GEORGE ZIMMERMAN’S RE-ENACTMENT (hungarian)

113 views

Published on

Ez a dokumentum TERVEZET dokumentum (ok) készül a fordítóknak: GRATULÁLUNK Egyiptomba megjelenítve a világ, a demokrácia állítólag a munka révén a forradalmi folyamat és megdöntsék terrorista RENDSZEREK - mondjuk, "nem" a milliárdos pénzeket VÉR A AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK fizet tartani a terrorista sejtek gyökereznek Közel-Keleten és a nyugtalanság!

Az emberi jogok megsértése - HOGYAN GEORGE Zimmerman forgatás Trayvon MARTIN kiteszi az Egyesült Államok az amerikai emberi jogi jogsértések CÉLKÖVETÉS AFRICAN-AMERICANS/PEOPLE-OF-COLOR

Azok számára, akik lehet, hogy csak csatlakozik hozzánk a következő a Trayvon Martin anyag, valamint a többi a rasszista / fehér felsőbbrendűséget jogi aktusok, beleértve az Amerikai Egyesült Államok kormányának, remélhetőleg, a következő információk új megvilágításba helyezik az emberi jogok megsértése, a polgári jogok megsértése, a bűnözői magatartás és a korrupció a TOP / KEY Tisztviselők az Egyesült Államok a terrorizmus rendszerébe, amely úgy tűnik, élén a magán ügyvédi iroda Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz - azaz ügyvédje a végrehajtó hatalom / elnök Barack Obama / Hillary és Bill Clinton / George W. Bush és George HW Bush. . ., A törvényhozó hatalom tagjai, a bírói Ág / Legfelsőbb Bíróság az Egyesült Államokban, és még sok más rasszista kohorszok / terrorista sejtek. Csakúgy, ahogyan az megjelenik az Egyesült Államok terrorista rezsim mögött kialakítását a testvérek (DZHOKHAR és TAMERLAN TSARNAEV) a Boston MARATHON bombázások, majd a hidegvérű gyilkosság DZHOKHAR az erőfeszítések fedezi fel, hogy rasszista gyakorlatot tartani őket beszédet, a George Zimmerman ügyben úgy tűnik, magában foglalja az egyik az Egyesült Államok terrorista rezsim GYAKORNOKOK! Reméljük, hogy megtalálja ezt a dokumentumot oktatási és tájékoztatási, és adja át a készítményt másnak, hogy azok tisztában vannak azzal, hogy mi folyik, hogy miért fontos, hogy az Amerikai Egyesült Államokban OUT külügyi!

Azt kívánjuk, hogy használhatja a Trayvon MARTIN Trial támogatja, hogy az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama és az ő jogi csapat a támogatást a kongresszus használ kormányzati források - azaz úgy tűnik, ők a hazai terrorista támadások szeptember 11, 2001, szeptember 11, 2012 BENGHAZI támadások, április 15, 2013 BOSTON MARATHON bombázások. . . - A START WARS a képzése céljából a fehér felsőbbrendűséget protezsáltjai / members:

http://www.slideshare.net/VogelDenise/double-jeopardy-problems-that-george-zimmerman-may-face-for-translation

http://www.slideshare.net/VogelDenise/hungarian-040412

http://www.slideshare.net/VogelDenise/hungarian-11789289

http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-hungarian

http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-hungarian

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
113
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

GEORGE ZIMMERMAN’S RE-ENACTMENT (hungarian)

 1. 1. GEORGE Zimmerman RE-megalkotását Trayvon MARTINfelvételi /MURDER Megtekintése és hallgatni bemutatása CREATED George Zimmerman újra átvételére, A másolat címen szerezhető be: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a698759656eab73a3 Bemutatására létrehozott George Zimmerman 911 CALL (február 26, 2012), nyugodtan letölteni: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 Megértjük, hogyantűnik BAKER Donelson Bearman CALDWELL & BERKOWITZ Használ kormányzati szervek fedezetét-UP bűncselekménye ügyfeleik BAKER Donelson a jogtanácsos a Liberty Mutual biztosító társaság, és úgy tűnik, Liberty Mutual ügyfelei: a Retreat at Twin Lakes, Sanford rendőrség és GEORGE ZIMMERMAN - Azaz megértjük, hogyan úgy tűnik, kormányzati ügynökségek / erőforrásokat használnak, hogy fedezi fel bűncselekmények (mint a fotózás - Megjegyzés: Ez az, amiért nem volt EXPERTS behozta, hogy kihívást jelent a fényképeket (azaz DISCOVERY egy jó ügyvéd, kérnék termelés negatív, stb, amely a képek elő / létre analízis), mert az egész egy része az előadás / GAME kerüljenek a nyilvánosság / WORLD!)
 2. 2. W. Lee Rawls - Vezető partnere Baker Donelson Bearman Caldwell és Berkowitz szolgált SENIOR jogtanácsos / vezérkari főnök, hogy az FBI igazgatója Robert Mueller .. ., Amerikai Egyesült Állam-Amerika Barack Obama elnök, valamint a Szövetségi Nyomozó Iroda igazgatója, Robert Mueller Swan III. Ügyész John Guy azt mondta a félkövér meglátjuk, amikor azt mondta, hogy George Zimmerman azt mondta, "F ***** g punkok. . "Mivel George Zimmerman azt mondta:" F @ cking coons! "Egyértelműen amelyet nem lehet összetéveszteni: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 DETECTIVE A mai dátum február 27, most 05:20 a délutáni (17:20 óra), és ez a hivatkozás Sanford rendőrségi ügy No. 2012-5000. . . (Megszakított) ISMERETLEN 1136. . . DETECTIVE 1136. Női hang Ez az a pont, ahol először azt súgja, hogy látja őt. DETECTIVE Először meglátja őt ide? . . . Egy másik hang Itt. . . DETECTIVE Szóval megáll a kanyarban. . . Ez Retreat Női hang Ez még mindig Retreat tekintettel körhöz. . . DETECTIVE Retreat megtekintése Circle, igen. . . Tehát ezen a ponton még nem ütött ki a kocsiját? Meglátja őt, és ő nézte igaz? Figyeljük meg, hogy néhány, a ház meg, és ahol a cím számok! Női hang Igen, ez az, hogy hol 1440, hogy ő azt a térképen. . . Van, hogy hol látta őt. . . DETECTIVE Rendben van Női hang Ahol először észrevette őt. . .
 3. 3. DETECTIVE De sétál milyen irányban? Női hang Az a személy, sétál felé. . . GEORGE Zimmerman RE-megalkotását Trayvon MARTIN felvételi / MURDER Ezt a kérdést - A Zimmerman saját szavaival: KI Követés WHO? DETECTIVE Melyik a nyíláson ott? . . . Női hang Um hum. . . Megpróbálom kitalálni. . . (Nem hallható) DETECTIVE Oké, a nyíláson ott? Női hang Nem, nem, nem, sétál az utcán itt. DETECTIVE Oké. Női hang Ő továbbra is lefelé Retreat tekintettel körhöz. . . DETECTIVE Miért nem megy előre, és lovagolni őket, hogy a hang belülről ott? , Hogy mit beszél. . . . Női hang Ő fog megállni újra ott. . . Mert ő. . . DETECTIVE Oké. . . Női hang (Nem hallható) DETECTIVE Igen, miért nem teszed? NŐ kapcsolók CARS Zimmerman Kiagyalt LIE Éjszaka után REST és tervezés DETECTIVE 2 . .. Hol érte fel? ZIMMERMAN Itt. . . Itt, ez előtt a ház. DETECTIVE 2 Oké. Jobb előtt 1460? ZIMMERMAN Igen, uram. DETECTIVE 2 Rendben .. ., És mi volt ő. . . sétált az épületeket? ZIMMERMAN Sétált, mint a füves területen. . . Mint felé. . . Kicsit e két pólus között, és. . . DETECTIVE 2 Um hum. . ZIMMERMAN Mint mondtam, esett az eső. . . és ő csak nyugodtan nézte a házat. . ah, mint mondtam, a feleségem. . . Hagytam a boltba, és én csak úgy éreztem, hogy valami nem stimmel vele. . . DETECTIVE 2 Jobb ZIMMERMAN . .. Úgyhogy azt mondtam, ott volt egy története betörések abban az épületben, és hívtam KORÁBBAN ebben a házban. DETECTIVE 2 Rendben. ZIMMERMAN Amikor a rendőrség megérkezett a házba, amikor felhívtam az első alkalom, az ablak nyitva volt egy d az ajtók nyitva. És jöttek a rendőrök, és rögzíteni úgy azt mondtam: "Tudod mit? Ez csak jobb, csak hívj. " . . És. . . DETECTIVE 2 Oké. ZIMMERMAN Én csak vezetek. . . Elmentem mellette. . ., És ő volt. . . Folyton engem bámul. . . . és körülnézett. . . Körülnézett. . . . DETECTIVE 2 Uh huh. ZIMMERMAN . .. Hogy ki volt még. . . Nem tudom, miért, de keresett. . . DETECTIVE 2 Vajon elmegy onnan, vagy nem állt meg ott az éjjel? ZIMMERMAN Elhallgatott. . . és tetszett körülnézett. . . . És ezért. . . Ez az, amit ledobott. . . Esik az eső. . .. Nem értettem, hogy valaki miért lenne csak megállt az esőben! Különösen akkor, ha nem volt, mint akart futni, hogy ki az eső. . ., És én még soha nem láttam. . . Nem úgy nézett ki, mint aki gyakorolta! DETECTIVE 2 Hol volt ő. . . Hol volt ő állt, amikor. . . Mikor. . . ZIMMERMAN Ott .. . . DETECTIVE 2 . .. Amikor abbahagyta? ZIMMERMAN Jobb előtt 1460. DETECTIVE 2 A járdán, vagy a fűben. . . ZIMMERMAN Nem .. . no. . . A füves területen. . . DETECTIVE 2 A füves területen?
 4. 4. ZIMMERMAN Igen. DETECTIVE 2 Oké. . . Jobb, hogy hol az autó? ZIMMERMAN Igen, uram. DETECTIVE 2 És akkor csak. . . ZIMMERMAN Én vezettem át neki. . . DETECTIVE 2 Oké .. . . ZIMMERMAN . .. És én elmentem a klubház. . . DETECTIVE 2 Rendben. ZIMMERMAN . Fel .. itt a jobb oldalon. . . . DETECTIVE 2 . . . És parkol ott? ZIMMERMAN Igen, uram. DETECTIVE 2 És mi volt az övé. . . Természetesen. . . jó vagy. . . Természetesen elment. . . Elkapta rajtad itt vagy. . . ZIMMERMAN . . . Igen, az úgynevezett nem sürgősségi vonal. . . FIGYELMEZTETÉS: George Zimmerman állításait az a nem sürgősségi vonal - Egy amelyről tudta, hogy valószínűleg a magasabb veszti időt, hogy válaszoljon, és használja extra időt, hogy hangszerel az első Azt állítja, hogy a "stand- your-föld" Védelmi és azóta megváltoztatta az önvédelemre! Az újból S a nem sürgősségi vonal lehet az oka, hogy a Zimmerman nem hisz a nem sürgősségi hívások jegyeztek egyáltalán (azaz bár mondták neki, rögzítik), és a halászat, hogy van, hogy lesz tényt, amely cáfolná a Re-bel! DETECTIVE 2 Um hum. . . ZIMMERMAN . .. És amikor megkaptam a, leparkoltam a klubházban. DETECTIVE 2 Rendben. ZIMMERMAN . . . És kérdezte. . . Tudja ", hol vagyok." . . Elmondtam nekik a klubház. . . ., És AZT HISZEM, ÉN ADTAM A CÍMET, HOGY A KLUBHÁZ .. . DETECTIVE 2 Hol parkolni? ZIMMERMAN Egészen itt. . . Mellett, hogy a zöld teherautó. . . DETECTIVE 2 Rendben. . . ZIMMERMAN Nem hiszem, hogy a teherautó volt ott, csak húzta fel. . . DETECTIVE 2 Oké. . . Szóval csak húzta itt? ZIMMERMAN Igen, uram. DETECTIVE 2 Itt van meg? ZIMMERMAN Nem, ez az, ahol csak megállt hívni. . . hívni. . . Aztán ment át nekem, és folyton néztem a kocsimat. . . Még mindig keresi körül a házakat, meg ilyesmi. . . Ekkor a diszpécser azt mondta: "Hová lett?" "Milyen irányba ment be?". . . és azt mondta: "Én nem tudom" .. . Mert elvesztettem. . . vágta le ide, és egy jobbra. . . És ez ___ Lane, és csinált egy jobb ott. . ., És azt mondták, hogy milyen irányba ment, és azt mondta: "Én nem is tudom, én nem látom!" Megjegyzés: Ez egy félkövér meglátjuk George Zimmerman. A 911 Operátor soha nem kérte, "Hova lett?" Megjegyzés: Ő nem egy nevet a STREET újbóli meghozatalát! DETECTIVE 2 Oké. ZIMMERMAN És azt mondták, "Tudsz valahol, ahol maga is láthatja" és azt mondtam, "igen tudom" és kihátrált. . . Fontos megjegyezni: a 911 Operator soha nem kérte, "Tudsz valahol, ahol maga is láthatja" DETECTIVE 2 Rendben.
 5. 5. FIGYELMEZTETÉS: elküldve Utcatábla, ahol George Zimmerman azt állítja, ő jobbra fordult! Miért nem George Zimmerman térjen vissza erre a helyre, hogy az utca nevét? Mert szerint a 911 hívást, kint volt a vadászat egy "F @ @ király Coon!" ZIMMERMAN És én ezt itt .. . . És itt hagyott. . . És parkol, hol a megjelölés az udvarban. . . DETECTIVE 2 Előtte a Ford teherautó? ZIMMERMAN . . . Igen. És láttam, hogy (nem hallható). . . Igaza van ott. . . És én láttam séta vissza így, majd átvágott a hátsó ház. Visszanézett, és ő észrevett, és ő vágja vissza az házak. Én még mindig a telefon nem sürgősségi vonal. . . DETECTIVE 2 Um hum ZIMMERMAN Um .. .. aztán visszajött, és ő elindult felé a füvet, majd lejött és köröztek a kocsimat. Mondtam az üzemeltető, hogy ", hogy ő körözött MY CAR!" Én nem hallottam, hogy azt mondta, semmit. . . Fontos megjegyezni: George Zimmerman soha nem mondta a 911-kezelőt, hogy Trayvon Martin "körözött MY CAR!" Sem az Üzemeltető EVER mondják: "Szüksége van egy cím. . . GIVE US ÚTMUTATÓ A keresni. . .! " DETECTIVE 2 Rendben. ZIMMERMAN Volt kezét övébe .. .. És azt hiszem, azt mondtam, hogy az Üzemeltető. . . És azt mondták, "Hol vagy?" És nem tudtam megjegyezni a nevét az utca! DETECTIVE 2 Um hum ZIMMERMAN Mert nem élnek az utcán! DETECTIVE 2 Rendben. ZIMMERMAN Retreat megtekintése Circle megy egy kört .. . . Megjegyzés: A környék WATCHMAN George Zimmerman NEM ismerős az utcákat a környéken, amely mint olyan környéken WATCHMAN ő őrjáratokat, és a jól bevált korábbi nyereség 911 CRYING- WOLF kéri - tehát hívások, amelyek lehet ellenőrizni, hogy meghatározza fokozaton (ha van ilyen), a jelentés címét a 911-üzemeltető! DETECTIVE 2 Jobb .. . . ZIMMERMAN . .. És azt mondtam, nem tudom. . ., És ő megy, "szükségünk van egy cím!" ... és azt mondta: "Én nem ismerek egy cím!" Azt hiszem, én adtam nekik a címemet. . . és azt mondták: "Adj amerikai irányban eljutni TO YOU" . . . és azt mondta: "ha azt mondja, hogy a rendőrség GO egyenesen a klubház és egy balra, a kamion ott lesz" és újra megkérdezte: "hogy hová ment, milyen irányba ment IN". . ., És azt mondta: "Én nem tudom!" Aztán arra gondoltam, hogy ki, és keressen egy utcatábla. " DETECTIVE 2 Rendben. ZIMMERMAN Szóval kiszálltam a kocsiból, és elindult. . . George Zimmerman CREATION hazugság, ahogy megy végig - azaz a GYORS gondolkodás és valószínűleg Mesteri Használatával a bűnözői Major osztályok! FIGYELMEZTETÉS: HOGYAN Zimmerman nagyon vigyázott megismételni sétált -, nem pedig meglátjuk, mert ő fut utána Trayvon Martin azon a végzetes
 6. 6. éjszakán! TÁMOGATÓ George Zimmerman volt az agresszor, és az a személy, üldözés, hogy megöli / Murder magát a "F @ @ KING COON aznap este ! " DETECTIVE 2 Menj csak. . . ZIMMERMAN Én még mindig a telefon nem sürgősségi Line és én elindultam ezen az úton! És mivel én nem láttam utcatábla HERE, de tudtam, hogy ha én mentem egyenesen, hogy ez Retreat megtekintése Circle és lehetne még őket egy címet. Azt mondták, "Add meg a címet, a ház vagyunk előtt" .. . És nincs cím, mert ezek a hátsó ház. Így jártam egyenesen van, és én nem láttam őt. . . Sétáltam. . ., És én még mindig a telefon nem sürgősségi vonal. . . FIGYELMEZTETÉS: George Zimmerman pontok a hátsó a házak, hogy a hazugság, amiért nem egy utcanevet! Azonban ő parkok FRONT a házak, hogy volna egy utcát - azaz, ha ő nem emlékszik a Street annyit kellett tennem, hogy vezetni vissza, hogy hol fordult meg, hogy a az utca nevét és a házszámot FIRST bekapcsolásakor be! DETECTIVE 2 Oké. ZIMMERMAN Kaptam kb. . . Kaptam az itt, és volt egy zseblámpát. DETECTIVE 2 Rendben van ZIMMERMAN De a zseblámpa meghalt t Hough. . ., És körülnéztem, és nem láttam senkit .. . . És azt mondtam nem sürgősségi vonal, "Tudod, hogy hol, hogy elment!" Még csak nem is itt! DETECTIVE 2 Rendben. ZIMMERMAN Tehát, még mindig hittem, jól jönne a címét. Így jártam végig és valóban járt egészen az utcára, és azt akartam, hogy nekik ezt a címet, és azt mondta: "Nos, ha nincs ott, te még mindig szeretné a rendőr?" És azt mondtam: "Igen!" Azt mondta: "Még mindig le kívánod a rendőr?" És azt mondtam: "Igen!" És azt mondták, "te utána?" .. . Ó, sajnálom, ott, azt mondta: "Te követte őt?" És azt mondta: "Igen", mert én voltam a területen. . .. és azt mondta: "Nekünk nem kell, hogy ezt tegyük." . . és azt mondtam: "Rendben!" Szóval ez az, amikor mentem egyenesen ide a címét, találkozhattam a rendőr. . . Fontos megjegyezni: a 911 Operator soha nem mondta, "Nos, ha nincs ott, akkor még mindig szeretné egy rendőr?" Egyik sem volt George Zimmerman SÉTA - azaz a 911-felvétel, ő futott szerint a szél tör a sebesség a sebesség ahol ő mozgott (Ő is hangzott kifulladt / out-of-légzés). és akkor mondta. . . Azt mondta: "Nincs itt." . . Azt mondta: "Hol akarod, hogy jöttél?" Azt mondta: "Tudod mit, csak mondd meg neki, hogy találkozzunk a kocsim. . . A klubház melletti. . . Ha megy egyenesen a klubház és teszi a LEFT, van egy Honda. . . Én egy SILVER HONDA RIDGELINE, én parkolt ott. Tartsuk szem előtt, ez a kiagyalt Az események állítólag történik a 4 - 5 perc a 911- NEM Segélyhívás - ahol Zimmerman kimondja az Üzemeltető még a telefon vele ezen a ponton! Eszerint újra átvételére, George Zimmerman teherautó nem a klubház - elmagyarázza, hogyan FAR rohant törekvés a Trayvon Martin!
 7. 7. Szóval elindult vissza. Amikor odaértem. . . Mentem itt, néztem. . . Nem láttam semmit újra! Mentem vissza a teherautó. . . és amikor kaptam, hogy igaza van itt, kiabált a hátam mögött. . . Mellettem. . . Azt mondja: "Hé, van valami probléma?" És azt mondta: "Nem, nem lesz probléma MAN!" DETECTIVE 2 Hol volt az? ZIMMERMAN Már majdnem ott. . . Hanem felém! FIGYELEM: a távolság, George Zimmerman állítja volt közte és Trayvon Martin és ahol az állítólagos VEREKEDÉS kezdett - vagyis távolabb ahol Trayvon Martin holttestét találták! DETECTIVE 2 Így jött ebbe az irányba itt? ZIMMERMAN Igen, uram. Mint mondtam, én már át, hogy így nem láttam pontosan, honnan jött. . . De nem volt arról, hogy hol van. FIGYELMEZTETÉS: hogyan és kinek költözött Trayvon Martin testét, ha az állítólagos harc zajlott, ahol George Zimmerman azt mondja, hogy igen, és ő van-e felfelé! DETECTIVE 2 Oké. ZIMMERMAN És azt mondta: "Én nem egy probléma", és elmentem t o megragadni a mobiltelefon. . . Hagytam, hogy egy másik zsebében. . ., És elmentem. . . Lenéztem az én nadrág zsebében, és azt mondta: "Van egy probléma most?". . .. És itt volt, és beütötte a szemembe. DETECTIVE 2 Itt? ZIMMERMAN Jobb egy errefelé. DETECTIVE 2 Oké. ZIMMERMAN Hogy őszinte legyek, nem emlékszem pontosan .. . . Belebotlottam, leestem, és a földre lökött, és valahogy, kapott rajtam!
 8. 8. FIGYELMEZTETÉS: George Zimmerman, amelyben jelentések állítása ő képzett harcművészetek! FIGYELMEZTETÉS: Amikor megtekinti a videót, hogy George Zimmerman BIZONYTALAN mivel úgy néz ki, hogy a terület, ahol a FÉNYKÉPEZÉS A Trayvon Martin testét TÉNYLEGESEN Lehet, hogy történt - tehát AWAY ezen a területen! DETECTIVE 2 A fű vagy a cement? ZIMMERMAN Ez több volt, vége. . . itt. . . Azt hiszem, próbálják nyomni őt tőlem. . . aztán kapott rajtam valahol itt és. . . Ekkor kezdtem kiabált segítségért. . . Kezdtem sikoltozó HELP, HELP. . . Olyan hangos Ahogy csak tudtam. .. És uh. . . Akkor ez mikor. . .. Oh. . . Oh. . . Megpróbáltam felülni. . ., És ez az, amikor elkapott a fejét és megpróbált Slam fejem! . . . FIGYELMEZTETÉS: George Zimmerman azt állítja, hogy ő csak az olyan hívások is segítségért. . . HELP. . . HELP. Tanúk azt mondják, sírt, és egy sikolyt ELŐTT a végzetes lövés, hogy véget ért Trayvon Martin élete és megálltak AZONNAL UTÁN a lövés! George Zimmerman, a büntető igazságszolgáltatás Major, iskolázott a Martial Arts. . ., És egyértelműen úgy tűnik, előre megfontolt, a gyilkos / Gyilkosság a Trayvon Martin. Elmondja a Rendőrtiszti van egy lőfegyver, de szándékosan Megtagadja ezt az információt a 911- Operátor! DETECTIVE 2 Voltál a cement? ZIMMERMAN Nem, a testem a füvön. . . Fejem a cement. . . DETECTIVE 2 Mert mindketten fordulat ez így? ZIMMERMAN Igen, uram .. . Ez a legjobb tudásom éreztem bár a JACKET! Mert úgy éreztem, mintha a testem a füvön, és a fejem a cement. Csak folyamatosan csapkodja, és becsapta. . ., És én csak kiabál: "HELP", "HELP", "HELP". . . ameddig csak tudtam. Kezét az orrán. . . az orrom. . . És a másik kezét a számat. Azt mondta: "fogd be a" F @ CK UP! ". . . Megpróbáltam vonagló újra, mert csak arra tudtam gondolni, mikor üti a fejemet is, úgy éreztem, mintha a fejem majd felrobban, és azt hittem, hogy elveszti az eszméletét. Úgyhogy megpróbáltam fészkelődik, így tudtam. . . Mert csak volt egy kis részét a fejem a betonon. Úgyhogy megpróbáltam fészkelődik be a beton. . ., És amikor ezt tettem, itt valaki kinyitotta az ajtót, és azt mondta: "Segíts, segíts". . . És azt mondták, hívom a 911-et. . . és azt mondtam: "Nem, segíts!" Segítségre van szükségem. . . és én nem tudom, mit is tettek. . . De akkor én JACKET feljebb És már én lőfegyver én jobb oldali csípő. . . Kabátom feljebb és ő látta. . . Úgy érzem, ő látta. . . Ránézett. . . azt mondta: "Meg fogsz halni TONIGHT ANYA F @ cs". . . és ő érte nyúlt. . . de elérte. . . mint Éreztem karját lefelé mellém .. . . És megragadta, és én csak megragadta a lőfegyver, és én lelőttem - EGY IDŐ! Annak tudatában, hogy az a személy, a közeli ház hívja a 911-et, úgy tűnik, hogy George Zimmerman (mondja a személy "NO HELP ME!" Kell tartani a személy FROM hívja a rendőrség) hidegvérrel lelőtte / meggyilkolt Trayvon Martin hogy elhallgattassa, és próbálja megtartani az igazságot a büntető-és rasszista cselekmények elrejtve! A rendőrség az úton, MIÉRT nem George Zimmerman lőni / MURDER Trayvon Martin! DETECTIVE Miután lelőtte, mit mondott? ZIMMERMAN Miután lelőtte. . . HE mint felült! DETECTIVE És te vagy. . ., Hogy még mindig ebben a helyzetben itt alapvetően. ZIMMERMAN Igen, uram. DETECTIVE . . (Nem hallható) a subs szemben a füvet. ZIMMERMAN Igen, uram. Ő volt rajtam, mint ez. . . És lelőttem. . . És én nem hiszem, hogy megütötte. . . Mert felült és azt mondta, "itt vagyok én." . . "Megvan". . . "YOU GOT ME". . . "Megvan". . . Valami ilyesmi! Ezért úgy gondoltam, hogy csak azt mondta: "Tudom, hogy egy fegyvert, most hallottam, én feladom!" Szóval, nem tudom, ha toltam le rólam Vagy ha leesett rólam. Akárhogy is, van a tetején rá, és toltam a karját APART .. . . És én. . .
 9. 9. FIGYELMEZTETÉS: George Zimmerman - Son bíró Robert Zimmerman, a büntető Justice / politológia Major, BIZTOSÍTÁSI aláíró, Client szabadság kölcsönös biztosító, aki viszont az ügyfél a Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz, aki jogi képviselője az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama, kongresszusi képviselők, bírák / Bírák-szövetségi bírák Egyesület A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), Sanford rendőrség, a központ a Twin Lakes. . . . A boncolási jegyzőkönyv állítja Trayvon Martin lőtték közepes hatótávolságú (NOT Közelről) - halálos sebet - hogyan is Trayvon Martin azt mondta, és tette ezt? Már halott, George Zimmerman, mint szórakozik Trayvon Martin keze úgy tűnik, hogy színpadon mi azt állítja, volt a harcot! DETECTIVE Te FLIP őt? ZIMMERMAN Nem emlékszem, hogyan kerültem a tetején rá, sajnálom! De van a hátán, és mentem a karját szét, mert volt, amikor többször is megütött, az arc és a fej, azt hittem, hogy valami a kezében! Így mentem a kezét egymástól. SZELEKTÍV AMNESIA - George Zimmerman nagyon részletes eseményekről, amíg jön a "essek át OF THE TEST" - Úgy tűnik, az, amely akár az, hogy kapcsolja Trayvon Martin testét OVER mert GEORGE ZIMMERMAN aki a TOP valamint irányába mutató a ház (a háta mögött), hogy támogassa, amit úgy tűnik, hogy a tetején ZIMMERMAN! DETECTIVE Szóval volt vele szemtől le, majd? ZIMMERMAN Igen, és a hátán. . . majd valaki jött egy zseblámpát, és azt hittem, hogy egy rendőr. Szóval azt mondta: "Te vagy a rendőrségnek?". . . És én még mindig a kezem,. . és én mondtam neki. . . Te vagy a rendőrségnek?. . . És a fegyver itt! . . . És ő megy, "hívom a rendőrséget!" Azt mondta: "ne hívja a rendőrség HELP ME TILTHATJA ez a fickó." . . és azt mondja, "hívom a rendőrséget!" Azt mondta: "Már felhívtam. AZOK úton van. AZOK jön! Szükségem van a segítségedre! ". . . Akkor ez az, amikor a Rendőrtiszti megkerülte. . . Láttam a Rendőrtiszti ezért felállt, és tokjába a fegyvert, és azt mondta, "ki lőtte le?" És azt mondtam: "én", és én felemelem a kezem! Én felemelem a kezem. . . . Én nem tudom, hogy azt mondta, hogy én csak automatikusan Hátat fordítottam neki, és emelem az ingem, és azt mondta, a fegyverem ott van. . . és azt mondtam neki néhányszor, a fegyverem ott van! És ő, mint "Oké, értem!" "Én csak meg kell, hogy tartsa fel a kezét." Letette a bilincset rám, aztán elvette a lőfegyver tőlem. FIGYELMEZTETÉS: George Zimmerman állítja, hogy TILTHATJA Trayvon Martin akit halálos lövés, és nem tudott ellenállni! George Zimmerman ELISMERVE, hogy azt mondta az ember "nem hívja a rendőrséget!" Az a személy, talán látta, hogy nincs LIFE vagy mozgás A BODY Zimmerman hiányzott visszatartani! Csakúgy, mint Zimmerman egy pisztollyal a kezében, és egy fegyvertelen ember a földön élettelen! DETECTIVE Bármilyen kérdése. DETECTIVE 2 Nincs ilyen. . . Bármi más.
 10. 10. Lőfegyverek elemző AMY SIEWERT A Florida Department of Rendészeti - Siewert megvizsgálta a pisztolyt, és azt mondta Zimmerman volt egy golyó kész, tűz a kamrában, valamint egy teljesen megterhelt magazint, amikor a lövöldözés történt. Alexis Carter - Carter tanította a büntetőjogi perek osztály Zimmerman elkészült, és azt vallotta, hogy az osztály tartalmazza kiterjedt védelmet Florida önvédelmi törvényeket. GEORGE ZIMMERMAN volt képzés MMA (harcművészeti) előtti hetekben Trayvon Martin lövés!
 11. 11. Megértjük, hogyantűnik BAKER Donelson Bearman CALDWELL & BERKOWITZ Használ kormányzati szervek fedezetét-UP bűncselekménye ügyfeleik Bradley S. Clanton is részvényese Baker Donelson Jackson, Mississippi és Washington, DC Offices - koncentrált gyakorlat a kormányzati perek, értékpapír-és egyéb csalással kapcsolatos vizsgálatok, és a peres ügyek, választási törvények és fellebbezések. Elnöke a Mississippi tanácsadó bizottság. . . A Mississippi tanácsadó bizottság "segíti az Egyesült Államok Bizottság Civil Rights (USCCR) is, amely tényfeltáró, nyomozati és információterjesztés tevékenységeket. A funkciók a USCCR közé panaszok kivizsgálása azt állítva, hogy a polgárokat megfosztják jogukról ... miatt a faji, bőrszín, vallás, nem, életkor, fogyatékosság vagy nemzeti hovatartozás, illetve ha a csalárd gyakorlatok, tanulás és információgyűjtés kapcsolatos megkülönböztetés vagy a tagadása "egyenlő védelem törvények az alkotmány," értékelő szövetségi törvényeket és szabályzatok megkülönböztetést vagy tagadása "egyenlő védelem törvények", mert a faj ... igazságszolgáltatás, "szolgáló nemzeti adategyeztető információ tekintetében a megkülönböztetés vagy tagadása" EQUAL védelme törvények, "jelentések benyújtásakor , megállapítások és ajánlások az elnök és a Kongresszus, és a kibocsátó közérdekű bejelentésekre kedvét megkülönböztetés vagy tagadása "EQUAL védelme törvények.". . . Mint vezető tanácsadója az Egyesült Államok ház Bírói Bizottság. . . Feladatai tartalmazza TANÁCSADÁS az elnök és republikánus tagjai a Bírói Bizottság a jogalkotási és kongresszusi felügyelet hozó polgári és alkotmányos jogok és kongresszusi Hatóság. . . Javasolt alkotmánymódosítás és felügyelete polgárjogi osztály az Igazságügyi Minisztérium és az Egyesült Államok Európai Bizottság a polgári jogok. SENIOR Tanácsadója a végrehajtó iroda az Egyesült Államok elnöke. Jogtanácsos a helyettes államtitkár az Egyesült Államokban az Egészségügyi Minisztérium és Humán Szolgáltatások. SZÉK Szövetségi Egészségügyi Policy Group Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz.

×