02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (catalan)

109 views

Published on

AQUEST DOCUMENT ÉS UN PROJECTE DEL DOCUMENT (S) està preparant les traduccions: ENHORABONA A EGIPTE AL MÓN COM MOSTRA LA DEMOCRÀCIA ES SUPOSA TREBALLAR DEL PROCÉS REVOLUCIONARI i enderrocar règims terroristes - NOMES DIR "NO" ALS MIL MILIONS DE DÒLARS DE SANG DELS DINERS ESTATS UNITS D'AMERICA està pagant a mantenir les seves cèl • lules terroristes arrelada a l'Orient Mitjà i els disturbis!

Per als que es pot tot just ens acompanyarà en el seguiment de la matèria Trayvon Martin, així com l'altre RACISTA RACISTA / BLANC actes dels Estats Units del Govern dels Estats Units, és d'esperar, la següent informació llançarà llum sobre el comportament criminal i la corrupció de Funcionaris TOP / KEY als Estats Units de règim terrorista dels Estats Units que apareix és liderat pel sector privat Law Firm Forner Donelson Bearman Caldwell i Berkowitz - és a dir, l'advocat del PODER EXECUTIU / President Barack Obama / Hillary i Bill Clinton / George W. Bush i George HW Bush. . ., Els membres de la branca legislativa, el JUDICIAL BRANC / Suprema Cort dels Estats Units i més dels seus COHORTS Racist / cèl • lules terroristes. Així com sembla els Estats Units de règim terrorista dels Estats Units estava darrere de l'elaboració dels germans (Dzhokhar i Tamerlan Tsarnaev) per la marató ATEMPTATS Boston i després l'assassinat a sang freda de Dzhokhar en els esforços per les seves pràctiques racistes encobriment per evitar que es Parlar, l'assumpte George Zimmerman apareix involucra un dels Estats Units dels alumnes del règim terrorista dels Estats Units! Esperem que trobis aquest document educatius i informatius i donar a altres persones perquè siguin conscients del que està passant per què és important per obtenir els Estats Units d'Amèrica FORA D'ASSUMPTES EXTERIORS!

Tenim la intenció d'utilitzar també la prova Trayvon Martin d'assistència com els Estats Units del president dels Estats Units Barack Obama i el seu equip legal amb el suport del Congrés utilitza els recursos del govern - és a dir, com sembla que ho van fer en els atacs terroristes DOMÈSTICS l'11 de setembre de 2001, 11 setembre 2012 els atacs de Bengasi, 15 abril 2013 Marató de Boston bombardejos. . . - PER COMENÇAR WARS amb fins de formació als seus protegits BLANC / Membres supremacia:

http://www.slideshare.net/VogelDenise/catalan-040412

http://www.slideshare.net/VogelDenise/catalan-11788924


http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-catalan


http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-catalan

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
109
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (catalan)

  1. 1. El 26 de febrer 2012, tràgic assassinat / ASSASSINAT de Trayvon Martin és un exemple clàssic de com no ha hagut cap canvi i com PRESIDENT BARACK OBAMA I ELS ESTATS UNITS DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA / BAKER Donelson estan tractant d'encobrir aquest assassinat RACISTA: 26 febrer 2012 911 TRUCADES D'EMERGÈNCIA DE GEORGE ZIMMERMAN http://youtu.be/qb6rzu9gGJU o https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a71698e5c6772b4a2ab OPERADOR Departament de Policia de Sanford. Aquesta línia s'està gravant aquest és Sean (?) ZIMMERMAN : 04 Hola, acabem de tenir una mica de robatoris al meu barri i hi ha un tipus sospitós real. Ah, és Retreat View Circle. Um el millor lloc que puc donar-te és 111 Retreat View Circle. Aquest noi sembla que està tramant alguna cosa dolent o que està en drogues o alguna cosa així. Està plovent i ell simplement caminar mirant al seu voltant. OPERADOR Està bé, i és aquest tipus Blanc, Negre o hispà? ZIMMERMAN : 28 Mira Negre. OPERADOR Has vist el que portava posat? ZIMMERMAN : 32 Si. Una dessuadora amb caputxa fosca com una dessuadora amb caputxa gris i sigui jeans o pantalons de xandall i sabatilles de tennis blanques. Ell és aquí ara. Ell estava mirant. OPERADOR Oh, està passejant per la zona. . . (Interromput per Zimmerman) ZIMMERMAN : 45 Pel que fa a totes les cases. OPERADOR Okay. ZIMMERMAN Ara que acaba de mirar-me. OPERADOR Okay. És aquest 1111 Retreat Veure o 111? ZIMMERMAN Aquest és el. . . És la seu del club. OPERADOR Aquest és el Clubhouse? . . . (Interromput per Zimmerman) ZIMMERMAN (Inaudible? Això és el que t'estic dient) OPERADOR És a prop de la Casa Club en aquest moment? ZIMMERMAN : 58 Sí, i ara ve cap a mi. OPERADOR Okay. ZIMMERMAN 01:03Ell té la seva mà a la cintura i ell és un home Negre. COMENTARIS Newsome: 1) Zimmerman apareix està jugant amb l'operador 911 i continuar "PREPARI L'ESCENA" declarant presumpte sospitós / Trayvon Martin està "mirant totes les cases" - és a dir, un cop més donar a entendre que Martin és la carcassa de la zona als efectes de la comissióde delictes . 2) Una vegada més, Zimmerman sembla estar "de l'escenari" de premeditació per l'assassinat i l'enfrontament amb presumpte sospitós / Trayvon Martin usar el seu premeditat Defense "Stand-Your-Ground" dient: "Ara que acaba de mirar-me." . .. "Ara ell ve cap a mi". . . "Ell té la seva mà a la cintura i ell és un home NEGRE" - és a dir, tractant de fer que sembli ARA que sospitós / Trayvon Martin pot ser "EMBALATGE / portant / Portar una arma / pistola oculta dins dels seus pantalons i li acosta." de manera deliberada, tractant de pintar una imatge GANGSTER-Style d'presumpte sospitós / Trayvon Martin i Re-DESTACANT raça NEGRE! " 3) La premeditació: Dels efectes de so en segon pla mentre Zimmerman està parlant, sembla que podria estar rebent la seva arma i es prepara per a utilitzar!
  2. 2. Analista d'Armes de Foc AMY SIEWERT del Departament de Policia de Florida - Siewert examinar l'arma i va dir Zimmerman tenia una bala llista per disparar a la cambra, així com una revista completament carregat quan va ocórrer el tiroteig. OPERADOR Okay. Quina edat diria vostè que és? . . . (Interromput per Zimmerman) ZIMMERMAN Té un botó de la camisa. Adolescents tardans. OPERADOR Adolescents tardans. Okay. ZIMMERMAN01:17 Um hum. Alguna cosa està malament amb ell. Sí, ell ve per comprovar a sortir. Ell té alguna cosa a la mà. Jo no sabia que el seu negoci és. OPERADOR Bé, fes-m'ho saber. . . (Interromput per Zimmerman) ZIMMERMAN . . . Podeu obtenir un oficial per aquí? OPERADOR si fa alguna cosa bé. . . Sí, els tenim en el camí. Només vull saber si aquest tipus fa qualsevol altra cosa. ZIMMERMANUna i trenta- cinc Okay. Déu (?) Aquests 1 @ @ forats, sempre se surten. Sí En arribar a la seu del club, s'arriba directament i gireu a l'esquerra. En realitat, va a anar més enllà de la Casa Club. OPERADOR Okay. Vostè diu que està a la part esquerra de la Casa Club? COMENTARIS Newsome: 1) Zimmerman (és a dir, la Justí cia Penal MAJOR) sembla està jugant amb l'operador 911 i continuar "PREPARI L'ESCENA" dient: "Alguna cosa està malament amb ell. . . Ve a VEURE ME OUT. Ell té alguna cosa a la mà. . "Per al premeditat" Defensa Stand-Your-Ground ". (Dahh - Anar a un estrany - és a dir, que podria ser un abusador de nens / ASSASSÍ [és a dir, que aquest sembla ser el cas - un ASSASSÍ ]? Vehicle per enfrontar-s'hi) ALEXIS CARTER, - Carter va donar una classe de litigis penals que Zimmerman s'ha completat, i va declarar que la classe inclou una àmplia cobertura de les lleis de defensa de la Florida. 2) Zimmerman per l'encobriment d'assassinat premeditat i de jugar a la defensa "Stand-Your-Ground" que temia per interposa la seva vida ", es pot obtenir un oficial per aquí ?" mentre es prepara per utilitzar la seva arma - és a dir, no poder informar a l'operador de que tenia una arma! 3) l'obscenitat i la declaració de Zimmerman afirma, "que sempre se surten" S'ESTABLEIX L'ADMISSIÓD'UN PATRÓ DE LA PRÀCTICA AMB ELL ("Crying Wolf") i que la suposada intencionalitat sospitós / Trayvon Martin no sortirà! L'operador clarament volia ser informades si els sospitosos / Trayvon Martin va fer res més. Zimmerman decebut l'operador no semblava estar manejant la trucada com ell volia que ho fes. 4) Zimmerman té un problema de credibilitat també. Sota jurament en una audiència Tribunal sobre aquest assumpte, afirma: Jo volia dir que ho sento per la pèrdua del seu fill. No sabia quants anys tenia. Jo pensava que era una mica més jove que jo. .. Per descomptat testimoni que el president Barack Obama i el seu assessor jurí dic li encantaria mantenir el públic / WORLD d'escoltar i / o veure. http://www.slideshare.net/VogelDenise/george-zimmerman-takes-stand-in-bond-hearing
  3. 3. ZIMMERMAN 01:57 No, vas directament a través de l'entrada i després que series una esquerra. Ah, sí. Vostè va en línia recta, no giri i giri a l'esquerra. Sh @ t està corrent! (So de fons com si el cotxe carilló - obertura de la porta i es va tancar de cop / tancats - so del vent raig) OPERADOR Està corrent? Per on es l'executa? (So del vent Gush encara va en el fons) ZIMMERMAN Uh, cap al ah una altra entrada del barri. OPERADOR Okay. Què entrada és això, que es dirigeix cap? (So del vent Gush encara va en el fons) ZIMMERMAN 02:17 L'entrada del darrere. Aquests Fu @ @ rei Coons! (So del vent Gush encara va en el fons) COMENTARIS Newsome: 1) Zimmerman utilitzant reclamacions obscenitat que sospiten / Trayvon Martin està funcionant! Sona com si Zimmerman s'afanya a sortir del vehicle, ja es pot escoltar timbre i obertura i ser la porta es va tancar de cop després vent borbolls! Zimmerman diu operador que sospitós / Trayvon Martin està funcionant! 2) l'assassinat premeditat - "crim d'odi:" crides Zimmerman leguen sospitós / Trayvon Martin un insult racista "Fu @ @ rei Coons!" Aquest RACISTA acusat de ser WHITE hispans! 3) Zimmerman se li va preguntar per l'operador, "Ho estàs seguint?" Zimmerman Resposta: "Sí ". Operador informat Zimmerman "no cal que facis això." No obstant això, després d'haver acceptat Zimmerman: "Està bé," desobeeix la assessorament i l'operador CONTINUA PERSECUCIÓ"armat" amb un "arma mortal - una arma" OPERADOR 02:22 Ho estàs seguint? (So del vent Gush encara va en el fons) ZIMMERMAN 02:25 Si. (So del vent Gush encara va en el fons) OPERADOR 02:25 Està bé, no et necessitem per fer-ho. (So del vent Gush encara va en el fons) ZIMMERMAN 02:27 Okay. (So del vent Gushencara va en el fons) 1) Zimmerman se li va preguntar per l'operador, "Ho estàs seguint?" Zimmerman Resposta: "Sí ". Operador informat Zimmerman "no cal que facis això." No obstant això, després d'haver acceptat Zimmerman: "Està bé," desobeeix la assessorament i l'operador CONTINUA PERSECUCIÓ"armat" amb un "arma mortal - una arma" 2) Zimmerman sembla ser un desconegut i STRANGER a sospitar / Trayvon Martin, pel que podria haver estat percebut com un "pederasta", "segrestador" o "assassinat", etc - És a dir, se sap que els nens se'ls ensenya a fugir del que ells creuen és PERILL / ESTRANYS Així que tens un home adult en un barri "assegut en un vehicle", i quan un nen s'apropa a Ell surt i el persegueix amb una! GUN. . . Amb intenció criminal que sembla haver donat lloc a ASSASSINAT! OPERADOR Bé senyor, quin és el seu nom? (So del vent Gush encara va en el fons) ZIMMERMAN George. Va córrer. (So del vent Gush encara va en el fons) OPERADOR Bé George, quin és el teu cognom? (So del vent Gush encara va en el fons) ZIMMERMAN Zimmerman. (So del vent Gush encara va en el fons - Zimmer sonant sense alè / respiració agitada de la persecució) OPERADOR I George, quin és el número de telèfon des del qual diu? ZIMMERMAN (407) 435-2400. OPERADOR Alright George, hem de en el camí. Vols conèixer als oficials quan són a fora? ZIMMERMAN Si. OPERADOR Bé, a on es reunirà amb ells a? ZIMMERMAN Um, si entren per la porta um, digues que vagin directament passat la seu del club, i ah recta més enllà de la Casa Club i giri a l'esquerra i després es van més enllà de les bústies. Van a veure la meva camioneta. OPERADOR03:18 Bé, (interromput per Zimmerman, que és inaudible) el que direcció està estacionar front? 1) Zimmerman se suposa que és la persona de vigilància veïnal, però, no va poder proporcionar l'operador amb la direccióen què es trobava estacionat. Pel que sembla, una mentida i clarament NO admet que no estava a / en el seu vehicle (per exemple, però en la persecució d'una arma de foc) en donar aquesta informació. Què tan difí cil seria per mirar en la direccióque calia obeir les instruccions de no seguir presumptament sospitós / Trayvon Martin? ZIMMERMAN 03:22 Um, no sé. És un punt de tall a través, així que no sé la direcció. OPERADOR Bé, viu a l'àrea? ZIMMERMAN Sí, sí. I.. . (Interromput per l'operador) OPERADOR Quina és la teva, quin és el nombre del seu apartament? ZIMMERMAN 03:31 Es tracta d'una casa. És 1950 - oh Cr @ p No vull donar aquest tot. Jo no sé d'on és aquest noi. OPERADOR 03:39 Bé, no el que desitja és estar amb ells per les bústies, llavors? ZIMMERMAN Sí, això està bé. OPERADOR 03:45 Alright George, t'ho faré saber a conèixer-te. Estarem
  4. 4. per aquí. D'acord? ZIMMERMAN 03:47 En realitat, oi. .. Podries dir-li que em truqui i li diré on sóc? OPERADOR Okay. Sí, això no és problema. ZIMMERMAN Vols que et dono el meu número, o ho ha fet? OPERADOR Sí, ho tinc. (407) 435-2400. ZIMMERMAN Sí, ho tens. OPERADOR Està bé, cap problema. Vaig a deixar que ells saben que et digui quan són a la zona. ZIMMERMAN Gràcies. OPERADOR De res. 1) la declaració de Zimmerman dóna suport clarament, una vegada més, el seu coneixement que s'està gravant! Més, Reconeixent / legant que havia perdut . Sospito / Trayvon Martin quan ell no pot tenir premeditat - Pensant en el futur, és a dir que una vegada que "brutalment assassinats" sospitós / Trayvon Martin, ell no volia que la informaciódisponible a la cinta de 911 - pel que no es va poder trobar! 2) Zimmerman es compromet a complir amb els policies per les bústies. Aleshores Zimmerman canvia d'opinió causa de la seva obsessió/ DETERMINACIÓa "caçar" i fer front al que va trucar un Fu "@ @ rei Coon" i sospitós d'assassinat / Trayvon Martin quan li va demanar l'operador que la policia el crida perquè pogués dir on està en (és a dir, en lloc de reunir-se en un lloc designat - per les bústies) A George Zimmerman havia estat entrenant en MMA (arts marcials) a les setmanes prèvies a Trayvon Martin tir! IMPORTANT TENIR EN COMPTE: Els nens se'ls ensenya a fugir dels estranys i al crit d'ajuda! Segons els informes / Testimonis van sentir un nen plorant per ajuda! Segons es desprèn dels informes, Trayvon Martin "no" sap George Zimmerman - és a dir, que podria ser un abusador de menors i / o assassí (en el qual apareix Zimmerman va resultar ser un assassí ) El cosí de George Zimmerman lega ser sexualment abusat durant dècades per ell. Els pares de Trayvon Martin volien que el Buró Federal d'Investigacions ("FBI") perquè s'involucrin, pel que necessiten saber el següent sobre HISTÒRIA RACISTA de l'FBI: 1. És una agència de FRONT de Ku Klux Klan - és a dir, les pràctiques de la implementaciódel KKK i creences; 2. Encobriment dels crims d'odi; 3. Framing Organitzacions de Drets Civils (és a dir, com la República de Nova Afrika, Panteres Negres, etc) amb fins de destruir i separant les comunitats afroamericanes. .. 4. OPERAT / conrolled / RUN per Baker Donelson Bearman Caldwell i Berkowitz, que és una firma d'advocats RACISTA i representen els presidents dels Estats Units, membres del Congrés dels Estats Units, jutges / jutges, governadors dels estats, municipis (per exemple, departaments de policia, etc) , les companyies d'assegurances (és a dir, Liberty Mutual Insurance Company, que pot tenir un financer / negocis / interès personal en Trayvon Martin / Sanford matèria Departament de Policia 5. Forner Donelson col · locar els seus advocats (socis gerents) en càrrecs com a conseller Inici / CAP DE PERSONAL l'Oficina Federal d'Investigacions. . . Recordeu que és els Estats Units d'Amèrica, que utilitza les seves guerres per capacitar els membres dels seus grups de supremacia blanca i és una de supremacia blanca estava superpoblat País - És a dir, aproximadament el 99%ALL- WHITE Senat i aproximadament el 90% Casa ALL-WHITE de Representants! http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-catalan http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-catalan
  5. 5. Aquesta sembla ser la forma George Zimmerman va ser capaç d'obtenir les fotografies alteren i compromesa (és a dir, més probables els programes informàtics que utilitzen com Photoshop) exagerant les seves lesions! ESTATS UNITS D'AMERICA PRESIDENT BARACK OBAMA Trayvon Martin DISCURS http://www.slideshare.net/VogelDenise/trayvon-martin-case-president-obama-weighs-in-if-i-had-a-son-hed-look-like-trayvon-you- tube-freecordercom EUA PRESIDENT BARACK OBAMA: Bé, jo sóc el cap del Poder Executiu i el procurador general informa mi, així que he de anar amb compte amb les meves declaracions per assegurar-se que no ens afecti cap investigació que està tenint lloc en aquests moments. Però, òbviament, això és una tragèdia. Només puc imaginar el que aquests pares estan passant. I quan penso en aquest noi, penso en els meus fills i crec que tots els pares als Estats Units ha de ser capaç d'entendre per què és absolutament imperatiu que investiguem cada aspecte d'això i que tothom reuneix - federal, estatal i local - d'esbrinar exactament com va succeir aquesta tragèdia. Així que m'alegro que no només és el Departament de Justícia busca en ella, ara entenc que el Governador de l'Estat de la Florida s'ha format un grup de treball per investigar el que està passant. Crec que tots nosaltres hem de fer examen de consciència per esbrinar com fa alguna cosa com això passi. I això significa que examinem les lleis i el context del que va passar, així com els detalls dels incidents. Però el meu missatge principal és. . . És als pares de Trayvon Martin. Vostè sap si jo tingués un fill, s'assemblaria a Trayvon i saps, crec que tenen raó per esperar que tots nosaltres, com nord-americans, van a prendre això amb la serietat que es mereix i que nosaltres anem a aconseguir fins al fons del que va passar exactament. Molt bé. Gràcies!

×