26. veljače 2012, TRAGIČNA ŽIVOTA / ubojstvo
TRAYVON Martin je klasičan primjer kako nije došlo do
promjena i kako predsje...
Vatreno oružje analitičar AMY SIEWERT iz Floride Odjela za provedbu zakona
- Siewert pregledao je pištolj i rekao Zimmerma...
ZIMMERMAN 01:57 Ne, idete na ravno kroz ulaz, a onda bih napraviti lijevo. Ah da. Možete ići
ravno u, ne okrenuti i naprav...
ja ću mu reći gdje sam?
OPERATERA Ok. Da, to nije problem.
ZIMMERMAN Hoćeš da ti moj broj ili ste ga dobili?
OPERATERA Da ...
To se čini KAKO George Zimmerman je bio u mogućnosti da biste dobili izmijenjenim i
kompromitirana (tj. najvjerojatnije ko...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (croatian)

82 views

Published on

OVAJ DOKUMENT NACRT dokumenta (S) priprema se za prijevode: ČESTITAMO u Egipat pokazuje svijetu KAKO Demokracija je trebao raditi kroz revolucionarni proces i svrgavanja režima terorističkih - samo reći "ne" na milijardu dolara KRVI NA pravodobna SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE plaća zadržati svoj terorističkih ćelija ukorijenjena na Bliskom istoku i nemira!

Za one koji možda jednostavno nam se pridružiti u sljedećih predmeta Trayvon Martin, kao i druga RASIZMOM / bijela SUPREMACIST djela koja uključuju Sjedinjene Američke Države Vladu, nadamo se, sljedeće informacije će dodatno osvijetliti na kriminalno ponašanje i korupciju TOP / ključnim dužnosnicima u Sjedinjenim Američkim Državama terorističkih režima koji se pojavljuje na čelu s privatnom Odvjetničkog ureda Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz - odnosno punomoćnik za izvršne vlasti predsjednik Barack Obama / / Hillary i Bill Clinton / George W. Bush i George HW Bush. . ., Zakonodavne vlasti, članovi Pravosudne branc / Vrhovni sud Sjedinjenih Američkih Država i mnogo više od svojih RASISTIČKE kohorte / terorističkih ćelija. Baš kao što se čini Sjedinjene Američke Države terorist, režim je bio iza kadriranje braće (DZHOKHAR i TAMERLAN TSARNAEV) za Boston Maraton bombaških napada i onda je hladno čistokrvan ubojstvo DZHOKHAR u naporima za zataškavanje njihovih rasist PRAKSE da ih drže RAZGOVOR, stvar George Zimmerman čini se uključuje jednu od Sjedinjenih Američkih Država terorističkih režima OBUKE! Nadamo se da će vam ovaj dokument obrazovnu informacijsku i davati drugima, tako da su svjesni što se događa zašto je važno da se Sjedinjene Američke Države OUT VANJSKIH POSLOVA!

Namjeravamo također koristiti Trial TRAYVON MARTIN za podršku KAKO Sjedinjene Američke Države je predsjednik Barack Obama i njegov pravni tim uz potporu KONGRESU koristi državnih sredstava - tj. kao što se čini da je u domaćoj terorističkih napada 11. rujna 2001, 11. rujan 2012 Bengaziju napada, 15. travnja 2013 BOSTON MARATHON bombaških napada. . . - POKRENUTI ratovima za potrebe treninga svojim bijelim SUPREMACIST štićenika / Članovi:

http://www.slideshare.net/VogelDenise/croatian-040412

http://www.slideshare.net/VogelDenise/croatian

http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-croatian


http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-croatian

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
82
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (croatian)

  1. 1. 26. veljače 2012, TRAGIČNA ŽIVOTA / ubojstvo TRAYVON Martin je klasičan primjer kako nije došlo do promjena i kako predsjednik Barack Obama i SAD Department of Justice / BAKER Donelson pokušavaju zataškavanje OVU rasist Killing: 26. veljače 2012 911 hitnog poziva Kada je George Zimmerman http://youtu.be/qb6rzu9gGJU ili https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a71698e5c6772b4a2ab OPERATERA Sanford Policijska uprava. Ova linija se bilježi ovo Sean (?) ZIMMERMAN : 04 Hej, samo smo imali neke break-ins u mom susjedstvu i tu je pravi momak sumnjivo. Ah, to Retreat Pogledaj krug. Um najbolji adresa Ja mogu dati vam je 111 Retreat Pogledajte krug. Ovaj tip izgleda kao da je do dobra nema ili je drogiran ili nešto. Pada kiša, a on je samo hodaju okolo u potrazi o tome. OPERATERA Ok, te je taj tip bijeli, crni ili latino? ZIMMERMAN : 28 On izgleda crna. OPERATERA Jeste li vidjeli što je nosio? ZIMMERMAN : 32 Da. Tamno sive hoodie kao hoodie i traperice ili bilo znoj hlače i bijele tenisice. On je sada ovdje. Samo je zurio. OPERATERA Oh, on je samo hoda oko tog područja. . . (Prekinuto Zimmerman) ZIMMERMAN : 45 Gledajući svim kućama. OPERATERA Ok. ZIMMERMAN Sada je samo bulji u mene. OPERATERA Ok. Je li to 1111 View Retreat ili 111? ZIMMERMAN To je. . . To kluba. OPERATERA To kluba? . . . (Prekinuto Zimmerman) ZIMMERMAN (Nečujna? To je ono što vam govorim) OPERATERA On je u blizini Clubhouse upravo sada? ZIMMERMAN : 58 Da, i sad on dolazi prema meni. OPERATERA Ok. ZIMMERMAN 01:03On ima ruku u pojas i on je crnac. Newsome za komentare: 1) Zimmerman čini se svira na 911 operatora, a nastavlja se "postaviti pozornicu", navodeći navodnog osumnjičenika / Trayvon Martin je "Gledajući sve kuće" - tj. opet implicira da je Martin kućište susjedstvo u svrhu počinjenja kaznenih djela . 2) Opet, Zimmerman Čini se da je "postavljanje pozornice" za umišljajem za ubojstvo i sukoba sa navodnog osumnjičenika / Trayvon Martin je pomoću predumišljajem "Stand-Your-Igralište" obranu izjavivši: "Sada je samo bulji u mene." . .. "Sada on dolazi k meni". . . "On ima ruku u pojas i on je crnac" - tj. pokušaja SADA bi se pojaviti da je osumnjičeni / Trayvon Martin može biti "pakiranje / mahati / OBAVLJANJE skriveno oružje / pištolj u njegove hlače te ga približava." namjerno, pokušavao slikati gangster-Style sliku navodnog osumnjičenika / Trayvon Martin i Re-podcrtavajući Utrka kao crna! " 3) namjera: Od zvučnih efekata u pozadini dok Zimmerman se govori, čini se da on može izaći pištolj i priprema ga koristiti!
  2. 2. Vatreno oružje analitičar AMY SIEWERT iz Floride Odjela za provedbu zakona - Siewert pregledao je pištolj i rekao Zimmerman je imao jedan metak spremni na vatru u komoru, kao i kod natovarenog magazina kada je pucnjava dogodila. OPERATERA Ok. Koliko bi ti rekao da je? . . . (Prekinuto Zimmerman) ZIMMERMAN On ima gumb na košulji. Tinejđer. OPERATERA Tinejđer. Ok. ZIMMERMAN01:17Um Hum. Nešto nije u redu s njim. Yep, on dolazi do mene provjeriti. On ima nešto u ruci. Sam ne znam što mu je posao. OPERATERA Ok, samo recite. . . (Prekinuto Zimmerman) ZIMMERMAN . . . Možete dobiti Djelatnika ovamo? OPERATERA ako on ništa ne radi ok. . . Da smo ih dobili na putu. Samo da znate, ako taj tip bilo što drugo. ZIMMERMAN01:35Ok. Boga (?) To @ @ rupa, oni uvijek izvući. Yep. Kada dođete do kluba, što dolaze ravno u lijevo i napraviti. Zapravo, ti bi ići mimo Clubhouse. OPERATERA Ok. Kažete da je na lijevoj strani od Clubhouse? Newsome za komentare: 1) Zimmerman (tj. kaznenoga pravosuđa Major) čini se svira na 911 operatora, a nastavlja se "postaviti pozornicu", izjavivši: "Nešto nije u redu s njim. . . On dolazi k meni provjeriti. On ima nešto u ruci. . "Za predumišljajem" Stand- Your-Igralište "obrana. (Dahh - Odlazak na stranca - tj. tko bi mogao biti zlostavljač djece / ubojicu [tj. koji potonji se čini slučaj - ubojica]? Vozilu suočiti s njim) Alexis CARTER, - Carter učio kazneno parnični klasu koja Zimmerman dovršena, i posvjedočio da je klasa uključuje opsežno izvještavanje o Floride samoobrane zakona. 2) Zimmerman za prikrivanje mjesta ubojstvo s predumišljajem i da igraju na "Stand-Your-tlo" odbranu da se bojao za svoj život interjects, "mogu li dobiti Djelatnika ovamo?" dok se priprema za korištenje pištolj - odnosno nedostatku savjetovati operator koji je imao PIŠTOLJ! 3) Zimmerman je opscenost i izjavu tvrdeći, "oni uvijek izvući" Uspostavlja priznanje uzorak-of-PRAKSI s njim ("Crying Wolf") i umišljajem da je navodni osumnjičeni / Trayvon Martin neće dobiti daleko! Operator očito želio biti obaviješteni ako osumnjičeni / Trayvon Martin učinio bilo što drugo. Zimmerman razočarani Operator nije se činilo da se rukuje nazvati način na koji je htio da. 4) Zimmerman ima kredibilitet kao i pitanje. Pod prisegom na ročištu na sudu o tom pitanju, navodi: Htjela sam reći da mi je žao zbog gubitka svog sina. Nisam znao koliko je star. Mislio sam da je malo mlađi od mene. .. Naravno svjedočenja da je predsjednik Barack Obama i njegov pravni savjetnik bi volio da obavještavaju javnost / svijet od sluha i / ili viđenje. http://www.slideshare.net/VogelDenise/george-zimmerman-takes-stand-in-bond-hearing
  3. 3. ZIMMERMAN 01:57 Ne, idete na ravno kroz ulaz, a onda bih napraviti lijevo. Ah da. Možete ići ravno u, ne okrenuti i napraviti lijevo. Sh @ t on trči! (Zvuk u pozadini, kao da automobil zvoniti - otvaranje vrata i zatvori se zabio / zatvorena - zvuk vjetra izliti) OPERATERA On je trčanje? Koji put se on izvodi? (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini) ZIMMERMAN Uh, dolje prema ah drugom ulazu u susjedstvu. OPERATERA Ok. Koji Ulaz je da je, kako on ide ka? (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini) ZIMMERMAN 02:17 Stražnji ulaz. To Fu @ @ kralj Coons! (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini) Newsome za komentare: 1) Zimmerman pomoću bestidnost tvrdnje da osumnjičeni / Trayvon Martin je trčanje! Zvuči kao da je Zimmerman juri izaći iz vozila, jer se može čuti zvono i vrata otvaraju i da zgrabe onda vjetar šiklja! Zimmerman reći da je osumnjičeni operator / Trayvon Martin je trčanje! 2) ubojstvo s predumišljajem - "zločin iz mržnje:" Zimmerman pozivi tvrde osumnjičenog / Trayvon Martin RASIZMOM ljaga "Fu @ @ Kralj COONS!" Ovo RASIZMOM navodi se bijela-latino! 3) Zimmerman je zamoljen od strane operatora, "Jeste li ga slijedili?" Zimmerman Javljanje, "Da." Operator savjetovao Zimmerman "ne trebamo li to učiniti." Ipak, nakon što je pristao Zimmerman: "U redu," ne posluša Upute i savjeti NASTAVLJA PURSUIT "naoružan" sa "smrtonosnim oružjem - pištoljem" OPERATERA 02:22 Jeste li ga slijedi? (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini) ZIMMERMAN 02:25 Da. (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini) OPERATERA 02:25 Ok, ti ne trebaju to učiniti. (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini) ZIMMERMAN 02:27 Ok. (Zvuk vjetra dalje Gushide u pozadini) 1) Zimmerman je zamoljen od strane operatora, "Jeste li ga slijedili?" Zimmerman Javljanje, "Da." Operator savjetovao Zimmerman "ne trebamo li to učiniti." Ipak, nakon što je pristao Zimmerman: "U redu," ne posluša Upute i savjeti NASTAVLJA PURSUIT "naoružan" sa "smrtonosnim oružjem - pištoljem" 2) Zimmerman Čini se da je nepoznat, a NEPOZNATA sumnjati / Trayvon Martin, dakle, može biti percipirano kao "zlostavljač djece", "otmičara" ili "ubojstva" i sl. - Tj. Poznato je da se djeca uče pobjeći od onoga što oni vjeruju da je OPASNOST / STRANCI Dakle imate odrastao čovjek u susjedstvu "sjedio u vozilu", a kad se dijete približava izađe i da ga progoni s! PIŠTOLJ. . . Sa Criminal Intent koji izgleda kao da su rezultirali UBOJSTVA! OPERATERA Dobro gospodine, kako se ti zoveš? (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini) ZIMMERMAN George. Trčao. (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini) OPERATERA Dobro George, što ti je prezime? (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini) ZIMMERMAN Zimmerman. (Zvuk vjetra dalje Gush ide u pozadini - Zimmer zvuče vjetru / teško dišući od potjere) OPERATERA I George, što je telefonski broj koji zovete iz? ZIMMERMAN (407) 435 - 2400. OPERATERA Dobro Georgea, mi ih imamo na putu. Želite li upoznati sa stražarima kad dođu tamo? ZIMMERMAN Da. OPERATERA Dobro, gdje ideš u susret s njima? ZIMMERMAN Hm, ako oni dolaze u um kroz vrata, reci im da idu ravno prošlosti kluba, a ah ravno prošlosti clubhouse i napraviti lijevo i onda odu pokraj poštanske sandučiće. Oni će vidjeti moju kamion. OPERATERA03:18 Ok, (prekida Zimmerman koji je nečujan) ono što ste adresa parkiran ispred? 1) Zimmerman navodi se da se osoba susjedstvu Gledajte, međutim, nisu mogli dati operatoru sa adresi na kojoj je bio parkiran. Navodno, laž i jasno POGREŠKA podupire da on nije bio na / u svoje vozilo (tj. ali u potjeri s pištoljem) pri davanju ove informacije. Kako će to biti teško gledati na adresu je on poslušao upute ne slijedite navodno osumnjičenog / Trayvon Martin? ZIMMERMAN 03:22 Hm, ne znam. To je cut-through pa ne znam adresu. OPERATERA Ok, ti živiš u području? ZIMMERMAN Da, da. I.. . (Prekinuto operatora) OPERATERA Koji je tvoj, ono što je tvoj stan broj? ZIMMERMAN 03:31 To je dom. To je 1950 - oh Cr @ p ne želim dati da sve van. Ja ne znam gdje je to dijete je. OPERATERA 03:39 Ok, ti samo želim biti s njima po poštanskim sandučićima onda? ZIMMERMAN Da, to je u redu. OPERATERA 03:45 Dobro George, ja ću im u susret vama. Mi ćemo biti tamo. Ok? ZIMMERMAN 03:47 Zapravo, mogli ste. . . Mogli ste ga nazovi me i
  4. 4. ja ću mu reći gdje sam? OPERATERA Ok. Da, to nije problem. ZIMMERMAN Hoćeš da ti moj broj ili ste ga dobili? OPERATERA Da sam ga dobio. (407) 435 - 2400. ZIMMERMAN Da, vi ste ga dobili. OPERATERA Ok, nema problema. Ja ću im da vas nazove kad si u tom području. ZIMMERMAN Hvala. OPERATERA Nema na čemu. 1) Zimmerman izjava jasno podupire, opet, svoje znanje o tijeku snimanje! Nadalje, priznajući / navodeći da je izgubio . sumnjate / Trayvon Martin kada on ne može imati predumišljajem - tj. Misliti unaprijed da je jednom bio "brutalno ubio" osumnjičeni / Trayvon Martin, on ne želi informacije dostupne na 911 Tape - kako ne bi mogao naći! 2) Zimmerman slaže da zadovolji policiju po poštanskim sandučićima. Tada Zimmerman predomisli zbog njegove opsesije / odlučnost da "uloviti" i suočiti se ono što je on nazvao Fu "@ @ Kralj Coon", a osumnjičen / Trayvon Martin kad je pitao Operator imati ga zvati policiju kako bi ih mogao reći gdje se nalazi (npr. umjesto da susret na određenom mjestu - prema poštanske sandučiće) GEORGE ZIMMERMAN je bio trening u MMA (bračno UMJETNOSTI) u tjednima prije Trayvon Martin snimanja! Važno je napomenuti: Djeca uče pobjeći od stranaca i vapaj za pomoć! Prema izvješćima / svjedocima su čuli dijete zapomaganja! Čini se iz izvješća, Trayvon Martin "nisu" znali George Zimmerman - tko bi mogao biti zlostavljač djece i / ili ubojica (u kojem se pojavljuje Zimmerman ispostavilo da je ubojica) George Zimmerman bratić navodi seksualno zlostavljao desetljećima po njemu. Trayvon Martin Roditelji htio Federal Bureau of Investigation ("FBI") da se uključe, stoga, oni moraju znati sljedeće o FBI-rasist POVIJEST: 1. Je graničili Agencija za Ku Klux Klana - tj. provedbe KKK prakse i uvjerenja; 2. Zataškavanje zločina iz mržnje; 3. Kadriranje građanskih prava organizacija (tj. kao što Republike New Afrika, Crnih pantera, itd.) za potrebe uništavanja i SEPERATING afro-američke zajednice. .. 4. OPERATED / CONROLLED / trčanje po Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz koji je RASIZMOM Odvjetničko društvo i predstavljaju predsjednike SAD-a, članovi Kongresa Sjedinjenih Američkih Država, suci / sutkinje, guvernere, općina (tj. Policijski odjeli, itd.) , osiguravajuća društva (tj. Liberty Mutual Insurance Company, koji može imati financijski / poslovni / osobni interes u Trayvon Martin / Sanford policije materije 5. Baker Donelson stavljanjem svojih odvjetnika (partneri u upravljanju) na mjesta kao što su viši pravni savjetnik / načelnik Glavnog stožera u Federal Bureau of Investigation. . . Zapamtite da je Sjedinjene Američke Države da koristi svoje RATOVI se obuci pripadnika svojih bijelih SUPREMACIST SKUPINAMA i bijela- SUPREMACIST vođen Zemlja - Tj. oko 99% ALL-bijela Senat, a oko 90% ALL-bijela Predstavnički dom! http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-croatian http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-croatian
  5. 5. To se čini KAKO George Zimmerman je bio u mogućnosti da biste dobili izmijenjenim i kompromitirana (tj. najvjerojatnije koriste računalne programe kao što su Photoshop) FOTOGRAFIJE pretjerujem njegove ozljede! Sjedinjene Američke Države predsjednik Barack Obama TRAYVON MARTIN GOVOR http://www.slideshare.net/VogelDenise/trayvon-martin-case-president-obama-weighs-in-if-i-had-a-son-hed-look-like-trayvon-you- tube-freecordercom Američki predsjednik Barack Obama: Pa ja sam šef izvršne vlasti i državnog odvjetnika izvješća za mene tako da sam Moram biti oprezan o mojim izjavama kako bi bili sigurni da ne ugrozi nikakve istrage koja se odvija upravo sada. Ali očito, to je tragedija. Mogu samo zamisliti što su ti roditelji prolaze. A kad mislim o ovom dječaku, mislim o djeci i mislim da svaki roditelj u Americi trebao biti u stanju razumjeti zašto je to apsolutno neophodno da istražujemo svaki aspekt ove i da svatko vuče zajedno - savezni, državni i lokalni - shvatiti kako točno ova tragedija dogodila. Dakle, drago mi je da ne samo da je Ministarstvo pravosuđa gleda u nju, sad razumijem da je guverner države Floride je formirao Radnu skupinu da ispita što se događa. Mislim da svi mi moramo napraviti neke duše u potrazi za shvatiti kako se nešto ovako dogoditi. A to znači da smo ispitati zakone i kontekst za ono što se dogodilo, kao i specifičnosti incidenta. Ali moja glavna poruka. . . Je da roditelji Trayvon Martin. Vi znate da sam imao sina, on će izgledati kao Trayvon i znaš, mislim da imaju pravo očekivati da će sve nas, kao Amerikanci, idu da se to s ozbiljnošću da zaslužuje i da ćemo dobiti na dnu što se točno dogodilo. Dobro. Hvala!

×