050113 - FAX TO JUDY CLARKE (Boston Marathon Bombing) - hungarian

363 views

Published on

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
363
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

050113 - FAX TO JUDY CLARKE (Boston Marathon Bombing) - hungarian

  1. 1. FACSIMILE TO: Judy Clarke Esq..(619) 86 FROM: Vogel Denise Newsome RE: Dzhok arTsarnaev - Boston Marathon bombatámadások Eset DATE: Május 1, 2013 Ms. Clarke: Annak, hogy úgy tűnik, hogy Tamerlan Tsarnaev és Dzhokhar Tsarnaev Lehet, hogy keretbea közelmúltbanáprilis 15-én 2 013BOSTON MARATHON bombázások, Vogel Denise Newsome nyújt Önnek hivatkozásokat udvariasság a dokumentumokat, amelyeket a közelmúltban kiküldött www.vogeldenisenewsome.net és / vagy www.slideshare.net/vogeldenise , hogy támogassa a következő Eseménynaptár körülvevő Boston Marathon bombatámadások: http://www.slideshare.net/VogelDenise/calendar-of-events-the-boston-marathon-bombings http://www.slideshare.net/VogelDenise/040113-response-to-supreme-courts-010113-letter-pkh-pkh http://www.slideshare.net/VogelDenise/040113-response-to-return-of-010413-pleading-storall http://www.slideshare.net/VogelDenise/041413-public-notice-031113-fax-to-barack-obama-hungarian
  2. 2. W-diktöbb mint 20évetámadásokA Newsome aAz élet,Jogi, Bel-Pursuit of Happiness,Karakter,Hírnév,ésvallás,stb - azaz, valamint megpróbálja festenivele, mint egySERIAL litigator,őrült,ParanoiásCRAZY - f rom az Ügyvédi Iroda Baker DonelsonBearman Caldwell & Berkowitz ("Baker Donelson") és annak összeesküvő / CO-összeesküvők és Newsome a Első kézből, hogyanhasználják kormányzati ügynökségek, mint aSzövetségi Nyomozó Iroda(FBI)és aKözponti Hírszerző Ügynökség(CIA)aFRAMEafro-amerikaiakés / vagy aPeople-Of-Color- Azaz ajelenlegi MissionshogyWARSelleniszlám/muszlimés akeresztények- Remélhetőleg, valamint apublic / WORLDmegtalálja az információkat ebben a pillanatban FaxTényleges! Newsome első kézbőltudáséstapasztalat arról, hogy az Ügyvédi Iroda s (azaz Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz), amelyképviseliaz elnök az Egyesült Államok (azaz összegyűjtiExecutive Branchtagok), a kongresszus(törvényhozó hatalomtagok) és a Legfelsőbb Bíróság(bírói kartagjai), és ügyfelei a jól megalapozottMINTA-OF-gyakorlatsegítségévelKormányzati szervek, mint aSzövetségi Nyomozó Iroda,United StatesDepartment of Treasury,United StatesDepartment of Labor,stb elvégzésére Bűncselekményeknevükben valamint megy, mint amennyire a hozza HAMISvádat ellene, hogyfedezze fel afebruár 14, 2006KIDNAPP INGa Newsomeés apusztításaTape felvételiamely rögzített bűncselekmények elkövetése ellene: I n az adott eset ez isrészt vesz egy tag(Jon Lewis) - vagyis, aki úgy tűnik, volt, miután kifizetések BÍRSÁGOK / díjak küldött a ház idézetek kiadott ő Constable kapacitás: http://www.slideshare.net/VogelDenise/ex-117-constable-jon-lewis korábbiMississippi kormányzóHaley Barbour adminisztráció - Jon Lewis szolgáló elnöke a Mississippi Atlétikai Bizottság: http://www.slideshare.net/VogelDenise/mississippi-athletic-commission-jon-lewis ésjól beváltH ISTORYkeretezés Citizen (k) tudatosan lehetővé FALSE/hamis vallomások, amelyek segítik a bűncselekmények ellen elhangzott az afro-amerikaiak és / vagy a People-of-Color. Ilyen terrorista Ügyvédi irodák, mint Baker Donelson úgy tűnik, működnek az Egyesült Államok kormányának, és gondoltam, hogy maradhat rejtve a nyilvánosság és a nemzetközi reflektorfénybe. Köszönhetően azonban a társadalmi fórumok www.slideshare.net/vogeldenise és www.vogeldenisenewsome.net , A nemzetközi ismertséget és érdekek felülmúlhatatlanok!
  3. 3. FIVE nemzetekKÖZEL-KELETÉRDEKEK: Olajok, ásványi anyagok, arany, szén, fegyverek és egyéb források... OROSZORSZÁG Oroszország Vlagyimir Putyin elnök és Barack Obama Jelentések azt állítják, hogy a polgárok Oroszország nem akar Putyin az Office, de valószínűleg aCORRUPT POLITIKAő vissza! CANADA Kanada miniszterelnöke Stephen Harperand Barack Obama elnök Véletlenül a közelmúltban meghiúsult Train Telek - azaz állítólagos al-Kaida tagok Irán bevonása. FONTOS MEGJEGYEZNI:IránésSzíriaegyjó nézdmeg a szövetségesek.Tudják, hogyan kellVAJ-The-KENYÉR O nMindkét oldalon! Kína Kína alelnöke Xi Jinping elnök Barack Obama A Boston Marathon bombázás telek csakcoincidentlytörténetesen egy kínai, akinek autót feltört!
  4. 4. Isreal Egyesült Államok védelmi miniszter Chuck Hagel az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu ülésén Jeruzsálembenáprilis 23, 2013 Amerikai védelmi miniszter Chuck Hagel azt mondta kedden, hogy Az Egyesült Államok és Izrael kell, annak érdekében, hogy a szövetség "közelebb van, mint valaha.".. "Ez egy nehéz és veszélyes időben. Ez az az időszak, amikor a barátokés szövetségesekmaradnak közel,közelebb, mint valaha. Vagyok elkötelezett, hogy tovább erősítsék a kapcsolatot ... Szerint Hagel, az értékesítés biztosítja Izrael továbbra is fenntartja "a katonai fölény mint ellenséges állam, a nem állami, vagy koalíció ", és kibővíti a IAF képes működni messze az országból. - Mivel a 04/28/13: http://www.timesofisrael.com/hagel-us-israel-ties-must-grow-closer-than-ever/ AzOlvass a számról,OBAMACSALÁSKAPUPrezentációegy szemét konzervnyitóés egyikük nemzetközi érdekek: http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-read-my-lips-obama-fraudgate-hungarian MÁSSzövetségi Nyomozó Iroda(FBI) és / vagy Központi Hírszerző Ügynökség UPS segítségével A Egyesült Államok Amerika Barack Obama elnök, CONGRESS ional TAGOK és ÜGYVÉD BAKER Donelson Bearman CALDWELL & BERKOWITZ Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama és jogtanácsos Baker Donelson próbálnak eltussolni úgy tűnik, hogy első fokú gyilkosság Díjak a floridai anyag - azaz a Trayvon Martin és GEORGE ZIMMERMAN. Nézd meg, hogy az alábbi képeket, hogy a már megjelent tűnik megváltoztatták:
  5. 5. IGEN, az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama és az ő CROOKED ügyvédek Baker Donelson is kellett a bátorságot, hogy jöjjönutánFlorida A & M University, és a halálát Robert Champion,hogy elfedjékarasszistaésCRIMINALcselekmények. Úgy gondolja, hogy Barack Obama elnök mondta Florida A & M University 's tisztviselők és az állami /világábaSzerepe az álcázásegy ilyenförtelmesgyűlölet- bűncselekmény?NEM! Mindazonáltal volt, találkozott egy cáfolat és felmondás /kilakoltatási a Newsome aki a diák a Florida A & M University: http://www.slideshare.net/VogelDenise/022712-updated-links-for-obama-eviction- notice-011012final Ez is egy jó dolog, hogy a nyilvánosság/WORLD tudomására hozták az Egyesült Államok állítólagos elsőfekete elnökszerepétazálcázásilyen arasszista/ gyűlölet- bűncselekmények. Igen, ez faxon is folyamatban Kategória társadalmi fórumokat a www.vogeldenisenewsome.net és / vagy www.slideshare.net/VogelDenise , mert akkor nem lesz, hogy ez az igazság, és írja be az időn át az Amerikai Egyesült Államokban a média! Ms. Clarke reméljük, hogy ezt az információt eredményes! Ez a fax is írt miatt PUBLIC/nemzetközi érdekekről a hazai terrorista támadások a Boston Marathon bombatámadások és úgy tűnik, hogy a kialakítását Tamerlan Tsarnaev és Dzhokhar Tsarnaev e bűncselekmény! A Legmelegebb Üdvözlettel, Vogel Denise Newsome

×