Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Faksimile
K: JUDY CLARKE, Esq.(619) 86
OD: Vogel Denise Newsome
RE: Dzhok arTsarnaev - Boston Marathon bombnih napadov Cas...
W-tiveč kot 20letnapadovna Newsome jeŽivljenje,Svoboščine,Pursuit of
Happiness,Značaj,Ugled,invera,itd - to je pa tudi pos...
PET narodena Bližnjem vzhoduZanima me:
Olja, minerali, zlato, premog, orožja in drugih virov...
RUSIJA
Ruski predsednik Vl...
Isreal
Združene države obrambni minister Chuck Hagel z izraelskim premierom Benjaminom Netanjahujem
Na srečanju v Jeruzale...
DA, Združene države Amerike predsednik Barack Obama in njegov Crooked odvetniškim Baker Donelson
imel celo drznepritiPOFlo...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

050113 - FAX TO JUDY CLARKE (Boston Marathon Bombing) - slovenian

358 views

Published on

Published in: News & Politics
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

050113 - FAX TO JUDY CLARKE (Boston Marathon Bombing) - slovenian

  1. 1. Faksimile K: JUDY CLARKE, Esq.(619) 86 OD: Vogel Denise Newsome RE: Dzhok arTsarnaev - Boston Marathon bombnih napadov Case DATUM: 1. maj 2013 Ga Clarke: V tem se zdi, da Tamerlan Tsarnaev in Dzhokhar Tsarnaev so morda FRAMEDza nedavni15. aprila 2 013BOSTON MARATHON bombnih napadov, Vogel Denise Newsome se vam lahko zagotovimo s povezavami v znak spoštovanja do dokumentov, ki so bili pred kratkim objavljene na www.vogeldenisenewsome.net in / ali www.slideshare.net/vogeldenise podpreti naslednje Koledar dogodkov okoliških Boston Marathon bombnih napadov: http://www.slideshare.net/VogelDenise/calendar-of-events-the-boston-marathon-bombings http://www.slideshare.net/VogelDenise/040113-response-to-supreme-courts-010113-letter-pkh-pkh http://www.slideshare.net/VogelDenise/040113-response-to-return-of-010413-pleading-storall http://www.slideshare.net/VogelDenise/041413-public-notice-031113-fax-to-barack-obama-slovenian
  2. 2. W-tiveč kot 20letnapadovna Newsome jeŽivljenje,Svoboščine,Pursuit of Happiness,Značaj,Ugled,invera,itd - to je pa tudi poskusi slikatiji kot serijskipravnica,norecParanoičeninCRAZY - f rom Odvetniška pisarna Baker DonelsonBearman Caldwell & Berkowitz ("Baker Donelson") in njegovi zarotniki / Co-zarotnikov in Newsome je Iz prve rokeznanjeo tem,kakojih uporabljajo vladne agencije kotZveznega preiskovalnega urada(FBI)incentralne obveščevalne agencije(CIA), daOKVIRAfro-Američaniin / aliPeople of Color- Torej s svojimitrenutne misijepočutjeVOJNEprotiISLAMU/muslimaninkristjani- Upam, da boste tudiJAVNO / WORLDnašli informacije v tem instant Faksimilekoristno! Newsome je iz prve rokeznanje in izkušnje o tem,kako odvetniška pisarna s (tj. kot Baker Donelson Bearman Caldwell &Berkowitz), kipredstavljapredsednika Združenih držav Amerike (tj. zbratiizvršilne veječlanov), kongres(zakonodajno vejo oblastiposlancev) in vrhovnega sodišča(sodne veječlani) in njegove stranke imajo dobroustaljen vzorec-of-praksepriuporabivladne agencije, kot Zveznegapreiskovalnega urada,United StatesDepartment of blagajne,United StatesDepartment of Labor,itd, da izvede Kaznivih dejanjv njihovem imenu kot tudi šla celo tako daleč, da prinaša FALSEkazenske ovadbezoper njo, da biprikrili svojo14. februar 2006Ugrabil INGv NewsomeinuničenjaTape snemanja,ki ujeti zločine, storjene proti njej: I n to predvsem incident ta vključevala tudičlana(Jon Lewis) - torej, ki se zdi, je ob Plačila za GLOB / Pristojbine poslala svojo hišo za citatov, izdanih v svoji Constable zmogljivosti: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-117-constable-jon-lewis nekdanjihMississippiHaley Barbour jeguvernerkaupravo - Jon Lewis služi kot predsednik Mississippi Athletic komisije: http://www.slideshare.net/VogelDenise/mississippi-athletic-commission-jon-lewis in svoje dobro uveljavljenegodovinazaokvirjanjedržavljan (-i), ki ga zavestno omogoča NAPAČNO/lagala dokaz, da podprejo njihova kazniva dejanja izravnani pred afriško-Američani in / ali Ljudje-of- Color. Takih terorističnih Odvetniška družbe kot Baker Donelson zdi se, izvajate Združene države Amerike vlade in so mislili, da lahko ostanejo skrite pred javnim in mednarodnim pozornosti. Vendar, zahvaljujoč socialnih forumih so www.slideshare.net/vogeldenise in www.vogeldenisenewsome.net , mednarodne izpostavljenosti in interesi so Izrazita!
  3. 3. PET narodena Bližnjem vzhoduZanima me: Olja, minerali, zlato, premog, orožja in drugih virov... RUSIJA Ruski predsednik Vladimir Putin in predsednik Barack Obama Poročila navajajo, da je storil državljani Rusije ne želimo Putina v pisarni, vendar najverjetneje s pomočjoskorumpiranih POLITIKIje nazaj noter KANADA Kanadski premier Stephen Harperand Ameriški predsednik Barack Obama Po naključju nedavno propadel Train zemljišča - to je sicer članom Al Kaide iz Vpletenost Irana. POMEMBNO JE OMENITI:IraninSirijaBoditedober pogledna svoje zaveznike.Vedo, kakoMaslo-The-KRUHA O nObehstraneh! KITAJSKA Kitajske Xi Jinping podpredsednik s predsednikom Barackom Obamo V Boston Marathon Bombing Plot to samopo naključjuzgodilo, da seKITAJSKIčigar avtomobil je bil ukraden!
  4. 4. Isreal Združene države obrambni minister Chuck Hagel z izraelskim premierom Benjaminom Netanjahujem Na srečanju v Jeruzalemu23. april 2013 Ameriški obrambni minister Chuck Hagel je v torek, da ZDA in Izrael moramo zagotoviti, da je njihovo zavezništvo ", bližje kot kdajkoli prej.".. "To je težko in nevarno časa. To je čas, komorajoprijateljiin zaveznikiostanejo blizu,bližje kot kdajkoli prej. Predan sem še naprej krepiti te odnose ... Glede na Hagel, prodaja zagotavlja Izrael bo ohranil "vojaški superiornost nad katerim koli sovražnik države, ki niso državni ali koalicije, "in širi možnost IAF za delovanje daleč od države. - Od 04/28/13: http://www.timesofisrael.com/hagel-us-israel-ties-must-grow-closer-than-ever/ PREBERITE USTNICAH-OBAMAGATEGOLJUFIJAMPredstavitev jeEye odpiračin eden ob mednarodnih zavarovanjih: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-read-my-lips-obama-fraudgate-slovenian DRUGIZveznega preiskovalnega urada(FBI) in / ali Centralne obveščevalne AGENCIJA COVER UPS,s pomočjo Združene države Amerike'S predsednik Barack Obama, KONGRES ional članov in ODVETNIK BAKER Donelson Bearman CALDWELL & Berkowitz Združene države Amerike predsednik Barack Obama in njegov pravni svetovalec Baker Donelson Poskušate COVER-UP kar se zdi, da je umor prve stopnje Dajatve v zadevi Florida - tj TRAYVON MARTIN George Zimmerman. Poglejte, kako naslednji FOTOGRAFIJE da so sproščena pojavi so bili spremenjeni:
  5. 5. DA, Združene države Amerike predsednik Barack Obama in njegov Crooked odvetniškim Baker Donelson imel celo drznepritiPOFlorida A & M University in uporabo smrti Roberta prvaka, kiprekrijenjihovrasističnoinKAZNIVOakti. Ali menite, da je predsednik Barack Obama je povedal, Florida A & M University 's uradnikov in javnega/svet njegovega Vlogo pri prikrivanjutakegaostudnozločinov iz sovraštva?NE! Kljub temu pa se je srečal s spodbijajo in PREPOVED /deložacijoOBVESTILOod Newsome ki je Pitomac Floride A & M University: http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction-notice- 011012final Prav tako je dobro, da se JAVNO/SVET je bila seznanjena iz Združenih držav Amerike domnevno prvi temnopoltipredsednikavlogopriprikrivanjutakihrasističnih/ zločinoviz sovraštva. Da je to tudi faksimile pa je objavljal v socialnih forumih nawww.vogeldenisenewsome.net in / ali www.slideshare.net/VogelDenise , ker ne boste dobili to resnico in vrsto izpostavljenosti prek Združenih držav Amerike MEDIJEV! Ga Clarke upamo, da boste našli te informacije plodno! Ta faks se OBJAVLJENO zaradi JAVNIH/MEDNARODNIinteresov v domačem terorističnih napadih Boston Marathon bombnih napadov in kaj se zdi, da oblikovanjem Tamerlan Tsarnaev in Dzhokhar Tsarnaev za te zločine! Z pozdrave, Vogel Denise Newsome

×