Vind de ‘gouden wissel’ in uw organisatie

144 views

Published on

De wissels die bondscoach Louis van Gaal tijdens het afgelopen WK voetbal inzette, hebben tot veel discussie geleid. Uiteraard blijft de keuze voor een bepaalde medewerker mensenwerk, maar de automatisering kan het proces wel versoepelen en versnellen.

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Vind de ‘gouden wissel’ in uw organisatie

  1. 1. Visma HRM Kennisbank Het platform voor de nieuwe generatie HR-professionals dat inspireert en informeert. Vernieuwend, innovatief en actueel. Rob van Loenen Marketing Manager Oplossingen op het gebied van: Enterprise Resource Management Logistics Project Management Human Resource Management Planning Branches en toepassingen: Zorg Woningcorporaties Transport Handel en Industrie Visma Software | www.vismasoftware.nl | info-amersfoort@visma.com | +31 33 4545111 01 Blog HRM Kennisbank Vind de ‘gouden wissel’ in uw organisatie De wissels die bondscoach Louis van Gaal tijdens het afgelopen WK voetbal inzette, hebben tot veel discussie geleid. Vooral de wissel van keeper Tim Krul voor Jasper Cillessen in de wedstrijd tegen Costa Rica, trok veel aandacht. Na afloop gaf Van Gaal aan de spelers in te zetten waar en wanneer hij hun kwaliteiten het beste kan gebruiken. Dat is iets waar je in organisaties ook naar streeft. Maar van Gaal zegt ook dat zowel analyse als professionele hulpmiddelen bijdragen aan deze keuzes. Zo is dit ook het geval bij de keuze van de juiste mensen op de juiste plek. De inzet van e-HRM kan je daarbij helpen. Deze software ondersteunt onder andere het gehele proces voor het plaatsen van een vacature via solliciteren tot en met de aanname van een nieuwe medewerker. Uiteraard blijft de keuze voor een bepaalde medewerker mensen- werk, maar de automatisering kan het proces wel versoepelen en versnellen. Moderne e-HRM software integreert volledig met Social Media zoals LinkedIn en Facebook zodat u mensen snel aan een profiel kunt koppelen. Verder helpt de software om vanaf het eerste contact met een sollicitant een dossier op te bouwen en houdt het systeem vervolgstappen in de selectie van kandidaten bij. Op die manier wordt u altijd herinnerd aan het uitnodigen of afwijzen van sollicitanten en zo wordt u werk uit handen genomen. Bovendien kunnen HRM-managers dankzij het e-HRM pakket altijd inzien wat de huidige stand van zaken is in een sollicitatie- procedure. Dit verhoogt de transparantie en verbetert de interne communicatie. De inzet van e-HRM maakt sollicitatieprocedures efficiënter en korter zodat u snel over de juiste spelers op de juiste plaats beschikt.
  2. 2. Visma Software | www.vismasoftware.nl | info-amersfoort@visma.com | +31 33 4545111 02 Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom HRM & Salaris? Volg @VismaHRMnieuws op Twitter! Amersfoort, augustus 2014 Wilt u meer blogs lezen over e-HRM? Bezoek onze website of kijk op onze Slideshare. Volg ons op:

×