Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
U 26. februar 2012, TRAGICNA LIŠAVANJE / UBISTVO
TRAYVON MARTIN je klasičan primjer kako nije došlo
do promjena i KAKO pre...
Vatreno oružje analitičar AMY SIEWERT iz Floride Odsjek za provedbu zakona
- Siewert ispitao pištolj i kaže Zimmerman je i...
OPERATOR On radi? Koji način se on radi?
(Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini)
ZIMMERMAN Uh, dolje prema ah drugi u...
ZIMMERMAN Hvala.
OPERATOR Nema na čemu.
1) Zimmerman izjavu JASNO podržava, opet, njegovo poznavanje snima! Nadalje, KONST...
Čini se da je HOWGeorge Zimmerman je bio u mogućnosti da biste dobili izmijeniti, i ugrožen (tj.
najčešće koristite računa...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (bosnian)

120 views

Published on

Ovaj dokument je NACRT DOKUMENTA (S) u pripremi ZA PREVOĐENJE: Čestitke Egiptu PRIKAZ SVIJETU KAKO demokratija je trebalo da rad kroz revolucionarni proces i svrgavanje TERORISTICKIH REŽIMA - Samo reci "ne" milijardu dolara novca KRVI ZA Sjedinjene Američke Države PLAĆA da zadrži TERORISTICKIH ĆELIJE ukorijenjena na Bliskom istoku i nemira!

Za one koji se mogu samo pridružiti u sljedećoj od Trayvon Martin stvar kao i drugi rasistički / WHITE SUPREMACIST Djela koja uključuje Sjedinjene Američke Države Vlada, nadamo se, sljedeće informacije će baciti dodatno svjetlo na kriminalno ponašanje i korupciju TOP / KEY Zvaničnici u Sjedinjenim Američkim Državama terorističkog režima koji se pojavljuje predvodi privatnog prava firma Baker Donelson Berman Caldwell & Berkowitz - tj. Zastupnik izvršne vlasti / predsjednik Barack Obama / Hillary i Bill Clinton / George W. Bush, George HW Bush. . ., Zakonodavne vlasti Korisnika, Sudski Branč / Vrhovni sud SAD-a i još mnogo svojih rasističkih kohorti / TERORISTICKIH ćelija. Baš kao što se čini Sjedinjenih Američkih Država terorističkog režima iza kadriranje braće (DZHOKHAR i Tamerlan TSARNAEV) za Bostonskom maratonu bombaških napada, a zatim hladnokrvno ubistvo DZHOKHAR u naporima na prikrivanju svoje rasističke PRAKSE zadržati ih razgovor, George Zimmerman stvar čini se radi o jednom od Sjedinjenih Država Amerike pripravnika terorističkog režima! Nadamo se da ćete naći ovaj dokument edukativni i informativni i prenijeti na druge, tako da su svjesni onoga što se događa zašto je važno da se u Sjedinjenim Američkim Državama OUT VANJSKIH POSLOVA!

Namjeravamo koristiti i TRAYVON MARTIN Sudsko podržati KAKO Sjedinjenih Američkih Država je predsjednik Barack Obama i njegova pravnog tima UZ PODRŠKU KONGRESA koristi vladinih sredstava - tj. onako kako se pojavljuje su radili u domaćoj terorističkih napada na 11 septembar 2001 , 11 septembar 2012 BENGHAZI Napadi, April 15, 2013 Bostonskom maratonu bombaških napada. . . - Da započnete WARS svrhu obuke svojih WHITE SUPREMACIST štićenika / ČLAN:


http://www.slideshare.net/VogelDenise/english-040512

http://www.slideshare.net/VogelDenise/022812-email-content-english-final

http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-english

http://www.slideshare.net/VogelDenise/united-states-of-americas-ku-klux-klan-run-government

Published in: News & Politics
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

02-26-2012 GEORGE ZIMMERMAN'S EMERGENCY 911 CALL (bosnian)

  1. 1. U 26. februar 2012, TRAGICNA LIŠAVANJE / UBISTVO TRAYVON MARTIN je klasičan primjer kako nije došlo do promjena i KAKO predsjednika Baracka Obame i SAD- Ministarstvo pravde / BAKER Donelson pokušavaju zataškavanje OVOM rasistički KILLING: 26 Februar 2012 911 hitnih poziva Od George ZIMMERMAN http://youtu.be/qb6rzu9gGJU ili https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a71698e5c6772b4a2ab OPERATOR Sanford policije. Ova linija se snima ovo je Sean (?) ZIMMERMAN : 04 Hej, upravo smo imali neke provale u mom susjedstvu i tu je pravi sumnjiv tip. Ah, to je Retreat View krug. Um najbolji adrese mogu dati je 111 Retreat Pogledaj krug. Ovaj lik izgleda kao da je na ne valja ili je na drogama ili tako nešto. Pada kiša,a on se samo hoda okolo tražeći oko. OPERATOR Ok, pa je ovaj tip Bijela, crna ili Latinoamerička? ZIMMERMAN : 28 Izgleda Black. OPERATOR Jeste li vidjeli što je nosio? ZIMMERMAN : 32 Da. Tamna hoodie kao sivi hoodie i ili traperice ili znoj hlače i bijele tenisice. On je ovdje sada. Samo je zurio. OPERATOR Oh, on je samo hoda oko tog područja. . . (Prekinut Zimmerman) ZIMMERMAN : 45 Gledajući sve kuće. OPERATOR Ok. ZIMMERMAN Sada je samo bulji u mene. OPERATOR Ok. Je li ovo 1111 Retreat Pogledaj ili 111? ZIMMERMAN To je. . . To je Clubhouse. OPERATOR To je Clubhouse? . . . (Prekinut Zimmerman) ZIMMERMAN (Nečujan? To je ono što ti govorim) OPERATOR On je u blizini Clubhouse sada? ZIMMERMAN : 58 Da, i sad on dolazi prema meni. OPERATOR Ok. ZIMMERMAN 01:03On ima ruku u pojas i on je crnac. Newsome komentari: 1) Zimmerman čini se igra do 911 Motor i nastavlja da "pripremiti teren", navodeći navodno osumnjičeni / Trayvon Martin je "Gledajući sve kuće" - tj. opet implicira da je Martin kućište susjedstvu radi zločine . 2) Opet, Zimmerman izgleda da se "priprema teren" za predumišljaj za ubistvo i konfrontaciju s navodnim osumnjičeni / Trayvon Martin koristiti predumišljajem "Stand-Your-Ground" obranu navodeći: "Sada on samo bulji u mene." . .. "Sada on dolazi prema meni". . . "On ima ruku u pojas i on je crnac" - tj. pokušavaju sada da izgleda da osumnjičeni / Trayvon Martin može biti "PAKIRANJE / razbijanje / nosi skriveno oružje / pištolj u gaće i približava ga." namjerno, pokušavajući da naslika gangster-Style slike navodnih osumnjičenog / Trayvon Martin i Re- NAGLAŠAVAJUĆI rase kao BLACK! " 3) predumišljaj: Od zvučne efekte u pozadini dok Zimmerman priča, čini se da on može dobiti svoje pištolj i priprema ga koristiti!
  2. 2. Vatreno oružje analitičar AMY SIEWERT iz Floride Odsjek za provedbu zakona - Siewert ispitao pištolj i kaže Zimmerman je imao jedan metak spreman za paljbu u komori, kao i natovareno magazin kada je došlo do pucnjave. OPERATOR Ok. Koliko godina bi rekao da je? . . . (Prekinut Zimmerman) ZIMMERMAN Ima gumb na košulji. Kasnim tinejdžerskim godinama. OPERATOR Kasnim tinejdžerskim godinama. Ok. ZIMMERMAN01:17Um Hum. Nešto nije u redu s njim. Da, dolazi provjeriti na mene. Ima nešto u ruci., Ne znam kakav je njegov dogovor. OPERATOR Ok, samo mi javi. . . (Prekinut Zimmerman) ZIMMERMAN . . . Možete dobiti Officer ovamo? OPERATOR ako on ništa ne radi dobro. . . Da smo ih na putu. Samo mi recite ako ovaj tip radi nešto drugo. ZIMMERMAN01:35Ok. Boga (?) Ova je @ @ rupa, oni uvijek izvući. Yep. Kada dođete do Clubhouse, dolazite ravno i lijevo. Zapravo, ti bi proći pored Clubhouse. OPERATOR Ok. Kažete da je na lijevoj strani od Clubhouse? Newsome komentari: 1) Zimmerman (tj. Criminal Justice Major) čini se igra do 911 Motor i nastavlja da "pripremiti teren", rekavši, "Nešto nije u redu s njim. . . On dolazi na Vidi me. On ima nešto u ruci. . "Za predumišljajem" Stand Your Ground- "Defense. (Dahh - Odlazak na stranca - tj. koji bi mogli biti pedofila / MURDERER [tj. što je ovaj izgleda da je slučaj - ubica]? Vozilo da se suoči sa njim) ALEXIS CARTER, - Carter predavao krivično parnice klasa koja Zimmerman završena, i posvjedočio da je klasa uključene široku pokrivenost Florida je samoodbranu zakonima. 2) Zimmerman za prikrivanje za ubistvo s predumišljajem i da igraju na "stand-Your-Ground" odbrane da se bojao za svoj život interjects, "mogu li dobiti Officer ovamo?" dok pripremaju da iskoristi svoj pištolj - tj. zato što nije savjetuje operater koji je imao pištolj! 3) Zimmerman je opscenost i izjave tvrdeći: "Uvijek izvući" Uspostavlja PRIJEM obrazac-OF-prakse sa njim ("Crying WOLF") i umišljajem da navodni osumnjičeni / Trayvon Martin se izvući! Operater jasno želio da se savjetuje ako se osumnjičeni / Trayvon Martin učinio bilo šta drugo. Zimmerman razočarani Operater nije izgledalo da rukovanja poziv na način na koji je htio da on. 4) Zimmerman ima KREDIBILITET pitanje kao. Pod zakletvom na ročištu na sudu po tom pitanju, navodi: Želim reći da mi je žao zbog gubitka svog sina. Nisam znao koliko je imao. Mislio sam da je malo mlađi od mene. .. Naravno svjedočenja da je predsjednik Barack Obama i njegov pravni savjetnik bi voleo da javnost / svijet od sluha i / ili video. https://secure.filesanywhere.com/fs/v.aspx?v=8a71698d60656ea86f9f ZIMMERMAN 01:57 Ne, ti idi u pravo kroz ulaz, a onda bi ti bio lijevo. Ah da. Idete ravno u, ne okrene i lijevo. Sh @ t on vodi! (Zvuk u pozadini, kao da auto chime - otvaranje vrata i koji se zalupila / zatvoreno - zvuk vjetra poteći)
  3. 3. OPERATOR On radi? Koji način se on radi? (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini) ZIMMERMAN Uh, dolje prema ah drugi ulaz u susjedstvu. OPERATOR Ok. Koji ulaz je to, da je on ide ka? (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini) ZIMMERMAN 02:17 Na stražnji ulaz. Ovi Fu @ @ king Coons! (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini) Newsome komentari: 1) Zimmerman koristeći opscenosti tvrdnje da osumnjičeni / Trayvon Martin radi! Zvuči kao da je Zimmerman žuri da izađem iz vozila, jer se može čuti zvona i otvaranje vrata i biti zalupila onda jedrenje šiklja! Zimmerman govori operatora da osumnjičeni / Trayvon Martin radi! 2) ubistvo sa predumišljajem - "zločin iz mržnje:" Zimmerman pozivi navode osumnjičenog / Trayvon Martin rasistički nipodaštavati "Fu @ @ kralj Coons!" Ovo rasistički navodno WHITE-Hispanjolci! 3) Zimmerman je upitan od strane operatora, "Jesi li ga pratio?" Zimmerman sekretarica, "Da." Operator savjetovao Zimmerman "ne treba ti to raditi." Ipak, Zimmerman nakon SAGLASNI, "U redu", sluša se operatera savjete i nastavlja POTJERA "oružani" sa "smrtonosnim oružjem - pištoljem" OPERATOR 02:22 Jeste li nakon njega? (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini) ZIMMERMAN 02:25 Da. (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini) OPERATOR 02:25 Dobro, ne treba ti za to. (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini) ZIMMERMAN 02:27 Ok. (Zvuk vjetra Gushjoš uvijek ide u pozadini) 1) Zimmerman je upitan od strane operatora, "Jesi li ga pratio?" Zimmerman sekretarica, "Da." Operator savjetovao Zimmerman "ne treba ti to raditi." Ipak, Zimmerman nakon SAGLASNI, "U redu", sluša se operatera savjete i nastavlja POTJERA "oružani" sa "smrtonosnim oružjem - pištoljem" 2) Zimmerman čini se nepoznatog i Stranac sumnjaju / Trayvon Martin, stoga se moglo shvatiti kao "pedofila", "otmičar" ili "ubistvo", itd - Tj. Poznato je da djeca uče pobjeći od onoga što oni vjeruju opasnost / STRANGERS Dakle, imate odrastao čovjek u susjedstvu ", sjedim u VOZILA", a kada se dijete približava izađe i teži ga je! pištolj. . . Sa kriminalnom namjerom koja čini se da je rezultiralo ubistvo! OPERATOR Dobro gospodine, kako se zovete? (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini) ZIMMERMAN George. Potrčao je. (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini) OPERATOR Dobro George, kako se prezivaš? (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini) ZIMMERMAN Zimmerman. (Zvuk vjetra Gush još uvijek ide u pozadini - Zimmer zvuči zadihan / teško dišući od težnji) OPERATOR I George, koji je telefonski broj zovete iz? ZIMMERMAN (407) 435-2400. OPERATOR George dobro, imamo ih na putu. Da li želite da se sastane sa službenicima kada stignu tamo? ZIMMERMAN Da. OPERATOR U redu, gdje ćeš se upoznati sa njima? ZIMMERMAN Hm, ako oni dolaze u um kroz kapiju, reci im da idu ravno pored kluba, i ah ravno pored Clubhouse i lijevo, a onda su otišli pored poštanskih sandučića. Oni će vidjeti moj kamion. OPERATOR03:18 Ok, (prekinuo Zimmerman koja je nečujan) ono šta adresu si se parkirao ispred? 1) Zimmerman je navodno susjedstvu Watch osoba, međutim, nije mogao pružiti operatora sa adresom gdje je bio parkiran. Navodno, laž i jasno FAILURE podržava da on nije bio na / u njegovo vozilo (tj. već u Hot Pursuit s pištoljem) prilikom davanja informacija. Kako teško bi bilo da pogledate na adresi je on poslušao upute NE slijediti navodno osumnjičeni / Trayvon Martin? ZIMMERMAN 03:22 Hm, ne znam. To je cut-through tako da ne zna adresu. OPERATOR Ok, ti živiš u tom području? ZIMMERMAN Da, da. I.. . (Prekinut operator) OPERATOR Koji je tvoj, koji je tvoj stan broj? ZIMMERMAN 03:31 To je dom. To je 1950 - o Cr @ p ne želim da to sve van.Ja ne znam gdje je ovaj klinac. OPERATOR 03:39 Ok, ne samo želite biti s njima po poštanskim sandučićima onda? ZIMMERMAN Da, to je u redu. OPERATOR 03:45 Dobro George, ja ću im do znanja da te upozna. Mi ćemo biti tamo. U redu? ZIMMERMAN 03:47 Zapravo, mogao si. .. Možete li ga zvati i ja ću mu reći gdje jesam? OPERATOR Ok. Da, to nije problem. ZIMMERMAN Hoćeš da ti dam moj broj ili si ga? OPERATOR Da, imam ga. (407) 435-2400. ZIMMERMAN Da, imaš ga. OPERATOR Ok, nema problema. Reći ću im do znanja da te nazovem kad su na tom području.
  4. 4. ZIMMERMAN Hvala. OPERATOR Nema na čemu. 1) Zimmerman izjavu JASNO podržava, opet, njegovo poznavanje snima! Nadalje, KONSTATUJUĆI / tvrdeći da je izgubio . sumnjaju / Trayvon Martin kad je ne može imati s predumišljajem - Misliti na budućnost, odnosno da kada je "brutalno ubijen", osumnjičeni / Trayvon Martin, nije želio informacije dostupne na 911 vrpci - tako da on nije mogao biti pronađen! 2) Zimmerman slaže da ispuni policiji od strane poštanske sandučiće. Zatim Zimmerman predomisli zbog svoje opsesije / odlučnosti da "ulovi" i suprotstaviti ono što on naziva Fu "@ @ kralj Coon" i osumnjičenog za ubistvo / Trayvon Martin kad je pitao Operater da policija pozove ga da bi mogao reći im gdje je u (tj. a ne ispunjavaju na određenoj lokaciji - po poštanskim sandučićima) GEORGE ZIMMERMAN bio TRENING u MMA (BRAČNI ARTS) u tjedna prije Trayvon Martin snimanja! Značajno je napomenuti: Djeca se uče da pobegne od stranaca i vapaj za pomoć! Prema izvještajima / SVJEDOCI su čuli zapomaganje djeteta! Kako proizilazi iz izvještaja, Trayvon Martin "nije" znao George Zimmerman - tj. ko bi mogao biti pedofila i / ili ubica (u kojima se pojavljuje Zimmerman ispostavilo se da je ubica) George Zimmerman rođak navodi seksualno zlostavljao desetljećima po njemu. Trayvon Martin roditelji željeli Federalnog istražnog biroa ("FBI") da se uključe, stoga, oni moraju znati sljedeće u vezi sa FBI rasistički History: 1. Je Fronting Agencija za Ku Klux Klan - odnosno o sprovođenju KKK prakse i vjerovanja; 2. Prikrivanje zločina iz mržnje; 3. URAMLJIVANJE Civil Rights organizacije (tj. kao što je Republika New Afrika, Crnih pantera, itd) za svrhu uništavanja i Seperating je afro-američke zajednice. .. 4. OPERATED / CONROLLED / vodi Baker Donelson Berman Caldwell & Berkowitz koji je rasistički Law Firm i predstavljaju predsjednici SAD-a, članovi Kongresa Sjedinjenih Američkih Država, sudija / Sudije, državni guverneri, općina (tj. policijskih uprava, itd) , osiguranje (tj. Liberty Mutual Insurance Company, koji može imati finansijsku / poslovni / lični interes u Trayvon Martin / Sanford policije materije 5. Baker Donelson stavljanje svojih pravnika (Upravni PARTNERI) u položajima, kao što su viša savjetnica / CHIEF OSOBLJA za FBI. . . Zapamtite da je Sjedinjenim Američkim Državama da koristi svoje WARS obučiti članove svoje WHITE SUPREMACIST GRUPE i predstavlja WHITE-SUPREMACIST runned Država - Odnosno oko 99% ALL-WHITE Senat i oko 90%ALL-WHITEPredstavnički dom! http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-english http://www.slideshare.net/VogelDenise/united-states-of-americas-ku-klux-klan-run-government
  5. 5. Čini se da je HOWGeorge Zimmerman je bio u mogućnosti da biste dobili izmijeniti, i ugrožen (tj. najčešće koristite računalo programe kao što su Photoshop) FOTOGRAFIJE preuveličavanje povrede! Sjedinjene Američke Države predsjednika Baracka Obame TRAYVON MARTIN GOVOR http://www.slideshare.net/VogelDenise/trayvon-martin-case-president-obama-weighs-in-if-i-had-a-son-hed-look-like-trayvon-you- tube-freecordercom Američki predsjednik Barack Obama: Pa ja sam šef izvršne vlasti i Pravobranilaštva izvještaje za mene tako da moram biti oprezan o mojim izjavama kako bi bili sigurni da mi ne ugrozi bilo istraga koje se odvija upravo sada. Ali očito, to je tragedija. Mogu samo zamisliti šta su ti roditelji prolaze. I kad pomislim na ovog momka, mislim na svoju djecu i mislim da svaki roditelj u Americi trebao biti u stanju razumjeti zašto je apsolutno važno da istražujemo svaki aspekt ove i da je svako vuče zajedno - savezne, državne i lokalne - shvatiti točno kako se to dogodilo tragedije. Dakle, drago mi je da ne samo da je pravde na tome, razumijem sada kada je guverner države Florida je formirala Radnu grupu za istraživanje šta se dešava. Mislim da svi mi treba da uradite neke duše traži da shvatiti kako se ovako nešto dogodi. A to znači da smo ispitati zakone i kontekst za ono što se dogodilo, kao i specifičnosti incidenta. Ali moja glavna poruka je. . . Je da se roditelji Trayvon Martin. Vi znate da sam imao sina, on bi izgledao Trayvon i znaš, mislim da su u pravu da očekuju da svi mi, kao Amerikanci će uzeti ovu sa ozbiljnošću da zaslužuje i da ćemo dobiti do dna šta se tačno desilo. U redu. Thank You!

×