25 gusht 2012            TË GJYKATËS SUPREME TË         SHTETET E BASHKUARA TË AMERIKËS:PËRGJIGJA PËR ...
26 gusht 2012 KONFIRMIMI FAX në Shtetet e Bashkuara Barack Obama njoftuar I lutur:Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë ...
Shtetet e Bashkuara të Amerikës KONTROLLEVE / RUN Banka Botërore dheKombet e Bashkuara të cilat janë vendosur në territori...
TANI VJEN Kërkuesi, Denise Newsome Vogel - a / k / a V. Denise Newsome ("Newsome" dhe / ose"Newsome Kërkues") - PA W AIVIN...
kjo Gjykatë vazhdon të angazhohet me komplotistët tjerë / Co-komplotistët në vonimin paraqitjen e parashtruar mekohë Newso...
PLEASE NOTE: Nëse ka një problem me një rrjet Slideshare. , Link dokumente        mund të arrihen në: www.slideshar...
http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lancesr-advisortopresidenthhscounselorgovofva    http://www.slideshare.ne...
ALL Shtëpinë e Bardhë e Përfaqësuesve si të fundit, si në vitin2012!Gjykata e lartë në vend Pasi shumica fuqishme (Shtetet...
Gjykatën e Qarkut, nr 01:06-cv-01484 - ekspozita "EE" bashkangjitur inkorporuar me referencë sikurtë parashtruara në këtë ...
për këtë agjenci qeveritare, si dhe:  http://www.slideshare.net/VogelDenise/122809-      fbi-complaint-ohio-supreme...
BAKER    GJYKATA E LARTË E SHBA              EMËRUAR NGA     DONELSON      DREJTËSIA (S)    ...
BAKER   GJYKATA E LARTË E SHBA              EMËRUAR NGA     DONELSON      DREJTËSIA (S)     ...
BAKER    GJYKATA E LARTË E SHBA              EMËRUAR NGA     DONELSON      DREJTËSIA (S)    ...
BAKER    GJYKATA E LARTË E SHBA              EMËRUAR NGA    DONELSON      DREJTËSIA (S)     ...
BAKER   GJYKATA E LARTË E SHBA                 EMËRUAR NGA           DONELSON      DRE...
PLEASE NOTE:       Janar Newsome i 2011 Peticion për Jashtëzakonshëm Shkrimet u fotokopjuar   shënuar si. Shih sh...
Fjalor Zi Ligji - Edicioni i dytë Pocket:            Shkruar: Për shkruar një gjykatës, në emër të një shteti t...
Rregulla 33 - Përgatitja Document Format Broshura, 8 ½ - nga 11-     inch format letër         1.   Format ...
(C)    Se Broshura me titull, "Në Re Newsome Vogël Denise Më Peticion për   JASHTËZAKONSHME shkrim në Gjykatën Supre...
(F)   Se Broshura me titull, "Në Re Newsome Vogël Denise Më Peticion për         JASHTËZAKONSHME shkrim në Gjy...
Ndërsa May 4, të këtij Gjykatës 2012 Letra është nënshkruar nga Redmond K. Barnes, është   paraqitur nën emrin e Willia...
12.   Ju lutemi të këshilluar: Kjo, sipas shkronjës kësaj Gjykate e 1 gusht, 20 11,   veprimi VETEM nevojshme për të ...
Duket se që do PUBLIKE / GLOBAL në ekspozimin e korrupsionit në degët e Shteteve të Bashkuara tëQeverisë amerikane, që më ...
PETICIONIT VOGEL DENISE NEWSOME PËR RËNDOMTË EXTRAOR       SHKRIM QË KËRKOHET TË PARAQITUR SIPAS "TË GJITHA     ...
Kështu, Gjykata Supreme e SHBA ka një fuqi të vazhdueshëm për të      nxjerrë shkresat jashtëzakonshme në ndihmë të t...
paditësi do të duhet të padisë në detinue nëse i pandehuri          ngre asnjë pretendim të pronësisë dhe nuk ka...
h.  Shkrim i vendimit gjyqësor      Shkrim i vendimit gjyqësor: Një vendim gjykate komanduar ose      parandali...
j.  Shkrim të posedimit      Shkrim i posedimit: Një shkrim i lëshuar për të rimarrë posedimin e      tokës.  ...
shkallë të parë (replevin në detinet). (D) Kjo pronë do të          ndalohet gabimisht nga i pandehuri në kohën ...
q.  Shkrim i Kontrollit MBIKËQYRËS             Shkrim i Kontrollit MBIKËQYRËS: Një shkrim i lëshuar për të  ...
1)   Shkrimet origjinale            2)    Shkrim i Conspiracy        3)   Shkrim i Kursit   ...
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
082512  us supreme court response (ALBANIAN)
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

082512 us supreme court response (ALBANIAN)

262 views

Published on

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
262
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

082512 us supreme court response (ALBANIAN)

 1. 1. 25 gusht 2012 TË GJYKATËS SUPREME TË SHTETET E BASHKUARA TË AMERIKËS:PËRGJIGJA PËR 28 QERSHOR 2012 GJYKATA SUPREME E DOKUMENTEVE TËSHTETEVE TË BASHKUARA TË MARRA - KËRKESË PËR NJË PËRGJIGJE LIDHJEME ATË QË ËSHTË GJYKATA E LARTË E SHTETEVE TË BASHKUARA TËAMERIKËS NUK E KUPTON LIDHUR PETICIONIT VOGEL DENISE NEWSOME PËRJASHTËZAKONSHËM SHKRIMET QË KËRKOHET TË PARAQITUR SIPAS "TËGJITHA SHKRESAT" STATUTIT / LIGJI DHE DREJTUES TË SHTETEVE TËBASHKUARA LIGJEVE - NËN BETIM PËR TË MBËSHTETUR PËRPUTHJE MEKËRKESAT E GJYKATËS SUPREME TË DOSJEVE - TË KËRKOJË TË NJOFTOHETPËR ÇDO / TË GJITHA KONFLIKTET E INTERESITEnglish Version: http://www.slideshare.net/VogelDenise/082512-united-states-supreme-court-responseJu lutem mos ngurroni të vizitoni www.vogeldenisenewsome.net Tool PËRKTHIMI është në këndin e sipërmtë djathtë
 2. 2. 26 gusht 2012 KONFIRMIMI FAX në Shtetet e Bashkuara Barack Obama njoftuar I lutur:Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë të monopoleve NDALUAR /NDALUARA! Pra, si, ishte një vend si Shtetet e Bashkuara tëAmerikës LEJOHEN të monopolizojë dhe mashtrojnë Liderët kaqshumë shkaktojë Më e keqja GLOBAL Kolapsi dhe do tëekonomik Në historinë dhe mbeten pa u ndëshkuar?
 3. 3. Shtetet e Bashkuara të Amerikës KONTROLLEVE / RUN Banka Botërore dheKombet e Bashkuara të cilat janë vendosur në territorin e saj. Duket NJE STUDIOLIGJ (Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz) është lejuar që tërrëmbejnë, të drejtuar dhe kontrolluar Shtetet e Bashkuara të Amerikës dheqeverisë përdorim "Hoods / fronte / Njerëzit / Organizata" për të mbajturidentitetin e tyre dhe aktet terroriste Fshehur nga publiku / Bota!Është koha të zgjoheni dhe të marrin të tilla Terroristët Nga pushteti! Nr _____________________________________ NË GJYKATA SUPREME I SHTETEVE TË BASHKUARA DENISE NEWSOME VOGEL LUTËS V STOR-ALL ALFRED, LLC; GJYKATËSI JOHN ANDREW WEST / HAMILTON COUNTY (OHIO) GJYKATA E LUTJEVE TË PËRBASHKËTA DHE A 1 DERI 250 RESPONDENT (S) PËRGJIGJA PËR 28 QERSHOR 2012 GJYKATA SUPREME E DOKUMENTEVE TË SHTETEVE TË BASHKUARA TË MARRA - KËRKESË PËR NJË PËRGJIGJE NË LIDHJE ME ATË AJO ËSHTË GJYKATA SUPREME E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS NUK E KUPTON LIDHURPETICIONIT VOGEL DENISE NEWSOME PËR JASHTËZAKONSHËM SHKRIMET QË KËRKOHET TËPARAQITUR SIPAS "TË GJITHA SHKRESAT" STATUTIT / LIGJI DHE DREJTUES TË SHTETEVE TË BASHKUARA LIGJEVE - BETIM PËR MBËSHTETJE PËRPUTHJE ME KËRKESAT E GJYKATËS SUPREME TË DOSJEVE - TË KËRKOJË TË NJOFTOHET PËR ÇDO / TË GJITHA KONFLIKTET E INTERESIT [1]
 4. 4. TANI VJEN Kërkuesi, Denise Newsome Vogel - a / k / a V. Denise Newsome ("Newsome" dhe / ose"Newsome Kërkues") - PA W AIVING të drejtat e saj dhe Argumenteve / çështjet dhe S Mbrojtjes ngritur dhe / ose se tparashtruara në 9 tetor 2010 "Mocioni emergjente për të qëndruar; Mocioni emergjent për Zgjerim i kohës dhelehtësim tjetër Shtetet e Bashkuara Gjykata e Lartë gjykon të arsyeshme për të korrigjuar gabimet Ligjore / padrejtësiveraportuara Këtu" ("EM / ORS"), lutjet e mëvonshme / submittals (dmth. që përfshin Mar 12, 2012 Peticion përJashtëzakonshëm shkruar ["PFEW"] dhe Përgjigja Për 17 mars 2011 dhe 27 prill 2011, Gjykata Supreme eShkronjave Shtetet e Bashkuara - Identifikimi i Jashtëzakonshëm Shkrimet (s) të parashtrohen dhe Bibël (s) Sipas tëgjitha shkresat Akti të parashtrohen ("RT031711 & 042711SCL"), si dhe Newsome s 18 korrik 2011 Letër të drejtë,reagim ndaj 18 Maj 2011 postimit KTHEHEN Containing Shefi i Drejtësisë John G. Roberts Jr, Copy Of 3 Maj 2011lutës e cila është e bashkangjitur dhe inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë nështojcën "A" të këtij paraqitjen e menjëhershme; ku Newsome kohë, Rregullt dhe adekuate kërkoi që Gjyqtarët eGjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara të japë dorëheqjen menjëherë! Kjo dorëzimi i menjëhershëm drejtë,RESPONSE TO 28 QERSHOR 2012 GJYKATA SUPREME E DOKUMENTEVE TË SHTETEVE TËBASHKUARA TË MARRA - KËRKESË PËR NJË PËRGJIGJE LIDHJE ME ATË QË ËSHTË GJYKATA ELARTË E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS NUK E KUPTON LIDHUR PETICIONIT VOGELDENISE NEWSOME PËR JASHTËZAKONSHËM SHKRIMET QË KËRKOHET TË PARAQITUR SIPASSTATUTIT "TË GJITHA SHKRESAT" / LIGJ DHE DREJTUES SHTETET E BASHKUARA LIGJET-NËNBETIM TO MBËSHTETJE PËRPUTHJE ME KËRKESAT E GJYKATËS SUPREME TË DOSJEVE - TËKËRKOJË TË NJOFTOHET PËR ÇDO / TË GJITHA KONFLIKTET E INTERESIT ("RFANSWER") është,në përgjigje të kësaj Gjykate 28 qershor 2012 kthimin e dokumentit (s) - dmth me asnjë letër që shpjegonkthimin e dokumenteve dhe gabime (nëse ka) me 12 mars 2011 Peticion për Jashtëzakonshëm ShkrimetShih ekspozita T "B" -. Informacionit Fotokopje postare e 28 qershor 2012 postimit këtij dokumenti bashkangjitur dheinkorporuar me referenca. Ju lutemi të këshilluar Newsome se nuk ka kohë për Gjykatën e Lartë të Shteteve të Bashkuara" Budallallëku dhe përpjekjet e vazhdueshme në "pengim të drejtësisë" dhe "shpërdorimit të procesit gjyqësor", si
 5. 5. kjo Gjykatë vazhdon të angazhohet me komplotistët tjerë / Co-komplotistët në vonimin paraqitjen e parashtruar mekohë Newsome e "Peticion për shk jashtëzakonshëm" për qëllime të marrë Shtetet eBashkuara të Amerikës Presidenti Barack Hussein Obama II nëpër 2012zgjedhjet presidenciale të nëntorit. Prandaj, Newsome është duke ecur përpara për të shfrytëzuarçdo anë dhe / ose të gjitha mjetet ligjore në dispozicion për të marrë e drejtësisë dhe ajo PUBLIKE-AT-SHUMICE /NDËRKOMBËTARISHT Komunitetet kanë qenë duke kërkuar për dekada kundër Shteteve të Bashkuara të Amerikësregjimin e korruptuar e Qeverisë! Megjithatë, në interes të drejtësisë dhe ruajtjen e të drejtave të mbrojtura, Newsome idorëzon këtë lutje të menjëhershme. JU LUTEM marrë njoftim se Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara ishte e duhur, tërregullt dhe adekuate kërkuar për të këshilluar të gjitha Newsome "Konfliktit të interesit" që mund të jetë ipranishëm në trajtimin e kësaj Gjykate e padisë së saj. Megjithatë, deri më sot, kjo Gjykatë ka refuzuar të këshillojëNewsome i konfliktit S-OF-interesit që ekziston me këtë Gjykatë - LIDHJEVE IE / Lidhja me Baker CaldwellDonelson Bearman & Berkowitz ["Baker Donelson"] dhe klientëve të saj (dmth. të tilla si Shtetet e Bashkuara tëAmerikës Barack Obama, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Kongresit, kompania e sigurimeveLiberty reciproke (dmth cili ka këshillë ligjore në këtë padiçastit), JP Morgan Chase Bank, dhe komplotistët e tjerë / Co-komplotistët, etj njohur për atë). Në vend të kësaj,kjo Gjykatë është duke u përpjekur për të COVER-UP/HIDE/SHIELD nga Newsome dhe PUBLIKE-AT-SHUMICE nga qëllimisht Frikacak nga Baker punonjësit Donelson tilla si James C. Duff - Drejtor i ZyrësAdministrative të Gjykatës së Shteteve të Bashkuara të emëruar nga Drejtësisë John Roberts dhe frikacak në një tëGjyqtarëve njollosur / korruptuar Baker Donelson s (Thomas F. Hogan) - Shih shtojcën "EE" bashkangjitur këtëdokument dhe të inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë. më tepër, duke dështuar përtë këshilluar Newsome dhe / ose PUBLIKE-AT-e madhe e asaj që duket të jetë PRONËSIA Baker Donelson dhe / oseKONTROLLI e Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe gjykatat tjera:
 6. 6. PLEASE NOTE: Nëse ka një problem me një rrjet Slideshare. , Link dokumente mund të arrihen në: www.slideshare.net/VogelDenise/ http://www.slideshare.net/VogelDenise/bd-oilfield-patents http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a7066875f626f789ea2 http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-james-cjudicialpositionsheldresignation http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-jameswikipediaresignhighlighted-copy http://www.slideshare.net/VogelDenise/duff-james-cduff-announceresignationfromuscourts http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a7066875e6174a66e9e http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a7066875e6175b3b26adhe roli i tij i madh në emërimin e gjykatësit në këtë Gjykatë nga shohim në atë se punonjësit e saj janë të emëruar nëkolegjet gjyqësore nominimin: http://www.slideshare.net/VogelDenise/nomination-judicial-panelPër më tepër, që kjo Gjykatë nuk arriti të këshillojë Newsome dhe / ose PUBLIKE-AT-SHUMICE e Duff role të mëdhaJames C. dhe punonjësit e tjerë të Baker Donelson RE PEATEDLY luajnë s në ACIES CONSPIR me Gjyqtarët eGjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara të pengojë administrimin e drejtësisë, si dhe pengojnë paraqitjen e PeticionPër jashtëzakonshme Shkrimet për qëllime të mbrojtjes nga kjo Gjykatë, si dhe Shtetet e Bashkuara tëAmerikës ekzekutiv Dega, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Dega e LEGJISLATIVE, Shtetet eBashkuara të Amerikës GJYQËSOR së Degës dhe komplotistët e tjerë / interesat e bashkë-komplotistët personale, financiare dhe të biznesit nga PERGJEGJESIA në rezultatin e mësipërmPadi referencës. Kjo Gjykatë ka njohuri të plotë e punësimit James C. Duff dhe detyrimet e punëdhënësit Baker tijCaldwell Donelson Bearman & Berkowitz ("Baker Donelson"), si dhe gjyqtarët e kësaj Gjykatës specialMARRËDHËNIET / Lidhjet me Baker Donelson si. Megjithatë, as kjo Gjykatë as Palët e përfshira bëri këtëinformacion në dispozicion për Newsome më tepër, njohja e provid Baker Donelson e ing Ligjore Këshilltari / Këshillanë Shtetet e Bashkuara të Amerikës gjurmë Obama Barak Kryesia e gjykojnë.:
 7. 7. http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lancesr-advisortopresidenthhscounselorgovofva http://www.slideshare.net/VogelDenise/leggitt-lance-bresearchinfo http://www.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a7066875e6273b6a5ae Në mbështetje të mëtejshme të këtij dorëzimi konkret, Newsome deklaron si më poshtë:1. Ky çast "RFANSWER" është dorëzuar në besim të mirë dhe nuk është dorëzuar për qëllime të ngacmimit, vonesë, procedurat që pengojnë, siklet, pengon administrimin e drejtësisë procesit gjyqësor, grindavece, duke rritur koston e procesit gjyqësor, etj dhe është ngritur për të mbrojtur dhe ruajtur të drejtat e siguruara Newsome / e garantuar me Kushtetutën e Shteteve të Bashkuara dhe ligjet e tjera të Shteteve të Bashkuara. më tepër, për të adresuar çështjet e rëndësisë PUBLIKE / GLOBAL / NDËRKOMBËTARE dhe interesave.2. Që Gjyqtarët e Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës ishte në kohë, të rregullt dhe adekuate kërkoi të "largohet" nga e premte, korrik 22, 20 11, megjithatë, deri më sot mbeten në stol me njohuri të PENALE akteve ata kanë kryer jo vetëm kundër Newsome, por PUBLIK-AT- SHUMICE nëpërmjet korrupsionit dhe praktikat e tyre mashtruese për të fshehur / fshehë gabimet penale / civile e avokatit të tyre ligjor / Këshilltar dhe komplotistët / Co-komplotistët Baker Donelson Bearman CALDWELL & Berkowitz ("Baker Donelson ") - dmth dhe Baker Klientët Donelson të tilla si Shtetet e Bashkuara Barack Obama, Liberty NDËRSJELLË sigurimit (të cilët kanë fronting firma të avokatëve si Markesbery & Co Richardson dhe Schwartz Manes Ruby & Slovin përfaqësuar në këtë çast padi), etj) Dokumenti mund të jetë marra në: http://www.slideshare.net/VogelDenise/072311-email-toobama-merged-with- attachment3. Newsome këtë mënyrë kërkon që kjo Gjykatë të këshillojë atë për çdo / të gjitha konfliktet e interesave që ekzistojnë. Në mbështetje të mëtejshëm të kësaj kërkese ju lutemi shikoni tabelën e mëposhtme, megjithatë, konfliktet shtesë janë të nevojshme detyrueshme që të bëhet i njohur për Newsome si një çështje e statuteve / ligjeve që rregullojnë çështjet e tha. Kjo është një çështje e interesit publik s / GLOBAL / NDËRKOMBËTARE në atë që kjo Gjykatë i s Gjykata më e lartë e më të fuqishme HERE Vendi (Shtetet e Bashkuara të Amerikës) në Botë. Gjykata më e lartë në të cilin një ka të jetë ose KATOLIKE ose Hebre për tu emëruar - praktikat dmth DISCIMINATORY dhe jokushtetuese. Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në të cilën kongresit të saj të përbëhet prej përafërsisht 100% ALL WHITE Senati dhe përafërsisht 90%
 8. 8. ALL Shtëpinë e Bardhë e Përfaqësuesve si të fundit, si në vitin2012!Gjykata e lartë në vend Pasi shumica fuqishme (Shtetet e Bashkuara të Amerikës) i cili është ivetëdijshëm për momentin e konfliktit të Interesit-dhe dështimi për heqjen dorë dhe ose të japëdorëheqjen nga shërbimi. Për shembull, kjo Gjykatë është plotësisht i vetëdijshëm dhe duke lejuar BakerDonelson Bearman Caldwell & Berk owitz për të kontrolluar dhe manipuluar "vendimet e GjykatësSupreme" përmes veprave penale dhe praktikave. Për më tepër, Gjyqtarët dhe Stafi i kësajgjykate janë pjesëmarrës të gatshëm në komplotet Baker Donelson së dhe aktiviteteve kriminale,dhe, për këtë arsye, të pranishëm KONFLIKTI të interesave. Shih shtojcën "DD" - të kryejë oseparagjykim i praktikant ose personelit tjetër ndihmës gjyqësor Si arsyetojnë përjashtimin e gjyqtarfederal ose magjistratë (dmth. të cilat përfshijnë Drejtësia (s) të Gjykatës së Lartë të Shteteve tëBashkuara, bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur përcaktuara në këtë dokument të plotë. TëGjyqtarët e kësaj gjykate ka njohuri se është ACCESS Baker Donelson së dhekontrolli i degës ekzekutive të Shtëpisë së Bardhë / / Shtetet e Bashkuara të Amerikës Kryetarëvedhe legjislative Dega Kongresit / / Shtetet e Bashkuara senatorët si ligjore tyre Këshilltari /Këshilltar që çoi në emërimin e tyre dhe emërimi i Gjyqtarët BakerDonelson dëshironin!Gjatë hulumtimit mbi Newsome i tha çështje (s), ajo erdhi nëpër një artikull në shqyrtim ligjinMinesotës të titulluar, "Skualifikimi i Gjykatës së Lartë: rebus Certiorari", në të cilin për shembull,ofrojnë një shembull: . . . Emërimi i fundit i Stephen Breyer në Gjykatën Supreme të Shteteve të Bashkuara ka ngritur çështjen e pjesëmarrjes së tij si një "emër" në një të Lloyd i sindikatës Londër sigurimit. Gjatë seancave të konfirmimit, Drejtësi Breyer u zotua se ai nuk do të marrë pjesë në çdo rast që të implikuar interesat financiare Lloyd-së. Si një anëtar të Gjykatës, ai ka refuzuar të ulet në rastet që përfshijnë Lloyd qoftë direkt ose indirekt. Nominuarit tjerë në rrethana pak të diskutueshme kanë bërë angazhime të ngjashme skualifikim. Që nga viti 1992, ka qenë mbi 350 raste, Peticione, mocionet ose aplikacionet në të cilën një ose më shumë e Gjykatës së Lartë ", nuk morën pjesë. . . "në faqen 659 Shih shtojcën "CC" - bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtëdokument të plotë Megjithatë, kur Newsome ka ardhur përpara kësaj Gjykate, Gjyqtarët e saj QARTËka njohuri të konfliktit të interesave;. megjithatë, nuk arriti të tërhiqen dhe vazhdoi për tu angazhuar nëkeqbërje PENALE dhe roli në komplotet për të privuar mbrojtjes Newsome i barabartë i ligjeve,imuniteteve dhe privilegjeve dhe një proces të rregullt të ligjeve të siguruara / e garantuar meKushtetutën e Shteteve të Bashkuara. Ashtu si në padinë në fjalë, Gjyqtarët e kësaj gjykate janë tëvetëdijshëm dhe / ose kanë njohuri të interesave financiare Baker Donelson në këtë padi dhe atij tëklientëve të saj - dmth kompania e sigurimeve LIBERTY RECIPROK, Shtetet e Bashkuara të AmerikësBarack Obama, Shtetet e Bashkuara të Anëtarët Kongresit Amerikës dhe ata me të cilët ata komplotojnë. Ndërsa emri Baker Donelson nuk mund të duket si këshilltar ligjor në këtë Padi, jonet PROVISjanë bërë të shtoni ato dhe klienti e tyre (s) si një rty pa kur është e zbatueshme dhe pas marrjes sëprovave DISCOVERY i cili do të sigurojë prova shtesë në lidhje me rolin që ka luajtur në komplotetngritura kundër Newsome - dmth duke u shtuar në zëvendësimin e paidentifikuar "BËN 1 deri 250." -dhe interesat e tyre në këtë padi çastit tepër, HULUMTIMI Newsome ka dhënë informacione të cilinBaker Donelson angazhohet në "Litigation TAG-TEAM" - Paditë dmth në të cilën Baker Donelsonmund të ndajnë Klientë përfaqësuar edhe nga firmat e ligjit tjera dhe ndajnë shpenzimet dhepërfaqësimin e klientëve. Për shembull, shih Hood vs Hoffman-Laroche, sh.pk, District of Columbia
 9. 9. Gjykatën e Qarkut, nr 01:06-cv-01484 - ekspozita "EE" bashkangjitur inkorporuar me referencë sikurtë parashtruara në këtë dokument të plotë - ku Baker Donelson TAG-EKIPET Firmat me ligj si ButlerStevens Snow OMara & Cannada PLLC ("Butler Dëbora") dhe Phelps Dunbar LLP ("PhelpsDunbar"). Natyrisht, si Baker Donelson, firmat shoqërimin e tyre gëzojnë të ligjit për ndarjen e tyreListimet klienti me publikun. Shih për shembull ekspozitë "FF" - Phelp Listing Dunbars dhe që i faqesKruger & këtij dokumenti Holandë bashkangjitur dhe inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara nëkëtë dokument të plotë dëshmive substanciale është e dukshme përmes padive në të cilat angazhohetNewsome.. Për shembull: Në lajme Ballina vs Mitchell McNutt & Sams, Butler Snow përpjekur për të hyrë në këtë padi pa bërë një pamje. Newsome kohë, të rregullt dhe adekuate për të kundërshtuar këto shkelje penale dhe civile! Newsome besojnë se s Baker Donelson është i përfshirë dhe thjesht duke përdorur Snow Butler si një firmë fronting për të fshehur / mburojë rolin e vet dhe interesat në padi. Ky rast është vetëm ulur në gjumë si Baker Donelson dhe komplotistët e saj dhe BRI B ed / Gjykatësi njollosur dhe e korruptuar (s) për të penguar administratën e drejtësisë dhe të vazhdojnë të angazhohen në shkeljet penale dhe civile ngritura kundër Newsome. http://www.slideshare.net/VogelDenise/051912-docket-sheet-mms Një padi, në të cilën një prej punonjësve Phelp Dunbar s (F. Keith Ball) është caktuar si gjyqtar Magjistratures: http://www.slideshare.net/VogelDenise/071812-fax-to-phelps- dunbar-w-thomas-siler-jr-jason-t-marsh Kjo është një padi në të cilën Baker Donelson kishte Magjistraturës Ball abuzim të autoritetit të tij dhe pa juridiksion, etj hyjë në një urdhër NULL / pavlefshëm qëndruar padinë. Tani ajo duket një çështje e cila gjithashtu mund të keni për të sillen para kësaj Gjykate, si një veprim në përputhje ORIGJINALE të Rregullave 17 dhe 20 të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara dhe statute të tjera / ligjet që rregullojnë çështjet e tha. Në Newsome vs Page Kruger dhe Holanda, et al., Phelps Dunbar është shfaqur si avokat dhe është duke vepruar si firmë fronting për Baker Donelson dhe interesave të tyre Gjyqtari Tom S. Lee është caktuar me këtë çështje gjyqtari Lee shfaqet në Listing Baker Donelson së Gjyqtarëve..: http://www.slideshare.net/VogelDenise/baker-donelson-ties-to- judgesjustices-as-of120911-11566964 Si Baker Donelson shfaqeshin në Lista gjyqtarit Lee- së Firmat ligj që kërkonte përjashtimin e tij: http://www.slideshare.net/VogelDenise/lee- judge-recusal-orders-11574531 Newsome kohë, të rregullt dhe adekuate bërë kundërshtimet e saj të njohur për Gjykatën. Megjithatë, duket se kohët e fundit si në 20 gusht 2012, Gjyqtari Tom S. Lee gjithashtu ka abuzuar autoritetin e tij, uzurpuar juridiksionin mbi këtë padi, në të cilën ai nuk ka dhe, si një çështje të së drejtës, është e nevojshme që të përjashtojë veten e tij. Nev ertheless, Gjyqtari Tom S. Lee është ADAMENT për të qëndruar në padinë për qëllimin kriminal dhe përmbushjen e rolit të tij në komplotet ngritura kundër Newsome. Një çështje e cila duket se mund të duhet të sillen para kësaj Gjykate, si një veprim në pajtim me Rregullat ORIGJINALE 17 dhe 20 të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara dhe statute të tjera / ligjet që rregullojnë çështjet e tha. Kjo padi çastit është para kësaj Gjykate për shkak të veprave penale të Baker Donelson dhe një nga klientët e saj TOP / KEY (KOMPANI SIGURIMI LIBERTY NDËRSJELLË). Ata kontrollojnë dhe të drejtuar Gjykatës Supreme Ohajo si. Për më tepër, angazhohen në aktivitete kriminale për qëllime të marrjes së vendimeve në favor të tyre dhe që e klientëve të tyre (dmth. në këtë çast padi Stor-All Alfred). PO, Ankesa duhur PENALE është parashtruar me Departamentin Amerikan të Drejtësisë / Zyra Federale e Hetimeve, megjithatë, Baker Donelson është Këshilltari Ligjor / Këshilltar
 10. 10. për këtë agjenci qeveritare, si dhe: http://www.slideshare.net/VogelDenise/122809- fbi-complaint-ohio-supreme-courtTANI Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës - QUITfshehur! Pull off Hoods dhe SHOW TRUE TUAJ Fytyrat. Një çifti pakicave në stol është vetëm një tjetër një nga frontet BakerDonelson për Hide / mburojë TRUE tyre Ideologjia raciste:
 11. 11. BAKER GJYKATA E LARTË E SHBA EMËRUAR NGA DONELSON DREJTËSIA (S) PRESIDENTI BEARMAN AMERIKAN (S) CALDWELL & BERKOWITZSamuel Alito: George W. Bush Këshilltari ligjor /http://www.slideshare.net/VogelDenise/alito-samuel- Këshilltar i Presidentitwikipedia-info Xhorxh W. Bush Asistent i Presidentit Bush Shefi i Shtabit / këshilla ligjore për Vice President Richard (Dick) Cheney Shefi i Shtabit / mbrojtësit të lartë për drejtorin e Byrosë Federale të Hetimeve ("FBI") Drejtor i Zyrës Administrative e Gjykatave Shteteve të Bashkuara Këshilltari ligjor për anëtarët e Kongresit Këshilltari ligjor për Drejtësi AlitoStephen Breyer: William "Bill" Këshilltari ligjor /http://www.slideshare.net/VogelDenise/breyer-stephen- Clinton Këshilltar i Presidentitwikipedia-info Klinton Këshilltari ligjor për anëtarët e Kongresit Këshilltari ligjor për Drejtësi Breyer
 12. 12. BAKER GJYKATA E LARTË E SHBA EMËRUAR NGA DONELSON DREJTËSIA (S) PRESIDENTI BEARMAN AMERIKAN (S) CALDWELL & BERKOWITZRuth Bader Ginsburg: William "Bill" Këshilltari ligjor /http://www.slideshare.net/VogelDenise/ginsburg-ruth- Clinton Këshilltar i Presidentitbader-wikipedia-info Klinton Këshilltari ligjor për anëtarët e Kongresit Këshilltari ligjor për Drejtësi GinsburgEleana Kagan: Barack Obama Këshilltari ligjor /http://www.slideshare.net/VogelDenise/kagan- Këshilltar i Presidentitelena-wikipedia-info Obama Shefi i Shtabit për Presidentin Barak Obama Drejtor i Zyrës Administrative e Gjykatave Shteteve të Bashkuara Këshilltari ligjor për anëtarët e Kongresit Këshilltari ligjor për Drejtësi Kagan
 13. 13. BAKER GJYKATA E LARTË E SHBA EMËRUAR NGA DONELSON DREJTËSIA (S) PRESIDENTI BEARMAN AMERIKAN (S) CALDWELL & BERKOWITZAnthony Kennedy: Ronald Reagan Këshilltari ligjor /http://www.slideshare.net/VogelDenise/kennedy-anthony- Këshilltar i Presidentitwikipedia-info Regan Shefi i Shtabit për Presidentin Regan Zëvendës Ndihmës Këshilltari ligjor për anëtarët e Kongresit Këshilltari ligjor për Drejtësi KennedyShefi i Drejtësisë John Roberts: George W. Bush Këshilltari ligjor /http://www.slideshare.net/VogelDenise/justice-john-g- Këshilltar i Presidentitroberts-wikipedia-info Xhorxh W. Bush Asistent i Presidentit Bush Shefi i Shtabit të Zëvendës Presidentit Richard ("Dick") Cheney Shefi i Shtabit / mbrojtësit të lartë për drejtorin e Byrosë Federale të Hetimeve ("FBI") Drejtor i Zyrës Administrative e Gjykatave Shteteve të Bashkuara Këshilltari ligjor për anëtarët e Kongresit
 14. 14. BAKER GJYKATA E LARTË E SHBA EMËRUAR NGA DONELSON DREJTËSIA (S) PRESIDENTI BEARMAN AMERIKAN (S) CALDWELL & BERKOWITZ Këshilltari ligjor për Drejtësi RobertsAntonin Scalia: Ronald Reagan Këshilltari ligjor /http://www.slideshare.net/VogelDenise/scalia-antonin- Këshilltar i Presidentitwikipedia-info Regan Shefi i Shtabit për Presidentin Regan Këshilltari ligjor për anëtarët e Kongresit Këshilltari ligjor për Drejtësi ScaliaSonia Sotomajor: Barack Obama Këshilltari ligjor /http://www.slideshare.net/VogelDenise/sotomayor- Këshilltar i Presidentitsonia-wikipedia-info-11693471 Obama Shefi i Shtabit për Presidentin Barak Obama Drejtor i Zyrës Administrative e Gjykatave Shteteve të Bashkuara Këshilltari ligjor për anëtarët e Kongresit Këshilltari ligjor për
 15. 15. BAKER GJYKATA E LARTË E SHBA EMËRUAR NGA DONELSON DREJTËSIA (S) PRESIDENTI BEARMAN AMERIKAN (S) CALDWELL & BERKOWITZ Drejtësi SotomajorClarence Thomas: George HW Bush Këshilltari ligjor tëhttp://www.slideshare.net/VogelDenise/thomas-clarence- George HW Bushwikipedia-info Sekretari i Shtetit Asistent veçantë për Sekretarit të Mbrojtjes Këshillit të Përgjithshëm të Departamentit të Mbrojtjes Këshilltari ligjor për anëtarët e Kongresit Këshilltari ligjor për Drejtësi Thomas 4. O n ose rreth 11 Jan 2011, Zyra nëpunës kjo gjykatë s së (Ruth Jones) Peticioni sipër të drejtë për një lehtësim të jashtëzakonshme shkrim që kërkon të papërcaktuar është marrë më 11 janar 2011. Dokumentet janë kthyer për arsyen e mëposhtme (s): Ju duhet të specifikojë llojin e ndihmave duke u kërkuar. Rregullën 20. Ju lutem shikoni Rregulli 20 i rregullave të mbyllura në lidhje me llojet e peticionit, dmth lehtësim për një të jashtëzakonshme shkrim e habeas corpus, Wirt (sic) e ndalimit, shkrim i mandamus. Teksti i peticionit ka qenë photoreduced. Teksti i peticionit dhe shtojca duhet të typeset në një familje shekullit (p.sh., shekullit zgjeruar, libër shkolle New Century, apo shekullit libër shkolle) 12 pikë 2 pikë tipit me-udhëheqëse në mes të linjave. Typeface e fusnota duhet të jetë 10-pikë ose mendje madh (SIC) 2-pikë apo më shumë udhëheqës në mes të linjave. Rregulla 33.1 (b). Ju lutem vini re se kjo nuk është e nevojshme të paraqesë një kërkesë për leje për të paraqitur këtë peticion. Ju lutem, Korrigjo dhe kthimin peticionin në këtë zyrë sa më shpejt të jetë e mundur. Kjo zyrë do të mbajë një kopje të peticionit dhe kontrolloni tuaj në shumën prej $ 300,00.
 16. 16. PLEASE NOTE: Janar Newsome i 2011 Peticion për Jashtëzakonshëm Shkrimet u fotokopjuar shënuar si. Shih shtojcën "BB" bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë me dokumentet e kthyera, Znj Jones kusht Newsome me një "Rregullave të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara." -. Efektive 16 shkurt 2010 Shiko Ekspozita "C" - Rregullat bashkangjitur në këtë dokument dhe të inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë. Znj Jones gjithashtu siguroi Newsome me një lutje "SHEMBULL" nga .. Dorothy Owens vs Shëndetësor Kombëtar Corporation, et al për të përdorur si një udhëzues në përgatitjen e PFEW Shih shtojcën "D" - Dorothy Owens lutur bashkangjitur inkorporuar me referenca. Për më tepër, duket se nga marrja e qershorit kësaj Gjykate 19, 2011 postare (dmth. që ishte kohë përgjigj) se ajo ka përdorur taktika të vonuar si një rol që luhet në komplotet për të financiarisht shkretoj Newsome për qëllime të mbajtur atë nga litigating këtë çështje. Praktikat tha PENALE dhe PALIGJSHËM / PALIGJSHME nga kjo gjykatë mund të vendoset në atë se si nga viti sjellë këtë padi, sulmet janë bërë në mënyrë të përsëritur llogarinë e saj bankare (s), paligjshme Punësimit / ndërpritet ilegalisht, padi joserioze (s) duke u ngritur kundër saj, etj . Shih shtojcën "GG" - Udhëzues për kërkuesit e mundshëm të varfër PËR TË shkresat këtij dokumenti CERTIORARI bashkangjitur dhe inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë.5. Në bazë të Rregullës 17 (Procedura në Veprim origjinal) të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara, si dhe Rregullës 20 (Procedura në një peticion për një Jashtëzakonshëm Shkrimet) të Gjykatës Supreme - Shiko exh IBIT "C" Rregullat e Gjykatës së Lartë bashkangjitur këtë dokument dhe inkorporuar me referencë - dhe të tjera statutet / ligjet që rregullojnë çështjet e tha, Newsome dorëzuar Mars saj në kohë 12, 2011 PFEW në pajtim me Rregullën 33 të Gjykatës Supreme.6. Për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme dhe të jashtëzakonshme në lidhje me këtë padi, Jashtëzakonshëm shkruar kërkuar përmes peticionit të jashtëzakonshme shk Nuk mund të jetë i kufizuar në vetëm një - pra në se ka shkelje MULITPLE dhe çështje ligjore të përfshira që janë të mbuluara nën një numër të shumta të urdhërave që janë brenda juridiksionit të kësaj Gjykate nën "të gjitha shkresat" statutit / ligjet që rregullojnë tha gjërat më tepër, kjo padi. është e një shkalle HISTORIK, si dhe Ligjor novator që kjo Gjykatë nuk mund të ketë marrë ndonjëherë me të. Për më tepër, përfshin çështje që janë të interesit publik / GLOBAL / NDËRKOMBËTARE.7. Peticion për Newsome i Jashtëzakonshëm Shkrimet është sjellë në pajtim me 28 USC § 1651: 28 USC § 1651 urdhërave: (A) Gjykata Supreme dhe gjykatat të gjitha të krijuara nga Akti i Kongresit mund të nxjerrë të gjitha shkresat e nevojshme ose të përshtatshme në ndihmë të juridiksioneve të tyre përkatëse dhe të këndshëm për usages dhe parimet e ligjit. Seksioni 376 me kusht që: ". . . Gjykata Supreme. . . do të ketë fuqinë për të nxjerrë të gjitha shkresat NUK dhënë posaçërisht për me statut, të cilat mund të jenë të nevojshme për ushtrimin e kompetencave të tyre përkatëse, dhe të gatshëm për usages dhe parimeve të së drejtës. " Shih shtojcën "E" bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë. Ex parte Fahey, 67 S.Ct. 1558 (1947) - United States i Gjykatës së Lartë ka fuqi të nxjerrë shkresat jashtëzakonshme. . . Por mjete të tilla duhet të përdoret vetëm kur ankesa është e qartë pamjaftueshme, dhe ata janë të rezervuara për shkaqe të vërtetë të jashtëzakonshme. Fjalor Zi Ligji (8 Edition): All Akti shkresat - Një statut federale që i jep Gjykata Supreme th e SHBA dhe të gjitha gjykatat e vendosura nga Kongresi fuqinë për të nxjerrë shkresat në ndihmë të juridiksionit të tyre dhe në përputhje me usages dhe parimet e ligjit.
 17. 17. Fjalor Zi Ligji - Edicioni i dytë Pocket: Shkruar: Për shkruar një gjykatës, në emër të një shteti tjetër apo autoriteti kompetent ligjor, duke komanduar i adresuari për të bërë ose mos bërë ndonjë veprim të caktuar. Shkrimet e jashtëzakonshme: Një shkrim i lëshuar nga një gjykatë që ushtron pushtet të pazakonshme apo të pakufizuar. Shkrimet origjinale: Një shkrim filluar një veprim dhe drejtimin e të pandehurit për të dalë dhe të përgjigjet. SHBA v Denedo, 129 S.Ct. 2213 (SHBA, 2009) - Sipas të gjitha shkresat Aktit, fuqia e një gjykatës të nxjerrë çdo formë të ndihmave, të jashtëzakonshme apo ndryshe, është kontigjent në lëndore të atij gjykatës mbi rastin apo polemika. 28 USCA § 1651 (a). Wisconsin drejta për jetën, Inc v Comn Federal i Zgjedhjeve, 125 S.Ct. 2 (SHBA, 2004) - Autoriteti dhënë gjykata në bazë të Aktit të gjitha shkresat është që do të përdoret me masë dhe vetëm në rrethanat më kritike dhe urgjente. (Per Shefit Drejtësisë Rehnquist, ulur si Drejtësisë vetme.) 28 USCA § 1651 (a). Wisconsin drejta për jetën, Inc v Comn Federal i Zgjedhjeve, 125 S.Ct. 2 (SHBA, 2004) - Autoriteti dhënë gjykata në bazë të Aktit të gjitha shkresat ushtrohet si duhet vetëm: (1) kur është e nevojshme ose të përshtatshme në ndihmë të juridiksionit të gjykatës, dhe (2) kur të drejtat ligjore në këtë çështje janë të padiskutueshme të qarta. (Per Shefit Drejtësisë Rehnquist, ulur si Drejtësisë vetme.) 28 USCA § 1651 (a). dhe statutet tjera / ligjet e qeverisjes së Shteteve të Bashkuara tha se çështjet.8. B ecause e angazhimit personal të cilin Newsome u ftua për në Florida A & M University në lidhje me pjesëmarrjen e saj si një nga Marshals Grand (shih shtojcën "F" bashkangjitur inkorporuar me referencë), ajo mori ndihmën e Zyrës FedEx në përgatitjen Mars 12, 2011 saj PFEW mënyrë që të mos humbasë afatit 60-ditor të paraqesë kërkesën e saj për ngritjen e Jashtëzakonshme dhe ende të marrë pjesë në relays dhe ngjarje të veçanta në Florida A & M University. më tepër, për të mbështetur se PFEW Newsome ishte në pajtim me Rregullat e Gjykatës Supreme, ajo kërkoi që FedEx Zyra shqyrtim 28 qershor 2012 Broshura (s) u kthye dhe për të verifikuar se ata plotësojnë kërkesat lutur kësaj Gjykate. Në këtë mënyrë, Newsome ishte abl për të marrë e NOTERILE JOSH Miller, i cili siguron dëshminë e tij se March Newsome në 12, 2012 PFEW është në përputhje me rregullat e Gjykatës së Lartë qeverisëse ka thënë lutjet. Shih shtojcën "G" - nën betim nga Josh Miller . bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë FedEx Zyra e specializuar në shtypjen dhe prodhimin e dokumenteve - gjegjësisht si broshura që kërkohet nga kjo Gjykatë. Prandaj, Newsome u kthye në FedEx Shtabit Zyra Mbështetëse për të ndihmuar e saj në prodhimin e PFEW dhe mbështetur mbi Owens Dorothy vs Shëndetësor Kombëtar Corporation, et al. Dhënë nga kjo Gjykatë për të siguruar pajtueshmërinë. Z. Miller dëshmon për faktin se: . . . Pranuar dhe shikuar rreth katër (4) broshura me titull, "në Re Newsome Vogël Denise Më Peticion për JASHTËZAKONSHME shkrim në Gjykatën Supreme të Ohajos" dhe është kompetent për të siguruar të gjeturat në vijim në lidhje me Gjykatën Supreme të Rregullës 33 të Shteteve të Bashkuara në lidhje me këto lutjet:
 18. 18. Rregulla 33 - Përgatitja Document Format Broshura, 8 ½ - nga 11- inch format letër 1. Format broshurë (a) Me përjashtim të një dokumenti lejuar shprehimisht nga këto rregulla që duhet të paraqiten më 8 ½ nga 11-inç letër, shih p.sh., rregulla 21, 22, dhe 39, çdo dokument depozitohet në Gjykatën do të përgatitet në 6 ⅛ - nga 9 ¼-inch format broshurë duke përdorur një proces standard radhitje (p.sh. metalike të nxehtë, phocomposition, ose radhimi kompjuter) për të prodhuar tekstin shtypur në tipografike (në krahasim me makinë shkrimi) karaktere. Procesi i përdorur duhet të prodhojë një imazh të qartë, të zezë mbi letër të bardhë. Teksti duhet të riprodhohet me një qartësi që është e barabartë ose tejkalon prodhimin e një printer lazer.Që kam parë dhe / ose kontrolluar katër (4) broshura kthyer nga Gjykata e Lartë eShteteve të Bashkuara dhe të dëshmojnë për sa vijon:(A) Se Broshura me titull, "Në Re Newsome Vogël Denise Më Peticion për JASHTËZAKONSHME shkrim në Gjykatën Supreme të Ohajos" janë përgatitur në 6 ⅛ - nga 9 ¼-inch format broshurë duke përdorur një proces standard radhitje - Kompjuteri dmth radhitje - për të prodhuar tekst të shtypura në tipografike karaktere dhe Procesi i përdorur është ai që prodhon një imazh të qartë, të zezë mbi letër të bardhë dhe është riprodhuar me një qartësi që është e barabartë ose excee ds prodhimin e një printer lazer siç kërkohet nga Rregulli 33 të Rregullores së Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara . 2. Teksti i çdo dokumenti Broshura-format, duke përfshirë çdo shtojcën to, do të typeset në një familje shekullit (p.sh., shekullit zgjeruar, libër shkolle New Century, apo shekullit libër shkolle) 12 pikë 2 pikë tipit me-apo më shumë udhëheqës në mes të linjave. Citate të madhe se 50 fjalë do të prerë. Typeface i fusnotat do të jetë 10-pikë tipit me 2 pikë ose më kryesor në mes të linjave. Teksti i dokumentit duhet të paraqiten në të dy anët e faqe.(B) Se Broshura me titull, "Në Re Newsome Vogël Denise Më Peticion për JASHTËZAKONSHME shkrim në Gjykatën Supreme të Ohajos" përfshirë shtojcën është në Pëpunimi përdorur shekullin e 12-pikë font me 2 pikë ose më kryesor në mes të linjave. Citate se në tepërt e 50 fjalët janë prerë. Se typeface e fusnota janë 10-pikë me 2 pikë apo më shumë udhëheqës në mes të linjave dhe teksti i dokumentit të shfaqet në të dy anët e faqes siç kërkohet nga Rregulli 33 të Rregullave të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara. 3. Çdo Broshura-format dokumenti do të prodhohen në letër që është i errët, unglazed, dhe jo më pak se £ 60 në peshë, dhe do të ketë kufijtë e të paktën tre të katërtat e një inç në të gjitha anët. Fusha tekst, duke përfshirë edhe shënimet, nuk mund të kalojë 4 ⅛ nga 7 inç ⅛. Dokumenti do të jetë e detyruar në mënyrë të vendosur në të paktën dy vende përgjatë kufirit të majtë (shalë syth apo përkryer preferuar detyrueshme) në mënyrë që të lejojë hapjen e lehtë, dhe asnjë pjesë të tekstit duhet të pengohet nga të detyrueshme. , Spirale plastike, metal, ose lidhjet varg nuk mund të përdoren. Kopjet e dokumenteve patentë, përveç mendimeve, mund të dublohet në përmasa të tilla sa është e nevojshme në një shtojcë të veçantë.
 19. 19. (C) Se Broshura me titull, "Në Re Newsome Vogël Denise Më Peticion për JASHTËZAKONSHME shkrim në Gjykatën Supreme të Ohajos" duke përfshirë shtojcën janë prodhuar në letër që është i padepërtueshëm, unglazed dhe jo më pak se £ 60 në peshë dhe kanë kufijtë e të paktën tre të katërtat e një inç në të gjitha anët. Për më tepër, fushat tekst, duke përfshirë shënimet nuk tejkalojnë 4 ⅛ nga 7 inç ⅛. Të broshura kanë qenë të detyruar në mënyrë të vendosur në të paktën dy vende përgjatë kufirit të majtë në mënyrë që të lejojë hapjen e lehtë dhe asnjë pjesë e tekstit është errësuar nga (dmth detyrueshme kapëse që është e lejuar) detyruese siç kërkohet nga R ULE 33 të Rregullores e Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara. 4. Rregulla 33 (d) - Çdo broshurë-format dokumenti duhet të përputhet me fjalën kufijve treguar në tabelë në paragrafin 1 (g) të këtij rregulli. Kufijtë fjalë nuk përfshijnë pyetjet e paraqitura, lista e partive dhe deklarata e korporatave zbulimi, tabela e përmbajtjes, tabela e autoriteteve të cituara, listë e avokatit në fund të dokumentit, ose ndonjë shtojcë. Kufiri Fjala përfshin shënimet. Citatet fjalë për fjalë e kërkuara sipas Rregullës 14.1 (f), nëse përcaktohet në tekstin e shkurtër sesa shtojcën, përjashtohen gjithashtu. . .(D) Se Broshura me titull, "Në Re Newsome Vogël Denise Më Peticion për JASHTËZAKONSHME shkrim në Gjykatën Supreme të Ohajos" duke përfshirë shtojcën në përputhje me kufijtë e fjalës dhe u shoqërua me "Certifikatë e pajtueshmërisë" të kërkuar e dhënë nga Denise Newsome Vogël. Kufijtë fjalë nuk përfshijnë pyetjet e paraqitura, lista e partive, deklarata korporatave zbulimi, tabela e përmbajtjes, tabela e autoriteteve të cituara, listë e avokatit në fund të dokumentit ose ndonjë shtojcen dhe nuk përfshin kuotimin fjalë për fjalë në lidhje me dispozitat kushtetuese, traktatet, statutet, dekretet dhe rregulloret e përfshira në rast, përcaktuar tekstualisht me motivacionin e duhura që janë të nevojshme në pajtim me rregullën 14.1 (f) dhe siç kërkohet nga Rregulli 33 të Rregullave të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara. 5. Çdo Broshura-format dokument do të ketë një mbulesë të përshtatshme të përbërë nga 65-kile peshë në letër ngjyrë të treguar në tabelë në nënparagrafin 1 (g) të këtij rregulli. Nëse një shtojcë të veçantë për çdo dokumenti është ngritur, ngjyra e mbuluar e saj do të jetë i njëjtë me atë të mbuluar të dokumentit ajo mbështet. . . .(E) Se Broshura me titull, "Në Re Newsome Vogël Denise Më Peticion për JASHTËZAKONSHME shkrim në Gjykatën Supreme të Ohajos" janë përgatitur duke përdorur mbulesë të përshtatshme (dmth. WHITE) i përbërë nga 65-kile peshë letër me ngjyrë të treguar në tabelë në nënparagrafin 1 ( g) të Rregullit 33 të Gjykatës Supreme të Shteteve të Bashkuara. 6. Një dokument i përgatitur sipas Rregullës 33.1 duhet të shoqërohen nga një certifikatë të nënshkruar nga avokati, papërfaqësuar parti, apo përgatitësi i dokumentit deklaruar se shkurtër në përputhje me kufizimet fjalë. Personi përgatitjen certifikatën mund të mbështetet në numërimin e fjalës të sistemit të përpunimit të fjalës që përdoret për të përgatitur dokumentin. Word processing Sistemi duhet të jetë i vendosur për të përfshirë shënimet në numërimin e fjalës. Certifikata duhet të deklarojë numrin e fjalëve në dokument. Certifikata do të shoqërojë dokumentin e kur ajo është paraqitur në Clerk për regjistrim dhe do të jetë i ndarë nga ai. . .
 20. 20. (F) Se Broshura me titull, "Në Re Newsome Vogël Denise Më Peticion për JASHTËZAKONSHME shkrim në Gjykatën Supreme të Ohajos" janë përgatitur me një shtojcë, në përputhje me Rregullat 14 i Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara të veçantë, Rregulla 14 (g) (i ): Një deklaratë koncize e rastit që përcakton faktet materiale për shqyrtimin e pyetjeve të paraqitura, dhe gjithashtu përmban si vijon: (I) Nëse rishikimi i një vendimi gjyqësor shtetëror është kërkuar, specifikim të fazës në procedurë, si në gjykatën e shkallës së parë dhe në gjykatat e apelit, kur pyetjet federale kërkuar që të rishikohet u ringjallën; metodën ose mënyrën e ngritjes tyre dhe mënyra në të cilën ata ishin të kaluar në nga ato gjykata, dhe citatet përkatëse të pjesëve të veçanta të procesverbalit ose përmbledhje të saj, me referencë të veçantë për vendet në procesverbal, ku çështja shfaqet mendimi (p.sh. gjykata, duke vendosur në përjashtim, pjesë e ngarkuar gjykatës dhe me to përjashtim, caktimi i gabimit), në mënyrë që të tregojnë se çështja federale ishte ngritur me kohë dhe si duhet dhe se kjo Gjykatë ka jurisdiksion të rishikojë vendimin në një shkrim. . . Kur pjesë të procesverbalit u mbështet në bazë të këtij nënparagrafi janë voluminoze, ata do të përfshihen në shtojcën e përmendur në nënparagrafin 1 (i). . . dhe përbëhet nga vetëm rreth pesëmbëdhjetë (15) Shtojcat numëruar dukshëm të cilat nuk janë voluminoze dhe përbëhet nga vetëm rreth 54 faqe (dmth që përmbajnë dy anë shtypjen) dhe ndiqni Peticion për Jashtëzakonshëm shkruar në përputhje me Rregullës 33 të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara .. . . 5. Se 12 Jan 2011 shkronja me kusht që të Vogël Denise Newsome me kthimin e rreth katër (4) prej 41 Peticione të jashtëzakonshme Shkrimet datë 12 mars 2011, marrë nga Gjykata Supreme e Shteteve të Bashkuara në ose rreth 17 Mar 2012 nuk është e aplikueshme dhe as e bën atë të adresuar ndonjë shkelje nën Sundimin 33 të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara dhe mund të ketë qenë kthyer në gabim pa shqyrtim të kujdesshëm nga ana e Gjykatës. Për më tepër, duket të jenë rezultatet gabuar duke u mbështetur në një letër të datës PRE-së 12 janar 2011 për dokumentin e marrë nga Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara më 17 mars 2011 - dmth një datë pas Peticione korrigjuara të jashtëzakonshme shk. Prandaj, duke mbështetur se dështimi i këtij Gjykatës Përsëriteni për të siguruar Newsome me mangësitë e bëra si me janar saj 6, 2011 duke u lutur, është një rezultat i drejtpërdrejtë dhe afërt se nuk ka gabime me Newsome e marsit 12, 2011 PFEW dorëzuar në këtë gjykatë.9. Ju lutem, ndalo NJOFTIM: Kjo në këtë kohë Newsome NUK do të dorëzimit ndonjë kopje shtesë dhe / ose të reja të kërkesës për jashtëzakonshëm shkrim, sepse saj Mar 12, 2011 Peticion Për dorëzuar Jashtëzakonshëm Shkrimet dhe marrë nga kjo Gjykatë është në përputhje me Gjykatën Supreme të Udhëzimeve Shteteve të Bashkuara. http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-petition-forextraordinarywrit-exhibits-final http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-usps-mailingreceipts
 21. 21. Ndërsa May 4, të këtij Gjykatës 2012 Letra është nënshkruar nga Redmond K. Barnes, është paraqitur nën emrin e William Suter dhe me miratimin e tij. W përderisa ajo nuk ka marrë shumë për injorancën kësaj Gjykate dhe marrëzi për të treguar me anë të Zotit Suter 4 maj 2012 letër, është e rëndësishme që pika Newsome nga të mëposhtmet në se kjo çështje është bërë një nga interes publik / GLOBAL (p.sh. kombëtar dhe ndërkombëtar), dhe, për këtë arsye, është e rëndësishme për Kombet e huaj / Udhëheqësit / qytetarët të shohin vetë se si gjykata më e lartë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës angazhohet në aktivitete kriminale dhe roli i tyre në komplotet për të privuar mbrojtjes Newsome i barabartë i ligjeve, privilegjeve dhe imuniteteve sipas ligjeve dhe një proces të rregullt të ligjeve si ata përpiqen dëshpërimisht në përpjekjen për të marrë Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barack Obama kthehet në Shtëpinë e Bardhë dhe për të mbajtur gabimet e tij PENALE / CIVILE fshehur nga pamje PUBLIKE / GLOBAL dhe / ose sytë! dëshmi rekord mbështet se Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka marrë MARSH Newsome së 12, 2012 Peticion i Jashtëzakonshëm Shkrimet në ose rreth 16 mars 2011. Për më tepër, që kjo Gjykatë në ose rreth 6 maj 2011, mori maj kohë Newsome e 3, 2011 "ndaj 17 mars 2011 dhe 27 prill 2011, Gjykata Supreme e Shkronjave Shtetet e Bashkuara - Identifikimi i Jashtëzakonshëm Shkrimet (s) To Be Paraqitur dhe Bibël (s) Sipas të gjitha shkresat Akti të parashtrohen. " http://www.slideshare.net/VogelDenise/050311-ltr-justicerobertssuterfinal http://www.slideshare.net/VogelDenise/050311-rand-paulletter që i përgjigjet letra kjo Gjykatë i 17 mars 2011 dhe 27 prill 2011, si për atë që ORIGJINALE Padi S po kërkohen për tu ngritur nën "Aktin e të gjitha shkresat", e cila bie brenda juridiksionit të kësaj Gjykate dhe i tha: "të gjitha shkresat Akti" veprime të cilat janë ligjërisht dhe Autorizuar ligjërisht për të ngritur siç thuhet Maj 3, 2011 Lutje të përgjegjshëm.10. Newsome ka kohë kërkoi që FedEx Zyra sigurojë atë me një vlerësim të se sa do të kushtojë për ribotim dhe për të prodhuar broshura PFEW nëse kjo Gjykatë nuk ka ato. Sipas nën betim e Josh Miller në shtojcën "G", FedEx zyra vlerëson se kostoja për ri-bërë këtë punë është rreth 304,00 $ dhe nuk përfshin postare dhe shpenzimet e tjera të lidhura me pasur nevojë të ri-bërë këtë punë, nëse kjo Gjykatë nuk ka më në gjuhën angleze. Shihni ¶ 6, Page 5 e tha nën betim. Newsome NUK është e nevojshme që të mbajnë shpenzimet për RE-DO lutjet që tashmë janë në përputhje dhe kjo Gjykatë ka dështuar për të adresuar mangësitë (nëse ka ndonjë - për shkak se ka ASNJE) me 12 mars 2011 PFEW.11. Është e rëndësishme të SHËNIM: Kjo është edhe PALIGJSHËM / paligjshme dhe jo etike për këtë Gjykatë për tu angazhuar në aktivitete kriminale / komplote të pengojë administrimin e drejtësisë dhe paraqitjen e parashtresave me këtë Gjykatë se m EET kërkesat lutur dhe Tarifat 300,00 $ Arkivimi është dhënë. Shtetet e Bashkuara Money Order nr. 192.565 93.937 që e shoqëron këtë paraqitjen menjëhershme:
 22. 22. 12. Ju lutemi të këshilluar: Kjo, sipas shkronjës kësaj Gjykate e 1 gusht, 20 11, veprimi VETEM nevojshme për të marrë kërkesa për jashtëzakonshme Bibël ishte sigurimi i "300,00 $" tarifës së depozitimit të zëvendësuar kontroll që kishin skaduar. Newsome dorëzuar "tarifës së depozitimit të Palit" Kentucky saj senatori Rand kërkuar që ai të trajtojë këtë në emër të saj në ose rreth 31 Gsh, 2011/September 1, 2011 përmes lutur me titull, "UNITED STATES KENTUCKY SENATORI RAND PAUL: Kërkesa e statusit të Hetimeve (S) Kërkesë Për Shtetet e Bashkuara presidentin Barak Obama dhe agjencitë qeveritare / Zyrtarët; Ndihma në marrjen e kërkesës për Paraqitur Jashtëzakonshëm Shkrimet dhe ndihmë në marrjen e ndihmave aktualisht / MENJËHERË Për shkak Newsome - Shkruajtur Përgjigje kërkohet nga e enjte, shtator 15, 2011. " Në të cilin, kjo Gjykatë është tërësisht i vetëdijshëm për shkak se ajo është dhënë me një kopje të dokumentit (s). http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-ltr-senatorrandpaulcorrected- versionwithmailingreceipts http://www.slideshare.net/VogelDenise/083111-rand-pauluspsmokyinforedacted- forwebsiteversion Ju lutemi të këshilluar: Se kjo Gjykatë u këshilluar sa më shpejt 31 gusht 2011, që Shtetet e Bashkuara të Amerikës Kentucky senatori Rand Paul d ha janë dhënë me "tarifës së depozitimit" për submittal të kësaj Gjykate për të marrë Peticion Për ngritur jashtëzakonshme Shkrimet; Megjithatë, nga kërkimet Newsome, ai gjithashtu duket të jenë të angazhuar në komplotet PENALE me Baker Donelson dhe kompania e sigurimeve Lirisë Ndërsjellë në atë Paul Rand senatori ka përfituar nga BIG / ations KRYESORE FINANCIARE Don: http://www.slideshare.net/VogelDenise/paul-randfinancial-contributions
 23. 23. Duket se që do PUBLIKE / GLOBAL në ekspozimin e korrupsionit në degët e Shteteve të Bashkuara tëQeverisë amerikane, që më ose rreth 4 qershor 2012, Shtetet e Bashkuara të Amerikës Kentucky Palitsenatori Rand ka kthyer Money Order (s) paraqitur vëmendjen e tij për trajtimin me Newsome. Shtetet eBashkuara të Amerikës Kentucky Palit senatori Rand deklaruar në pjesë: "Faleminderit për kontaktuar mua në lidhje me ligjshmërinë e administratës aktuale. Ndërsa unë respektoj shqetësimin tuaj zyrën time nuk mund të paraqesin dokumentet ligjore në emrin tuaj. Unë kam udhëzuar, pra stafin tim për të kthyer sendet e caktuara duke përfshirë edhe urdhërat e parave. Bashkangjitur janë pikat e mëposhtme:. . . - 1 Postal Money Order Numri Serial 19256593937 - 1 Postal Money Order Numri Serial 19256907306 - Dokumentet datë 31 gusht 2011 - "Pink Slip" dokumentShih shtojcën "H" kopje e 4 qershor 2012 Letër VETEM bashkangjitur inkorporuar me referencë sikurtë përcaktuara në këtë dokument të plotë -. dmth një kërkesë e cila është me të vërtetë "brendajuridiksionit" të Senatit të Shteteve të Bashkuara dhe ka qenë kohë, Rregullt dhe adekuate dorëzuar nëShtetet e Bashkuara të Amerikës Kentucky Palit senatori Rand për përpunimin dhe trajtimin. Megjithatë,në vend dhe Newsome PUBLIKE-AT-SHUMICE duhet të merret tani me përpjekjet "joserioze" tësenatorit Rand Pali dhe Kongresi për të marrë Shtetet e Bashkuara të Amerikës Barak Obama në Prandaj, në këtë kohë, VETEM Përgjigja kjozgjedhjet presidenciale 2012.Gjykatë do të marrë kjo është lutja menjëhershme dhe përsëri,përsëritje Newsome i së 3 maj 2011 u lutur me titull, "ndaj 17mars 2011 dhe 27 prill 2011, Gjykata Supreme e ShkronjaveShtetet e Bashkuara - Identifikimi i Jashtëzakonshëm Bibël (s)të parashtrohen dhe Bibël (s) Sipas të gjitha shkresat Akti tëparashtrohen: " http://www.slideshare.net/VogelDenise/050311-ltr-justicerobertssuterfinalparaqitur për regjistrim në Gjykatën Supreme të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe përgjigjetpyetjes së kësaj gjykate (s) për sa i përket Padi (s) kërkohet që të dorëzohet. Nëpërmjet këtij paraqitjen eçastit, Newsome më tej të sigurojë: PËRGJIGJA PËR 28 QER, 20 12 GJYKATA SUPREME E DOKUMENTEVE TË SHTETEVE TË BASHKUARA TË MARRA - KËRKESË PËR NJË PËRGJIGJE NË LIDHJE ME ATË AJO ËSHTË GJYKATA SUPREME E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS NUK E KUPTON LIDHUR
 24. 24. PETICIONIT VOGEL DENISE NEWSOME PËR RËNDOMTË EXTRAOR SHKRIM QË KËRKOHET TË PARAQITUR SIPAS "TË GJITHA SHKRESAT" STATUTIT / LIGJI DHE DREJTUES TË SHTETEVE TË BASHKUARA LIGJEVE - BETIM PËR MBËSHTETJE PËRPUTHJE ME KËRKESAT E GJYKATËS SUPREME TË DOSJEVE - TË KËRKOJË TË NJOFTOHET PËR ÇDO / TË GJITHA KONFLIKTET E INTERESIT të cilat qartë përcakton veprimet ORIGJINALE nën "Aktin e të gjitha shkresat" që është brenda juridiksionit të Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për të trajtuar dhe të procesit!13. Ju lutemi të këshilluar se në këtë kohë, Newsome është duke kërkuar me shkrim nga e premte, shtator 14, 2012, se Gjykata e Lartë e Shteteve të nuk e kupton rreth 3 Maj Bashkuara William / K. Suter sigurojë atë me çfarë është kjo Gjykatë 2011 lutur të përgjegjshëm dorëzuar dhe pranuar nga Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara. më tepër, duke e premte, shtator 14, 2012, QARTË përcaktojnë mangësitë (nëse ka) në 12 mars 2012 Peticion për jashtëzakonshme Bibël paraqitur në këtë Gjykatë për paraqitjen dhe mori në ose rreth 17 mars 2011: http://www.slideshare.net/VogelDenise/031211-petition-forextraordinarywrit-exhibits-final .14. Si ndahet, këto çështje janë bërë një çështje me interes publik / GLOBAL si kombëtare dhe ndërkombëtare. Prandaj, ju lutem këshillojë Newsome nëse janë apo jo Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës është duke refuzuar të paraqesë Padi e saj në bazë të "Aktit të gjitha shkresat" dhe , Nëse po, pse?15. Në ose rreth 17 mars 2011, kjo Gjykatë këshilluar Newsome se: Peticioni sipër të drejtë për një lehtësim të jashtëzakonshme shkrim që kërkon të papërcaktuar është marrë më 17 mars 2011. Ju lutem informoni këtë zyrë me letër, sa më shpejt që të jetë e mundur, çfarë lloji i jashtëzakonshëm shkruar ju jeni duke kërkuar të paraqesë, përkatësisht të jashtëzakonshme shkrim e mandamus, mandamus / ndalimi, habeas corpus. Kjo zyrë do të mbajë të gjitha kopjet e peticionit. Shih shtojcën "I" bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë. MBANI NË MEND: NOTHING mars kësaj Gjykate 17, 2011 letra këshilluar që PFEW Newsome nuk i plotëson kërkesat e lutur sepse ajo bën gjithë kjo Gjykatë është tani kërkon është që Newsome "informuar këtë zyre me letër, sa më shpejt që të jetë e mundur, çfarë lloji i jashtëzakonshëm shkruar "ajo është duke kërkuar. Në ose rreth 22 prill 2011, Newsome me kohë iu përgjigj mars kësaj Gjykate 17, 2011 kërkesës. Shih shtojcën "J" - Response to 17 mars 2011 Gjykata Supreme e Letrës së Shteteve të Bashkuara (Dmth. ku rreth orës Faqet 18 dhe 19, Newsome ofron këtë Gjykatë me listën e urdhërave të parashtrohen: a. Shkrimet origjinale Shkrimet origjinale: Një shkrim filluar një veprim dhe drejtimin e të pandehurit për të dalë dhe të përgjigjet.
 25. 25. Kështu, Gjykata Supreme e SHBA ka një fuqi të vazhdueshëm për të nxjerrë shkresat jashtëzakonshme në ndihmë të të dyja juridiksionin e saj origjinale [2] përfshirë si pjesë e juridiksionit (s) ushtrimin e kontrollit të përgjithshëm mbikëqyrës mbi sistemin gjyqësor - shtetëror ose federal: [3]b. Shkrim i Conspiracy [4] Shkrim i Conspiracy: Një shkrim kundër atij që komplotuan për të plagosë paditësin. . . Salinas v SHBA, 118 S.Ct. 469 (1997) - Conspiracy mund të ekzistojnë dhe të dënohet është e keqe të nëse janë apo jo krimi substanciale ensues, për konspiracion dallueshme, të rrezikshme për publikun, dhe kështu ndëshkohet në vetvete. Është e mundur për person për të komplotojnë për kryerjen e krimit nga personi i tretë. SHBA v Schaffer, 586 F.3d 414 (CA6. Ohio, 2009) - Për shkak paligjshmëria e një marrëveshje për të kryer një akt të paligjshëm, si bazë e një komploti pagesë, nuk varet nga arritjen e qëllimeve të saj, ajo është parëndësishme se ajo mund të jetë objektivisht e pamundur për komplotistët për të kryer vepër substanciale, me të vërtetë, ajo është e mirëkuptimi reciprok ose marrëveshja në vetvete se është kriminel, dhe nëse objekti i skemës në të vërtetë është, pasi partitë mendojnë që ajo të jetë, është e paligjshme parëndësishme.c. Shkrim i Kursit Shkrim i kursit: Një shkrim i lëshuar si një gjë e natyrshme ose të dhënë, si një çështje të së drejtës. GORMLEY v Clark, 10 S.Ct. 554 (1890) - Një gjykatë e kapitalit ka fuqi të nxjerrë shkresat e ndihmës ose posedim, për qëllim të zbatimit të urdhrave të tij dhe dekretet. Në Çikago ri, RI & P. Ry. Co, 41 S.Ct. 288 (USOhio, 1921) - Ndalimi do të lëshojë, nëse gjykata më e ulët është e qartë, pa juridiksionin mbi kërkuesit, i cili, në fillim, për të kundërshtuar juridiksionin, kishin ruajtur të drejtat e tij sipas procedurës përkatëse, dhe nuk kishte asnjë zgjidhje tjetër. . .d. Shkrim i Detinue Shkrim i Detinue: Një veprim i përbashkët Ligji për të rimarrë pronën personale marrë padrejtësisht nga një tjetër. "Një pretendim në detinue shtrihet në kostum e një personi që ka një të drejtë të menjëhershëm për posedim të mallrave kundër personit i cili është në posedim aktuale të tyre, dhe të cilët, me kërkesën e duhur, dështon ose refuzon të dorëzojë ato, dhe i cili, mbi kërkesën e duhur, dështon ose refuzon të dorëzojë ato pa arsyetim të ligjshëm. Detinue në ditët e sotme ka dy përdorime kryesore. Në radhë të parë, paditësi mund të dëshirojnë kthimin e veçanta të pasurive të tundshme e tij dhe nuk dëmeve për konvertimin e tyre. Ai pastaj do të padisë në detinue, jo në trover. Në vendin e dytë,
 26. 26. paditësi do të duhet të padisë në detinue nëse i pandehuri ngre asnjë pretendim të pronësisë dhe nuk ka qenë fajtor për shkeljen. . . Poindexter v Greenhow, 5 S.Ct. 903 (1885) - Në rastet e detinue veprimit të është thjesht mbrojtëse nga ana e paditësit. Objekti i saj është thjesht për ti bërë ballë një tentativë e gabuar dhe për të rivendosur statusin në quo si ajo ishte kur e drejta për të përligjur u pushtua. .. . . Ford Motor Credit Co v Howell Kamion Bros & Auto Riparimi Inc, 325 So.2d 562 (1975) - Ku posedim të pandehurit e pronës është e gabuar, një kërkesë nuk është e nevojshme që të mbulojë dëmet për paraburgim.e. Shkrim i hyrjes Shkrim e hyrjes: Një shkrim që lejon një person deponuar gabimisht e pasurisë së patundshme për të hyrë dhe rimarrë pronën.f. Shkrim i Facias Exigi Shkrim i Exigi Facias: Kjo ju shkaktojnë të kërkonte urgjent: kërkojnë veprim të menjëhershëm ose ndihmës, urgjente.. Fjalor Zi Ligji - Scire Facias: Një shkrim që kërkon personin kundër të cilit është lëshuar për të dalë dhe të tregojë të shkaktojë pse disa çështje të të dhënave nuk duhet të anulohen ose të liruar, ose pse një gjykim fjetur ndaj atij personi, nuk duhet të ringjallur. Wayman v Southard, 23 SHBA 1 (USKy., 1825) - Sipas Aktit Gjyqësor. . . siguruar se gjykata do të ketë fuqinë për të nxjerrë shkresat e facias scire. . . dhe të gjitha shkresat e tjera që nuk ofrohen posaçërisht me statut të cilat mund të jenë të nevojshme për ushtrimin e juridiksionit të tyre, të përgjithshme termi "urdhërave" nuk është përmbajtur për një proces origjinale ose të procesit të mëparshëm të gjykimit. Trashëgimtarët qiramarrësi Walden e k Craig, 39 amerikanë (147 USKy., 1840) - Demurrers ndaj urdhërave të facias scire ngrenë pyetje vetëm të ligjit për faktet e përcaktuara në shk.g. Shkrim i Formedon Shkrim i Formedon: Një shkrim nga e drejta për të pretenduar pronën shkaktuar mbajtur nga një tjetër. Një shkrim i formedon ishte ilaç më të lartë në dispozicion për një qiramarrës. Monagas v Vidal, 170 F.2d 99 (1948) - Një veprim i "revendication" është një veprim me të cilin një njeri kërkon një gjë të cilën ai pretendon të jetë pronari, dhe veprimi lidhet me patundshme, si dhe pasuria e luajtshme dhe për gjëra trupor apo shpirtëror. Shërbimit Publik Co i New Hampshire Voudoumas k, 151 A. 81 (1930) - Shkrimet e hyrjes është në thelb posedimor në karakter.
 27. 27. h. Shkrim i vendimit gjyqësor Shkrim i vendimit gjyqësor: Një vendim gjykate komanduar ose parandalimin e një veprimi. - Për të marrë një urdhër, ankuesi duhet të tregojë se nuk ka ilaç të thjeshtë, i përshtatshëm, dhe të plotë të ligjit dhe që një dëmtim të pariparueshëm do të rezultojë nëse lirimi dhënë. SHBA v Oregon State Medical Soc., 72 S.Ct. 690 (1952) - Pavarësisht asaj lehtësimin e vendimit gjyqësor është i detyrueshëm në formë, lehtësim i tillë është për të ndrequr kushtet ekzistuese, sepse përndryshe ata janë të ngjarë të vazhdojnë. Porter v Lee, 66 S.Ct. 1096 (USKy., 1946) - Ku i pandehuri me njoftimin në një procedim aktvendimit parashikon veprimet që kërkohen të urdhërohet, gjykata mund me urdhër MANATORY rivendosur status-quo.i. Shkrim i Mandamus Shkrim i Mandamus: Një shkrim i lëshuar nga një gjykatë e lartë të detyrojë një gjykatës më të ulët ose një oficer të qeverisë për të kryer detyrat e detyrueshme dhe thjesht MINISTEROR saktë. "Alternativa Mandamus: Një mandamus lëshohet në bazë të kërkesës së parë të relievit, duke komanduar të pandehurin ose për të kryer aktin e kërkuar apo për të dalë para gjykatës në një kohë të caktuar për të treguar të shkaktojë për të mos kryer atë." "Mandamus prerë: një komandë absolute dhe të pakualifikuar për të pandehurin për të bërë aktin në fjalë." Heckler v zilja, 104 S.Ct. 2013 (1984) - Common-ligji shkrim i mandamus ka për qëllim të ofrojë një zgjidhje për një paditësi vetëm nëse ai ka shterur të gjitha rrugët e ndihmave dhe vetëm nëse i pandehuri detyrohet atij një detyrë të qartë nondiscretionary. 28 USCA § 1361. SHBA ish rel. MCLENNAN v Wilbur, 51 S.Ct. 502 (1931) - Shkrimet e mandamus do të lëshojë vetëm kur detyra që duhet të kryhen, është ministror dhe obligim për të vepruar i pakundërshtueshëm dhe të përcaktuara qartë. Mbikëqyrësit v SHBA, 85 SHBA 71 (1873) - Zyra e nje shkrim i mandamus nuk është për të krijuar detyrat, por për të detyruar shkarkimin e atyre ekzistuese. Reeside v Walker, 52 US 272 (1850) - Një mandamus është vetëm për të detyruar realizimin e disa ministrore, si dhe detyrim ligjor. Heckler v zilja, 104 S.Ct. 2013 (1984) - Common-ligji shkrim i mandamus ka për qëllim të ofrojë një zgjidhje për një paditësi vetëm nëse ai ka shterur të gjitha rrugët e ndihmave dhe vetëm nëse i pandehuri detyrohet atij një detyrë të qartë nondiscretionary. 28 USCA § 1361. SHBA ish rel. MCLENNAN v Wilbur, 51 S.Ct. 502 (1931) - Shkrimet e mandamus do të lëshojë vetëm kur detyra që duhet të kryhen, është ministror dhe obligim për të vepruar i pakundërshtueshëm dhe të përcaktuara qartë. Reeside v Walker, 52 US 272 (1850) - Një mandamus është vetëm për të detyruar realizimin e disa ministrore, si dhe detyrim ligjor.
 28. 28. j. Shkrim të posedimit Shkrim i posedimit: Një shkrim i lëshuar për të rimarrë posedimin e tokës. Lacassagne v Chapuis, 12 S.Ct. 659 (1892) - Urdhër, duke qenë thjesht një ilaç parandalues, nuk do të qëndrojnë për qëllim të kthimit në një zotërim të cilët pretendon se janë dëbuar padrejtësisht nga tokat nën një shkrim për posedim të lëshuar në një kostum të cilin ai nuk ishte një parti.k. Shkrim i Praecipe Shkrim i Praecipe: Në ligjin përbashkët, një shkrim urdhëruar një i pandehur për të bërë disa akt mosveprimi ose të shpjegoni pse është e përshtatshme. "Pracipe burg Reddat - Një shkrim drejtuar të pandehurin për kthimin e pronës caktuar - ishte duhur shkruar, kur veprimi i paditësit ishte për një gjë të veçantë, si për rimëkëmbjen e borxhit të caktuar, ose për restaurimin e tillë një plaçkë, ose për të dhënë deri tillë një shtëpi, ose kështu toka shumë. . . "l. Shkrim e Mbrojtjes Shkrim e Mbrojtjes: Një shkrim për të mbrojtur një dëshmitar në një procedurë gjyqësore i cili është kërcënuar me arrestimin. Levy v Wallis, 4 US 167 (1799) - Barra e një taksë mbi pronën personale nuk është e humbur, edhe pse mallrat janë lënë në duart e të pandehurit; nëse nuk ka jetë mashtrim.m. Shkrim i Recaption Shkrim i Recaption: Një shkrim lejuar një paditësi për të rimarrë mallrave dhe dëmet nga një i pandehur i cili bën një ankth të dytë, ndërsa një veprim replevin për një ankth të kaluar është në pritje. "Replevin - Një shkrim marrë nga një gjykatë autorizon NËNSHTRIMI I SERISHËM të pasurisë personale të marra padrejtësisht apo të ndaluar. - "Veprimi i replevin gënjeshtra, ku prona specifike PERSONALE është marrë padrejtësisht dhe është arrestuar padrejtësisht, për të rimarrë posedimin e pronës, së bashku me dëmeve për paraburgim të saj. Për të mbështetur veprimin është e nevojshme:.. (A) Kjo do të jetë prona personale (b) se paditësi në kohën e padisë, kanë të drejtë të posedimit të menjëhershme (c) që (në ligj të përbashkët) pandehuri do kanë marrë gabimisht pronën (replevin në cepit). Por, me statut, në shumicën e shteteve, veprim tani do të qëndrojnë aty ku prona u arrestua gabimisht, edhe pse ajo është marrë ligjërisht në
 29. 29. shkallë të parë (replevin në detinet). (D) Kjo pronë do të ndalohet gabimisht nga i pandehuri në kohën e padisë. Benjamin J. Shipman, Doracak i Ligjit të Përbashkët-lutje § 49, në 120 (Henry Winthorp Ballantine ed., 3d ed. 1923). "n. Shkrim i Ndalimit Letërthirrjen i Ndalimin: (1) Një ligj ose mënyrë që ndalon një veprim të caktuar. (2) Një shkrim i jashtëzakonshëm i lëshuar nga një gjykatë e apelit për të parandaluar një gjykatë më të ulët nga tejkaluar juridiksionin e tij, ose për të parandaluar një oficer nonjudicial ose subjekt nga ushtrimi i një pushtet. "Ndalimi është një lloj i përbashkët-ligjit urdhër për të parandaluar një supozim paligjshëm të juridiksionit. . . Kjo është një e zakonshme-ligjin kundër uzurpimit urdhri qeveritar, siç quhet, ku një judice CORAM jo (para një gjyqtari të paautorizuar për të marrë dieni të çështjes), për tiu përgjigjur në një gjykatë që nuk ka dieni ligjore të çështjes. Ajo arrestimet punimet e çdo gjykate, bordi, ose personi që ushtron funksione gjyqësore në një mënyrë ose nuk do të thotë brenda juridiksionit të tij apo maturi. Benjamin J. Shipman, Doracak i Ligjit të Përbashkët-lutje § 341, në 542 (Henry Winthorp Ballantine ed. , 3d ed. 1923). " SHBA v Hoffman, 71 US 158 (1866) - "shkrim i ndalimit" është ai që urdhëron personin të cilit i është drejtuar jo për të bërë diçka që me sugjerimin relator-së, gjykata është e informuar se ai është gati për të bërë, dhe nëse një gjë e tillë bërë tashmë, shkrim i ndalimit nuk mund të prish atë, për të tillë do të kërkonte veprim afirmativ, dhe vetëm efekti i shkruar i ndalimit është që të pezullojë të gjitha veprimet, si dhe për të parandaluar çdo procedim të mëtejshëm në drejtim të ndaluara.o. Shkrim i Rishikimit Shkrim i Review: Një formë e përgjithshme e procesit të lëshimit nga një gjykatë e apelit për të sjellë për shqyrtim REGJISTRIMI e procedurave në gjykatë më poshtë. Zuber v Allen, 90 S.Ct. 314 (1969) - Kur veprimi është marrë në një departament rekord administrativ nuk mund të, atëherë dëshmia e pranishme në gjykatë për të korrigjuar mangësitë në procesverbal, asnjë më shumë se argumentet e avokatit në shqyrtim mund të zëvendësojnë për dështimin e një agjencie për të bërë konkluzionet apo të japë arsyet. La Blej lëkure v Howes Company, 77 S.Ct. 309 (SHBA, 1957) - Ku shqetësimet nënshtrohen zbatimit të rregullave të cilat me ligj është detyrë e Gjykatës së Lartë për të formuluar dhe të vënë në fuqi, mandamus duhet të nxjerrë për të parandaluar këto marrëveshje të tillë veprimi si është kaq i dukshëm pahijshme si për të vendosur atë përtej fushëveprimit të rregull thirret.faqe Shkrim i Supersedeas Shkrim i Supersedeas: Një shkrim që pezullon pushtetin një kreditor të gjykuar për ekzekutimin Levy, usu. në pritje apeli.
 30. 30. q. Shkrim i Kontrollit MBIKËQYRËS Shkrim i Kontrollit MBIKËQYRËS: Një shkrim i lëshuar për të korrigjuar një vendim të gabuar të bërë nga një gjykatë më e ulët ose kur nuk ka asnjë ankesë ose kur ankesa nuk mund të sigurojë lehtësim adekuat dhe vendimi do të rezultojë në padrejtësi bruto. Fisher v Gjykata e Rrethit Gjyqësor Dist gjashtëmbëdhjetë. e Montana, në dhe për Rosebud County, 96 S.Ct. 943 (1976) - Shkrimet e kontrollit mbikëqyrës është në dispozicion vetëm në procedimin në origjinal. . . Gjykata e Lartë dhe, edhe pse ai mund të nxjerrë në gamë të gjerë të rrethanave, nuk është ekuivalente me një apel. 28 USCA § 1257 (3). SHBA v Comstock, 130 S.Ct. 1949 (SHBA, 2010) - Në drejtës zakonore, ai që merr përgjegjësinë e një personi të tretë është nën detyrimin për të ushtruar kujdes të arsyeshëm për të kontrolluar atë person për të parandaluar atë nga shkaktuar parashikohet trupore të tjerët. r. Shkrim i Securitate Pacis Shkrim i Sekuritate Pacis: Një shkrim për dikë duke u frikësuar nga një tjetër trupor, si kur personi ka qenë i kërcënuar me dhunë. s. Urdhërave ekstrateritoriale Urdhërave ekstrateritoriale: Përtej kufijve gjeografike të një juridiksion të veçantë. Korporata krijuar nga një shtet është shtetas i atij shteti brenda kuptimit të Kushtetutës dhe të Shteteve të Bashkuara statutin investuar Gjykatën Supreme me juridiksion fillestar të kundërshtimeve midis shtetit dhe shtetasve të shteteve të tjera. Wisconsin v Ins Pelikani. Co, 127 US 265, 32 Ed L 239, 8 S CT. 1370 (1888) (ovrld në pjesë mbi baza të tjera nga Milwaukee County v Co ME Bardhë (1935) 296 268 SHBA, 80 Ed L 220, 56 S. Ct. 229)). sipas këtij dokumenti ALL ACT urdhërave) dhe të bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë.16. Në ose rreth 27 prill 2011 [dmth njëjtën datë Shtetet e Bashkuara Presidenti Barack Obama lëshon një kopje fallco / falsifikuara të Certifikatës së Lindjes Live, kjo Gjykatë këshilluar Newsome se: Letra juaj dhe attachments janë pranuar në këtë zyrë më 26 prill 2011, dhe janë kthyer për arsye të përcaktuar në letrën time të datës 17 mars 2011, kopje mbyllur. Ju keni dështuar për të identifikuar llojin e jashtëzakonshme shkruar ju jeni duke kërkuar për file. Shih shtojcën "K" bashkangjitur inkorporuar me referencë sikur të përcaktuara në këtë dokument të plotë. PLEASE NOTE: Përsëri, asgjë në prill të kësaj Gjykate 27, 2011 letër këshilluar që PFEW Newsome nuk i plotëson kërkesat e lutur sepse ajo ka! Kjo gjykatë po këshillon Newsome se ajo ka "dështuar për të identifikuar llojin e jashtëzakonshme shkruar" ajo është duke kërkuar. Në ose rreth 3 Maj 2011, Newsome me kohë iu përgjigj në prill kësaj Gjykate 27, 2011 letër. Shih shtojcën "L" - Reagimi ndaj 17 mars 2011 dhe 27 prill 2011, Gjykata Supreme e Shkronjave Shtetet e Bashkuara - Identifikimi i jashtëzakonshëm Shkrimet (s) të parashtrohen dhe Bibël (s) Sipas të gjitha shkresat Akti të parashtrohen (dmth. ku në rreth Page 2, Newsome AGAIN ofron këtë Gjykatë me listën e urdhërave të parashtrohen:
 31. 31. 1) Shkrimet origjinale 2) Shkrim i Conspiracy 3) Shkrim i Kursit 4) Shkrim i Detinue 5) Shkrim i hyrjes 6) Shkrim i Facias Exigi 7) Shkrim i Formedon 8) Shkrim i vendimit gjyqësor 9) Shkrim i Mandamus 10) Shkrim të posedimit 11) Shkrim i Praecipe 12) Shkrim e Mbrojtjes 13) Shkrim i Recaption 14) Shkrim i Ndalimit 15) Shkrim i Rishikimit 16) Shkrim i Supersedeas 17) Autoriteti i Kontrollit 18) Shkrim i Securitate Pacis Mbikëqyrës 19) Urdhërave ekstrateritoriale në bazë të Aktit lekë shkresat!17. Newsome beson se faktet, provat dhe përfundimi ligjor dhënë në / EM Ors dhe PFEW dhe ekspozitat e tyre mbështetëse / Shtojcat do të mbështesë se kjo çështje është e "rëndësi publike" dhe është e sigurisë publike / NATIONAL në atë që mbështet COVER-UP e të anketuarve, Presidenti Barak Obama, administrata e tij dhe Qeveria e Shteteve të Bashkuara të korrupsionit, PENALE / CIVILE IOLATIONS V dhe TERRORIST / raciste / supremacist praktikat. Për më tepër, provat rekord do PËRKRAHJA një mospërfillje të qëllimshme të politikës legjislative, rregullat e Gjykatës së Lartë të Shteteve të Bashkuara, të cilat janë rezultat i drejtpërdrejtë i afërt dhe vuajtje të rënda dhe padrejtësive LIGJORE ngriti kundër Newsome, anëtarët e klasës të saj dhe / ose qytetarëve të Shteteve të Bashkuara. Ky veprim i menjëhershëm ka qenë sjellë kërkuar paraqitjen e origjinale të veprimit dhe lëshimin e urdhërave TË AUTORITETEVE për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme mbështetur nga faktet, provat dhe konkluzionet ligjore të parashikuara në EM / ORS dhe PFEW dhe ekspozitave të tyre mbështetëse / Shtojcat - për qëllime të confining gjykatat inferiore dhe Agjencia Administrative (s) drejtuar, me ushtrimin e juridiksionit të tyre të ligjshëm të përcaktuar dhe për të detyruar ata të ushtrojnë autoritetin e nevojshme të detyrueshme dhe i qeverisur nga statutet / ligjet. Morrow v District of Columbia, 417 F.Ed 728, 135 SHBA App.Dc. 160 në paraburgim 259 A.2d 592 (1969) - Ndër faktorët që duhet të konsiderohen në përcaktimin se a urdhërave prerogativë duhet të nxjerrë janë nëse çështja është e "rëndësisë publike," nëse politika ndaj fragmentare ankesat do të jenë të frustruar, nëse ka pasur Mospërfillja një paramendim i politikës legjislative, ose të rregullave të gjykatës së lartë, dhe nëse refuzimi për të nxjerrë shkruar mund të punojnë një vështirësi serioze mbi palët. Platt v Minnesota Min. & Mfg Co, 84 S.Ct. 769, 376 US 240, 11 L.Ed.2d 674 (1964) - urdhërave jashtëzakonshme janë të rezervuara për shkaqe të vërtetë të jashtëzakonshme, dhe pastaj vetëm të kufizojë një gjykatë inferiore për një ushtrim të ligjshëm të përcaktuar juridiksionin e vet, ose të detyrojë atë për të ushtruar autoritetin e saj, kur ajo është detyrë për ta bërë këtë.18. Newsome kërkon çdo dhe të gjitha lehtësim zbatueshëm NJIHET në Gjykatën e Lartë të Shteteve të Bashkuara për të korrigjuar padrejtësitë / keqadministrimin e drejtësisë trajtohen këtu si edhe në EM / Ors, PFEW dhe ekspozitat e tyre mbështetëse / shtojcat. Newsome beson se provat rekord do të mbështesë urdhëron futura nga gjyqtarët me dije se ata nuk kishin juridiksion për të vepruar në veprim ligjor / paditë.

×