GEORGE'S Zimmerman
RE-donošenjem
TRAYVON MARTINSTRELJAŠTVO/
UBOJSTVO
Za prikaz i slušanje predočenja stvorio od George Zim...
W. Lee Rawls - Upravljanje partner Baker Donelson Bearman Caldwell i Berkowitz, služio kao viši savjetnik
/ šef osoblja di...
Detektiv No, on je hodanje u kojem smjeru?
Ženski glas Osoba hoda prema. . .
GEORGE'S Zimmerman
RE-donošenjem
TRAYVON MART...
ZIMMERMAN Da.
Detektiv 2 Ok. . . Točno o tome gdje je auto?
ZIMMERMAN Da, gospodine.
Detektiv 2 I onda samo. . .
ZIMMERMAN...
OBAVIJEST: POSTED Ulica u kojoj se prijaviti George
Zimmerman navodi se okrenuo desno! Zašto nisi George
Zimmerman vratiti...
OBAVIJEST: George Zimmerman bodova na stražnjem kuća
za pružanje laž jer nije imala je ulica! Međutim, on je
PARKOVI Ispre...
OBAVIJEST: DISTANCE da je George Zimmerman navodi se između njega i
Trayvon Martin i gdje navodna svađa započela - tj. uda...
vrištati za pomoć. . . Sam počeo vrištati pomoć, POMOĆ. . .
Kao glasno Kao što sam mogao. Uh .. a. . . Onda je to kada. . ...
OBAVIJEST: George Zimmerman - Sin sudac Robert
Zimmerman, KAZNENO Pravosuđe / politološka Major,
osiguravajućeg društva, k...
Detektiv Bilo kakva pitanja.
Detektiv 2 Ja ih nemam. . . Bilo što drugo.
Vatreno oružje analitičar AMY SIEWERT iz Floride ...
Razumijevanje kakose on pojavljuje
BAKER Donelson BEARMAN CALDWELL & Berkowitz
Je Korištenje državnih agencija resurse za ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

GEORGE ZIMMERMAN'S RE-ENACTMENT (croatian)

137 views

Published on

OVAJ DOKUMENT NACRT dokumenta (S) priprema se za prijevode: ČESTITAMO u Egipat pokazuje svijetu KAKO Demokracija je trebao raditi kroz revolucionarni proces i svrgavanja režima terorističkih - samo reći "ne" na milijardu dolara KRVI NA pravodobna SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE plaća zadržati svoj terorističkih ćelija ukorijenjena na Bliskom istoku i nemira!

Za one koji možda jednostavno nam se pridružiti u sljedećih predmeta Trayvon Martin, kao i druga RASIZMOM / bijela SUPREMACIST djela koja uključuju Sjedinjene Američke Države Vladu, nadamo se, sljedeće informacije će dodatno osvijetliti na kriminalno ponašanje i korupciju TOP / ključnim dužnosnicima u Sjedinjenim Američkim Državama terorističkih režima koji se pojavljuje na čelu s privatnom Odvjetničkog ureda Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz - odnosno punomoćnik za izvršne vlasti predsjednik Barack Obama / / Hillary i Bill Clinton / George W. Bush i George HW Bush. . ., Zakonodavne vlasti, članovi Pravosudne branc / Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država i mnogo više od svojih RASISTIČKE kohorte / terorističkih ćelija. Baš kao što se čini Sjedinjene Američke Države terorist, režim je bio iza kadriranje braće (DZHOKHAR i TAMERLAN TSARNAEV) za Boston Maraton bombaških napada i onda je hladno čistokrvan ubojstvo DZHOKHAR u naporima za zataškavanje njihovih rasist PRAKSE da ih drže RAZGOVOR, stvar George Zimmerman čini se uključuje jednu od Sjedinjenih Američkih Država terorističkih režima OBUKE! Nadamo se da će vam ovaj dokument obrazovnu informacijsku i davati drugima, tako da su svjesni što se događa zašto je važno da se Sjedinjene Američke Države OUT VANJSKIH POSLOVA!

Namjeravamo također koristiti Trial TRAYVON MARTIN za podršku KAKO Sjedinjene Američke Države je predsjednik Barack Obama i njegov pravni tim uz potporu KONGRESU koristi državnih sredstava - tj. kao što se čini da je u domaćoj terorističkih napada 11. rujna 2001, 11. rujan 2012 Bengaziju napada, 15. travnja 2013 BOSTON MARATHON bombaških napada. . . - POKRENUTI ratovima za potrebe treninga svojim bijelim SUPREMACIST štićenika / Članovi:

http://www.slideshare.net/VogelDenise/croatian-040412

http://www.slideshare.net/VogelDenise/croatian

http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-croatian


http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-croatian

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
137
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

GEORGE ZIMMERMAN'S RE-ENACTMENT (croatian)

 1. 1. GEORGE'S Zimmerman RE-donošenjem TRAYVON MARTINSTRELJAŠTVO/ UBOJSTVO Za prikaz i slušanje predočenja stvorio od George Zimmerman je ponovno donošenja, COPY MOŽETE DOBITI OD: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a698759656eab73a3 Za prezentaciju stvorio Georgea Zimmermana'S 911 poziva (26. veljače 2012), slobodno preuzeti s: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 Razumijevanje kakose on pojavljuje BAKER Donelson BEARMAN CALDWELL & Berkowitz Je Korištenje državnih agencija resurse za zataškavanje kaznenih djela svojih klijenata BAKER Donelson je pravni savjetnik za Liberty Mutual Insurance Company, a čini se, Liberty Mutual klijenti su: Retreat na Twin Lakes, Sanford Policijska uprava i George Zimmerman - Tj. razumijevanje kako čini se Državne agencije / Resursi se koriste za zataškavanje kaznenih djela (poput mijenjanja FOTOGRAFIJA - Napomena: Ovo je razlog zašto nije bilo STRUČNJACI donesoše petljanja fotografije (tj. u otkriću dobar odvjetnik će tražiti da se proizvodnja Negativno, dr. od kojih su slike proizvodi / stvoren za analizu), jer to je sve dio predstave / igra se staviti na za javne / SVIJETU!)
 2. 2. W. Lee Rawls - Upravljanje partner Baker Donelson Bearman Caldwell i Berkowitz, služio kao viši savjetnik / šef osoblja direktor FBI-a Robert Mueller .. ., Sjedinjene Države Amerike predsjednika Baracka Obame, a Federal Bureau of Investigation redatelj Robert Mueller Swan III. Tužitelj John Guy rekao je podebljana laž kada je rekao da je George Zimmerman je rekao, "F ***** g punkera. . "Zbog George Zimmerman je rekao" F @ cking COONS "jasno koji ne može biti u zabludi:! https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 Detektiv Današnji datum je 27. veljače sada je 05:20 u popodnevnim satima (17:20 sati), a to je u odnosu na Sanford policije predmetu broj 2012 do 5000. . . (Prekinuo) NEPOZNATI 1136. . . Detektiv 1136. Ženski glas Ovo je mjesto gdje je prva mi kaže da ga vidi. Detektiv On ga prvi put vidio ovdje? . . . JOŠ JEDAN GLAS Upravo ovdje. . . Detektiv Dakle, mi stajemo na okuci. . . Ovo je Retreat Ženski glas To je još uvijek Retreat View krug. . . Detektiv Retreat Pogledaj krug, da. . . Dakle, u ovom trenutku on nije izašlo iz auta? On ga je vidio, a on ga promatraju? Obavijest o tome kako neke od kuća izgleda i gdje se adresa Brojevi se! Ženski glas Da, to je oko 1440, gdje je u tome što je on na karti. . . Je o tome gdje ga je vidio. . . Detektiv U redu Ženski glas Gdje je prvi put ga je uočio. . .
 3. 3. Detektiv No, on je hodanje u kojem smjeru? Ženski glas Osoba hoda prema. . . GEORGE'S Zimmerman RE-donošenjem TRAYVON MARTIN STRELJAŠTVO / UBOJSTVO Postaviti ovo pitanje - Od Zimmerman vlastitim riječima: TKO JE Uhođenje TKO? Detektiv Koji je kroz otvor tamo? . . . Ženski glas Um Hum. . . Pokušavajući shvatiti. . . (Nečujno) Detektiv Ok, tako da je kroz otvor tamo? Ženski glas Ne, ne, ne, on hoda ulicom ovdje. Detektiv Ok. Ženski glas On je i dalje dolje krug Retreat View. . . Detektiv Zašto ne ići naprijed i voziti s njima dobiti audio iz unutra? Da biste vidjeli ono što on govori. . . . Ženski glas On će prestati opet tamo. . . Jer on je. . . Detektiv Ok. . . Ženski glas (Nečujno) Detektiv Da zašto ne to učiniti? WOMAN prebacuje AUTOMOBILI Zimmerman je Ishitren LIE Nakon noći REST i planiranje Detektiv 2 . .. Gdje si ga pokupiti na? ZIMMERMAN Upravo ovdje. . . Upravo ovdje ispred ove kuće. Detektiv 2 Ok. Ispred 1460? ZIMMERMAN Da, gospodine. Detektiv 2 Dobro .. ., A ono što je on. . . je hodao između zgrada? ZIMMERMAN Hodao je kao u travnatu površinu. . . Kao prema gore. . . Nekako između ove dvije krajnosti i. . . Detektiv 2 Um Hum. . ZIMMERMAN Kao što sam rekao, padala je kiša. . . i on je samo ležerno gleda na kuću. . ah, kao što sam rekao, moja supruga. . . Ja je otišao u dućan i samo sam se osjećao kao nešto što je off o njemu. . . Detektiv 2 Pravo ZIMMERMAN . .. Pa sam rekao, tu je bio povijesti provalama u toj zgradi, a nazvao sam o prethodno ovoj kući. Detektiv 2 Točno. ZIMMERMAN Kad je policija stigla na ovoj kući, kad sam nazvao prvi put, prozori su otvorili d su vrata otključana. I kad je došla policija i osiguran pa sam rekao, "Znaš što? To je samo bolje samo zovi ". . . A. . . Detektiv 2 Ok. ZIMMERMAN Nastavio sam voziti. . . Sam ga prošao. . ., A on je bio. . . Neprestano je zurio u mene. . . . i gleda okolo. . . Gleda okolo. . . . Detektiv 2 Aha. ZIMMERMAN . .. Vidjeti tko je još bio. . . Ne znam zašto, ali je tražio. . . Detektiv 2 Je li odšetati od tamo ili je on tu zaustaviti sinoć? ZIMMERMAN Prestao je. . . i on je volio gledao okolo. . . . i to je razlog zašto. . . To me je izbacio. . . Pada kiša. . .. Ja ne razumijem zašto bi netko biti samo zaustavljanje po kiši! Pogotovo kada to nije bilo kao da je pokušavao pokrenuti da se od kiše. . ., A ja ga nikad nije vidio prije. . . Činilo se kao da je vježbanje! Detektiv 2 Gdje je on. . . Gdje je on stajao kada. . . Kada. . . ZIMMERMAN Točno tamo .. . . Detektiv 2 . .. Kad ste prestali? ZIMMERMAN Ispred 1460. Detektiv 2 Na pločniku ili u travi. . . ZIMMERMAN Ne .. . nema. . . Na travnate površine. . . Detektiv 2 U travnate površine?
 4. 4. ZIMMERMAN Da. Detektiv 2 Ok. . . Točno o tome gdje je auto? ZIMMERMAN Da, gospodine. Detektiv 2 I onda samo. . . ZIMMERMAN Odvezla sam ga proći. . . Detektiv 2 Ok .. . . ZIMMERMAN . .. A ja sam otišao u Clubhouse. . . Detektiv 2 Dobro. ZIMMERMAN . .. Ovdje gore na desnoj strani. . . . Detektiv 2 . . ., A parkirani tamo gore? ZIMMERMAN Da, gospodine. Detektiv 2 I ono što je njegovo. . . Prirodno. . . ti si dobar. . ., Naravno, on je otišao. . . Sustigao vama ovdje ili. . . ZIMMERMAN . . . Da, nazvao sam nehitnu Line. . . OBAVIJEST: George Zimmerman navodi o korištenju nehitnu Line - Jedna u kojoj je znao vjerojatno će rezultirati višom važiti u trenutku odgovoriti i koristiti dodatno vrijeme za orkestar njegov prvi Tvrdi da je "stand- YOUR-tlo" obrane i od tada je promijenjen u samoobrani! S ponavljanja korištenja nehitnu Line može biti s obzirom na činjenicu da je Zimmerman ne vjerujem kako ne-hitne pozive zabilježene su na sve (tj. iako je rekao da je u tijeku snimanje) i njegova RIBOLOV vidjeti ako ima je idući u biti DOKAZI da opovrgne svoje ponovne izvedbe! Detektiv 2 Um Hum. . . ZIMMERMAN . .. A kad sam dobio putem, sam parkirao na Clubhouse. Detektiv 2 Dobro. ZIMMERMAN . . . Te su me pitali. . . Znaš "gdje sam bio". . . Rekao sam im Clubhouse. . . ., A MISLIM DA SAM DALA ADRESU NA CLUBHOUSE .. . Detektiv 2 Gdje ste parkirali na? ZIMMERMAN Točno ovdje. . . Pokraj tog zelenog kamiona. . . Detektiv 2 Dobro. . . ZIMMERMAN Ja ne mislim da je kamion bio tamo, samo sam se zaustavio. . . Detektiv 2 Ok. . . Tako da samo izvukao ovdje? ZIMMERMAN Da, gospodine. Detektiv 2 To je gdje ste izašli? ZIMMERMAN Ne, ovo je mjesto gdje sam se jednostavno prestao nazvati. . . nazvati. . . ONDA Hodao prođem, a on je zadržao gledajući u mom autu. . . Još uvijek u potrazi OKO na kućama i slično. . . Tada dispečer rekao, "Gdje je nestao?" "Što smjeru je otišao u?". . . a ja sam rekao: "Ja ne znam" .. . Jer sam izgubila. . . polomio je ovdje i napravio pravo. . ., A to je ___ Lane i on je napravio pravo tamo. . . Rekoše kojem smjeru je otišao i ja sam rekao: "Ja ne znam, ne mogu ga vidjeti!" NAPOMENA: Ovo je podebljana POČIVAJU George Zimmerman. 911 Operator nikada nije pitao, "Gdje je nestao?" NAPOMENA: On ne daje ime neke ulice u ponovno donošenje! Detektiv 2 Ok. ZIMMERMAN I rekli su, "Možete li doći do negdje gdje ga mogu vidjeti" a ja sam rekao: "Da mogu" i ja odustao. . . Važno je napomenuti: 911 Operator nikada nije pitao, "Možete li doći do negdje gdje ga mogu vidjeti" Detektiv 2 Dobro.
 5. 5. OBAVIJEST: POSTED Ulica u kojoj se prijaviti George Zimmerman navodi se okrenuo desno! Zašto nisi George Zimmerman vratiti na ovo mjesto da biste dobili naziv ulice? Jer prema 911 poziva, on je bio u lovu na "F @ @ king Coon!" ZIMMERMAN I napravio sam ovo ovdje .. . ., A ovdje ostavio. . ., A ja parkirao u pravu gdje je taj znak je u dvorištu. . . Detektiv 2 Ispred Ford kamiona? ZIMMERMAN . . . Da. I vidjela sam ga (nečujno). . . Točno o tome postoji. . . I vidio sam ga hodanje natrag na taj način, a zatim reže na stražnjem dijelu kuće. Osvrnuo se i on me nije primjećivao, a on kreće unatrag kroz kućama. Još uvijek sam bio na telefonu s nehitnu Line. . . Detektiv 2 Um hum ZIMMERMAN Hm .. .. a potom se vratio i počeo hodati gore prema travi, a zatim je sišao i kružio mog auta. Rekao sam da je operator, "da mu je kružio mog auta!" Nisam čuo, ako je on rekao ništa. . . Važno je napomenuti: George Zimmerman nikada rekao da je 911 operatera Trayvon Martin Ni operatora "je kružila mog auta!" EVER kažu, "Trebamo adresu. . . DAJ američkih smjerovima kako doći do vas. . .! " Detektiv 2 Točno. ZIMMERMAN On je imao ruku u pojas .. .. I mislim da sam rekao da je operator. . . Te su rekli: "Gdje si?" I sam se mogla sjetiti ime ulice! Detektiv 2 Um hum ZIMMERMAN Jer ja ne živim na ulici! Detektiv 2 Točno. ZIMMERMAN Retreat Pogledaj krug ide u krug .. . . NAPOMENA: gradske četvrti Stražar George Zimmerman NIJE upoznat s ulicama u svom susjedstvu u kojem je kao četvrti stražar se on patrole i ima dobro uspostavljen povijest izrade 911 CRYING- WOLF pozivi - tj. poziva koje se mogu provjeriti kako bi se utvrdilo poteškoća (ako ih ima) u izvještavanju adrese na 911 operatora! Detektiv 2 Točno .. . . ZIMMERMAN . .. A ja sam rekao NE ZNAM. . ., A on kaže: "Potrebna nam je adresa!" ... i sam rekao, "NE ZNAM obraćanju!" Mislim da sam im dao moju adresu. . . a oni su rekli: "Daj američkih PRAVACA stići do tebe" . . . i sam rekao, "Ako kažeš policiji da ide ravno DO kluba i napraviti lijevo, moje kamion će biti tamo", i opet su me pitali, "gdje je išao, što smjeru je otišao IN". . . Pa sam rekao, "NE ZNAM!" Onda sam pomislio, izaći i tražiti uličnu tablu. " Detektiv 2 Dobro. ZIMMERMAN I tako sam izašao iz auta i počeo hodati. . . George Zimmerman je stvaranje lažima kao on ide zajedno - tj. BRZO razmišljanja i najvjerojatnije idejni tvorac uz korištenje njegovih kriminalnih Major Nastava OBAVIJEST: KAKO! Zimmerman je vrlo oprezni ponoviti Hodao - umjesto RAN jer je bio trči Trayvon Martin te kobne noći POTPORE George Zimmerman je bio agresor, a osoba koja je u potjeri za ubiti / Ubojstvo se "F @ @ KING COON te noći ! " Detektiv 2 Samo naprijed. . . ZIMMERMAN Još uvijek sam bio na telefonu s nehitnu Line i krenula sam na ovaj način DOLJE! I jer nisam vidio uličnu tablu OVDJE, Ali znao sam da ako sam otišao ravno, da, to je duhovna obnova Pogledajte krug i mogao sam ih dobiti neku adresu. Oni rekoše: "Daj mi adresu KUĆE ste ISPRED" .. ., A tu je nema adrese jer su stražnjem dijelu kuće. Pa sam hodala ravno kroz tu i nisam ga vidjeti na sve. . . Hodao sam. . ., A bila sam još uvijek na telefonu s nehitnu Line. . .
 6. 6. OBAVIJEST: George Zimmerman bodova na stražnjem kuća za pružanje laž jer nije imala je ulica! Međutim, on je PARKOVI Ispred kuće koje će imati Ulica - odnosno ako se ne sjeća ulicu sve što je morao učiniti je voziti natrag do mjesta gdje je predao u dobiti naziv ulice i kućni broj prvih kada se okreće u! Detektiv 2 Ok. ZIMMERMAN Moram o tome. . . Moram o tome ovdje i sam imao baterijsku svjetiljku. Detektiv 2 U redu ZIMMERMAN Ali moj svjetiljku bio mrtav t Hough. . ., A sam gledao okolo i nisam vidio nikoga .. . . Sam mu rekao nehitnu Line, "Vi znate gdje, on je otišao!" On nije ovdje! Detektiv 2 Točno. ZIMMERMAN Dakle, još uvijek sam mislio da bih mogao koristiti njihovu adresu. Pa sam išao sve na putu kroz i zapravo išao sve do ulice i da ću im dati tu adresu i rekli, "Pa ako nije tamo, Želite li još uvijek je jedan policajac?" I sam je rekao: "Da!" Rekli su: "Želite li još uvijek policijski službenik?" I ja sam rekao: "Da!" I rekli su, "Jesi li ga slijedili?" .. . Oh, žao mi je, tamo, rekli su, "Jesi li ga slijedili?" I sam je rekao, "Da", jer sam bio u tom području. . .. i on je rekao, "ne trebamo da to učiniti". . . a ja sam rekao: "Dobro!" Dakle, to je kad sam išao ravno ovdje kako bi dobili adresu tako da sam mogao zadovoljiti policajca. . . Važno je napomenuti: 911 Operator nikada nije rekao "Pa, ako nije tamo, ti i dalje želim jednog policajca" Niti je George Zimmerman hodanje - tj. od 911 snimanja, trčao je prema vjetru šiklja iz brzinama na kojoj se kretao (On je također zvučalo vjetru / out-of-dah). i onda su rekli. . . Sam rekao, "nije ovdje". . . Su rekli: "Gdje hoćeš da dođe?" Rekao sam, "Znaš što, samo mu reći da mi se u mojoj kamion. . . Odmah do kluba. . . Ako idete ravno u klubu i čini lijevo, imam Honda. . . Imam SILVER HONDA grebena, sam je bio parkiran tamo. Imajte na umu, to izmislio Verzija događaja navodno se događa u IZMEĐU 4-5 Zapisnik sa 911. Nehitnu poziv - na kojoj Zimmerman navodi Operator je još uvijek na telefonu s njim u ovom trenutku! Prema tom ponovno donošenje, George Zimmerman je kamion nije na Clubhouse - objašnjavajući kako DALEKO Otrčao je u potrazi za Trayvon Martin! Tako sam počeo hodati natrag. Kad sam dobio. . . Prošla sam ovdje, ja pogledao. . . Nisam vidio ništa OPET! Hodao sam natrag u moj kamion. . . a onda kad sam dobio na desno oko ovdje, vikao je iza mene. . . Pored mene. . . Kaže on, "Yo, imaš problem?" I sam je rekao: "Ne, ja nemam problem čovječe!" Detektiv 2 Gdje je bio u? ZIMMERMAN On je o tome postoji. . . Ali hodanje prema meni!
 7. 7. OBAVIJEST: DISTANCE da je George Zimmerman navodi se između njega i Trayvon Martin i gdje navodna svađa započela - tj. udaljenosti gdje Trayvon Martin je tijelo pronađeno! Detektiv 2 Dakle, on je dolazio u tom smjeru ovdje? ZIMMERMAN Da, gospodine. Kao što sam rekao, ja sam već prošao da tako nisam točno vidjeti odakle je došao. . . Ali on je o tome gdje se nalazite. OBAVIJEST: Kako i koji je preselio Trayvon Martina tijelo, ako navodna borba odvija GDJE George Zimmerman kaže što je učinio i on je licem prema gore! Detektiv 2 Ok. ZIMMERMAN I sam je rekao: "Ja nemam problema" i otišao sam t o Zgrabite moj mobitel. . . Imao sam ga ostavio na drugačiji džep. . . Pa sam otišao. . . Pogledao sam dolje na moje hlače džep i rekao: "Imate li problem sada?". . .. I on je bio ovdje, a on me udario u lice. Detektiv 2 Upravo ovdje? ZIMMERMAN Pravo okrugli ovdje. Detektiv 2 Ok. ZIMMERMAN Da budem iskren, ne sjećam se točno .. . . Ja posrnuo, sam pao, a on me gura i nekako, on je dobio na mene! OBAVIJEST: George Zimmerman izvješća u kojima tvrde da je trenirao borilačke vještine! OBAVIJEST: Prilikom pregleda VIDEO, Kako George Zimmerman oklijeva kako on izgleda na području gdje STRELJAŠTVO od Trayvon Martina tijela ZAPRAVO možda su se dogodile - tj. AWAY na ovom području! Detektiv 2 Na travi ili na cement? ZIMMERMAN To je još više. . . ovamo. . . Mislim da sam bio težak da ga odgurnuti od mene. . . , a zatim je dobio na vrhu mene negdje ovdje i. . . Da je kad sam počela
 8. 8. vrištati za pomoć. . . Sam počeo vrištati pomoć, POMOĆ. . . Kao glasno Kao što sam mogao. Uh .. a. . . Onda je to kada. . .. Oh. . . Oh. . . Sam pokušao sjesti. . ., A to je kad me je uhvatio za glavu, a on je pokušao Slam glavu dolje! . . . OBAVIJEST: George Zimmerman navodi da je njegov jedini su pozivi za pomoć. . . Pomoći. . . Pomoći. Svjedoci kažu da je plakala i SCREAM PRIJE taj fatalni udarac koji je završio Trayvon Martina život i što su prestali ODMAH NAKON pucnja! George Zimmerman, kaznenopravnog bojnik, školovan u borilačkim vještinama. . . Te jasno čini se smišljeno i ubijanje / ubojstva Trayvon Martin. On kaže kako su policajac ima vatreno oružje, ali namjerno Uskrati ove informacije od 911 operatora! Detektiv 2 Jeste li bili na cement? ZIMMERMAN No, moje je tijelo na travi. . . Moja glava je bila na betonskom. . . Detektiv 2 Budući da ste oboje bili okrenuti na ovaj način? ZIMMERMAN Da gospodine .. . To je najbolje što sam mogao osjetiti da mi JAKNA! Budući da sam se osjećao kao moje tijelo je bilo na travi, a glava mi je na cement. On je neprestano lupanje i lupanje. . . A ja sam vikati "HELP", "HELP", "Help". . . koliko god sam mogao. On je stavio ruku na nos. . . na nosu. . ., A drugom rukom na ustima. On je rekao, "zatvorio" F @ CK UP! ". . . Pokušao sam ponovno vrpoljiti, jer sve što sam mogao misliti o bilo kad je udaranje glavom protiv njega, osjećala sam kao da mi je glava će eksplodirati i mislila sam da ću izgubiti svijest. Tako sam pokušao previjati pa sam mogao dobiti. . . Jer je imao samo jedan mali dio moje glave na betonu. Zato sam pokušao meškoljiti s betona. . ., A kad sam to učinio, netko je došao otvorio vrata i ja rekao, "mi pomoći, pomoć mene". . . I rekli, ja ću nazvati 911. . . a ja sam rekao: "Ne, mi pomogne!" Trebam pomoć. . . a ja ne znam što su oni i učinili. . ., Ali to je kad moja JAKNA popela I imala sam vatrenog oružja NA MOM pravu stranu HIP. . . Sakoa popela I vidje. . . Osjećam se kao da ga je on vidio. . . Ju je gledao. . . , rekao je, "ti ćeš umrijeti Večeras majke F @ CKER". . . i on je posegnuo za to. . . , ali nije stigao. . . Osjećao sam se kao da mu je ruka ide dolje na mojoj strani .. . . A ja sam ga uhvatio, a ja me zgrabila oružje i Pogodio sam ga - jedan put! Uz spoznaju da je osoba u obližnje kuće je 911 poziva, čini se da je George Zimmerman (govorim osobu "NE, pomozi mi!" Zadržati osobu IZ zovete policiju) hladnokrvno pucao / ubio Trayvon Martin ga ušutkati i pokušati zadržati za istinu o KAZNENIH i rasističkih djela skriveno! S policijom na putu, ZAŠTO je George Zimmerman Pucaj / UBOJSTVO Trayvon Martin! Detektiv Nakon što ga je upucao, što ti je rekao? ZIMMERMAN Nakon što sam ga ubio. . . On kao SAT UP! Detektiv A ti si. . . Ste još uvijek u tom položaju ovdje osnovi. ZIMMERMAN Da, gospodine. Detektiv . . (Nečujno) su podmornice okrenuti travu. ZIMMERMAN Da, gospodine. On je bio na vrhu mi ovako. . ., A sam ga upucao. . ., A ja ne mislim da ga je udario. . . Jer je sjela i on je rekao, "ti si me". . . "Shvatili ste". . . "Nemam pojma". . . "Shvatili ste". . . Tako nešto! Pa sam mislio da je samo rekao: "Znam da ima pištolj SADA, sam to čuo, ja odustajem!" Dakle, ja ne znam da li sam ga gurnula s mene ili ako je pao s mene. Bilo kako bilo, dobio sam na njega i ja gurnula naručju APART .. . . I ja. . .
 9. 9. OBAVIJEST: George Zimmerman - Sin sudac Robert Zimmerman, KAZNENO Pravosuđe / politološka Major, osiguravajućeg društva, klijent slobode uzajamno osiguranje, koji je pak klijent Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz koji je pravni savjetnik Sjedinjenih Američkih Država Baracka Obame, članovi Kongresa, suci / Suce-Savezni suci Udruga , Federal Bureau of Investigation (FBI), SANFORD Policijska uprava, Retreat U Twin jezera. . . . Obdukcijski nalaz navodi Trayvon Martin je pucao na srednjem rasponu (NE Izbliza) - smrtno ranjenika - KAKO mogao Trayvon Martin je rekao i učinio ovo? Već mrtav, George Zimmerman ne zeza sa Trayvon Martina RUKAMA se pojavljuje na pozornici ono što on tvrdi je FIGHT! Detektiv Jeste li ga okrenuti? ZIMMERMAN Ne sjećam se kako sam se na njega, žao mi je! Ali sam dobio na leđima i ja preselili naručju APART jer je stalno bio me udarati, u licu i glavi, mislio sam da ima nešto u rukama! Tako sam se preselio svoju RUKE apart. SELEKTIVNU amnezije - George Zimmerman je bio vrlo detaljan o događajima dok se ne radi "prevrću od tijela" - Pojavljuje se u prikrivanju njegove potrebe za uključivanjem Trayvon Martina tijelo više jer je GEORGE ZIMMERMAN koji je bio na vrhu, kao i upućuju u smjeru od kuće (na leđima) podržati ono što se pojavljuje ZIMMERMAN bude na vrhu! Detektiv Dakle, imali ste ga licem prema dolje ONDA? ZIMMERMAN Da, i ja sam bio na leđima. . . a onda je netko došao sa svjetiljkom, a ja mislio da je policijski službenik. Pa sam rekao: "Jeste li vi policija?". . ., A ja još uvijek imao moj ruku. . a ja sam mu rekao. . . Jeste li vi policija?. . . PIŠTOLJ I moj je upravo ovdje! . . . On kaže: "Ja zovem policiju!" Rekao sam, "ne zovi policiju, HELP ME obuzdati taj momak". . . a on kaže: "Ja zovem policiju!" Rekao sam: "Ja sam već zvao. NJIHOVA na putu. Moraju vratiti! Trebam vašu pomoć! ". . . Onda je to kada je policajac došao oko. . . Sam vidio policajca pa sam ustao i spremio moje oružje, a on je rekao: "Tko ga je ustrijelio?" I sam je rekao, "Ja sam", a ja staviti ruke UP! Stavio sam ruke u zrak. . . . Sam ne znam da li Rekao mi je, ja samo automatski okrenula natrag k njemu i sam LIFT moju majicu i rekao, moj pištolj je tamo. . . i rekao sam mu nekoliko puta, moj pištolj je tamo! I on je kao, "U redu, razumijem!" "Ja samo trebate držati ruke u zrak." On je stavio lisice na mene, a onda je uzeo moje oružje od mene. OBAVIJEST: George Zimmerman navodi da se suzdrži Trayvon Martin koji je smrtno je pucao i nije mogao odoljeti! George Zimmerman priznajući kako je rekao osobu "Nemoj zvati policiju!" Osoba vjerojatno vidjevši da nema života ili pokret iz tijela Zimmerman je bio pod utjecajem obuzdati! Kao i Zimmermana s pištoljem u ruci i nenaoružan osobi na terenu beživotno!
 10. 10. Detektiv Bilo kakva pitanja. Detektiv 2 Ja ih nemam. . . Bilo što drugo. Vatreno oružje analitičar AMY SIEWERT iz Floride Odjela za provedbu zakona - Siewert pregledao je pištolj i rekao Zimmerman je imao jedan metak spremni na vatru u komoru, kao i kod natovarenog magazina kada je pucnjava dogodila. Alexis CARTER, - Carter učio kazneno parnični klasu koja Zimmerman dovršena, i posvjedočio da je klasa uključuje opsežno izvještavanje o Floride samoobrane zakona. GEORGE ZIMMERMAN je bio trening u MMA (bračno UMJETNOSTI) u tjednima prije Trayvon Martin snimanja!
 11. 11. Razumijevanje kakose on pojavljuje BAKER Donelson BEARMAN CALDWELL & Berkowitz Je Korištenje državnih agencija resurse za zataškavanje kaznenih djela svojih klijenata Bradley S. Clanton je dioničar u Baker Donelson je Jackson u Mississippiju i Washingtonu, DC uredi -. Koncentrirani praksa u državnim parničnom postupku, vrijednosne papire i druge prijevare istraga i sudskih procesa, izborni zakoni, a Žalbeno Predsjedavajući Mississippi Savjetodavnog odbora. . . Mississippi Savjetodavni odbor "pomaže Sjedinjene Države Komisiju o građanskim pravima (USCCR) sa svojim utvrđivanje činjenica, istražnih i informacije promotivnih aktivnosti. Funkcije USCCR su istražuju pritužbe navodeći da su građani uskraćuje njihovo pravo ... razumom na rasu, boju kože, vjeru, spol, dob, invaliditet ili nacionalnog podrijetla, ili zbog varanja, proučavanja i prikupljanja informacija koje se odnose na diskriminaciju ili uskraćivanja "jednaku zaštitu zakona iz Ustava; 'Ocjenjivanja savezne zakone i unaprijed s obzirom na diskriminaciju ili uskraćivanja "jednaku zaštitu zakona 'zbog rase ... PRAVOSUĐE;' služe kao nacionalni ponudu i za informacije u odnosu na diskriminaciju ili uskraćivanja" jednaku zaštitu zakona; "dostavi izvješća , Nalazi i preporuke za predsjednika i Kongresa i izdavanja javna služba najava da obeshrabri diskriminaciju ili uskraćivanje "jednaku zaštitu zakona. '". . . Kao glavni savjetnik za Sjedinjene Države Kuća Pravosuđe Komiteta. . . Njegove dužnosti uključuju savjetujući predsjednika i republikanskim članovima odbora za pravosuđe o zakonodavstvu i kongresnih nadzora implicirajući Građanska i ustavnih prava, odobrenje Kongresa. . . Predloženih ustavnih amandmana i nadzor nad građanska prava podjele Ministarstva pravosuđa i američke komisije o građanskim pravima. SENIORI Savjetnik Izvršnog Ureda predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. BRANITELJI za zamjenika tajnika SAD Department of Health & Human Services. STOLICA Savezna zdravstvena politika Grupe, na Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz.

×