DE 26 februari 2012, TRAGISCHE MOORD / MOORD
VAN Trayvon MARTIN is een klassiek voorbeeld van hoe
ER IS GEEN VERANDERING E...
Vuurwapens analist AMY SIEWERT van de Florida Department of Law
Enforcement - Siewert onderzocht het pistool en zei Zimmer...
ZIMMERMAN 01:57 Nee, ga je in een rechte door de ingang en dan zou je een links maken. Ah ja.
U gaat rechtdoor in, draai n...
waar dit kind is.
OPERATOR 03:39
Oke, wil je gewoon door de brievenbussen vervolgens
met hen te zijn?
ZIMMERMAN Ja, dat is...
Dit lijkt HOW George Zimmerman was in staat om de GEWIJZIGD en GEVAAR (dwz het
meest waarschijnlijk met behulp van compute...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (dutch)

134 views

Published on

DIT DOCUMENT IS EEN ONTWERP VAN HET STUK (S) VOOR VERTALINGEN ZIJN BEREID: PROFICIAT AAN EGYPTE IN de wereld te tonen HOE DE DEMOCRATIE wordt geacht te werken VIA het revolutionaire proces EN omverwerpen TERRORIST REGIMES - ZEG "GEEN" AAN DE MILJARD DOLLAR-BLOED GELDEN DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA IS BETALEN AAN HAAR Terroristencellen geworteld in het Midden-Oosten en de onrust HOUDEN!

Voor degenen die ons gewoon mee in de volgende van de Trayvon Martin materie evenals de andere RACISTISCH / blanke racist Besluiten waarbij de Verenigde Staten van Amerika's regering, hopelijk, zal de volgende informatie extra licht te werpen op het crimineel gedrag en corruptie van TOP / KEY Ambtenaren in de Verenigde Staten van terreurregime America's dat verschijnt wordt geleid door de PRIVATE advocatenkantoor Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz - dwz raadsman van de uitvoerende macht / President Barack Obama / Hillary & Bill Clinton / George W. Bush & George HW Bush. . ., De wetgevende tak leden, de JUSTITIEEL BRANC / Supreme Court van de Verenigde Staten en veel meer van zijn RACISTISCH cohorten / terroristencellen. Net als het lijkt de Verenigde Staten van terreurregime Amerika's was achter de verwoording van de broers (DZHOKHAR en Tamerlan TSARNAEV) voor de Boston Marathon BOMAANSLAGEN en dan de koudbloedige MOORD van DZHOKHAR bij de inspanningen om COVER-UP hun racistische praktijken om hen te behoeden SPREKEN, de George Zimmerman zaak blijkt impliceert een van de Verenigde Staten van STAGIAIRS TERRORIST regime van Amerika! Wij hopen dat u deze documenten educatieve en informatieve en doorgeven aan anderen, zodat zij zich bewust zijn van wat er gaande is waarom het belangrijk is om de Verenigde Staten van Amerika krijgen UIT VAN BUITENLANDSE ZAKEN!

Wij zijn van plan om ook de Trayvon MARTIN Trial ter ondersteuning van de HOE de Verenigde Staten van Amerika's president Barack Obama en zijn juridische team MET DE STEUN VAN CONGRES gebruikt MIDDELEN OVERHEID - dwz als het lijkt ze deden in de BINNENLANDSE TERREUR AANSLAGEN op 11 september 2001 , 11 september 2012 BENGHAZI Attacks, 15 april 2013 BOSTON MARATHON BOMAANSLAGEN. . . - TO WARS het doel scholing hun blanke racist proteges / LEDEN START:

http://www.slideshare.net/VogelDenise/dutch-040412

http://www.slideshare.net/VogelDenise/dutch-11789033

http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-dutch

http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-dutch

Published in: News & Politics
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (dutch)

  1. 1. DE 26 februari 2012, TRAGISCHE MOORD / MOORD VAN Trayvon MARTIN is een klassiek voorbeeld van hoe ER IS GEEN VERANDERING EN HOE PRESIDENT BARACK OBAMA EN DE VERENIGDE STATEN MINISTERIE VAN JUSTITIE / BAKER DONELSON proberen COVER-UP THIS RACISTISCH DODEN: 26 februari 2012 911 NOODOPROEP VAN GEORGE ZIMMERMAN http://youtu.be/qb6rzu9gGJU of https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a71698e5c6772b4a2ab OPERATOR Sanford Police Department. Deze lijn wordt opgenomen is dit Sean (?) ZIMMERMAN : 04 Hey, we hadden slechts enkele inbraken in mijn buurt en er is een echte verdachte man. Ach, het is Retreat View Circle. Um de beste adres ik je kan geven is 111 Retreat View Circle. Deze man ziet eruit alsof hij is tot geen goed of hij is aan de drugs ofzo. Het regenten hij is gewoon rond te lopen op zoek over. OPERATOR Oke, en is deze man Wit, Zwart of Latijns-Amerikaans? ZIMMERMAN : 28 Hij kijkt Black. OPERATOR Heb je gezien wat hij droeg? ZIMMERMAN : 32 Yeah. Een donkere hoodie als een grijze hoodie en ofwel jeans of joggingbroek en witte tennisschoenen. Hij is hier nu. Hij staarde enkel. OPERATOR Oh, hij is gewoon wandelen rond het gebied. . . (Onderbroken door Zimmerman) ZIMMERMAN : 45 Kijkend naar alle huizen. OPERATOR Oke. ZIMMERMAN Nu is hij alleen maar naar me staren. OPERATOR Oke. Is dit 1111 Retreat View of 111? ZIMMERMAN Dat is het. . . Dat is het clubhuis. OPERATOR Dat is het clubhuis? . . . (Onderbroken door Zimmerman) ZIMMERMAN (Onhoorbaar? Dat is wat ik je vertel) OPERATOR Hij is in de buurt van het clubhuis op dit moment? ZIMMERMAN : 58 Ja, en nu komt hij naar me toe. OPERATOR Oke. ZIMMERMAN 01:03Hij heeft zijn hand in zijn broeksband en hij is een zwarte man. NEWSOME OPMERKINGEN: 1) Zimmerman lijkt het speelt op de 911 operator en de voortzetting van "SET THE STAGE" door te stellen vermeende verdachte / Trayvon Martin wordt "Kijkend naar alle huizen" - nogmaals dwz te impliceren dat Martin is behuizing van de wijk ten behoeve van het plegen van misdrijven . 2) Nogmaals, lijkt Zimmerman te zijn "waarin het podium" voor voorbedachte rade voor moord en een confrontatie met de vermeende verdachte / Trayvon Martin om zijn voorbedachten rade "Stand-Your-Ground" Defense gebruiken door te zeggen, "Nu is hij alleen maar staren naar me." . .. "Nu is hij naar me toe komen". . . "Hij heeft zijn hand in zijn broeksband en hij is een ZWARTE man" - dat wil zeggen een poging om NU te laten verschijnen dat verdachte / Trayvon Martin kan zijn "VERPAKKING / toting / dragen van een verborgen wapen / pistool in zijn broek en hem naderen." OPZETTELIJK, een poging om een GANGSTER-stijl beeld van de vermeende verdachte / Trayvon Martin en Re-BENADRUKKENDE schilderen race BLACK! " 3) voorbedachte rade: Van de geluidseffecten op de achtergrond terwijl Zimmerman spreekt, lijkt het erop dat hij kan krijgen zijn pistool en het voorbereiden om het te gebruiken!
  2. 2. Vuurwapens analist AMY SIEWERT van de Florida Department of Law Enforcement - Siewert onderzocht het pistool en zei Zimmerman had een kogel klaar om te vuren in de kamer, evenals een volledig geladen tijdschrift toen de schietpartij plaatsvond. OPERATOR Oke. Hoe oud denk je dat hij is? . . . (Onderbroken door Zimmerman) ZIMMERMAN Hij heeft een knop op zijn shirt. Late tienerjaren. OPERATOR Late tienerjaren. Oke. ZIMMERMAN01:17Um hum. Er is iets mis met hem. Yep, hij komt tot mij uit te checken. Hij heeft iets in zijn hand kreeg. Ik weet niet wat zijn deal is. OPERATOR Oke, laat het me weten. . . (Onderbroken door Zimmerman) ZIMMERMAN . . . Kunt u een officier hierheen te krijgen? OPERATOR als hij iets doet oke. . . Ja, we hebben ze op de weg. Laat het me weten als deze man doet iets anders. ZIMMERMAN01:35Okay. God (?) Deze een @ @ gaten, ze altijd weg. Yep. Wanneer kom je naar het clubhuis, rechtdoor kom je in en maak een linker. Eigenlijk zou je voorbij het clubhuis. OPERATOR Oke. Je zegt het is aan de linkerkant van het clubhuis? NEWSOME OPMERKINGEN: 1) Zimmerman (dwz Criminal Justice MAJOR) lijkt het speelt op de 911 operator en de voortzetting van "SET THE STAGE" door te zeggen, "Er is iets mis met hem. . . Hij komt tot CHECK ME OUT. Hij heeft iets in zijn hand. . "Voor het met voorbedachten rade" Stand-Your-Ground "Defense. (Dahh - Naar een vreemdeling - dat wil zeggen die een kinderverkrachter / MOORDENAAR [dwz waarvan de laatste het geval lijkt te zijn - een MOORDENAAR] zou kunnen zijn? Voertuig te confronteren hem) ALEXIS CARTER, - Carter leerde een strafrechtelijke geschillen klasse die Zimmerman afgerond, en getuigde dat de klasse omvatte uitgebreide dekking van Florida's zelfverdediging wetten. 2) Zimmerman voor de cover-up van moord met voorbedachten rade en te spelen naar de "Stand-Your-Ground" Defensie dat hij vreesde voor zijn leven pikt, "kunt u een Ambtenaar krijgt dan hier? 'tijdens de voorbereiding op zijn pistool te gebruiken - dat wil zeggen niet de operator dat hij moest adviseren een GUN! 3) Zimmerman's obsceniteit en de verklaring beweren, "ze altijd weg" RICHT EEN TOELATING VAN EEN PATROON- VAN-PRAKTIJK MET HEM ("Crying Wolf") en voorbedachte raad die vermeende verdachte / Trayvon Martin niet weg zal krijgen! De Operator wilde duidelijk gewaarschuwd worden als verdachte / Trayvon Martin iets anders deed. Zimmerman teleurgesteld de Operator leek niet te worden de behandeling van de oproep van de manier waarop hij wilde hem. 4) Zimmerman heeft een GELOOFWAARDIGHEID kwestie ook. Onder ede tijdens een hoorzitting op het Hof op dit punt, zegt hij: Ik wilde zeggen dat ik spijt me voor het verlies van je zoon. Ik wist niet hoe oud hij was. Ik dacht dat hij was een beetje jonger dan ik. .. Natuurlijk getuigenis dat president Barack Obama en zijn juridisch adviseur zou graag de OPENBARE / WORLD houden van het horen en / of zien. http://www.slideshare.net/VogelDenise/george-zimmerman-takes-stand-in-bond-hearing
  3. 3. ZIMMERMAN 01:57 Nee, ga je in een rechte door de ingang en dan zou je een links maken. Ah ja. U gaat rechtdoor in, draai niet en maak een linker. Sh @ t hij loopt! (Geluid op de achtergrond, alsof auto gong - deuropening en wordt dichtgegooid / gesloten - het geluid van de wind stuiven) OPERATOR Hij rent? Welke kant is hij loopt? (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) ZIMMERMAN Uh, terug naar de ah andere ingang van de wijk. OPERATOR Oke. Die ingang is dat, dat hij richting? (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) ZIMMERMAN 02:17 De achteringang. Deze Fu @ @ king Coons! (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) NEWSOME OPMERKINGEN: 1) Zimmerman met obsceniteit beweert dat vermoed / Trayvon Martin wordt LOPEN! Klinkt alsof Zimmerman STORMLOPEN om uit de auto omdat men kan horen klokkenspel en de deur openen en het zijn dichtgegooid dan wind stromende! Zimmerman vertellen Operator die verdachte / Trayvon Martin wordt LOPEN! 2) moord met voorbedachten rade - "HATE CRIME:" Zimmerman gesprekken voeren aan verdachte / Trayvon Martin een racist smet "Fu @ @ king COONS!" Dit RACISTISCH beweerdelijk WIT-Spaanse! 3) Zimmerman werd gevraagd door de Operator, 'Ben je hem volgen?' Zimmerman beantwoorden, "Ja." Operator adviseerde Zimmerman "we hoeven niet om dat te doen." Toch Zimmerman na AKKOORD, "Okay," gehoorzaamt de advies en exploitant BLIJFT PURSUIT 'bewapend' met een 'dodelijk wapen - a Gun " OPERATOR 02:22 Ben je hem volgen? (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) ZIMMERMAN 02:25 Yeah. (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) OPERATOR 02:25 Oke, we je niet nodig hebt om dat te doen. (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) ZIMMERMAN 02:27 Oke. (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) 1) Zimmerman werd gevraagd door de Operator, 'Ben je hem volgen?' Zimmerman beantwoorden, "Ja." Operator adviseerde Zimmerman "we hoeven niet om dat te doen." Toch Zimmerman na AKKOORD, "Okay," gehoorzaamt de advies en exploitant BLIJFT PURSUIT 'bewapend' met een 'dodelijk wapen - a Gun " 2) Zimmerman lijkt een onbekende en STRANGER te vermoeden / Trayvon Martin, en daarom kon worden gezien als een 'kinderverkrachter', 'kidnapper, " of "MOORD," enz. - Dat wil zeggen Het is bekend dat kinderen wordt geleerd om weg te lopen van wat zij geloven is GEVAAR / VREEMDEN Dus je hebt een volwassen man in een wijk "zitten in een voertuig 'en wanneer een kind nadert hij uit en streeft HIM met een! GUN. . . Met criminele bedoelingen die lijkt te hebben geleid tot MOORD! OPERATOR Oke meneer, wat is uw naam? (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) ZIMMERMAN George. Hij rende. (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) OPERATOR Alright George, wat is je achternaam? (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond) ZIMMERMAN Zimmerman. (Geluid van de wind Gush nog steeds op de achtergrond - Zimmer klinkende adem / zwaar ademend uit het nastreven) OPERATOR En George, wat is het telefoonnummer dat u belt vanaf? ZIMMERMAN (407) 435-2400. OPERATOR Alright George, hebben we ze hebben op de weg. Wil je kennismaken met de Officers als ze er even uit? ZIMMERMAN Yeah. OPERATOR Oke, waar ga je heen voor een ontmoeting met hen op? ZIMMERMAN Um, als ze komen binnen door de um poort, vertel hen om rechtdoor voorbij het clubhuis, en ah rechtdoor langs het clubhuis en maak een linker en dan gaan ze voorbij de brievenbussen. Ze zullen mijn truck zien. OPERATOR03:18 Okay, (onderbroken door Zimmerman die onhoorbaar) wat wat adres bent u geparkeerd voor? 1) Zimmerman wordt beweerd dat de buurtwacht persoon zijn, maar kon niet de operator te voorzien van het adres waar hij geparkeerd stond. Blijkbaar, een LEUGEN en duidelijk NIET steunt dat hij niet op / in zijn voertuig (dat wil zeggen, maar in de achtervolging met een GUN) bij het geven van deze informatie. Hoe moeilijk zou het zijn om te kijken naar het adres had hij GEHOORZAAMD instructies niet op te volgen vermeende verdachte / Trayvon Martin? ZIMMERMAN 03:22 Eh, ik weet het niet. Het is een cut- through, dus ik weet niet het adres. OPERATOR Oke, woon je in de buurt? ZIMMERMAN Ja, ja. I.. . (Onderbroken door operator) OPERATOR Wat is je, wat is je appartement nummer? ZIMMERMAN 03:31 Het is een thuis. Het is 1950 - oh Cr @ p Ik wil niet dat allemaal uit te geven. Ik weet niet
  4. 4. waar dit kind is. OPERATOR 03:39 Oke, wil je gewoon door de brievenbussen vervolgens met hen te zijn? ZIMMERMAN Ja, dat is prima. OPERATOR 03:45 Alright George, ik zal ze laten weten om je te ontmoeten. We zullen er niet zijn. Oke? ZIMMERMAN 03:47 Eigenlijk kon je. . . Kon je hem me bellen en ik zal hem zeggen waar ik ben? OPERATOR Oke. Ja, dat is geen probleem. ZIMMERMAN Je wilt dat ik je mijn nummer geven of je het hebt? OPERATOR Ja, ik heb het. (407) 435-2400. ZIMMERMAN Ja, je hebt het. OPERATOR Oke, geen probleem. Ik laat ze weten dat je bellen als ze in de buurt bent. ZIMMERMAN Thanks. OPERATOR Je bent van harte welkom. 1) verklaring Zimmerman's DUIDELIJK ondersteunt, nogmaals, zijn kennis van wordt opgenomen! Verder BEWUST / bewerend dat hij had verloren . vermoed / Trayvon Martin als hij niet kan hebben met voorbedachten rade - dwz Vooruit denken dat zodra hij 'bruut vermoord "verdachte / Trayvon Martin, wilde hij niet informatie beschikbaar is over de 911 Tape - dus hij kon niet gevonden worden! 2) Zimmerman stemt ermee in om de politie te voldoen door de brievenbussen. Verandert dan Zimmerman zijn geest vanwege zijn obsessie / BEPALING aan "jagen" en CONFRONTEREN wat hij een Fu "@ @ king Coon" en MOORD verdachte / Trayvon Martin riep toen hij vroeg de Operator aan de politie noemen hem zodat hij kon vertellen waar hij is (dwz in plaats van te voldoen op een aangewezen locatie - door de brievenbussen) GEORGE ZIMMERMAN had TRAINING in MMA (echtelijke kunsten) in de weken voor Trayvon Martin schietpartij geweest! BELANGRIJK VOOR OP: Kinderen wordt geleerd om weg te lopen van vreemden en om hulp schreeuwen! Volgens rapporten / GETUIGEN hoorden ze een kind huilen voor HELP! Het blijkt uit rapporten, Trayvon Martin "niet" weet George Zimmerman - dat wil zeggen die een kinderverkrachter en / of moordenaar (waarin het verschijnt Zimmerman bleek een moordenaar te zijn) zou kunnen zijn George Zimmerman's neef beweert seksueel gemolesteerd decennialang door hem. Trayvon Martin's ouders wilden het Federal Bureau of Investigation ("FBI") om mee te doen, daarom moeten ze het volgende over RACISTISCH GESCHIEDENIS van de FBI weten: 1. Is een frontman Agentschap voor de Ku Klux Klan - dwz tot uitvoering KKK praktijken en overtuigingen; 2. COVER-UP van haatmisdrijven; 3. FRAMING Rechten Organisaties Civil (dwz zoals de Republiek van Nieuw-Afrika, Black Panthers, etc.) ten behoeve van vernietigen en het scheiden van de Afro-Amerikaanse Gemeenschappen. .. 4. OPERATED / CONROLLED / RUN door Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz, die is een racist Law Firm en vertegenwoordigen de presidenten van de Verenigde Staten, de leden van het Congres van de Verenigde Staten, rechters / rechters, Staat Governors, Gemeenten (dwz Politiebureaus, enz.) , Verzekeringen (dwz Liberty Mutual Insurance Company, die een financieel / zakelijk / persoonlijk belang bij Trayvon Martin / Sanford Police Department zaak kan hebben 5. Baker Donelson plaatsen van haar advocaten (beherende vennoten) in functies, zoals senior counsel / Stafchef aan de Federal Bureau of Investigation. . . Vergeet niet het is de Verenigde Staten van Amerika te zijn die met WARS tot LEDEN van de blanke suprematie GROEPEN TRAINEN en is een WIT- racist gerund Land - Dat wil zeggen ongeveer 99% ALL-WHITE Senaat en ongeveer 90%ALL-WHITEHuis van Afgevaardigden! http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-dutch http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-dutch
  5. 5. Dit lijkt HOW George Zimmerman was in staat om de GEWIJZIGD en GEVAAR (dwz het meest waarschijnlijk met behulp van computer programma's zoals Photoshop) FOTO overdrijven zijn verwondingen! VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA President Barack Obama's Trayvon MARTIN SPEECH http://www.slideshare.net/VogelDenise/trayvon-martin-case-president-obama-weighs-in-if-i-had-a-son-hed-look-like-trayvon-you- tube-freecordercom Amerikaanse president Barack Obama: Nou ik ben het hoofd van de uitvoerende macht en de procureur-generaal verslag uit aan mij dus ik moet voorzichtig zijn met mijn uitspraken om ervoor te zorgen dat we niet een inbreuk op welke onderzoeken die plaatsvindt op dit moment. Maar natuurlijk, dit is een tragedie. Ik kan alleen maar voorstellen wat deze ouders doormaken. En als ik denk over deze jongen, denk ik over mijn eigen kinderen en ik denk dat elke ouder in Amerika zou moeten kunnen begrijpen waarom het absoluut noodzakelijk dat we onderzoeken elk aspect van dit en dat iedereen trekt samen - de federale, staats-en lokale - om erachter te komen hoe deze tragedie gebeurd. Dus ik ben blij dat niet alleen is het ministerie van Justitie op zoek naar het, ik begrijp nu dat de gouverneur van de staat Florida heeft een Task Force om te onderzoeken wat er gebeurt. Ik denk dat wij allemaal moeten een aantal soul doen zoeken naar uitzoeken hoe werkt zoiets gebeuren. En dat betekent dat we de wetten en de context voor wat er is gebeurd, alsmede de specifieke kenmerken van het incident. Maar mijn belangrijkste boodschap is. . . Is aan de ouders van Trayvon Martin. Je weet dat als ik een zoon had, zou hij eruit Trayvon en weet je, ik denk dat ze gelijk hebben om te verwachten dat ieder van ons, als Amerikanen, dit gaat nemen met de ernst die het verdient en dat we gaan krijgen aan de onderkant van wat er precies gebeurd is. Alright. Bedankt!

×