR volt Osama Bin Laden ÖLIK május 1-jén, 2011,jelentése szerint a TAINTED Egyesült Államok Medi olyan állás, ami PRO-OBAMA:http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-mediaprotectionofhimItt az ideje, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke (k), jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson,kongresszusi képviselők és más vezetők részt összeesküvések a tárgyalás a World Trade Center elleni támadások,Wars az afgán isztai, Irak, Irán, stb. . és látni, hogy nem képesek megvédeni és / vagy bizonyítania 911 támadásokés okait megkezdése Wars indult a Közel-Keleten!MIÉRTNINCSVÁLTOZÁS?U NDER arepublikánus S:ALATT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK Ronald Reagan elnök - Ajogtanácsos / ügyvéd / POLITIKA Advisor, hogy Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz ", amelynekképviselője FACE úgy tűnik, hogy HOWARD BAKER, JR. (azaz leszármazottja alapítója Baker Donelson,Amerikai Egyesült Államok Fehér Ház vezérkari főnöke). Howard Baker is szolgált, Amerikai Egyesült Államokszenátus többségi vezetője, Amerikai Egyesült Államok nagykövete, Japán, és az Alapító a Baker DonelsonWashington, DC és London, England Hivatal.
 15. 15. ALATT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK elnök George HW Bush - Ajogtanácsos / ügyvéd / POLITIKA Advisor, hogy Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz ", amelynekképviselője FACE úgy tűnik, hogy LAWRENCE EAGLEBURGER (azaz az Egyesült Államok államtitkár.) Ismegállapította, pozíciók nagykövet Jugoszlávia. Executive Assistant Harry Kissinger Egyesült Államokkülügyminisztériuma. Külpolitikai tanácsadója Baker Donelson. . ..ALATT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK George W. Bush elnökötés
 16. 16. ALATT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK ALELNÖK Richard "Dick" Cheney -Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz képviselője FACE hogy DAVID Addington (vezérkari főnökeaz alelnök Dick Cheney) - Néhányan visszahívása azt állítja, hogy míg George W. Bush elnök volt, ez volt DickCheney alelnök, aki fut a Fehér Házban, azonban tény, úgy tűnik, hogy BAKER Donelson és munkavállalóiDavid S. Addington voltak ezzel.Által tartott más pozíciókra David Addington: asszisztens jogtanácsosa Központi Hírszerző Ügynökség("CIA"). Ügyvédje a Ház Bizottságok hírszerző és Külügyi Bizottság. KÜLÖNLEGES ügyvédjeJogalkotási Ügyek t o Ronald Reagan elnök. Helyettes a Ronald Reagan. SPECIAL ASSISTANT az EgyesültÁllamok védelmi miniszter Richard "Dick" Cheney. Jogtanácsosa az Egyesült Államok védelmi minisztériuma.Republikánus személyzeti igazgatója a szenátus hírszerzési bizottsága. Asszisztens Dick Cheney volt,amikor VEZÉRIGAZGATÓ A Halliburton Corporation. Úgy tűnik Addington Leírták a US News & WorldReport, mint "a legerősebb ember, sosem hallott;"Sőt, úgy tűnik is az "Powerhouse Levezénylésével a közel-keleti WARS " mert BAKER DonelsonINTERESTS:http://www.slideshare.net/VogelDenise/092812-david-addington-article-hungarianALATT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK George W. Bush elnökötÉs MOST AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK Barack Obama - Baker Donelson Bearman Caldwell& Berkowitz képviselője FACE hogy W. LEE Rawls (Senior Counsel / vezérkari főnök aSzövetségi Nyomozó Iroda igazgatójának Robert Mueller). Baker Donelson és a Kongresszusitekintettel Robert Mueller helyezni helyzetben az igazgató a Szövetségi Nyomozó Iroda ("FBI") szeptember 4-én,
 17. 17. 2001 körülbelül hét (7) nappal a támadások 911 (szeptember 11, 2001 World Trade Center ellenitámadások és egyéb célok). Továbbá, W. Lee Rawls került ebben a helyzetben céljából akadályozása F BIReklamáció Newsome kíván benyújtani. Rawls lett vezérkari főnök, hogy az FBI 2006-ban, és a vezetőtanácsadója az igazgatónak az FBI (Mueller) 2007-ben:http://www.slideshare.net/VogelDenise/rawls-w-lee-ties-to-baker-donelsonJúnius 26, 2006 - FBI PANASZ (Mississippi emberrablás Matter):http://www.slideshare.net/VogelDenise/062606-fbicomplaint-mississippi-matter10/13/08 - FBI PANASZ (Kentucky GMM Matter):http://www.slideshare.net/VogelDenise/101308-fbi-complaint-gmm-properties09/24/09 - FBI PANASZ (Ohio Stor-ALL Matter):http://www.slideshare.net/VogelDenise/092409-fbicomplaint-storallDecember 28, 2009 FBI ellen panaszt OHIO Legfelsőbb Bíróság:http://www.slideshare.net/VogelDenise/122809-fbicomplaint-ohio-supreme-court06/09/10 Szövetségi Nyomozó Iroda PANASZ - KÖZRAKTÁROZÁSI:http://www.slideshare.net/VogelDenise/060910-fbi-complaint-public-storageALATT AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK George W. Bush elnököt- Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz képviselője FACE hogy BRADLEY S. Clanton (azazáltal kinevezett Egyesült Államok Bizottság Civil Rights ("USCCR") szolgáljon ELNÖK azMISSISSIPPI tanácsadó bizottság) Úgy tűnik, Clanton w helyezett az Egyesült Államok IgazságügyiMinisztériuma akadályozza Vogel Denise Newsome által benyújtott panaszok az EgyesültÁllamok Kongresszusa, Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumával és azEgyesült Államok WHITE HOUSE: Clanton szolgál:"Nemzeti Clearinghouse kapcsolatos információkra vonatkozó megkülönböztetést vagymegtagadása egyenlő védelem jogszabályokat; benyújtó Reports, Megállapítások és ajánlásokelnökének és kongresszusának, és a kiállító közérdekű bejelentésekre visszaszorításadiszkrimináció vagy megtagadása egyenlő védelem a törvényeket. "http://www.slideshare.net/VogelDenise/clanton-bradley-commission-oncivilrightsappointmenthttp://www.slideshare.net/VogelDenise/clanton-bradley-sinfocommissionhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/bradley-clanton-baker-donelson-mississippi-advisorycommittee
 18. 18. MIÉRTNINCSVÁLTOZÁS?UNDERWillard"Mitt"Romney:Úgy tűnik, Mitt Romney is kiválasztották, hogy ő hatalmas személyes és pénzügyi érdek s az igazságota szeptember 11, 2001 támadások (911 támadások), a World Trade Center bombatámadásokjön ki, hogy ő részesült pénzügyileg ilyen jellegű támadásokat.Baker Donelson emberei Controll / RUN a Departmen T A TREASURY - azaz Internal Revenue Service. Őkmár tudják, milyen információkat az Mitt Romney a bevallások. Mit GAME volt BarackObama elnök és a Baker Donelson lehajol, hogy ezen a fogyasztók megtévesztésérePUBLIC / WORLD? Hogy valaki ellopta Romney adó információs célokra zsarolás:https://www.slideshare.net/VogelDenise/secret-service-fbi-invesigating-claim-that-mitt-romneys-tax-returns-were-stolen-2MÁSIKjátszania játékot:Nézd meg a PRESIDENT BARARACK Obama kampányát AD,amelyek támogatják a játék - ONE Fehér felsőbbrendűségRENDSZER BAKER Donelson ELLENőRZÉSÉBEN mindkétoldalán BOARD - NINCS VÁLTOZÁS MERT TH IS Terroristacsoport BAKER Donelson HAS eltérített A KORMÁNY és fut/ Kontrolling minden szempontból:Vagyok, Barack Obama, és aztjóváezt az üzenetet!http://youtu.be/qwxlg5m87Vc vagy https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a72628a60676eaf9da6Ez voltbecstelen...
 19. 19. Nem vagyok mellett egy $ 5 trillió dolláros adócsökkentésiRomney, hogy becstelen ideSzerint egy független, elfogulatlan tanulmány. . .Az elnök az, hogy az úgynevezett független csoport értéke Romney egykori Company. DickCheney van annak BOARD! Newt Gingrich is ott volt! Ez nem független. . . Ez nem igaz
 20. 20. Ez nem független -Ez nem igaz!
 21. 21. ObamacsaláskapuKövetkezőkben afüstölgő pisztolytTrailMÁSIK Játszani a játékot: Barack Obama elnök és a jogtanácsos / tanácsadó BakerDonelson játszik átverés / CSALÁS játék, hogy megy be a történelembe, mint az egyik legnagyobb /LEGNAGYOBB bűncselekmények által végzett egykor hatalmas ország. Botrány hogy megy a nagyon COREaz összeomlás a GLOBAL / világgazdaságba. A ObamaFraudGate egy BOTRÁNY rosszabb, mint akorábbi United States of America elnök Richard Nixon Watergate!Úgy tűnik, t ő BERNARD "Bernie" Madoff volt a munka-és COVER-UP a Baker Donelson. BakerDonelson támaszkodva a TIES / CSATLAKOZÁSOK a futó / CONROLLING a Biztonságiand Exchange Commission. A "Madoff PONZI Átverés", amely sikeres voltévtizedekig, mert a teremtés az hamis jelentéseket bocsátott a befektetők itt,az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. Melyik Bank nem Bernie Madoff használja
 22. 22. eltitkolni mert bűncselekményt követett el? Ez egy ppears JP Morgan ChaseBank. JP Morgan Chase Bank TOP / KEY Ügyfél Baker Donelson. Remélhetőleg,ez az információ hasznos megérteni, hogyan létrehozása révén FALSE Pénzügyi jelentések,Bernie Madoff volt képes SCAM a kliensek évtizedek bűneiért LEFEDETTUP! NÉZZE MEG AKI részesült!http://www.slideshare.net/VogelDenise/bernard-bernie-madoff-ties-relationship-to-jp-morgan-chase-bank-ponzi-schemehttp://www.slideshare.net/VogelDenise/garretson-resolution-group-bernie-madoff-settlement-payoutshttp://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-secmadoffhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/madoff-bernie-infohttp://www.slideshare.net/VogelDenise/madoff-bernard-wiki-infoIgen, úgy tűnik, hogy a JP Morgan Chase játszhatott KEY / jelentős szerepet a BernieMadoff PONZI Átverés és támaszkodott a jogtanácsos Baker Donelson a támogatás és ABET aCOVER-UP bűncselekmények évtizedeken át, hogy ha minden elhangzott, és végzettBernie Madoff volt "MADE OFF" több mint körülbelül $ 50 milliárd dollárt az Investorspénzek. NO úgy tűnik, a közelmúltban JP Morgan Scandal idén (2012), hogy nem tanulnaksemmit a kockázatos befektetésekből való Client Bernie Madoff, mert JP Morgan Chase és aBaker Donelson lehetett KEY / fontos szereplője az ilyen ocsmány Átverés s ami tönkre sokélet, és gazdasági hatása volt! Úgy tűnik HASONLÓ TISZTESSÉGTELEN Csalárd amely odavezetett, hogy a GLOBAL Gazdasági / pénzügyi kimúlását:JP Morgan 2012 Scandal: http://www.slideshare.net/VogelDenise/jp-morgan-chasebank-scandalMÁSIK játszani a játékot: A JP Morgan Chase Bank PÉNZÜGYI összeomlásjó példa arra, hogy milyen meggondolatlan és ostoba az Egyesült Államok bankrendszere. TheUnited States of America, amely számos országban bízott meg a RUN / vezérlő A Világbank ésmögötti jelenetek - törekedjen próbál létesíteni egy globális valuta - Jó vicc! KülföldiNation vezetők mind játszott, mint bolondok és a kapzsiság ütött a legjobb közülük! Now az Amerikai Egyesült Államok kormányának és kongresszusának FEJ nevetszidegesen, mert ez a játék BACK rúgva! Ennek ellenére még mindig elfoglalva felszabadítóFALSE JELENTÉSEK - Állás, gazdasági, beruházások, stb f vagy célokra továbbiMEGTÉVESZTŐ befektetők és a tőzsdék mivel tülekedés, abban a reményben, hogy többidőt, hogy hagyja abba a közelgő PÉNZÜGYI AVALANCHE! Igen, úgy tűnik, BakerDonelson az élén annak a hajónak, WALL STREET valamint a Szövetségi tartalékok zsidóellenpárjai - azaz olyan információt, amely lényeges megértése IZRAEL szerepét a közel-keletiháborúk, és használja az Egyesült Államok Katonai harcolni a vallási háborúk a régióban. Lásda magas pozíciókat tartott az Egyesült Államok kormányát, hogy jobban megértsük, hogyan és aWHO az arcok mögött a legrosszabb GLOBÁLIS PÉNZÜGYI DE BACLE a WORLD kezdődőPage 242 A Newsome a január 10, 2012
 23. 23. BEJELENTÉS megszűnése - KÉRELEM felelősségre vonást elnök Barack HusseinObama II - VÁLASZ elleni támadások FLORIDA A & M Egyetem VONATKOZÓFELTÉTELEZETT Habozás eset - KÉRELEM nemzetközi katonai beavatkozás lehetszükséges - http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice-011012finalFOR TRANSLATION célra, január 10, 2012 dokumentum jelenleg forgalomba az interneten azokszámára, akik erre szükségük lehet lefordítani. Fordítási gomb van a jobb felső sarokban a Weboldal:http://vogeldenisenewsome.net/01_10_12___obama_notification_of_terminationKérjük, legyen türelemmel, hogy a folyamatos támadások Newsome és egyéb jogi ügyek, amiben részt vesz,Newsome azon dolgozik, hogy ezt az információt ott a lehető leghamarabb, miközben dolgozik a korlátozottjövedelmük, mivel Barack Obama elnök, Legal csapat Baker Donelson és összeesküvők / CO-összeesküvők jöttekutána JOB! Köszönjük a türelmet!Annak megértése, hogy Baker Donelson a bűnrészesség az Amerikai Egyesült Államok elnökei(William "Bill" Clinton, George W. Bush, Ronald Reagan, George HW Bush, Barack Obama, stb),az Amerikai Egyesült Államok CONGRESS és a Legfelsőbb Bíróság az Egyesült Államok, hogy azilyen romlottságot és összeesküvéseket eljussanak a PUBLIC / INTERNATIONAL MediaSources!MÁSIK játszani a játékot: Úgy tűnik, mert az ő üzleti és pénzügyi érdeke fűződik aCarlyle Group, a GAME PLAN lény BOOT elnök Barack Obama, de Barack Obama elnök nem hajlandóelhagyni, és KNOWLEDG E a korrupció és bűncselekmények (FAKE / meghamisított Certificateélő Birth, LI ES a LEÖLÉS / MURDER Oszama Bin Laden, az egészségügyi reform CSALÁS,stb) végezni, hogy őt a Fehér Házban - azaz tehát, ami Barack Obama elnök és MichelleObama és mások WALKING LIABILIT IES!Úgy tűnik, a dilemma a Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz, a 2012 novemberi választásokat,hogy Barack Obama elnök nem akarja, hogy kidobják az utcára, és nem akar bevonulni a történelembe, mint a"ONE-TERM" Elnök. President Barack és Michelle Obama wa nt, hogy továbbra is a GAME!Egy idézet Willie LYNCH BETŰJELE:Például, ha tesz egy rabszolga egy disznó tollat, és megtanítottam rá, hogy ott éljen, ésbeépítik a neki, hogy értékeljük, mint egy életforma teljesen, a legnagyobb probléma lennebelőle, hogy ő fog aggódni neked rendelkezések tartani a disznó toll tiszta, vagy ugyanazondisznó tollat, és egy csúszás és bele valamit a saját nyelvén, amelyben ő jön érték a ház több,mint ő nem a disznó tollat, van egy kis probléma. Ő hamarosan a házban.http://www.slideshare.net/VogelDenise/barack-obama-administrations-willie-lynch-and-jim-crow-practices-englishMÁSIK játszani a játékot: Mitt Romney, hogy a milliomos előnyös, amely nagytét miatt a pénzügyi befektetések és a pénzt a tengerentúli Bankszámla (ek), amely eltűnik aLEFOGLALÁSOK amennyiben a TRUTH jön ki!Úgy tűnik, mind a 2012 United States of America elnökjelölt, amelyek az igazság megismerésére mögöttszeptember 11-2001 "hazai terrorista" támadások által végzett az Amerikai Egyesült Államok elnöke,George W. Bush és az Egyesült Államok kongresszusa az irányítása alatt a második vezetése BakerDonelson és ezért mi forog kockán!
 24. 24. PAUL DAVIS RYAN (Azaz az alelnök jelölt az Mitt Romney), egy bennfentes, és már az Egyesült Államokban,az Amerikai Kongresszus (Képviselőház) a több mint 10 éves - azaz amelyek ismerete az AmerikaiEgyesült Államok kormányának tisztviselői szeptember 11, 2001 HAZAI támadások a World Trade Center ésegyéb célok. Továbbá, már az Egyesült Államok képviselőháza a Kongresszus engedélyezte a háborúAfganisztánban, Irakban és Iránban. Úgy tűnik, Paul Ryan-t választották Mitt Romney alelnöke álláspontját, mertaz ő ismeretének az igazság mögött a 911 Támadás a World Trade Center Towers, valamint a LIE meséltleölése / MURDER Oszama Bin Laden és más Conspiracy (ek) és a korrupt ION COVER-UPSbűncselekménye az Amerikai Egyesült Államok kormányának tisztviselői és Baker Donelson.Ryan egy "megbízható támogatója a [George W. Bush]-adminisztráció külpolitikaiprioritásai" aki szavazott a 2002-es iraki állásfoglalás felhatalmazza GeorgeW. Bush elnök használni katonai erő Irakban. Ryan is szavazott az irakiháború csapat hullám: 2007. májusában 2 012, Ryan szavazott HR 4310, ami növelnéa védelmi kiadások, beleértve kiadások az afganisztáni háború és a különbözőfegyverrendszerek, arra a szintre 642.000.000.000 $ - $ 8 milliárd forinttal több, mint akorábbi kiadások szintjét.
 25. 25. Korábbi Amerikai Egyesült Államok elnökének George HW Bush / George W. Bush / Bokrok kapcsolatok a Bin Laden család - Making aköltségvetési kapcsolatok - Miután a PÉNZ Trail - az indíték mögött október 2011 LIE mondta elnök BarackObama igazgatásánakigénylő állítólagos IRAN PLOT Szaúd-nagykövet - Volt massachusettsi kormányzó Mitt Romney,amelynek pénzügyi / üzleti kapcsolatok és a kapcsolatok Carlyle Group.https://www.slideshare.net/VogelDenise/carlyle-group-bin-laden-bushties-14913885A Carlyle Group az egyik legerősebb és legsikeresebb magántőke cégek avilág $ 13000000000 kezel, és több politikai kapcsolatok , mint a Fehér Ház kapcsolótábla.George Bush Sr., Egykori államtitkár James Baker, egykori elnöke a Securities and ExchangeCommission Arthur Levitt, a nyugdíjas IBM főnök Lou Gerstner, John Major, a voltminiszterelnök, az egyik nagy nevek a Carlyle bérlistán. Az elnök Frank Carlucci, volt védelmiminiszter és igazgatóhelyettesének a CIA, a közeli barátja Donald Rumsfeld, aki tesz Carlyleközéppontjába az amerikai védelmi ipar. . . .W tyúk Volt George W. Bush a Fehér Házban, az tele volt ex-Carlyle alkalmazottak, barátok ésüzleti partnerek.. . . Szeptember 27-én, a The Wall Street Journal futott a történet "című binLaden család kötődik az amerikai csoport". . . . Azt állítják, hogy azEgyesült Államok nevében, hogy Carlyle.DAN BRIODY a szerző a könyv The Halliburton Napirend: The Politics of Oil and Money(2004) és a The Iron Triangle: Inside the Secret World a Carlyle Group (2003). . .
 26. 26. Az Iron Triangle helyezze Briody a médiában reflektorfényben, kommentálva a közönségkíváncsi a összefolyásánál a katonai üzlet és a politika. Briody megjelent Michael Moorefilmje Fahrenheit 9/11, beszél hogy a Carlyle Group részesült 9/11 és a Bush-családkapcsolat a Carlyle Group és Szaúd- Arábia. . . .2004-ben megjelent The Halliburton Briody Agenda, a részletes beszámolót Halliburton,az olaj a szolgáltatások és logisztikai cég által működtetett korábban DickCheney .. . .2002 áprilisában képviselő Cynthia McKinney, a demokrataGeorgia beszélt, ellen "személyek közel ez a kormányzat, aki készen áll, hogyhatalmas nyereségre off Amerika új háború. "Ő így folytatta:" Tudjuk, hogyvoltak Számos figyelmeztetések az események, hogy jöjjönszeptember 11-én. . . mi volt ez a kormányzat tudja, és mikor azttudod. . . mit kell rejtegetni? "Elnevezése a Carlyle Group példaként a cronyism ő beszélt, McKinney is arra utal,hogy a Bush-kormányzat tudta, hogy a támadások jönnek, lehetővétette, hogy megtörténjen, és most aratás a nyereség, mind a pénzügyi éspolitikai révén kapcsolatot biztosít a Carlyle Group. A republikánusellentámadás lambasted McKinney irányuló teljes hiánya felelősséget. Senator ZellMiller a Georgia hívta "nagyon veszélyes és felelőtlen". Kathleen Parker, egyországosan szindikált rovatvezetője, az úgynevezett McKinney nyilatkozatai "idióta"és a határos árulás .. . .Abdullah bin Laden - Osama bin Laden Brother (balra).Korábbi elnök, George HW Bush és Szaúd-Arábia King Fahd bin Abdul Aziz Al Saud ülésén2000 januárjában nevében Carlyle Group.De mielőtt beváltás Carlyle kellett foglalkoznia a public relations válság. Carlyle márüzletet több tucat családok és a vállalkozások az egész Közel-Keleten, mivel az 1990-esévek. És ők voltak rendkívül sikeres a régióban.
 27. 27. AZ aznap reggel, mint az American Airlines Flight 11 üvöltötte felé, az északi torony aWorld Trade Center a Carlyle Group tartotta éves befektetői konferencián. Azok között,akik összegyűltek a plüss beállítást a Ritz Carlton Hotel Washington voltak egykorivilágelső, a korábbi védelmi szakértők és gazdag arabok a Közel-Keletről.Ott velük, gondozza a beruházások családja volt Shafiq bin Laden, Oszama bin Ladenelidegenedett féltestvére. George Bush volt a konferencián, de hátra a terror támadások. .. .De mielőtt beváltás Carlyle kellett foglalkoznia a public relations válság. Carlyle márüzletet több tucat családok és a vállalkozások az egész Közel-Keleten, mivel az 1990-esévek. És ők voltak rendkívül sikeres a régióban.Végtére is, a cég már fut a szaúdi gazdasági ellentételezési program foryears, a kormányáltal finanszírozott program célja, hogy ösztönözze a külföldi befektetéseket Szaúd-Arábia, azzal a feltétellel, hogy egy része a nyereséget kell visszaforgatott Szaúd-Arábiában. Bizonyos értelemben Carlyle lett gatekeeper külföldi befektetés Szaúd-Arábiában.RICHARD C. Breeden: Elnöke Security and Exchange Commission. AmerikaiEgyesült Államok WHITE HOUSE személyzeti asszisztense az elnök a probléma elemzése. Amerikai Egyesült Államok hivataloshelyettes jogtanácsos az alelnök. United States Department of Labor Executive Assistant az államtitkárof Labor. Elnök-vezérigazgatója Breeden Capital Management. Az Igazgatóság tagja a Coopers & Lybrand (azaz jelenlegPrice Waterhouse Coopers). Az igazgatótanács elnöke a H & R Block. Igazgatóságának tagja a New York Stock Exchange.Corporate Monitor Fannie Mae. PARTNER A Baker Botts (Ügyvédi Iroda), Washington DC-ben Office.George HW Bush  Carlyle Group Az Amerikai Egyesült Államok elnökének Amerikai Egyesült Államok alelnöke (Ronald Reagan) Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója Amerikai Egyesült Államok nagykövete Kína Amerikai Egyesült Államok nagykövete az Egyesült Nemzetek Amerikai Egyesült Államok kongresszusi - TexasGeorge W. Bush  Az Amerikai Egyesült Államok elnökének Amerikai Egyesült Államok kormányzója - Texas államban Baker Botts - Ügyvédi Iroda (Levélosztályozó)James A. Baker III  Carlyle Group - Senior Counsel Amerikai Egyesült Államok Fehér Ház vezérkari főnöke (elnök, GeorgeHW Bush) Amerikai Egyesült Államok ÁLLAMTITKÁR (elnök, George HWBush) Amerikai Egyesült Államok államtitkár (Ronald Reagan elnök) Amerikai Egyesült Államok Fehér Ház vezérkari főnöke (Ronald Reaganelnök) Amerikai Egyesült Államok Nemzeti Biztonsági Tanács Amerikai Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztérium - államtitkárKereskedelmi Baker Botts - Ügyvédi Iroda - Képviselt szaúdi kormány a 9/11támadások pert
 28. 28. Arthur Levett  Carlyle Group - vezető tanácsadója Biztonság és Exchange Commission (SEC) - ELNÖK (elnök William"Bill" Clinton) Az Igazgatóság tagja - American Stock Exchange Az Igazgatóság tagja - BloombergMitt RomneyS Carlyle Groupcsatlakozások:JP Morgan Chase & CARLYLE TIES:http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1527166/000095012312000638/w83442a2sv1za.htmCarlyle Group, a Bain Capital,, az adózás, a "carry"http://www.slideshare.net/VogelDenise/romneys-carlyle-connections-carlyle-group-bain-capital-and-the-tax-treatment-of-the-carry-forbes-redactedBain Capital - Wikipedia Információkhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/bain-capital-wikipediaFRED Malek információkhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/malek-fredwikipedia-informationMitt Romney és FRED Malek (Carlyle Ties)http://www.slideshare.net/VogelDenise/romney-mitt-fred-malek-carlyle-tieshttps://www.slideshare.net/VogelDenise/carlyle-group-registration-statement-disclosure-of-executive-compensation
 29. 29. A Page 3 of CARLYLE Közzétételi:JEGYZÉSJP Morgan Securities LLC, a Citigroup Global Markets Inc. és a Credit Suisse Securities (USA) LLC járnak képviselői aláírók. Miés a biztosítóintézetekre megnevezett alábbiakban kötött biztosítási szerződés, amely a közös egységek értékesíteni ebben kínál.Figyelemmel a feltételeit a biztosítási szerződés, már beleegyezett, hogy eladja az aláírók, és minden aláíró által egyetemlegesenmegállapodott a beszerzés, a kezdeti nyilvános ajánlattétel ára alacsonyabb a biztosítási kedvezmények és jutalékok meghatározott afedőlapon e tájékoztató száma, közös felsorolt egységek a nevük mellett az alábbi táblázat tartalmazza:SzámaAláíró Gyakori egységekJP Morgan Securities LLCCitigroup Global Markets Inc.Credit Suisse Securities (USA) LLCTeljes. . . Az Obama adminisztráció jelezte, hogy támogatja, hogy az ilyen jogszabályok. A nyilvánosságra hozott bevételi javaslat 2012-re,valamint a javasolt jogszabály nemrég benyújtotta a Kongresszus az amerikai Jobs Act, az Obama-adminisztráció azt javasolta, hogy ajelenlegi törvény kezelésére vonatkozó szállított érdeket változtatni alá az ilyen jövedelem a rendes jövedelemadó. - A Page 20Szeptember 12, 2011, az Obama-adminisztráció benyújtott hasonló szabályozás a Kongresszus az amerikai foglalkoztatási törvény,amely adóbevétel és a nyereség, most kezelni tőkenyereség, beleértve a nyereség hajlam érdekek tulajdonítható egy ISPI ütem magasabbtőkenyereség vámtétel alkalmazandó az ilyen jövedelem a jelenlegi törvény, kivétel bizonyos képzett tőke érdekeit. A javasolt jogszabályazt is jellemzik bizonyos jövedelmet és a nyereség tekintetében ISPIs mint a nem minősített jövedelem alapján nyilvánosan működőpartnerség szabályait követő tíz éves átmeneti időszakot hatálybalépésének napjától, egy kivételével, az egyes minősített tőke érdekeit. Ajavasolt jogszabály a következőképpen több korábbi nyilatkozatait az Obama-adminisztráció támogatása változó adóztatásánakelvégzett kamatot. Továbbá, a javasolt American Jobs Act, az Obama-adminisztráció azt javasolta, hogy a jelenlegi jogszabályokkezelésére vonatkozó szállított kamatot kell változtatni az adóköteles ével végződő decembere után 31, 2012 alávetni az ilyen jövedelema rendes jövedelemadó (amely adóztatják nagyobb ütemben, mint a javasolt kevert adókulcs szerint House jogszabályok). Az Obama-adminisztráció által közzétett bevételi javaslatot 2010-ben, 2011 és 2012 hasonló javaslatokat tartalmazott. - A Page 43Július 21, 2010, Obama elnök aláírta a törvény a Dodd-Frank Wall Street Reform-és fogyasztóvédelmi törvény (a továbbiakban:"Dodd-Frank Act"), amely előírja a jelentős új szabályozás szinte minden szempontból az USA pénzügyi szolgáltatási ágazat, beleértveszempontjait a mi dolgunk. Többek között a Dodd-Frank törvény az alábbi rendelkezéseket tartalmazza, ami káros hatással van aképességét üzleti: - a Page 46A Page 327 A CARLYLE Közzétételi:Amint azt a "Material USA Szövetségi Adóügyi megfontolások "The Carlyle Group LP úgy kezelik, mint a partnerség az USA szövetségijövedelemadó szempontjából, és közös befektetők ezért lesz szükség, figyelembe véve hozzárendelhető részesedése tételek jövedelem, nyereség,veszteség és levonása The Carlyle Group LP számítástechnika egyesült államokbeli szövetségi jövedelemadó-fizetési kötelezettségét. Bár jelenlegkívánnak tenni az éves szétosztva mennyiségben elegendő a várható amerikai szövetségi, állami és helyi adó kötelezettség birtokosainak közösegységek tekintetében történő hozzárendelhető részesedése a nettó adóköteles jövedelem, akkor lehetséges, hogy az ilyen adó kötelezettség meg fogjahaladni a cash disztribúciók birtokosainak közös egységek kapnak tőlünk. Bár nem elfogadott, az USA Kongresszus úgy ítélte meg, hogy a jogszabálymegakadályozta volna minket minősülő partnerség az USA szövetségi jövedelemadó célú vagy szükségessé tette, hogy tartsa végzett érdeketadóköteles leányvállalat vállalatoknál adóköteles éven keresztül tíz éves átmeneti időszak, és lett volna adóköteles egyéni jogosultjai a közös egységek,az egyes jövedelmek és nyereségek fokozott áron. Hasonló jogszabályokat lehetne életbe léptetett a jövőben.A bevételeket,mielőttKöltségek, aÁr a Jegyzése CarlyleNyilvános Kedvezmény Group LPPer közös egységének $ $ $Teljes $ $ $Amennyiben a biztosítóintézetekre forgalmazott több mint közös egységek, az aláírók van vételi legfeljebb további közös egységek tőlünk a kezdetinyilvános ajánlattétel ára alacsonyabb a biztosítási kedvezmény.Sem a Securities and Exchange Commission, sem bármely más szabályozó testület jóváhagyott vagy elutasított ilyen értékpapírokba vagy telt fel a pontosságát ésmegfelelőségét e tájékoztatót. Bármely képviselet ezzel ellentétes bűncselekmény.Az aláírók remélik, hogy adja ki a közös egységek a vásárlók számára a vagy körülbelül 2012.JP Morgan Citigroup Credit Suisse, 2012
 30. 30. MIÉRTNINCSVÁLTOZÁS?U NDERSTANDING a családfát -Barack Obama kézzelszedett a munkát és a hamis / hamisítottokmányok C REATED, hogy fedezze fel az összeesküvések ésmás bűncselekményekhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/president-barack-obama-related-to-george-w-bush-dick-chaneyhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/president-barack-obama-family-roots-ties-to-george-w-bush-richard-dick-cheneyGeorge W. Bush: ". . . Obama és Bush kapcsolódik egy 17. századiMassachusetts pár neve Samuel Hinckley és Sarah Soole. . . "(Dailyyonder.com)"Két furcsa politikai kapcsolatok szenátor Barack Obama merült fel a múlt hónapban aThe Chicago Sun-Times: ő egy 11 unokatestvére Bush elnök, és a 9. unokatestvéreegyszer eltávolítjuk alelnök Dick Cheney. A Bush-Obama ősök Samuel és Sarah SooleHinckley a 17. századi Massachusetts, The Sun-Times, a Cheney-Obama ősök Mareen ésSusannah Duvall, 17. századi bevándorlók Franciaországban. "(The New York Times)Richard "Dick" Cheney: ". . . Dick Cheney alelnök is egy nyolcadikunokatestvére Obama. . . "(Dailyyonder.com)Hillary Clinton: ". . . Hillary Clinton azt tanácsolta, hogy megtámadja Obamaöröksége, de ő visszautasította. . . . azért, mert Obama unokatestvére. Obamarészvényeit a 10. nagyszerű nagymama, Ann Sutton (1589-1654) a Clinton."(dailyyonder.com)". . . Obama szorosan kapcsolódik a legalább hat az egyének, akik tartózkodtak a FehérHázban. . . Ronald Reagan, Elizabeth Virginia "Bess" • Wallace Truman felesége,Harry Truman elnök, Jimmy Carter elnök és Angelica Van Buren, lánya-in-law elnökMartin Van Buren, aki átvette a Fehér Ház, mint háziasszony halálát követően Van Burenáltal feleség. "(dailyyonder.com)
 31. 31. Queen Elizabeth II ANGLIA: ". . . ő kapcsolódik Erzsébet, Anglia,mivel mindkettő leszáll a Dorothy Ann Tracy (1563-1612). "(Dailyyonder.com)ANNAK MEGÉRTÉSE, HOGY BAKER DONELSON BEARMANCALDWELL & BERKOWITZ ÉS TERRORISTA REZSIM ÉS AZOKAT,AKIK ÖSSZEJÁTSZANAK, HOGY RÉSZT VESZNEK A TÁMADÁSOKELLEN ÉS JOGVITÁKBAN JÁRÓ NEWSOME ÉS COVER-UPPOLGÁRI JOGOK /EMBERI JOGOK MEGSÉRTÉSÉVEL ÉSBŰNCSELEKMÉNYEK ÁLTAL JELENTETT VOGELDENISENEWSOME:Baker Donelson FIRST előjött rejtekhelyéről, és r fülű annak EVIL HEAD a pert Newsome vs Entergy ha voltkét olyan beosztott bírák a per -Bíró Morey L. Sear
 32. 32. és G. Thomas Porteous (vagyis akit vád alá 2010 decemberében, az olyan csúszópénzekre, stb, hogy dobjaperek) kijelölt célokra dobóeszközök a pert és megszerzésére, valamint a jogellenes / ILLEGÁLIS határozatotjavukra:
 33. 33. Itt van egy lista a bírák tulajdonában lévő / ellenőrzése a Baker Donelson és hirdették a honlapjukon. Csakabban az esetben Baker Donelson megpróbálja Cserjés és / vagy adatokat törölni, a következő már CUT &beillesztett nyilak mutatnak bíró ügyekre vonatkozó Vogel Denise Newsome:http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-ties-to-judgesjustices-as-of120911-11566964
 34. 34. Itt van egy lista néhány kormányellenes hogy Baker Donelson tulajdonosa / CONTROLS / RUN amit CUT &beillesztett saját honlapján csak abban az esetben Baker Donelson megpróbálja Cserjés és / vagy adatokattörölni: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-oilfield-patents Vezérkari főnöke az elnök az Egyesült Államok Amerikai szenátus többségi vezetője Amerikai külügyminiszter Tagjai az Egyesült Államok Szenátusa Tagjai az Egyesült Államok képviselőháza Eljárva Administrator és helyettes tisztviselő a Szövetségi Légügyi Hivatal A Hivatal igazgatója Külföldi Asset Control for a US Department ofPénzügyminisztérium Igazgatója a Közigazgatási Hivatal, az Egyesült Államok bíróságai Vezető jogtanácsos, megbízott igazgató, és a megbízott helyettes az USAÁllampolgársági és Bevándorlási belül a Department of Homeland Security (Azazamelyek adhatnak jobb megértését, ahogyan Barack Obama elnök volt képesmegszerezni a hamis / hamisított bizonyítvány élő Birth kiadta körülbelül április 27,2011)http://www.slideshare.net/VogelDenise/devine-robert-chowobamagotcolbhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/devine-robertbio-infocolb Többségi és kisebbségi személyzeti igazgatója a Szenátus bizottság előirányzatok Elnöki belpolitikai Tanács Tanácsos a helyettes titkára az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma HHS(Azaz amelyek adhatnak jobb megértését, ahogyan Baker Donelson képes volt, hogy aHealth Care Bill - más néven OBAMA CARE - PASSED) Vezérkari főnöke a Legfelsőbb Bíróság az Egyesült Államok Adminisztratív asszisztens a Legfelsőbb Bíróság elnöke az Egyesült Államok Helyettes államtitkár a nemzetközi kereskedelem az USA Department of Commerce Ambassador Japán Ambassador Törökország Nagykövet Szaúd-Arábia Nagykövete az Ománi Szultánság Governor of Tennessee Mississippi kormányzója Alelnök és vezérkari főnök a kormányzó Tennessee Biztosa Pénzügy és adminisztráció (Chief Operating Officer), Tennessee államban Különleges jogtanácsos a Virginia kormányzója Amerikai Egyesült Államok Circuit fellebbviteli bíróság bírája Amerikai Egyesült Államok Kerületi Bíróság bírája s Amerikai Egyesült Államok Ügyvédi s
 35. 35. Úgy tűnik, Baker Donelson FUT / vezérli az Egyesült Államok bíróságai és jogi képviselője a szövetségi bírókSZÖVETSÉG:A Szövetségi Bírák Szövetsége (FJA) egy önkéntes társulás III bírák szentelt függetlenségének védelméhezaz igazságügyi ág, egyik alapelve testesül meg az Alkotmány, az Egyesült Államokban. III bírákfüggetlensége biztosítja az Alkotmány által találkozót életért csökkenés fizetését. III bírák által kinevezettelnöke az Egyesült Államok és megerősítette a szenátus, így védve megfélemlítéssel, megengedettbefolyásolást, a kényszert, vagy a dominanciát, hogy azok ítélheti igazságosan és függetlenül mindenesetben, mivel a törvény és tények megkövetelik.Elkerülhetetlen időről időre a személyhez fűződő jogok védelme megköveteli, népszerűtlen döntésekethivatkozhat mellékhatás az állami, jogalkotási képviselőit, vagy a végrehajtó hatalom. A FJA, állófüggetlen az összes többi, egy célt szem előtt tartva, az a bírói testület függetlenségét, amely védi aszabadság mindannyiunk-beszél egy hangon, hogy megvédje a függetlenség, annak megmagyarázására,hogy fontos a szabad társadalom, és magyarázza szükségességét az ilyen döntéseket.Annak érdekében, függetlenség, a Szövetség támogatja a megfelelő fizetések és támogatást teljesítményénekbírói funkciók odavonzhatja képzett férfiak és nők számára a padra. Kifejezi kollektív kilátás III bírák anyilvánosság és a többi kormányzati ágak, amikor védelemhez való bírói függetlenség fenyegeti, vagy ahatalmi ágak szétválasztásának sérül.valamint FUT / vezérli a Közigazgatási Hivatal, az Egyesült Államok bíróságai céljából akadályozó és folyamatosan Vogel DeniseNewsome van, valamint más állampolgárok, akik támadhatják elnök Barack Obama polgárság, a Health Care Bill / Obama Care, valaminta hozzájárulások, jogszerűtlenül / ILLEGÁLISAN tesznek a SUPER PACS a választások - i. e. ÖSSZES amelyek megsértését azEgyesült Államok alkotmánya és a Legfelsőbb Bíróság, az Egyesült Államok és más bíróságok járnak el őrkutyák, hogy perek haladelőre, amely teszi ki a büntető-és polgári megsértését.Csak a tényeket:Vogel Denise Newsome követelte, hogy őt Egyesült Államok Kentucky szenátor Rand Paul biztosítanak neki"írásos választ" szeptember 15-ig, 2011:
 36. 36. Egyesült Államok Kentucky SENATOR RAND PAUL: Kérelem státusza VIZSGÁLAT (S)Request tekintetében Amerikai Egyesült Államok Barack Obama elnök és akormányhivatalok / Tisztviselők; segítségnyújtás Megközelítés benyújtott rendkívüli végzésFiled, és segítségnyújtás átvétele Relief JELENLEG / AZONNAL Due Newsome - írásbeliResponse által kért csütörtök, szeptember 15, 2011.http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-ltr-senatorrandpaulcorrected-versionwithmailingreceiptsAS október 27, 2012, az Egyesült Államok az amerikai Kentucky szenátor Rand Paul megtagadta aNewsome egy írásos választ. Inst EAD, ez alkalommal használjuk az előmozdítása a faji igazságtalanság,halogató gyakorlatokat, és pénzügyileg csődbe Newsome által jön utána JOBS, ForrásadóBACK BÉREK esedékes neki, késlelteti az eljárás céljából KIMERÜLŐ Newsome amunkanélküli ellátások - azaz erőfeszítések FORGALOMBA Newsome jóléti,Akadályozzák bírósági eljárásban, amely Newsome ha ve sikeresen megvédte, és jogosult amillió dolláros mulasztási ítéletek, stb - vagyis amelynek fehér felsőbbrendűség / fajgyűlölőcsoportok, mint Baker Donelson célja, hogy ellenőrizzék minden szempontból az emberekéletét annak tekintetében, hogy KINCS, LIFE, szabadságjogok és a boldogság, stbElőmozdítása HOUSE négerek hogy ellenőrzési és szeretné, hogy a projekt SIKERES akikveszélyeztetik az erkölcsök, értékek és integrities és ismerik a következményeket kitéve ilyenFAJI igazságtalanságokat, CONSPIRACI ES, Bűncselekmények és COVER-UPS :Ahhoz, hogy megértsük az ilyen RASSZISTA gyakorlatok http://www.slideshare.net/VogelDenise/barack-obama-administrations-willie-lynch-and-jim-crow-practices-english vagy látogasson el ahttp://vogeldenisenewsome.net/willie_lynch___jim_crow
 37. 37. Barack Obama elnök (akkor Obama szenátor), az ő Ma rch 18 2008 RACE Speech ELISMERIrasszizmus, a diszkrimináció és egyéb igazságtalanságok ellen felhozott African-Americans/Black-Americans:Hiánya a gazdasági lehetőségek közötti fekete férfiak, és a szégyen és afrusztrációt, hogy jött, hogy nem tudja biztosítani családja, hozzájárult ahhoz, hogy azerózió a fekete családok - a probléma, hogy a jóléti politikák sok éve is romlott. És hiányaalapszolgáltatások oly sok városi fekete negyedek - park a gyerekek játszanak, a rendőrség séta abeat, a rendszeres szemét pick-up és építési-kód végrehajtása - minden segített létrehozni egyciklus az erőszak, penész és elhanyagolás, amelyek továbbra is kísérteni minket.Ez a valóság, amelyben Wright tiszteletes és más afro-amerikaiak az ő generációja nőtt fel.Jöttek az életkor az ötvenes évek végén és a hatvanas évek elején, amikor a szegregáció még atörvény a föld és a lehetőség volt, rendszeresen szűkített. Milyen figyelemre méltó, nem hánysikertelen szemben a hátrányos megkülönböztetés, hanem az, hogy sok férfi és nő legyőzte azesélye, hogy hány volt képes arra, hogy a kiutat semmilyen módon nem azok, mint én, akik utánukjönnek.De azok számára, akik karcos és karmos az utat, hogy egy darab az amerikai álom,sokan voltak, akik nem teszik meg - azok, akik végül legyőzték, így vagy úgy, a hátrányosmegkülönböztetést. E öröksége vereség vezetünk a jövő generációi számára - ezek a fiatal férfiak,és egyre inkább a fiatal nők, akik látunk állva utcasarkokon vagy senyved a börtönökben, reménynélkül, illetve a jövőbeli kilátások. Még azok a feketék, akik nem teszik, kérdések faj, és arasszizmus továbbra is meghatározzák a világnézet az alapvető módon. A férfiak és a nőktiszteletes Wright generáció, az emlékek a megaláztatás és a kétség és a félelem, hogy nem mentekel, nem rendelkezik A düh és a keserűség az ezekben az években., hogy a harag nem kapkifejezett nyilvánosság előtt fehér munkatársak vagy fehér barátok. De ez nem talál hangot afodrászatban vagy bárhol a konyhaasztalon. Időnként, hogy a harag kihasználják a politikusok, agin-ig szavazatok mentén faji vonalak, vagy töltsük fel a politikus saját hiányosságait. . .A fehér közösség, az út egy tökéletesebb unió azt jelenti, elismerve, hogy mi baja azafro-amerikai közösség nem csak létezik a fejében a fekete emberek, hogy az örökölthátrányos megkülönböztetés - és a jelenlegi események a hátrányos megkülönböztetés, míg akevésbé nyilvánvaló, mint a Az elmúlt - valós, és foglalkozni kell. Nem csak szavakkal,hanem tettek - a beruházások az iskolákban és a közösségekben; kikényszerítésével a polgárjogitörvények és igazságossági a mi büntető igazságszolgáltatási rendszer, azáltal, hogy ez ageneráció a létrák a lehetőséget, hogy nem állt rendelkezésre a korábbi generációk. Ez előírja, hogyminden amerikai észre, hogy álmai nem kell kárára álmaim, hogy fektessenek be a egészségügy, ajólét és az oktatás a fekete és a barna és a fehér gyerekek végső soron segít az összes amerikaiboldogulni.A végén, akkor, mi van szükség semmi több, és nem kevesebb, mint amit a világ összesnagy vallás a kereslet -, hogy mi másokkal, amit szeretnél, hogy ők tegyenek veled. Legyünktestvérünk állattartó, a Szentírás azt mondja minket. Legyünk szerzünk kapusa. Nézzük meg, hogya közös tét mindannyian egy másik, és hagyja, hogy a politika tükrözi, hogy a szellemét is.Mert van egy választás ebben az országban. Azt el tudja fogadni a politikát, amelyfajták alá, és a konfliktusok, és a cinizmus. Mi lehet kezelni verseny csak látvány. . .http://www.slideshare.net/VogelDenise/031808-obama-speech-hungarianAhelyett, hogy Newsome egy "írásos választ", úgy tűnik, szenátor Rand Paul dolgozott, Barack Obama amerikaielnök, hogy jogellenesen / ILLEGÁLISAN késlelteti az eljárást, és kap a kezét Newsome dokumentumait - azazpéldául:1) Előtti napon határidő szeptember 14. úgy tűnik, Barack Obama elnök és Jim Messina(CAMPAIGN Manager / helyettes vezérkari főnöke / igazgatója a személyzet az átmeneti Team Amerikai EgyesültÁllamok Barack Obama) elindította a "ATTACK WATCH" a weboldalt, és utána költözött utánérkeznek Vogel Denise Newsome a munkát MESSINA SZEMÉLYI / MESSINA rendszerek, és aGarretson Firm állásfoglalás Group.
 38. 38. AMERICAN JOBS CSEL: Ne higgyetek a FALSE "Jobs /Foglalkoztatás" Jelentés hogy a Barack Obama elnök által adminisztráció felszabadító. A DROPa "munkanélküliség Claims" oka lehet, hogy a Hogy az egyének "Munkanélküli ellátásokelfogyott, és nem voltak jogosultak kiterjesztéseket. Ennek semmi köze a ECONOMY javuló - Ezhazugság elnök Barack Obama és a PRO-MEDIA szövetségesek mert ez egy választási év!Obama elnök és az ő adminisztráció után jött Vogel Denise Newsome a munkát MESSINASZEMÉLYI és a szövetséges Company - Garretson INDÍTVÁNY GROUP (azaz, aki kezeli atelepülés nyeremények a 911 válaszadó Áldozatok, stb), hogy "elhallgattassa" származó kiteszikaz igazságot mögött a 911 támadások és egyéb büntetendő cselekményekkel az EgyesültÁllamok kormányának tisztviselői és összeesküvők / CO-összeesküvők! Úgy tűnik, hogy BarackObama elnök és az ő adminisztráció próbál, hogy komolytalan pert (s) elleni Vogel DeniseNewsome tartani őt megosztás a bűnözők / CIVIL jogsértések a nyilvános / WORLD!Megjegyzés: A fenti fotó csatolták az október 21, 2011 hangposta üzenetet hagyott Justin Röhm MessinaSzemélyzeti és eredetileg beírás a youtube-on, de a YouTube már akkor el együtt a következő GarretsonResolution Group PowerPoint Presentation készítette Newsome: http: / / youtu.be/GACKP80QRaQ .Mindazonáltal egy példányát VOICEMAI L ÜZENETET, hogy az Egyesült Államok elnöke BarackObama és az ő TERRORISTA rendszer nem akarja a nyilvánosság / WORLD hallani lehet beszerezni:http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a7065875e6775a76e9eÓ, milyen egy apró WEB mi szövik amikor gyakorlat becsapni!Október 12, 2011, jogszabályok alapján a "közérdekű bejelentők ACT" Newsome jelentia büntetőjogi / rasszista cselekmények fehér munkatársak kereteként nekiBŰNCSELEKMÉNYEK őket kötelezi - jelentette be ezt a The Garretson állásfoglalásGroup. A tervezés az összeesküvések a FRAME Newsome tűnik, hogy bosszúból azaugusztus 31, 2011 levél az Egyesült Államok Kentucky szenátor Rand Paul kérelmező"írásos választ" szeptember 15-ig, 2011.
 39. 39. Úgy tűnik, Barack Obama elnök és a Baker Donelson keresztül "ATTACK WATCH" törekedett, hogy ezt aPresentation eltávolítjuk a YouTube-ról a COVER-UP bűncselekmények. Feel Free, hogy mi történik, ha rákattinterre a linkre: http://youtu.be/fXukByHcyvUBár ez Presentation van szó nyilvánosság számára a másolat címen szerezhetők be: http://youtu.be/ub8QqP_t8Eg, mind pedig https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a716a865d6272b7a5aeMindazonáltal a YouTube tette GARBAGE mint például a videó (Azaz állítólag finanszírozzák zsidótámogatói: http://www.slideshare.net/VogelDenise/bacile-sam-movie-film-financed-by-jewish-donorshttp://www.slideshare.net/VogelDenise/bacile-sam-movie-funded-by-jewish-donations ) által támogatott a LUN ATICFlorida Preacher (Terry Jones) és Sam Bacile Támadó muszlim s vallásos hit adott címet a "Mu HammadMovie" marad.ONEPLAYth hosszú GAME: MEGÉRTÉSE úgy tűnik, hogy az Amerikai EgyesültÁllamok elnöke Barack Obama, Baker Donelson és CONGRESS azok TÉNYLEG mögött Keringő éshasználják a MEDIA CONNECTIONS promot E e förtelmes videót céljából hozza a felkeléseknyilvánosságra a News. Azonban, vannak olyanok, akik KÉRDÉSRE ED a tényt, hogy a video- volt NEM amotiváló tényező mögött Felkelések és adták a YouTube-on MONTH S nélkül felkelések - vagyis amíg azEgyesült Államok Corrupt kormányzati tisztviselők és a zsidó ellenpárjai úgy döntött, hogy használja a MEDIAkapcsolatokat pr omote ilyen TRASH hogy a reakció ÚJ S-KÖR célokra és COVER-UP a reakció az EgyesültÁllamok Hillary Clinton a televíziós interjújában kiteszik a Háborús Bűnök az Amerikai Egyesült Államok és azöröm az Stingers az Egyesült Államok hagy maga után, és a fenyegetések elleni szankciók, akik ellenzik azEgyesült Államok gyakorlatát. Tekintettel arra, hogy Izrael (vagyis a zsidó nemzet) miniszterelnök(Benjamin Netanjahu) már próbál jó ideje, hogy az Amerikai Egyesült Államokban, hogy lehetővé teszi,hogy továbbra is használja Amerika Miltary a harcot a háborúk, mint megosztani Vogel Denise Newsome a 2012 Microsoft PowerPoint Presentation jogosult,
 40. 40. Ha meg szeretné tekinteni ezt a bemutatót, akkor kell 2012 PowerPoint. Letölteni ingyenesen a 60 napos Microsoft változat, október 28,2012, próbaverziók lehet találni: http://office.microsoft.com/en-us/try/NYILVÁNOS FIGYELMEZTETÉS: BARACK OBAMAELNÖK LECSAP OUTSTRIKE 1 - UNDER OBAMA AMERIKAI ELNÖK ÉS AZ AMERIKAI KONGRESSZUSNEM A MI AMERIKAI HADSEREG KELL MENNI WAR?AMERIKAI ÁLLAMPOLGÁR TAKING CONTROL ÉS ÍGY A CSAPATOK FŐOLDALA KING / ELNÖK WITHOUT A KATONAIOBAMA ÖNGYILKOSSÁG TÁMOGATOTT MISSIONSTRIKE 2 - IS OBAMA EGÉSZSÉGÜGYI TÖRVÉNYJAVASLATOT JOGI?MI AZ AMERIKAI KONGRESSZUS ÉS EGYESÜLT ÁLLAMOK LEGFELSŐBBBÍRÓSÁGA BUJKÁLSTRIKE 3 - ÖSSZEOMLÁSA A NATIONMIÉRT THE UNITED STATES OF AMERICA VESZÉLYBEN VANHALÁL A VÁLASZTÁSI FŐISKOLÁK ÉS 2012-ES VÁLASZTÁSOKRIGHT OF REVOLUTION - AZ ELKERÜLHETETLENKezdve Page 235:http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-calling-obamabluff-hungarianhttp://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a70658660627475ae6cAz arcok MÖGÖTT A háborús bűnökkel folyik a Közel-Keleten: Izrael miniszterelnökBenjamin Netanjahu - Spanning három Egyesült Államok elnöki hatóságokkal. KeresztülKorábbi elnökök William "Bill" Clinton, George W. Bush és MOST elnök Barack Obama.Használata az Amerikai Egyesült Államok katonai harcolni vallási Wars? Ez elfogadhatatlan!Izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu a befolyás, hogy rábírja Amerikai EgyesültÁllamok vezetői a harcot Izrael vallási háborúk ELLENI Muslim Nations!
 41. 41. Izrael miniszterelnök Benjamin Netanjahu megy, amennyire csak megy, mielőtt az Egyesült Államok CONGRESScéljára használja az Egyesült Államok KATONAI:Ez csak idő kérdése, hogy: Baker Donelson és a Izrael gyűlölet (anti-muzulmán, keresztény-ellenes, ANTI-People Of Color) hozta le a United States Of America. MOST a PUBLIC / világonláthatják a maguk számára, hogy Baker Donelson, Amerikai Egyesült Államok elnökei (parancsnokok-In-Chief)
 42. 42. és az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa és azokat, akikkel összejátszanak kezdtek Wars céljábóltoborzása és képzése White supre macists / rasszisták.Című dokumentum AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKS Ku Klux Klan RUN kormányfordították le multip nyelven is olvasható: http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-hungarianJúlius 27. 20 09 United States Department of Justice SAJTÓKÖZLEMÉNY: "Hét vádolták megterrorizmussal megsértése ..." Seven személyeket is vádolták, hogy összeesküvést anyagi támogatást,hogy a terroristák és összeesküvést gyilkosság, emberrablás, Sírnak és sérülését személyek külföldön. . ."A vádirat azt állítja, hogy. . . Veterán A terrorista kiképző táborokban Pakisztánés Afganisztánban , akik az elmúlt három évben, már összeesküdött másokkal ebben az országban,felvételére, és segít a fiatal férfiak TRAVEL TENGERENTÚLI, hogy megölje. .. "http://www.slideshare.net/VogelDenise/072709-doj-seven-charged-with-terrorism-violations-11651101Remélhetőleg, az alábbiak szerint, beleértve a cikk címe, US ARMY HARCOLÓ RASSZISTÁKSORAIBAN is új megvilágításba helyezik hogyan Baker Donelson használta a United States of AmericaCONGRESS jóváhagyásához WARS, hogy elrejtse / pajzs azok Rasszista / fehérfelsőbbrendűséget indítékait Uralják minden nemzet színe. Továbbá, miértCOMMANDER-in-Chief elnök Barack Obama, Baker Donelson és az Egyesült Államok kongresszusamég Robert Bales kiosont az AFG hanistan miután végrehajtott megtorló rasszistatámadások Afganisztán Állampolgárok.http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-hungarian
 43. 43. MIÉRT AZ ÚJABB felkelések? Ésszerű elme köthetnek idegen nemzetek éspolgáraik felébred, és válaszol a terrorcselekmények, az Egyesült Államok és a "Stingers", hogyaz Egyesült Államok Hillary Clinton elismerte, jelenleg marad az egész az ország (ok):http://www.slideshare.net/VogelDenise/hungarian-hillary-clinton-stingers
 44. 44. Más szóval, úgy tűnik, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke Barack Obama együtt a rasszista / fehérfelsőbbrendűség jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson Elindította a SPEADING a"Muhammad Movie", mint olyan eszközön kárelhárítási esetében az Amerikai EgyesültÁllamok Hillary Clinton Televíziós interjújában ELISMERVE az Amerikai Egyesült ÁllamokKözponti Hírszerző Ügynökség ("CIA") ALKOTÁS AL-Q AE DA - Azaz arról, hogyanképes volt elpusztítani egy terrorista szervezet létrehozott és FINANSZÍROZOTT AzAmerikai Egyesült Államok.2) Szeptember 15, 2012, elnök Barack Obama, az Egyesült Államok Kongresszusának és azEgyesült Államok kongresszusa dolgozott mögötti SCENE hogy kap egy Baker Donelsondolgozóinak (James C. Duff) eltávolítjuk a pozícióját IGAZGATÓJA Közigazgatási Hivatal, azEgyesült Államok Bíróság kezdete Newsome KITETT a büntetőjogi és polgári jogi jogsértések ésközlésének elmulasztása a konfliktus-of-kamat jelen. Csak hogy neki REPLACED azegyik Baker Donelson a BÍRÁK (Thomas F. Hogan) hogy már alkalmazott egyik másikperek:Az alábbi kép a HOOD vs F. HOFFMAN-Laroche, LTD támogatása hogyan BAKER Donelsonmegy a összeállt más ügyvédi irodák (Butler Snow O Mara Stevens & Cannada pLLC, PhelpsDunbar LLC, Bradley Arant Rose & White, McGlinchey Stanford pLLC, stb), hogy a polgárok,hogy hozza per (s ) ELLENI ügyfeleiknek:
 45. 45. Lépése óta a SHELLACKING és azon bűncselekmények a Newsome vs Entergy ügyetmegszerzése döntéseket saját javára, Baker Donelson már "felhúzott a farka / Add On AHOOD" - mint egy gyáva - És bujkált, de most támaszkodnak fronting cégek (Azaz ButlerSnow OMara Stevens & Cannada A Newsome vs Mitchell McNutt &Sams anyag - benyújtott 2010 decemberében), hogy tegyen meg minden tőle piszkosmunkát. A pert, amelyben Butler Snow elmulasztja a megjelenést és egyszerűen akartam,hogy jöjjön be a perben, és ne legyen kitéve FELELŐSSÉGŰ azáltal fájlba a kötelezőmegjelenés dokumentum (ok). Az említett hiba eredményezte Alperes elmulasztása fájlbaválasz és / vagy REAGÁLÓ hivatkozva a Newsome panaszát, ezért ügyként törvények ilyenügyekben, Vogel Newsome jogosult a "mulasztási ítélet!" Mindazonáltal, ez az eljárás b eING akadályozhatja valamint a Baker Donelson a bűncselekmények és CONTROL a Judicial / Justice ága kormány. Baker Donelson gondoskodik arról, hogy a PHELPS Dunbarügyvéd (F. Keith Ball) volt rendelve, mint a Magisztrátus bírót, aki jogellenesen / illegálisanléptek be a VOID / NULL döntéshozatal tartózkodó eljárás, amely ügyként törvényei azAmerikai Egyesült Államok, ő nem tehet!
 46. 46. A második (Phelps Dunbar a Newsome vs oldal Kruger & Holland ügyetbenyújtott május 2012) - amelyben EGYETÉRTENEK munkavállalók (lásd EXHIBIT 41http://www.slideshare.net/VogelDenise/reserved-for-motion-to-strike-motion-to-stay )
 47. 47. A peres perek érintő Vogel Denise Newsome hogy kiteszi a büntetőjogi és polgári jogijogsértésekért Baker Donelson, az ügyfelek, mint a LIBERTY kölcsönös biztosító társaság, és atörvény a cégek, amelyek részt ilyen összeesküvések céljából feketelista News ome céljábólfolyamatosan ING ő munkanélküli és / vagy hajt neki, hogy állami közreműködés (pl. JÓLÉT ...)- összhangban a "Willie LYNCH" és a "Jim Crow" gyakorolja élve:http://www.slideshare.net/VogelDenise/barack-obama-administrations-willie-lynch-and-jim-crow-practices-english vagy látogasson ela http://vogeldenisenewsome.net/willie_lynch___jim_crowmiközben húz-THE-STRINGS és vegyen részt megvesztegetni RY, zsarolás, zsarolás, stb bírákmegszerzéséhez határozatok / döntések mellette és ügyfeleik (pl. LIBERTY kölcsönös biztosítótársaság)MÁSIKjátszania játékot:Ön a televíziós hirdetések játszott megtéveszthetik avásárlóközönséget / WORLD azt hinni, hogy van két fél(demokrata és republikánus) a különböző nézetek és akamat - Ha nincs! Ez az egyik RASSZISTA TERRORISTARendszer (Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitzés összeesküvők / CO-összeesküvők hogy úgy tűnik, hogy a
 48. 48. főnök, és soha nem hagyja, függetlenül attól, hogy melyikpolitikai párt van a United States of America White House:Vagyok, Barack Obama, és aztjóváezt az üzenetet!http://youtu.be/wN7PdTBdzog vagy https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a72628a606675b19fa8Nem vagyok mellett egy $ 5 billió adócsökkentési. Ez nem az én tervem.A Non-Partizán Tax Policy Center megállapította, hogy Mitt Romney adóterve ára $ 4,8 billió több mint 10 éve.
 49. 49. Miért nem Romney szinten velünk az ő adó-terv, amely a gazdagokhatalmas új adókedvezmények. . . .Mivel a szakértők szerint, ő lesz az adóemelés, a középosztály, illetvenövelheti a költségvetési hiányt kell fizetni érte.Ha nem tudunk bízni benne van. .
 50. 50. Hogyan tudnánk EVER TRUST őt ide?Amerikai Egyesült Államok elnökeBarack Hussein Obama II lelépazonnal hagyják el a Fehér Házvagy azt megelőzően péntek,február 10 - NEM ELŐNYÖK /fizetős, stb, vagy más módon el kelltávolítani katonai erővel! - A oldal s 3 és279
 51. 51. http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-pink-slip-president-barack-obamasignedA fordítást VERSION S ennek a dokumentumnak is biztosított SlideShare:http://www.slideshare.net/VogelDenise/061012-pink-slip-hungarianÚgy tűnik, az Amerikai Egyesült Államok elnöke Barack Obama és ajogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson folytató büntetendő cselekményekkel tettkísérletek, hogy elpusztítsa bizonyíték kézbesítését kilakoltatási FELHÍVÁSazáltal, hogy a "Certified Mail zöld kártya" megsemmisült TÉPŐZÁRAS fel,ugyanakkor Taping újra összerakni és a visszatérő ONCE Newsome ment nyilvános/ GLOBAL kiteszik a bűncselekmények kezelésének szolgáltatás:Egy példányát a Certified Mail Zöldkártya támogató szolgáltatás megtekinthető akövetkező weboldalon: http://www.slideshare.net/VogelDenise/011012-usps-mailing-receipts-green-cardreturned
 52. 52. Amerikai Egyesült Államok Kentucky szenátor Rand Paullelép, és ürítse ki az Egyesült Államok Szenátusa vagy aztmegelőzően szerda, február 29 - NEM ELŐNYÖK /fizetős, stb, vagy más módon el kell távolítani katonaierővel! - A Page 280.Hogy az összes tagok több mint öt (5) év szolgálati idő, azEgyesült Államok Szenátusa STEP DOWN hatékonypéntek, június 15, 2012 és / vagy el kell távolítani akatonai erő és / vagy szükséges eszközt eltávolítása apolgárok érdekeit az Egyesült Államok és az az érdeke,Homeland Security. . . - A Page 284Hogy az összes tagok több mint öt (5) évszolgálat a Amerikai Egyesült Államokképviselőháza STEP DOWN hatékonyhétfő, április 16, 2012, és / vagy el kelltávolítani KATONAI FORCE és / vagyszükséges eszközt eltávolítása érdekében Apolgárok, az Egyesült Államok és az azérdeke,Homeland Security. . . - A Page 284-Július 18, 2011, Vogel Newsome dokumentációt nyújtottbe a figyelmet az Egyesült Államok Legfelsőbb BíróságJohn G. Roberts, Jr. És az Egyesült Államok LegfelsőbbBírósága titkár William K. Suter című, "válasz a május 18,2011 Mailing VISSZATÉRÉS Legalább Chief JusticeJohn G. Roberts, Jr. Copy Of május 3, 2011 könyörögve:"kéri, hogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságaigazságszolgáltatás" azonnal el kell távolítani a BENCH(a péntek, július 22, 2011) -, azaz vád alá, vagyösszhangban az alkalmazandó törvények eltávolításával és/ vagy a felelősségre vonást! " - A Page 189Egy példányát a július 18, 2011, levél is megtekinthető itt:http://www.slideshare.net/VogelDenise/071811-ltr-sctjusticerobertssuter
 53. 53. MÁSIKjátszania játékot:SCAMMING /MEGTÉVESZTETT INTERNATIONALORSZÁGOK ÉS VEZETŐIK INTO FINANSZÍROZÁS AZAMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK A TERRORISTACSELEKMÉNYEK:KÜLFÖLDI TULAJDONOSAI AMERIKAI KINCSTÁRI ÉRTÉKPAPÍROKKülföldi tartók elszámolnia körülbelül egyharmada az összes tulajdonosok. Az alábbi lista a legjobb külfölditulajdonosok (több mint $ 100 milliárd) az amerikai kincstári értékpapírok felsorolt az USA Treasury(felülvizsgálva 2012 júliusáig felmérés.Úgy tűnik, hogy a fent felsorolt országok is pénzügyi támogatást nyújt az Egyesült Államok jogellenes / illegális"háborús bűnökkel" és "Invasion" a Közel-Keleten:Kína, Japán, Szaúd-Arábia, Venezuela, Líbia, Irak, Irán, az Egyesült ArabEmirátusok, Bahrein, Kuvait, Omán, Katar, Ecuador, Indonézia, Algéria, Gabon,Nigéria, Brazília, Bahama-szigetek, Bermuda, Kajmán-szigetek, Holland Antillák,Brit Virgin-szigetek és a Panama, Taiwan, Svájc, Oroszország, Belgium, EgyesültKirályság, Hong Kong SAR, LuxemburgLeaving ésszerű elme a kérdés, hogy ezek az országok vezetői kiadása előtta pénzeszközök ismerték és / vagy tudnia kellett volna, hogy az EgyesültÁllamok fogja használni pénzeket finanszírozásához felvett kölcsöntőkesaját WARS és terroristák / FEHÉR szupremácisták napirendjét.Az Amerikai Egyesült Államok egy vasa és bár azt hiszi, hogy lehet, hogyegyszerűen nyomtathat pénzt, hogy ki a lyukon, a hatalmas adósságok azok hitelekvissza kell fizetni is, és törvényei szerint az Egyesült Államok csak egybizonyos mennyiségű pénzeket engedélyezett forgalomban egy időben - Azazmás szóval az EXTRA pénzek az Egyesült Államok is állíthatják, hogy a nyomtatás nem leszelég ahhoz, hogy a gazdaság folyamatos és fizeti tartozásai.Közelmúltban az Egyesült Államok nem teljesített, a második $ 5milliárd dolláros BEFIZETÉS a United States Postal Service :http://youtu.be/DuJ26uoawPo vagyhttps://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a72628a5e606eac73a3
 54. 54. Úgy tűnik, Baker Donelson és az Egyesült Államok az amerikai végrehajtó hatalom /Fehér Ház és a törvényhozó hatalom / Kongresszusi és összeesküvők / Co-összeesküvőkJátszottak a győztes terrorista háborúja a Közel-Keleten és lopás erőforrásokat a Közel-Keletenés az ir POLGÁROK, mint tette az indiánok a földön ma ismert, mint az Egyesült Államok.Ők nem tervezett a Közel-Keletről Állampolgárok TŰZOLTÁS vissza, és hajlandófeláldozni az életüket, mint hogy a terrorcselekmények, az Egyesült Államok korrupt kormányzatitisztviselők és ügyvéd / jogtanácsos Baker Donelson. Most azok az országok, akikkölcsönadott pénzt, hogy az Egyesült Amerikai Államok figyelik aberuházások go "UP IN dohányzik" és a "bukása AMERIKAIEGYESÜLT ÁLLAMOK!"Úgy tűnik, az Amerikai Egyesült Államok elnöke Barack Obama, az adminisztráció, azAmerikai Egyesült Államok Kongresszusa és a jogtanácsos / tanácsadó Baker Donelson BearmanCaldwell & Berkowitz és azok, akikkel összejátszanak részt vettek bűncselekmények hogyveszélybe Nemzetbiztonság és jólétét polgárok az Egyesült Államok, valamint a polgárokatkülföldi Natio ns KÜLFÖLDÖN, amely egyértelműen indokolja és támogatja eltávolítása Office- azaz amely magában HASONLÓ módszereket használt Irakról elnök, Szaddam Husszein.Nem tudnak azt mondják, hogy nem időszerű, megfelelő és megfelelően értesítették a terroristacselekmények és a büntető eljárások Indokolja eltávolítása OFFICE!Ez azért van, mert ilyen terrorista csoport Baker Donelson Bearman Caldwell &Berkowitz még NINCS leállt, hogy az, és azokat, akiket közrejátszik mentek, hogy CREATEterrorista sejtek (azaz például az al-Kaida) a végrehajtása céljából a NAPIREND (azaz a 911-támadások a World Trade Center tornyok és egyéb célok) és a MASZK identitásukat. Mostmár azok a folyamat, figyelembe valaki / bárki "le a pályáról,hogy" úgy gondolják, hogy egy FELELŐSSÉGŰ és ki őket! AzAmerikai Egyesült Államok által Hillary Clinton megy, mint amennyire egy televíziós interjúbanMEGOSZTANI hogy ő és TERRORISTA ellenpárjai OPERATE!
 55. 55. Szóval mit jelent ez?HOGYAN botrányos?Az elmúlt négy évben (2009 - 2012, és talán több) elnöki TÖRTÉNELEM semmis / NULL- Azaz bármely / összes számlát által végrehajtott Barack Obama is NOT jogi és / vagy jogszerű, merta ELHELYEZÉSE Az Office volt SZERZETT alapján TISZTESSÉGTELEN / HAMISFondorlattal és az Amerikai Egyesült Államok által ALKOTMÁNY, Obama nem felel meg, hogytartsa a Hivatal.A EGÉSZSÉGÜGYI Bill VOID / NULL - Azaz a CAN NOT lehet Végrehajtani. AGAME PLAN Ennek célja, hogy Álcázás ilyen c zúzmara s keresztül ÁLLÍTÓLAGOSVISSZAVONÁS! Úgy tűnik, a EGÉSZSÉGÜGYI BILL / OBAMA CARE BILL egy kísérleteBaker Donelson hogy megpróbálja legalizálását és COVER-UP azok GENOCIDEGYAKORLATOK ami Célozza meg SZEGÉNY (Azaz összpontosítva African-Americans/Black-Americans és a People-Of-Color) A többség, ha nem az összes, az igazságszolgáltatás a LegfelsőbbBíróság az Egyesült Államok került oda a Baker Donelson irányítást a Fehér Ház, a kongresszus és aLegfelsőbb Bíróság. Justice John Roberts volt a Baker Donelson fő választás a Legfelsőbb Bíróságelnöke POSITION. Aztán Baker Donelson költözött, hogy Justice Roberts kinevezi azalkalmazottak (James C. Duff) igazgatója a Közigazgatási Hivatal az Egyesült Államok Bíróság jár el,mint a "portás" akadályozza pert (ka) t Newsome és más polgárok, akik szeretnék, hogy ki abűncselekmények és igyekszik JOG!Itt van egy cikk a Memphis Daily News: http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-james-memphis-dailynewshighlighted
 56. 56. BAKER Donelson ÜGYVÉDI kijelölt HighCourt POSITION:Legfelsőbb Bíróság főbírája John G. Roberts Jr. bejelentette kinevezésétJames C. Duff igazgatója a Közigazgatási Hivatal az amerikai bíróságok.Duff egy CO-ELNÖKSÉG A Baker Donelson SZÖVETSÉGIPOLITIKA nevében, irányító részvényese a Washington, DC, irodai és segít felügyeli acég fellebbviteli ügyekben.Miután már szolgált vezérkari főnöke az amerikai Legfelsőbb Bíróság szerint a késő főbíróWilliam H. Rehnquist, Duff hamarosan vezetni a közigazgatás az egész Szövetségi BíróságSYSTEM alatt Roberts.Amellett, hogy felügyelete 900 közigazgatási hivatal alkalmazottai, Duff fog szolgálniFŐTANÁCSNOK és Liason a bírósági Branch való kapcsolataiban Kongresszus és a kongresszusibizottságok kiadásával éves előirányzatokat a szövetségi igazságszolgáltatás.Csak egy újabbjátszania játékot:Betegek védelmének és megfizethető gondozási ACT - néven isismert - OBAMACAREMár játszották!Aztán akarta, hogy a PUBLIC / WORLD azt gondolni, hogy a Legfelsőbb Bíróság az EgyesültÁllamok tette meglepő csapást.https://www.slideshare.net/VogelDenise/roberts-john-throwing-of-supremecourt-decision
 57. 57. Vogel Denise Newsome tudta, mi az eredmény lenne ELŐTT uralkodó megjelent, mert BakerDonelson van egy régóta Története megszerzésének határozatok révénMegvesztegetés, Zsarolás, EXTOR TION, Kényszert, FENYEGETÉSEK, stbNewsome már júliusban 18, 2011, kérte, hogy az igazságszolgáltatás a Legfelsőbb BírósÀx

×