GEORGE ZIMMERMAN'S RE-ENACTMENT (bosnian)

149 views

Published on

Ovaj dokument je NACRT DOKUMENTA (S) u pripremi ZA PREVOĐENJE: Čestitke Egiptu PRIKAZ SVIJETU KAKO demokratija je trebalo da rad kroz revolucionarni proces i svrgavanje TERORISTICKIH REŽIMA - Samo reci "ne" milijardu dolara novca KRVI ZA Sjedinjene Američke Države PLAĆA da zadrži TERORISTICKIH ĆELIJE ukorijenjena na Bliskom istoku i nemira!

Za one koji se mogu samo pridružiti u sljedećoj od Trayvon Martin stvar kao i drugi rasistički / WHITE SUPREMACIST Djela koja uključuje Sjedinjene Američke Države Vlada, nadamo se, sljedeće informacije će baciti dodatno svjetlo na kriminalno ponašanje i korupciju TOP / KEY Zvaničnici u Sjedinjenim Američkim Državama terorističkog režima koji se pojavljuje predvodi privatnog prava firma Baker Donelson Berman Caldwell & Berkowitz - tj. Zastupnik izvršne vlasti / predsjednik Barack Obama / Hillary i Bill Clinton / George W. Bush, George HW Bush. . ., Zakonodavne vlasti Korisnika, Sudski Branč / Vrhovni sud SAD-a i još mnogo svojih rasističkih kohorti / TERORISTICKIH ćelija. Baš kao što se čini Sjedinjenih Američkih Država terorističkog režima iza kadriranje braće (DZHOKHAR i Tamerlan TSARNAEV) za Bostonskom maratonu bombaških napada, a zatim hladnokrvno ubistvo DZHOKHAR u naporima na prikrivanju svoje rasističke PRAKSE zadržati ih razgovor, George Zimmerman stvar čini se radi o jednom od Sjedinjenih Država Amerike pripravnika terorističkog režima! Nadamo se da ćete naći ovaj dokument edukativni i informativni i prenijeti na druge, tako da su svjesni onoga što se događa zašto je važno da se u Sjedinjenim Američkim Državama OUT VANJSKIH POSLOVA!

Namjeravamo koristiti i TRAYVON MARTIN Sudsko podržati KAKO Sjedinjenih Američkih Država je predsjednik Barack Obama i njegova pravnog tima UZ PODRŠKU KONGRESA koristi vladinih sredstava - tj. onako kako se pojavljuje su radili u domaćoj terorističkih napada na 11 septembar 2001 , 11 septembar 2012 BENGHAZI Napadi, April 15, 2013 Bostonskom maratonu bombaških napada. . . - Da započnete WARS svrhu obuke svojih WHITE SUPREMACIST štićenika / ČLAN:


http://www.slideshare.net/VogelDenise/english-040512

http://www.slideshare.net/VogelDenise/022812-email-content-english-final

http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-english

http://www.slideshare.net/VogelDenise/united-states-of-americas-ku-klux-klan-run-government

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
149
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

GEORGE ZIMMERMAN'S RE-ENACTMENT (bosnian)

 1. 1. GEORGE Cimermenovo RE-donošenje TRAYVON MARTINSNIMANJA/ UBISTVO Za pregled i SLUŠATI PREZENTACIJA kreirana od GEORGE Cimermenovo ponovno usvajanje, kopiju MOGU SE DOBITI OD: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a698759656eab73a3 Za prezentaciju stvorio George Cimermenovo 911 CALL (26 Feb 2012), molimo Vas da preuzmete sa: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 Razumjeti kakose čini BAKER Donelson Berman CALDWELL & Berkowitz Koristi vladine agencije 'resurse za zataškavanje KRIVIČNIH DJELA njihovih klijenata BAKER Donelson je pravni savjetnik za LIBERTY MEĐUSOBNOJ OSIGURANJE COMPANY a čini se, LIBERTY MEĐUSOBNOJ'S klijenti su: The Retreat at Twin Lakes, Sanford policije i GEORGE ZIMMERMAN - Tj. razumijevanje KAKO čini se Državne agencije / resursi koriste u prikrivanju KRIVIČNIH DJELA (kao što su mijenjanje FOTOGRAFIJE - NAPOMENA: To je razlog zašto nije bilo STRUČNJAK doveden da ospori fotografija (tj. u DISCOVERY dobar advokat bi pitati za proizvodnju negativi, itd od kojih su slike proizvodi / kreirana za analizu), jer je sve to dio performansa / GAME stavljaju na za javno / WORLD!)
 2. 2. W. Lee Rawls - Upravljanje partner Baker Donelson Berman Caldwell i Berkowitz, služio kao viša savjetnica / načelnik štaba direktor FBI-ja Robert Mueller .. . Flirk predsjednik Barack Obama i FBI DIREKTOR Robert Mueller Swan III. Tužilac John Guy rekao je podebljane LIE kada je rekao da George Zimmerman je rekao, "F ***** g propalice. . "Zato George Zimmerman je rekao:" F @ cking Coons "Jasno koje se ne može pogrešno: https://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8b6a6987596570aa72a1 DETECTIVE Današnji datum je 27. februara sada je 05:20 u popodnevnim (17:20 sati), a to je u odnosu na Sanford policije predmet br 2012-5000. . . (Interrupted) UNKNOWN 1136. . . DETECTIVE 1136. Ženski glas Ovo je mjesto gdje se prvi put mi kaže da on vidi njega. DETECTIVE On je prvi vidio kako ga je ovdje? . . . Drugi glas Ovdje. . . DETECTIVE Dakle, mi smo zaustaviti na bend. . . Ovo je Retreat Ženski glas Ovo je još uvijek Retreat View krug. . . DETECTIVE Retreat Pogledaj krug, da. . . Dakle, u ovom trenutku on nije izašlo iz svog auta? On je vidio kako mu je, a on je gledao ga je li tako? Obratite pažnju kako neke od kuća izgledaju i gdje su ADRESA Brojevi su! Ženski glas Da, to je oko 1440, gdje je da je on ukazao na karti. . . Je o tome gdje ga je vidio. . . DETECTIVE U redu Ženski glas Gdje je prvi put ugledao ga. . . DETECTIVE Ali on hoda u kom pravcu? Ženski glas Osoba koja hoda ka. . .
 3. 3. GEORGE Cimermenovo RE-donošenje TRAYVON MARTIN SNIMANJA / UBISTVO ASK ovo pitanje - Od Zimmerman je vlastitim riječima: WHO IS Stalking WHO? DETECTIVE Što je kroz otvor tamo? . . . Ženski glas Um Hum. . . Pokušavajući shvatiti. . . (Nečujan) DETECTIVE Ok, pa kroz otvor tamo? Ženski glas Ne, ne, ne, on je hodanje niz ulicu ovdje. DETECTIVE Ok. Ženski glas On nastavlja niz Retreat Pogledaj krug. . . DETECTIVE Zašto ne ići naprijed i vozi s njima da biste dobili zvuk iz unutra? Da biste vidjeli ono što on govori. . . . Ženski glas On će prestati opet gore. . . Zato što je on. . . DETECTIVE Ok. . . Ženski glas (Nečujan) DETECTIVE Da, zašto ne radiš? ŽENA SKLOPKE CARS Zimmerman je Izmišljena LIE NAKON NOĆ REST i planiranje DETECTIVE 2 . .. Gdje ste ga pokupim u? ZIMMERMAN Ovdje. . . Pravo ovdje ispred ove kuće. DETECTIVE 2 Ok. Ispred 1460? ZIMMERMAN Da, gospodine. DETECTIVE 2 Dobro .. . I što je on bio. . . On je hodao između zgrada? ZIMMERMAN Hodao je kao u travnatom području. . . Kao gore ka. . . Kinda između ova dva pola i. . . DETECTIVE 2 Um Hum. . ZIMMERMAN Kao što sam rekao, to je kiša. . . i on je samo ležerno gleda kuću. . ah, kao što sam rekao, moja supruga. . . Ja sam otišao u dućan i samo sam osjetio da nešto nije u off u vezi njega. . . DETECTIVE 2 Pravo ZIMMERMAN . .. Pa sam rekao, bilo je povijest provala u toj zgradi i ja nazvao RANIJE ove kuće. DETECTIVE 2 U pravu. ZIMMERMAN Kada je policija stigla na ovoj kući, kad sam zvao prvi put, prozori su bili otvoreni o d vrata su bila otključana. I policija je došla i osigurani tako sam rekao: "Znate što? To je samo bolje da zovem ". . . A. . . DETECTIVE 2 Ok. ZIMMERMAN Stalno sam vozio. . . Prošao sam njega. . . Te je bio. . . Držao bulji u mene. . . . i gledajući okolo. . . Gleda okolo. . . . DETECTIVE 2 Uh huh. ZIMMERMAN . .. Da vidim ko je još bio. . . Ja ne znam zašto je gledao, ali. . . DETECTIVE 2 Da li je on odnijeti odatle ili je zaustaviti sinoć? ZIMMERMAN Stao je. . . i on je volio pogleda oko sebe. . . . I zbog toga. . . To je ono što me je bacio na OFF. . . Pada kiša. . .. Nisam shvatio zašto bi neko bude samo ZAUSTAVLJANJE na kiši! Pogotovo kada nije bilo kao da je pokušavao pokrenuti izaći kiše. . . A ja nikada nisam vidio prije. . . To nije izgledalo kao da je vršio! DETECTIVE 2 Gdje je on bio. . . Gdje je on stajao kada. . . Kada. . . ZIMMERMAN Upravo tamo .. . . DETECTIVE 2 . .. Kad si prestao? ZIMMERMAN Ispred 1460. DETECTIVE 2 Na pločniku, ili u travi. . . ZIMMERMAN No .. . br. . . Na travnatom području. . . DETECTIVE 2 Na travnatom području?
 4. 4. ZIMMERMAN Da. DETECTIVE 2 Ok. . . U pravu, gdje je auto? ZIMMERMAN Da, gospodine. DETECTIVE 2 I onda si upravo. . . ZIMMERMAN Vozio sam PASS njega. . . DETECTIVE 2 Ok .. . . ZIMMERMAN . .. I ja otišli u klub. . . DETECTIVE 2 U redu. ZIMMERMAN . .. Ovde na desnoj strani. . . . DETECTIVE 2 . . . I parkirala tamo gore? ZIMMERMAN Da, gospodine. DETECTIVE 2 I kakva je bila njegova. . . Prirodno. . . ti si dobar. . . Prirodno je otišao. . . Uhvatio je do vas ovdje ili. . . ZIMMERMAN . . . Da, pozvao sam hitnim Line. . . NAPOMENA: George Zimmerman navode korištenja hitnim Line - U kojoj je znao da će vjerojatno rezultirati u višim LAPSE na vrijeme da odgovori i da koristi dodatno vrijeme da orkestriraju svoju prvu Tvrdi da je "stand-your-terenu" odbranu i od tada je promenio na samoodbranu! U PONAVLJANJE S upotrebe hitnim linija može biti zbog činjenice da Zimmerman nije vjerovao u hitnim pozivima zabilježene su na svim (tj. iako REKAO da je se snima) i njegov FISHING da vidi da li će to biti DOKAZ da pobije njegove ponovno usvajanje! DETECTIVE 2 Um Hum. . . ZIMMERMAN . .. I kad sam prošao, ja sam parkirao na Clubhouse. DETECTIVE 2 U redu. ZIMMERMAN . . . Te su me pitali. . . Znaš ", gdje sam bio." . . Rekao sam im Clubhouse. . . . I MISLIM DA SAM DALA ADRESU NA CLUBHOUSE .. . DETECTIVE 2 Gdje si parkirao na? ZIMMERMAN Desno gore. . . Pored tog zelenog kamiona. . . DETECTIVE 2 U redu. . . ZIMMERMAN Ja ne mislim da je kamion bio tamo, ja sam upravo stigao. . . DETECTIVE 2 Ok. . . Dakle, samo izvukao tu? ZIMMERMAN Da, gospodine. DETECTIVE 2 Ovo je mjesto gdje ste izašli? ZIMMERMAN Ne, ovo je gdje sam prestao da pozovete. . . pozvati. . . Zatim je ušao li mi i on je zadržao gledajući moj auto. . . STILL gleda okolo po kućama i tako to. . . Tada dispečera je rekao: "Gdje je otišao?" "U kom pravcu je otišao u?". . . i ja sam rekao: "Ja ne znam" .. . Jer sam izgubila. . . on je smanjio tu i napravila pravu. . . A to je ___ Lane i on je u redu tamo. . . Pa im rekao što smjera je otišao i rekao, "Ne znam, ne mogu da ga vidim!" NAPOMENA: Ovo je podebljane LIE George Zimmerman. 911 Operator nikada nije pitao: "Gdje je otišao?" NAPOMENA: On ne pružaju ime ulice u ponovno usvajanje! DETECTIVE 2 Ok. ZIMMERMAN A oni su rekli: "Možeš li negdje gdje možete vidjeti HIM" i ja sam rekao: "Da, može" i ja odustala. . . Značajno je napomenuti: 911 Operator nikada nije pitao, "možeš li negdje gdje možete vidjeti HIM" DETECTIVE 2 U redu. NAPOMENA: Posted Ulica u kojoj se George Zimmerman navodi se okrenuo desno na! Zašto nije George Zimmerman vratiti na ovu lokaciju da biste dobili ime ulice? Jer prema 911 poziva, on je bio u lovu, a "F @ @ kralj Coon!"
 5. 5. ZIMMERMAN I ja sam to pravo ovdje .. . . Te ovdje ostaviti. . . Parkiran i ja u pravu u vezi gdje je to znak je u dvorištu. . . DETECTIVE 2 Ispred Ford kamion? ZIMMERMAN . . . Da. I vidio sam ga (nečujan). . . U pravu je. . . I vidio sam ga vraćali na taj način, a zatim rezati kroz stražnje strane kuće. Osvrnuo se i primetio mene i on smanjuje natrag kroz kuće. Još sam bio na telefonu s hitnim Line. . . DETECTIVE 2 Um hum ZIMMERMAN Um .. .. a onda se vratio i počeo hodanje gore prema travi, a zatim je sišao i kružili moj auto. Rekao je da je operator, "da je on kruži moj auto!" Nisam čuo da je on rekao. . . Značajno je napomenuti: George Zimmerman nikada nije rekao na 911 operator koji Trayvon Martin Nije ni operater "kružio moj auto!" Ikada rekao, "Mi trebamo adresu. . . GIVE US UPUTE doći do tebe. . .! " DETECTIVE 2 U pravu. ZIMMERMAN On je imao svoju ruku u pojas .. .. I mislim da sam rekao da je operater. . . Pa im je rekao: "Gdje si?" I ja se nije mogao sjetiti naziv ulice! DETECTIVE 2 Um hum ZIMMERMAN Jer ja ne živim u ovoj ulici! DETECTIVE 2 U pravu. ZIMMERMAN Retreat Pogledaj krug ide u krug .. . . NAPOMENA: susjedstvu čuvar George Zimmerman NIJE upoznat s ulice u svom kraju u kojem su susjedstvu čuvar je patrola i ima dobro uspostavljen ISTORIJA izrade 911 CRYING- WOLF pozivi - tj. pozive koji se mogu provjeriti da se utvrdi TEŽINE (ako ih ima) u izvještavanju adrese na 911 operatera! DETECTIVE 2 Desno .. . . ZIMMERMAN . .. I ja sam rekao da ne znam. . ., A on kaže, "treba nam adresu!" ... i ja sam rekao: "Ne znam adresu!" Mislim da sam im dao moju adresu. . . i oni su rekli: "Daj US upute do dopre do tebe" . . . i rekao sam: "Ako mi kažeš policiji da ići ravno DO klubu i lijevo, moj kamion će biti tamo", i opet su me pitali: "Gdje je otišao, u kom pravcu je otišao u". . . Pa sam rekao: "Ja ne znam!" Onda sam pomislio, da izađu i tražiti ulice znak. " DETECTIVE 2 U redu. ZIMMERMAN Pa sam izašao iz auta i počeo hodati. . . George Zimmerman kreacija laži kao on ide zajedno - tj. BRZO razmišljanja i najvjerojatnije glavni planer uz korištenje njegove krivične Major klase OBAVIJESTI: KAKO Zimmerman je vrlo oprezni da ponovim Hodao - a ne zato što je bio RAN trče za Trayvon Martin te kobne noći PODRŠKA George Zimmerman je bio agresor, a osoba u Hot Pursuit da ubije / ubistvo sebe "F @ @ KING COON te noći ! " DETECTIVE 2 Samo naprijed. . . ZIMMERMAN Još sam bio na telefonu s hitnim Line i počeo da hodam ovuda! I zato što nisam vidio ulice SIGN OVDJE, Ali znao sam da ako sam otišao pravo kroz to, to je Retreat Pogledaj krug i nisam mogao da ih adresu. A oni su rekli: "Dajte mi adresu KUĆA ste u ISPRED" .. . I nema ADRESA jer su sa zadnje strane kuće. Pa sam hodao ravno kroz tu i nisam vidio ga uopšte. . . Šetao sam. . . A ja još bio na telefonu s hitnim Line. . .
 6. 6. NAPOMENA: George Zimmermana ukazuje na BACK kuća za pružanje laž za nemati Ulica! Međutim, on PARKOVI ispred kuće koja će imati Ulica - tj. ako on ne sjeća Street Sve što je morao učiniti je vratiti se tamo gdje se okrenuo u hotelu da se naziv ulice i kućni broj PRVI kada se okreće u! DETECTIVE 2 Ok. ZIMMERMAN Moram o tome. . . Imam oko ovdje i sam imao baterijsku lampu. DETECTIVE 2 U redu ZIMMERMAN Ali moja baterijska lampa je bio mrtav t hough. . . Pogledao sam okolo i nisam vidio nikoga .. . . I rekao sam hitnim Line, "Znate gdje je, on je nestao!" On čak nije ni ovdje! DETECTIVE 2 U pravu. ZIMMERMAN Dakle, ja sam još uvijek mislio da mogu koristiti njihove adrese. Pa sam otišao sve do i stvarno hodao sve do ulice i da ću im dati ovu adresu i oni su rekli: "Pa ako on nije tamo, da li vi i dalje želite policajac?" A ja sam rekao: "Da!" Oni su rekli: "Da li i dalje želite policajac?" A ja sam rekao: "Da!" A oni su rekli: "Zar si ga pratio?" .. . Oh, žao mi je, tamo, rekli su, "Jesi li ga pratio?" A ja sam rekao: "Da", jer sam bio u tom području. . .. i on je rekao: "Ne treba nam da to uradite". . . i rekao sam: "Dobro!" To je kada sam hodao ravno ovdje da biste dobili adresu kako bih mogao ispuniti policajca. . . Značajno je napomenuti: 911 Operator nikada nije rekao? "Pa, ako on nije tamo, da li i dalje želite policijski službenik" Niti je bio George Zimmerman WALKING - odnosno od 911 snimanje, on je trčao prema vjetar šiklja iz brzinom na kojem se kretao (On je također zvučao zadihan / OUT-OF-Breath). i onda su oni rekli. . . Rekao sam: "On nije ovdje". . . Oni su rekli: "Gdje želite ga da dođe?", Rekao sam, "Znaš šta, samo mu reci da me u mom kamion. . . U PRVOM REDU DO klub. . . Ako idete ravno u klubu i čini lijevo, imam HONDA. . . Imam SILVER HONDA grebena, ja sam bio parkiran tamo. Imajte na umu, to izmislio Verzija događaja je navodno događa između 4 - 5 MINUTA od 911 Hitnim poziv - na kojoj Zimmerman navodi Operater je još na telefonu s njim u ovom trenutku! Prema ovom ponovno usvajanje, George Zimmerman je kamion NIJE u Clubhouse - objašnjavajući koliko daleko je trčao u potrazi za Trayvon Martin! Tako sam počeo vraćali. Kada sam stigao u. . . Prošao sam ovdje, ja pogledao. . . Ja nisam vidio opet! Hodao sam natrag u moj kamion. . . a onda kada sam na desno oko ovdje, on je vikao iza mene. . . Pored mene. . . Kaže: "Yo, imaš neki problem?" A ja sam rekao: "Ne, ja nemam problem MAN!" DETECTIVE 2 Gdje je on bio u? ZIMMERMAN Imao je oko tamo. . . Ali ide prema meni!
 7. 7. NAPOMENA: udaljenost da George Zimmerman navodi je bilo između njega i Trayvon Martin i gdje je navodni sukob počeo - tj udaljenosti gdje Trayvon Martin je tijelo pronađeno! DETECTIVE 2 Dakle, on je dolazio u tom pravcu ovdje? ZIMMERMAN Da, gospodine. Kao što sam rekao, ja sam već prošao tako da ja nisam vidio točno gdje je došao iz. . . Ali on je bio o tome gdje se nalazite. NAPOMENA: Kako i koja se preselila Trayvon Martin tijelo, ako navodni borba je mjesto gdje George Zimmerman kaže da jeste i da je licem nagore! DETECTIVE 2 Ok. ZIMMERMAN A ja sam rekao: "Ja nemam problema", a ja sam otišao T O uzmem mobilni telefon. . . Sam ostavio u drugi džep. . . Pa sam otišao. . . Pogledao sam dolje na moje hlače džep i on je rekao: "Da li ima problem sad?". . .. I on je bio tu, a on me je udario u lice. DETECTIVE 2 Ovde? ZIMMERMAN Pravo na okruglom ovdje. DETECTIVE 2 Ok. ZIMMERMAN Da budem iskren, ne sjećam se točno .. . . Ja posrnuo, pao sam, a on je gurnuo me i nekako, dobio je na mene! NAPOMENA: George Zimmerman u kojem izvještajima navode da je obučen u BORILAČKI! NAPOMENA: Kada gledate video zapis, kako George Zimmerman oklijeva kao što izgleda na području gdje je SNIMANJA od Trayvon Martin tijelo Zapravo možda su se dogodile - tj. u gostima sa ovog područja!
 8. 8. DETECTIVE 2 Na travi ili na cement? ZIMMERMAN Bio je to još više. . . ovamo. . . Mislim da sam pokušao da ga gurne dalje od mene. . . a onda je došao na mene negdje oko OVDJE i. . . Tada sam počeo vrišti za pomoć. . . Počeo sam vrišteći upomoć, upomoć. . . Kao LOUD Kao što sam mogao. .. I uh. . . Onda je to kada. . .. Oh. . . Oh. . . Pokušao sam sjediti. . . A to je kad je uhvatio me za glavu i on je pokušao da Slam pognute glave! . . . NAPOMENA: George Zimmerman navodi da je njegov jedini pozivi bili su za pomoć. . . HELP. . . HELP. Svjedoci kažu da je plakala i vrisak PRIJE fatalni hitac koji je završio Trayvon Martin život i zaustavili su ODMAH NAKON pucanj! George Zimmerman, krivično pravosuđe major, školovan u Martial Arts. . . I jasno se pojavljuje predumišljajem Ubistvo / ubistvo Trayvon Martin. Rekao je policijski službenik ima vatreno oružje, ali je namjerno Zadržava ovu informaciju od 911 operatera! DETECTIVE 2 Da li ste bili na cement? ZIMMERMAN Ne, moj je tijelo na travi. . . Moja glava bila na cement. . . DETECTIVE 2 Jer ste oboje bili suočeni na ovaj način? ZIMMERMAN Da, gospodine .. . To je najbolje što sam mogao FEEL iako moju jaknu! Jer mi je bilo kao da mi tijelo je bilo na travi i mojoj glavi bio je na cement. On je samo nastavio lupanje i lupanje. . . Pa sam stalno vikala "HELP", "pomoć", "Help". . . koliko god sam mogao. Stavio je ruku na nosu. . . na nosu. . . I drugom rukom na ustima. On je rekao, "zatvorio" F @ CK Up! ". . . Pokušao sam vrpoljenje opet, jer sve što sam mogao misliti o tome je bio kad je udarao glavom protiv njega, činilo kao da moja glava će eksplodirati i mislila sam da ću izgubiti svijest. Pa sam pokušao da se migolji tako da sam mogao dobiti. . . Jer je imao samo mali dio moje glave na betonu. Pa sam pokušao da se migolji sa betona. . . Pa kada sam to uradio neko OVDJE otvorio vrata i rekao sam: "HELP ME, pomozi mi". . . Pa im je rekao: Ja ću zvati 911. . . i ja sam rekao: "Ne, pomozi mi!" Potrebna mi je pomoć. . . i ja ne znam ono što su radili. . . Ali to je kad moja jakna popela I sam imao vatreno oružje s moje desne strane-SIDE HIP. . . Jaknu popela i on vidio. . . Osecam se kao je video. . . On pogleda u nju. . . , rekao je, "ti si umreti VEČERAS MAJKA F @ Cker". . . i on je posegnuo za IT. . . ali on je postignut. . . kao što sam osjetio ruku ide dole na mojoj strani .. . . Pa sam zgrabio, i samo sam uhvatio za vatreno oružje i pucao u njega - ONE TIME! Sa znanjem da je osoba u obližnju kuću zvao 911, čini se da je George Zimmerman (govori osoba "Ne, pomozi mi!" Zadržati osobu IZ pozivanja policije) hladnokrvno ubio / ubijen Trayvon Martin na šutnju njega i pokušati da istinu o svojoj krivičnom i rasističkih djela HIDDEN! S policijom na putu, ZAŠTO li George Zimmerman SHOOT / UBISTVO Trayvon Martin! DETECTIVE Nakon što ga je ubio, što je rekao? ZIMMERMAN Nakon što sam ga upucao. . . Voli SAT UP! DETECTIVE A ti si. . . Da si još uvijek u tom položaju ovdje osnovi. ZIMMERMAN Da, gospodine. DETECTIVE . . (Nerazumljivo) zamjene prema travu. ZIMMERMAN Da, gospodine. On je bio na meni ovako. . . Pa sam pucao u njega. . . Pa nisam mislio da sam ga udario. . . Jer on se uspravii on je rekao: "Ti si me". . . "YOU GOT IT". . . "Ti si me". . . "YOU GOT IT". . . Tako nešto! Pa sam mislio da je samo rekao: "Znam da imam pištolj SADA, čuo sam, dajem Up!" Dakle, ja ne znam da li sam gurnuo ga sa mene ili ako je pao s mene. U svakom slučaju, dobio sam na njemu i ja gurnula ruke APART .. . . I ja. . .
 9. 9. NAPOMENA: George Zimmerman - sin Robert Zimmerman SUDAC, krivične Justice / Political Science Major, OSIGURANJE pokrovitelja, Klijent slobode MEĐUSOBNOJ OSIGURANJE koji je zauzvrat je klijent Baker Donelson Berman Caldwell & Berkowitz koji je pravni savjetnik za Sjedinjene Američke Države predsjednik Barack Obama, Congressional Korisnika, sudija / Sudije-Federal Udruženja sudija , Federalni istražni biro (FBI), SANFORD POLICIJE, The Retreat At Twin Lakes. . . . Izvještaj o obdukciji tvrdi Trayvon Martin je ubijen u INTERMEDIATE raspon (NE Neposredne blizine) - smrtno ranjeni - kako se Trayvon Martin rekao i učinio? Već mrtav, George Zimmerman nego zeza sa Trayvon Martin ruke čini se da Stage ono što on tvrdi je borba! DETECTIVE Jeste li FLIP ga? ZIMMERMAN Ne sjećam se kako sam došao na njega, žao mi je! Ali imam na leđa i sam se preselio ruke APART jer kada je on u više navrata udarao me je, u lica i glave, mislio sam da ima nešto u rukama! Tako sam se preselio svoje ruke apart. SELEKTIVNO amnezija - George Zimmerman je bio vrlo detaljan o događajima dok ne dođe do "okrenete ZA TIJELO" - Čini se da bi prikrio svoje potrebe za TURN Trayvon Martin tijelo OVER jer je bio George ZIMMERMAN koji je bio na vrhu, kao i ukazivanje u smjeru kuće (na leđima) da podrže ono što se pojavljuje ZIMMERMAN biti na TOP! DETECTIVE Dakle, imali ste ga LICEM DOLJE onda? ZIMMERMAN Da, i ja sam bio na leđima. . . a onda je neko došao sa lampom i mislio sam da je policijski službenik. Pa sam rekao: "Jesi li ti u policiju?". . . Pa sam još imao tu ruku. . i rekao sam mu. . . Jeste li vi POLICIJA. . . A moj GUN je ovde! . . . A on kaže, "Ja zovem policiju!" Ja sam rekao: "Ne zovite policiju; HELP ME UKLJEŠTEN ovog momka". . . i on kaže: "Ja zovem policiju!" Ja sam rekao: "Ja sam već zvao. NJIHOVA Na putu. Njihov dolazak! Treba mi tvoja pomoć! ". . . Onda je to kad je policijski službenik je došao oko. . . Vidio sam policijski službenik pa sam ustao i futrolu moje oružje, a on je rekao: "Ko ga je ubio?" A ja sam rekao: "Jesam", a ja stavim ruke gore! Stavio sam ruke UP. . . . Ja ne znam da li mi je rekao da, ja samo automatski se moja leđa njemu i ja LIFT košulju i rekao, pištolj je tamo. . . i rekao sam mu par puta, moj pištolj je tamo! I on je kao, "U redu, razumijem!" "Samo mi treba da držiš ruke." On je stavio lisice na mene i onda je uzeo oružje od mene. NAPOMENA: George Zimmerman navodi da se uzdrže Trayvon Martin koji je smrtno pogođen i nije mogao da odoli? George Zimmerman Priznajući da je on rekao je lice "Ne zovite policiju!" Osoba vjerojatno Vidjevši da ne postoji život ili POKRET iz tijela Zimmerman je žele obuzdati! Kao i Zimmerman s pištoljem u ruci i nenaoružane osobe na zemlji beživotno! DETECTIVE Ima li pitanja. DETECTIVE 2 Ja nemam. . . Još nešto. Vatreno oružje analitičar AMY SIEWERT iz Floride Odsjek za provedbu zakona - Siewert ispitao pištolj i kaže Zimmerman je imao jedan metak spreman za paljbu u komori, kao i natovareno magazin kada je došlo do pucnjave.
 10. 10. ALEXIS CARTER, - Carter predavao krivično parnice klasa koja Zimmerman završena, i posvjedočio da je klasa uključene široku pokrivenost Florida je samoodbranu zakonima. GEORGE ZIMMERMAN bio TRENING u MMA (BRAČNI ARTS) u tjedna prije Trayvon Martin snimanja! Razumjeti kakose čini BAKER Donelson Berman CALDWELL & Berkowitz Koristi vladine agencije 'resurse za zataškavanje KRIVIČNIH DJELA njihovih klijenata Bradley S. Clanton je dioničar u Baker Donelson je Jackson, Mississippi i Washington, DC Uredi -. Koncentrirane praksa u državnim sporovima, vrijednosnih papira i drugih istraga o prijevarama, i parnica, izborni zakoni i žalbe predsjednik Mississippi Savjetodavnog odbora. . . The Mississippi
 11. 11. Savjetodavni odbor "pomaže SAD komisije o građanskim pravima (USCCR) sa svojim utvrđivanje činjenica, istraživački i širenje informacija aktivnosti. Funkcije USCCR uključuju istražuje pritužbe navodeći da su građani uskraćivanja njihovih prava ... zbog njihove rase, boje kože, vjere, spola, starosti, invalidnosti ili nacionalno porijeklo, ili zbog lažnih prakse; studiranja i prikupljanja informacija koje se odnose na diskriminaciju ili poricanje "jednaku zaštitu zakona u skladu sa Ustavom;" ocjenjivanja federalnim zakonima i politike u pogledu diskriminacije ili ukidanja "jednaku zaštitu zakona 'zbog rase ... sprovođenje pravde;' služi kao nacionalni Clearinghouse za informacije u odnosu na diskriminaciju ili uskraćivanja" jednaku zaštitu zakona; 'podnošenja izvještaja , nalazi i preporuke za predsjednika i kongresni i izdavanje javnih usluga najave da obeshrabri diskriminacije ili uskraćivanje "jednaku zaštitu zakona. '". . . Kao glavni tužilac u SAD House pravosuđe Odbora. . . je bio odgovoran za savjetovanje predsjedavajućeg i republičkim članova pravosuđa Odbor za zakonodavstvo i nadzor Kongresa umiješana građanska i ustavna prava, Congressional Authority. . . Predložila ustavne promjene i nadzor nad GRAĐANSKA PRAVA PODJELA Odjela za pravosuđe i SAD komisije o građanskim pravima. SENIOR Savjetnik Izvršnog Ured predsjednika Sjedinjenih Država. Branioca zamjenika sekretara SAD Department of Health & Human Services. STOLICA Federalni Health Policy Group u Baker Donelson Berman Caldwell & Berkowitz.

×