26 февруари, 2012, трагичната УБИВАНЕ / убийството
на Trayvon MARTIN е класически пример за това как
не е имало CHANGE NO ...
Огнестрелни оръжия, анализатор ЕЙМИ SIEWERT от Флорида отдел на
правоприлагането - Siewert разгледа пистолета и каза Цимер...
Цимерман 01:57 Не, и да отидете в направо през входа и след това ще направи ляво. Ах да.
Можете да отидете направо в, не с...
Цимерман 03:31
Това е всичко. Това е 1950 - о Cr @ р аз не
искам да се получи, че всичко. Аз не знам
къде е това хлапе.
ОП...
Това изглежда е КАК Джордж Цимерман е в състояние да получи променени и
съвършенството (т.е. най-вероятно използват компют...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (bulgarian)

97 views

Published on

Този документ е проект на документ (и) са подготвени за преводи: ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА Египет през покажат на света, как демокрацията е трябвало да работят чрез революционен процес и свалянето ТЕРОРИСТИЧНИ режими - просто да кажа "не" на милиарди долари КРЪВ НА парични средства СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ СИГУРЯВА да запази своите терористични групи корени в Близкия изток и вълнения!

За тези, които могат да бъдат просто се присъедини към нас в следващите от Trayvon въпрос Martin, както и други РАСОВОТО / бял расист действия, свързани САЩ на правителството на САЩ, надяваме се, следната информация ще хвърли допълнителна светлина върху престъпното поведение и корупцията на ТОП / KEY Властите в Съединените щати на терористичен режим на Америка, който изглежда се ръководи от частна фирма Закона Baker Donelson Bearman Caldwell & Берковиц - т.е. Адвокатът на изпълнителната власт / Президентът Барак Обама / Хилъри и Бил Клинтън / Джордж У. Буш и Джордж Буш-старши. . ., Законодателната власт, членовете на съдебната BRANC / Върховният съд на Съединените щати и много повече от неговите расистки кохорти / терористични групи. Точно както се оказва, Съединените щати на терористичен режим Америка стои зад формулировката на братята (DZHOKHAR и Тамерлан TSARNAEV) за бомбените атентати в Бостънския маратон и след това на студенокръвни убийството на DZHOKHAR в усилията за прикриване на техните расистки практики, за да ги пазят от да говори, Джордж Zimmerman въпрос се оказва, включва един от Съединените щати на стажанти терористичен режим на Америка е! Надяваме се, че ще намерите този документ образователни и информационни и го давате на други хора, така че те са наясно с това какво се случва защо е важно да получите Съединените американски щати OUT НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ!

Ние възнамеряваме да използвате и Trayvon MARTIN Trial да подкрепи КАК САЩ на президента Барак Обама, Америка и неговия правен екип С ПОДКРЕПАТА НА КОНГРЕС използва ДЪРЖАВНИ РЕСУРСИ - т.е. както изглежда са направили в местната терористичните атаки на 11 сеп 2001 , 11 септември 2012 Бенгази атаки, 15-ти април 2013 Бостънския маратон атентати. . . - ДА WARS за целите на обучението белите им протежета расист / членове:

http://www.slideshare.net/VogelDenise/bulgarian-040412

http://www.slideshare.net/VogelDenise/bulgarian-11788844

http://ww

Published in: News & Politics
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
97
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (bulgarian)

  1. 1. 26 февруари, 2012, трагичната УБИВАНЕ / убийството на Trayvon MARTIN е класически пример за това как не е имало CHANGE NO И КАК президент Барак Обама и американското министерство на правосъдие / BAKER DONELSON се опитват да прикритие THIS расистко убийство: 26 Февруари, 2012 911 за спешни повиквания Джордж Цимерман http://youtu.be/qb6rzu9gGJU или https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a71698e5c6772b4a2ab ОПЕРАТОР Sanford РПУ. Тази линия се записва това е Шон (?) Цимерман : 04 Хей, ние просто трябваше някои взлом в моя квартал и има реална подозрителен човек. Ах, това е Circle Retreat View. Ами най-добрият адрес мога да ви дам, е 111 Circle Retreat View. Този човек изглежда като той е до нищо добро, или той е на наркотици или нещо такова. Вали дъжд и той просто се разхождате огледа. ОПЕРАТОР Добре, и този човек е бял, черен или испанци? Цимерман : 28 Той изглежда черно. ОПЕРАТОР Видя ли какво е облечена? Цимерман : 32 Да. A тъмно сива врана като сив суитчър и дънки, така и при потни панталони и бели обувки за тенис. Той е тук сега. Той просто гледаше. ОПЕРАТОР О, той е просто ходене из района. . . (Прекъснат от Zimmerman) Цимерман : 45 Разглеждайки всички къщи. ОПЕРАТОР Добре. Цимерман Сега той просто ме гледаше. ОПЕРАТОР Добре. Това е 1111 Retreat View или 111? Цимерман Това е. . . Това е Clubhouse. ОПЕРАТОР Това е Clubhouse? . . . (Прекъснат от Zimmerman) Цимерман (Чуват? Това е, което ви казвам) ОПЕРАТОР Той е в близост до Clubhouse точно сега? Цимерман : 58 Да, и сега той идва към мен. ОПЕРАТОР Добре. Цимерман 01:03Той има ръка в колана си и той е черен мъжки. Нюсъм Коментари: 1) Zimmerman изглежда играе на оператора на 911 и продължава да "Създай организация", като посочва предполагаемата заподозрян / Trayvon Martin е "С поглед към всички къщи" - т.е. отново да кажа, че Мартин е корпуса на квартала за целите на извършване на престъпления . 2) Отново, Zimmerman изглежда е "Създаване на предпоставки" за преднамереност за убийство и конфронтация с предполагаемо заподозрян / Trayvon Martin да използва умишлено "Stand-ви-Ground" отбрана, като посочва: "Сега той просто взирайки се в мен." . .. "Сега той идва към мен". . . "Той има ръка в колана си и той е черен мъж" - т.е. опит да ПРЕДПРИЯТИЕТО да изглежда че заподозреният / Trayvon Martin може да бъде "опаковане / Запада / носене на скрито оръжие / пистолет в панталоните си и го приближава." умишлено се опитва да нарисува GANGSTER-Style образ на твърдяното заподозрян / Trayvon Martin и Re-ПОДЧЕРТАВАТ раса като черни! " 3) преднамереност: От звуковите ефекти във фонов режим, докато Zimmerman говори, се оказва, че той може да се измъкне пистолета си и готви да го използвам!
  2. 2. Огнестрелни оръжия, анализатор ЕЙМИ SIEWERT от Флорида отдел на правоприлагането - Siewert разгледа пистолета и каза Цимерман имаше един куршум готова за запис в камерата, както и с напълно заредена списание, когато Инцидентът е станал. ОПЕРАТОР Добре. На колко години би казал той? . . . (Прекъснат от Zimmerman) Цимерман Той има един бутон на ризата му. Края на пубертета. ОПЕРАТОР Края на пубертета. Добре. Цимерман01:17Um бучене. Нещо не е наред с него. Да, той идва да ме провери. Той има нещо в ръката си. Аз не знам какво си е сделка. ОПЕРАТОР Добре, просто ми кажи. . . (Прекъснат от Zimmerman) Цимерман . . . Може да получите служител тук? ОПЕРАТОР ако той не прави нищо наред. . . Да ги има по пътя. Само да ме уведомите, ако този човек не прави нищо друго. Цимерман01:35Добре. Бог (?) Тези на @ @ дупки, те винаги се размине. Да. Когато стигнете до Clubhouse, ела направо в и направете ляв. Всъщност, вие ще отидете покрай Clubhouse. ОПЕРАТОР Добре. Да речем, че това е от лявата страна от Clubhouse? Нюсъм Коментари: 1) Zimmerman (т.е. Наказателно правосъдие Major) изглежда играе на оператора на 911 и продължава да "Създай организация", като посочва, "Нещо не е наред с него. . . Той идва да ме провери. Той има нещо в ръката си. . "За умишлено" Stand-Your-Ground "отбрана. (Dahh - Отивате на непознат - т.е. кой може да е педофил / убиец [т.е. които последният изглежда е случаят - убиец]? Превозното средство да се изправи срещу него) ALEXIS Картър, - Carter преподава наказателно съдопроизводство, че Zimmerman клас завършен, и свидетелства, че този клас включва широко покритие на самозащита законите на Флорида. 2) Zimmerman за прикритие на предумишлено убийство и да играе на "Stand-Your-Ground" отбраната, че се страхува за живота си interjects ", можете да получите един служител тук?" докато се подготвя да използва пистолета си - т.е. не е да информира оператора на която той трябваше пистолет! 3) сквернословие Zimmerman и изявление твърди, "те винаги се размине" УСТАНОВЯВА признание за един модел-OF-ПРАКТИКА С НЕГО ("Crying Wolf") и преднамереност, че твърдяното заподозрян / Trayvon Martin няма да избяга! Операторът ясно искаше да бъдат посъветвани, ако заподозряното лице / Trayvon Martin направи нищо друго. Zimmerman разочаровани Оператора не изглежда да се работи с призива на начина, по който исках да. 4) Zimmerman разполага с доверието, въпрос, както добре. Под клетва по време на изслушване на съд по този въпрос, той казва: Исках да кажа, че съжалявам за загубата на сина си. Не знаех на колко години е той. Мислех, че е малко по-млад от мен. .. От свидетелството разбира се, че президентът Барак Обама и неговия правен съветник ще се радва да бъде широката общественост / WORLD от слушане и / или виждане. http://www.slideshare.net/VogelDenise/george-zimmerman-takes-stand-in-bond-hearing
  3. 3. Цимерман 01:57 Не, и да отидете в направо през входа и след това ще направи ляво. Ах да. Можете да отидете направо в, не се обръщат и да направи ляво. Sh @ т той бяга! (Звук във фонов режим, както ако колата звън - отваряне на вратата и се затръшна / затворен - звукът на вятъра излияния) ОПЕРАТОР Той бяга? Накъде се бяга? (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) Цимерман Ъ-ъ, надолу към ах друга входа на квартала. ОПЕРАТОР Добре. Кои вход е, че, че той се е устремил към? (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) Цимерман 02:17 Задния вход. Те Fu @ @ цар Coons! (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) Нюсъм Коментари: 1) Zimmerman използване благоприличието твърди, че подозират / Trayvon Martin работи! Звучи така, сякаш Zimmerman втурва да излезе от превозното средство, тъй като може да се чуе камбанен звън и отваряне на вратата и е изгърмя след вятъра, бликащ! Zimmerman казва оператор, който заподозряното лице / Trayvon Martin работи! 2) предумишлено убийство - "престъпление от омраза" Цимерман призовава твърдят, заподозрян / Trayvon Martin расистка обида "Fu @ @ цар Куун!" Това РАСОВОТО твърди, че е WHITE Испанци! 3) Zimmerman бе помолен от Оператора, "Възможно ли е след него?" Zimmerman отговор: "Да." Оператор посъветвани Zimmerman "ние не трябва да го направя." Независимо от това, след като се съгласи Zimmerman, "Добре", се подчинява на съвети за оператора и продължава PURSUIT "включен", и с "смъртоносно оръжие - един Gun" ОПЕРАТОР 02:22 Възможно ли е след него? (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) Цимерман 02:25 Да. (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) ОПЕРАТОР 02:25 Добре, ние не трябва да го направя. (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) Цимерман 02:27 Добре. (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) 1) Zimmerman бе помолен от Оператора, "Възможно ли е след него?" Zimmerman отговор: "Да." Оператор посъветвани Zimmerman "ние не трябва да го направя." Независимо от това, след като се съгласи Zimmerman, "Добре", се подчинява на съвети за оператора и продължава PURSUIT "включен", и с "смъртоносно оръжие - един Gun" 2) Zimmerman изглежда UNKNOWN един и STRANGER да подозират / Trayvon Martin, затова би могло да се възприема като "педофил", "похитител" или "убийство" и т.н. - Т.е. Известно е, че децата се обучават да избягаш от това, което те вярват, че е ОПАСНОСТ / непознати Така че имате голям мъж в квартал "Седейки в превозно средство" и когато едно дете се приближава той излиза и го преследва с! GUN. . . С престъпни намерения, които изглежда са довели до убийство! ОПЕРАТОР Добре господине, как се казваш? (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) Цимерман George. Той изтича. (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) ОПЕРАТОР Добре Джордж, какво ти е фамилията? (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фонов режим) Цимерман Цимерман. (Звук на вятъра Гуш все още продължава във фон - Zimmer звучене скучен / дишаше тежко от преследване) ОПЕРАТОР И Джордж, какъв е телефонният номер се обаждате от? Цимерман (407) 435-2400. ОПЕРАТОР Добре George, ние ги нямат по пътя. Искате ли да се срещнат със служителите, когато излезеш навън? Цимерман Да. ОПЕРАТОР Добре, къде отиваш да се срещне с тях в? Цимерман Ами, ако са били в през портата хм, да им кажа да отидете направо покрай клуба, и ах направо покрай Clubhouse и направете ляв и след това да отидат покрай пощенските кутии. Те ще виждат моя камион. ОПЕРАТОР03:18 Добре, (прекъснат от Zimmerman, който е недоловим) какво какъв адрес са си паркирал пред? 1) Zimmerman се твърди, че лицето Watch съседство; обаче, не може да предостави на Оператора с адреса, където бе паркиран той. Очевидно, ЛЪЖА и ясно FAILURE подкрепя, че не е в / в своето превозно средство (т.е. но в Hot Pursuit с пистолет) когато дава тази информация. Колко трудно би било да се търсят на адреса е той послуша инструкции да не следват твърди, заподозрян / Trayvon Martin? Цимерман 03:22 Ами, аз не знам. Това е крайната чрез така че аз не знам адреса. ОПЕРАТОР Добре, живееш в района? Цимерман Да, да. I.. . (Прекъсната от оператора) ОПЕРАТОР Какъв ти е, какво ти е номера на апартамента?
  4. 4. Цимерман 03:31 Това е всичко. Това е 1950 - о Cr @ р аз не искам да се получи, че всичко. Аз не знам къде е това хлапе. ОПЕРАТОР 03:39 Добре, ти просто искам да бъда с тях чрез пощенските кутии тогава? Цимерман Да, това е добре. ОПЕРАТОР 03:45 Добре George, ще нека разбере е да се запознаем. Ние ще бъдем там. Добре? Цимерман 03:47 Всъщност, можеш. . . Може ли да ме се обадя и ще му кажа къде съм? ОПЕРАТОР Добре. Да, това не е проблем. Цимерман Искаш ли да ти дам номера си или сте го получили? ОПЕРАТОР Да аз го имам. (407) 435-2400. Цимерман Да, ще го получиш. ОПЕРАТОР Добре, няма проблем. Аз ще ви позволи да ги познават, за да ти се обадя, когато те са в района. Цимерман Благодаря. ОПЕРАТОР Моля. 1) изявление Цимерман ясно подкрепя, отново, познанията му се записва! Освен това Комисията признава / се твърди, че той е загубил . подозирате / Trayvon Мартин, когато той не може да има умишлено - т.е. да се мисли предварително, че след като "брутално убити" заподозрян / Trayvon Martin, той не е искал информация на разположение на лента 911 - така че той не може да бъде намерен! 2) Zimmerman съгласява да отговори на полицията от пощенски кутии. Тогава Zimmerman променя решението си заради своята мания / решимост да "преследват" и се изправи пред това, което той нарича Fu "@ @ цар Coon" и заподозрян в убийство / Trayvon Мартин, когато той попита на оператора да има в полицията му се обадя за да може да им каже къде е най-(т.е., вместо да отговаря на точно определено място - от пощенски кутии) GEORGE Цимерман беше обучение в MMA (Семейно ARTS) в седмици преди Trayvon стрелба Martin! Важно да се отбележи: Децата се учат да избяга от непознати и да вика за помощ! Според доклади / свидетели са чули детето да плаче за помощ! Това е видно от докладите, Trayvon Martin "не", че Джордж Цимерман - т.е. кой може да е педофил и / или убиец (в която се вижда, Zimmerman се оказа убиец) Братовчед Джордж Цимерман твърди, че са сексуално насилвани в продължение на десетилетия от него. Родителите Trayvon Мартин искаше на Федералното бюро за разследване ("ФБР"), за да се включат, поради което те трябва да знаят следното по отношение РАСОВОТО ИСТОРИЯ на ФБР: 1. Е Fronting агенция за Ку Клукс Клан - т.е. прилагане на ККК практики и вярвания; 2. Прикриване на престъпления от омраза; 3. Рамкиране граждански организации за правата (т.е. като Република New Afrika, Черните пантери и т.н.) за целите за унищожаване и разделяте на афро-американските общности. .. 4. РАБОТИ / CONROLLED / управлявани от Baker Donelson Bearman Caldwell & Берковиц, който е расист кантора и представляват президентите на Съединените щати, членове на Конгреса на САЩ, съдии / съдии, щатските губернатори, Общини (т.е. полицейски управления и т.н.) , застрахователни дружества (т.е. Liberty Взаимно застрахователна компания, които могат да имат финансово / бизнес / личен интерес Trayvon Martin / Sanford РПУ въпрос 5. Baker Donelson поставя своите адвокати (управляващи съдружници) в позиции като старши съветник / началник на Генералния щаб на Федералното бюро за разследване. . . Спомням си, че е на Съединените американски щати, че използва своята WARS да се обучават членовете на своята Бяла ГРУПИ расист и е бяла-расист RUNNED Държава - Т.е. около 99% ALL-WHITE Сената и приблизително 90% ALL-WHITE Камарата на представителите! http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-bulgarian http://www.slideshare.net/VogelDenise/072712-usa-ku-klux-klan-runned-government-bulgarian
  5. 5. Това изглежда е КАК Джордж Цимерман е в състояние да получи променени и съвършенството (т.е. най-вероятно използват компютърни програми като Photoshop) снимки преувеличава раните си! СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ президента Барак Обама Trayvon MARTIN РЕЧ http://www.slideshare.net/VogelDenise/trayvon-martin-case-president-obama-weighs-in-if-i-had-a-son-hed-look-like-trayvon-you- tube-freecordercom Американският президент Барак Обама: Ами аз съм главата на изпълнителната власт и на главния прокурор доклади за мен, така че аз Трябва да бъдат внимателни, за моите изявления, за да сме сигурни, че няма да накърнява всякакви разследвания, които се провеждат в момента. Но очевидно, това е трагедия. Мога само да си представя какви са тези родители преживяват. И когато си мисля за това момче, мисля, че за моите собствени деца и мисля, че всеки родител в Америка трябва да може да се разбере защо е абсолютно наложително да разследват всеки аспект на това и че всеки дърпа заедно - федерални, щатски и местни - да разбера как точно тази трагедия се е случило. Така че аз съм се радвам, че не само е Министерството правосъдието търсите в него, сега разбирам, че губернатор на щата Флорида е формирало работна група, която да разследва какво се провежда. Мисля, че всички ние трябва да се направят някои душата търси за разбера как нещо подобно се случи. А това означава, че ние проучи законодателствата и контекста, за какво се е случило, както и спецификата на инцидента. Но основното ми послание е. . . Е на родителите на Trayvon Martin. Знаеш ли, ако имах син, щеше да изглежда като Trayvon и вие знаете, мисля, че те са прави да се очаква, че всички ние, като американците, ще се възползвам от тази със сериозността, че го заслужава и че ние ще получим до дъното на това какво точно се е случило. Добре. Благодаря ви!

×