Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Hotel TV

78 views

Published on

Samsung LYNK SINC 3.0 este un sistem integrat, soluție de gestionare a conținutului bazată pe conectivitate IP destinată hotelurilor care utilizează infrastructura IP pentru a transmite informații către display-urile aflate in camerele de hotel.
Prin intermediul LYNK SINC se poate crea un sistem de management al conținutului display-urilor din interiorul hotelurilor obținând o interfață bogata în informații cu un meniu personalizat, intuitiv, unde oaspeții pot beneficia de informații precum: zona unde își desfășoară activitatea în acel moment, serviciile oferite de către hotel, soluțiile de divertisment existente dar și informații utile în desfășurarea activității.

Published in: Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Hotel TV

 1. 1. Romservice Telecomunicații DIGITAL SIGNAGE SOLUTIONS FOR HOTEL TV “
 2. 2. HOTEL TV Smart Software Solutions pentru industria hotelieră Soluția software creată de către Samsung se adresează tuturor cerințelor din industria hotelieră. Romservice Telecomunicații este partener autorizat Samsung (SAMSUNG TEAM OF EMPOWERED PARTNERS) fiind o companie cu experiență în domeniul echipamentelor de Digital Signage, beneficiind de un portofoliu de clienți diversificat ce acoperă majoritatea domeniilor de activitate. Romservice Telecomunicații oferă gamă de servicii Digital Solutions pentru ob- ținerea celor mai bune rezultate: identificarea necesităților clienților -urilor
 3. 3. Soluțiile de Digital Signage pot fi implementate în următoarele sectoare de activitate:  Retail (Mall-uri, Bănci, Restaurante, Dealeri auto, Benzinării)  Corporate ( Recepție, Săli de conferință, Workplace, Control room)  Entertainment (Cinema, Muzee, Stadioane, Cazinouri)  Hospitality (Camere de hotel, Lobby, Săli de ședințe și evenimente, Restau- rante) Pentru a testa echipamentele și a beneficia de soluții adaptate necesităților dumneavoastră, vă așteptăm în showroom-ul nostru, RST Display Solutions Centre. Samsung Lynk Sinc Samsung LYNK SINC 3.0 este un sistem integrat, soluție de gestionare a conținutului bazată pe conectivitate IP destinată hotelurilor care utilizează infrastructura IP pentru a transmite informații către display-urile aflate in camerele de hotel. Prin intermediul LYNK SINC se poate crea un sistem de management al conținutului display-urilor din interiorul hotelurilor obținând o interfață bogata în informații cu un meniu personalizat, intuitiv, unde oaspeții pot beneficia de informații precum: zona unde își desfășoară activitatea în acel moment, serviciile oferite de către hotel, soluțiile de divertisment existente dar și informații utile în desfășurarea activității.
 4. 4. Sistemul Samsung LYNK SINC 3.0 este constituit din următoarele elemente: software-ul necesar implementării, display-urile Samsung pe care rulează conținutul, serverul central necesar instalării software-ului. LYNK SINC 3.0 include patru șabloane de interfață diferite, prin care managerii pot ajusta ușor și rapid listele de meniuri afișate, chiar și în lipsa unei experiențe în domeniu. Directorii de hotel pot să personalizeze complet widget-urile instalate în camerele hotelurilor pe televizoarele Smart TV cu fişiere multimedia (imagini, fișiere video și audio). Samsung LYNK SINC 3.0 este un sistem complex de gestionare a conținutului care cuprinde o serie de avantaje îmbunătățind modul de administrare a hotelului și creând clienților o experiență de cazare deosebită: 1.Reducerea costurilor de întreținere: acest sistem nu necesită conectarea unui media player suplimentar creând un sistem ușor de implementat și de gestionat, reducerea costurilor de energie și eliminarea serviciilor de mentenanță deoarece toate operațiunile pot fi efectuate de către personalul hotelului. 2.Prin intermediul acestei soluții, pe display-uri se poate crea un meniu personalizat prin care să evidențieze serviciile oferite de către hotel creând și un sistem de promovare a imaginii companiei astfel încât sa fie impresionați oaspeții hotelului. 3.Managerii hotelului pot gestiona conținutul display-urilor aflate în interiorul camerelor de hotel fiind personalizat în funcție de categoriile de oaspeți și de tipul activității pe care o desfășoară în acel moment. De exemplu, dacă în interiorul hotelului este realizată o conferință, grupul de camere de hotel în care sunt cazați oaspeții pot fi personalizate cu un conținut bogat despre programul și tipul activităților ce se vor desfășura. De asemenea, aceștia pot primi mesaje de avertizare privind locația și ora întâlnirilor. Alte informații utile oferite clienților pot fi: informații turistice, prognoza vremii, informații despre zboruri. 4.Display-urile aflate în camerele de hotel pot fi controlate de la distanță cu ajutorul Link Sinc 3.0. Printre funcțiile ce pot fi realizate, se remarcă: evidențierea operațiunilor de intrare/ieșire a clienților, stabilirea orei de pornire/oprire, verificarea stării rețelei, modificarea listei de canale în funcție de oaspete. 5. Utilizarea funcției Samsung Smart Hub prin care oaspeții pot avea acces la un conținut interactiv prin utilizarea rețelelor de socializare direct de pe dispozitiv.
 5. 5. Funcționalități 1. Îmbunătățiți experiența vizuală a oaspeților și reduceți totodată costul total de întreținere Samsung LYNK SINC 3.0 oferă posibilități de comunicare între sistemul anterior al unui hotel, cum ar fi un sistem de gestionare a proprietății (PMS), Samsung Smart Hub și ecranele TV din camere. LYNK SINC 3.0 elimină necesitatea unui receiver separat, ceea ce simplifică configurarea și gestionarea sistemului, reduce consumul de energie și elimină dezordinea din camere cauzată de receiver, modem și cabluri. Singurele elemente necesare pentru a rula LYNK SINC 3.0 sunt software-ul, afișajele compatibile Samsung, un cablu de rețea și serverul deja existent pentru instalarea software-ului. LYNK SINC 3.0 dă posibilitatea de a gestiona centralizat sute de afișaje de hotel, cu modalități de control cum ar fi gruparea oaspeților pentru livrarea de conținut diferențiat, monitorizarea stării televizoarelor și gestionarea afișajelor. Soluția încorporată scade, de asemenea, nevoia de efort și întreținere externă și, deoarece toate funcțiile pot fi efectuate simplu de către personalul hotelului, fără echipament suplimentar, costul total de întreținere (TCO) fiind astfel redus.
 6. 6. 2. Creați și prezentați cu ușurință o identitate unică a hotelului, cu o interfață care oferă posibilitatea personalizării. Cu Samsung LYNK SINC 3.0, hotelurile pot oferi oaspeților o varietate de informații prin meniul unic, personalizat de pe afișaj. Interfața care poate fi personalizată are un aspect tip grilă detaliat și oferă posibilitatea personalului hotelier să proiecteze conținut legat de imaginea companiei și să impresioneze oaspeții. LYNK SINC 3.0 include patru șabloane de interfață diferite, prin care managerii pot ajusta ușor și rapid tipurile și listele de meniuri afișate, chiar și în lipsa unei experiențe în domeniu. Directorii de hotel pot, de asemenea, să personalizeze complet widget-urile instalate în camerele hotelurilor pe televizoarele Smart TV cu fișiere multimedia, precum imagini, fișiere video și audio.
 7. 7. 3. Personalizați conținutul camerelor pentru un anumit grup de oaspeți sau pentru un eveniment. LYNK SINC 3.0 reduce complexitatea gestionării conținutului TV oferind conținut diferit pentru grupuri de camere, precum și posibilități de gestionare a televizoarelor și a rețelei, printre care: • Posibilitatea de a grupa camerele de oaspeți și de a afișa conținut diferit în funcție de client și de datele evenimentului. Managementul de grup dă posibilitatea personalului hotelier de a oferi servicii personalizate, cum ar fi anunțuri specifice adresate oaspeților unui anumit grup. De exemplu, un număr de camere folosite pentru o convenție pot fi configurate pentru a primi mesaje pop-up care să avertizeze oaspeții cu privire la ora și locația întâlnirii. Se poate alege și difuzarea unui anumit tip de conținut în unele camere, cum ar fi conținut pentru copii în camerele unde sunt găzduite familii. Datorită acestui nivel de personalizare, oaspeții se simt bine primiți și au parte de un nivel ridicat de ospitalitate. • Gestionarea canalelor; având posibilitatea de a crea și de a edita listele de canale după gen și tipul de oaspete, LYNK SINC 3.0 creează și afișează canale diferite în funcție de gen și de tipul de oaspete. Afișarea personalizată a canalelor poate fi implementată pentru fiecare cameră în parte. De exemplu, pentru o familie poate fi creată o listă numai cu canale pentru copii. Este de asemenea disponibilă și organizarea listei de canale, pentru atribuirea unor numere specifice anumitor canale. În plus, pentru fiecare grup poate fi utilizată o anumită limbă.
 8. 8. 4.Gestionaţi eficient televizoarele din camerele de oaspeți de la distanță, pentru a economisi timp și costuri. Managerii IT pot controla de la distanță televizorul din fiecare cameră printr-un singur pas cu ajutorul soluției LYNK SINC 3.0 și pot confirma starea operațiunilor de sosire sau plecare din fiecare cameră, precum și starea rețelei. Personalul hotelier poate să selecteze un televizor sau un grup de televizoare și să programeze de la distanță ora de pornire sau de oprire a acestora, precum și activitățile de actualizare de „firmware” și chiar de repornire. Aceste posibilități oferă o modalitate eficientă pentru personalul hotelier de a economisi timp și efort, inclusiv costurile de manoperă și întreținere, întrucât aceștia nu vor mai trebui să viziteze camerele de fiecare dată când este solicitată o modificare. Managerii IT pot crea, de asemenea, mesaje de bun venit, care să fie afișate pe ecran atunci când un oaspete sosește.
 9. 9. 5.Prezentaţi oaspeților o ofertă mai bogată de conținut și aplicații TV. Cu LYNK SINC 3.0, oaspeții pot fi întâmpinați cu același conținut interactiv distractiv ca și cel de care se bucură pe dispozitivele personale. Samsung Smart Hub reprezintă o poartă către o multitudine de aplicații bazate pe web, oferind clienților mai mult decât canalele TV tradiționale. Cu ajutorul tehnologiei Smart Hub, oaspeții pot accesa comod site-urile unor rețele de socializare prin rețeaua IP a hotelului, pentru a obține conținut TV pe baza necesităților personale. Smart Hub dă, de asemenea, posibilitatea oaspeților de a utiliza aplicații de Internet în același mod în care le utilizează pe alte dispozitive, oferind o experiență plăcută de tipul „acasă departe de casă”.
 10. 10. 6.Îmbunătăţiţi experiența oaspeților prin accesul ușor la informații valoroase, în timp real. Cu LYNK SINC 3.0, personalul hotelier poate oferi oaspeților o experiență personalizată, creată în funcție de programele sau motivele șederii acestora. Oaspeții pot accesa cu ușurință conținut cum ar fi serviciile hotelului, informații turistice, rapoarte meteo, informații despre zboruri și multe altele, în mai multe limbi, pe televizoarele din cameră. De exemplu, televizoarele din camerele unor participanți la o convenție pot afișa o interfață de utilizator și un meniu particularizate, specifice conferinței, cum ar fi locațiile evenimentelor, avertismente pentru întâlniri și opțiuni de distracție. În plus, pot fi afișate informațiile despre evenimentele locale și cele pentru turiști, reducerile disponibile, precum și altele, pentru accesul rapid și simplu al oaspeților.
 11. 11. Samsung LYNK Reach Samsung LYNK REACH 3.0 este soluție de gestionare a conținutului, bazată pe conectivitate coaxială destinată hotelurilor care utilizează acest tip infrastructură pentru a gestiona și actualiza informațiile de pe display-urile din camerele oaspeților, înlocuind metodele tradiționale de administrare individuala a camerelor care presupun costuri suplimentare de mentenanță. Samsung Link Reach este constituit din 2 componente majore: LYNK REACH 3.0 este o soluție software pentru industria hotelieră cu ajutorul căreia se realizează o interfață simplă și ușor de utilizat. Prin intermediul acestui soft, se personalizează conținutul display-ului cu informații detaliate despre hotel: imagini, logo, prognoza meteo utilizând infrastructura existentă. LYNK REACH 3.0 Server este un echipament care, împreună cu LYNK REACH, permite administrarea unui număr mare de echipamente dintr-o singură locație.
 12. 12. Funcționalități 1.Beneficiaţi de infrastructura coaxială existentă pentru a simplifica gestionarea conținutului și a televizoarelor LYNK REACH 3.0 este o soluție software integrată de la Samsung, oferită împreună cu serverul LYNK REACH, care îi ajută pe proprietarii de hoteluri să gestioneze și să transmită conținut pe televizoarele din camerele oaspeților. Serverul LYNK REACH comunică cu Property Management Server (PMS) și cu internetul, livrând automat pe televizoarele din camerele oaspeților informații despre conținutul serviciilor. Cu ajutorul serverului LYNK REACH și al software-ului LYNK REACH 3.0, managerii de hotel și administratorii IT pot actualiza și ajusta televizoarele de la distanță și pot oferi o gamă mai vastă de conținut pe baza semnalelor de radiofrecvență.
 13. 13. 2.Gestionaţi simplu, de la distanță, afișajele și conținutul din camere, pentru a maximiza eficiența Pe baza infrastructurilor coaxiale, personalul poate actualiza firmware-ul televizoarelor și poate livra actualizări de conținut și mapări (organizări, ordonări) de canale cu ajutorul personalului de la fața locului care, utilizând dispozitive USB clonate, poate actualiza separat afișajele din fiecare cameră. Cu toate acestea, interfața LYNK REACH 3.0 oferă posibilități de gestionare eficientă a conținutului de la distanță, cu ajutorul unui computer, economisind timp și resurse. Prin această interfață, managerii de conținut pot deja edita și gestiona rapid informațiile, iar conținutul poate fi furnizat de pe Internet prin serverul REACH.
 14. 14. 3.Personalizaţi mesajul hotelului printr-o interfață de utilizator care poate fi personalizată complet și ușor Fiind echipată cu interfețe familiare și intuitive, soluția LYNK REACH 3.0 ajută managerii de conținut să editeze și să gestioneze rapid informațiile și să le implementeze în timp real. Interfața conține un meniu simplificat, cu o ierarhie a setărilor în formă de arbore, care se aseamănă cu sistemul de foldere a unui computer. Soluția prezintă elemente vizuale îmbunătățite, care ajută angajații să găsească setările sau elementele rapid și ușor. Interfața dă posibilitatea managerilor de hotel să introducă imagini, videoclipuri sau text și să repoziționeze sau să redimensioneze elementele. LYNK REACH 3.0 oferă, de asemenea, și o secție cu șabloane care pot fi personalizate complet, ușor de utilizat, pentru a ajuta managerii de conținut să configureze un portal de conținut cu mesaje și imagini de fundal editabile.
 15. 15. 4.Generaţi venituri suplimentare prin publicitatea de pe ecran Hotelurile pot furniza reclame promoționale cu privire la facilități sau la ofertele speciale direct în camerele de hotel printr-o bandă derulantă de pe afișajele din camere. LYNK REACH 3.0 oferă, de asemenea, și un șablon care acceptă reclame, cu canale live pentru difuzarea în zonele publice ale hotelului, cum ar fi afișajele din holuri și restaurante. Posibilitatea de a include reclame pe aceste afișaje în timpul difuzărilor oferă un flux suplimentar de venituri pentru hoteluri.
 16. 16. 5.Personalizaţi conţinutul din camere pentru anumite segmente de public. Hotelurile pot oferi oaspeților conținut TV personalizat, în funcție de grupul de camere, pentru a ajusta experiența oaspeților și pentru a furniza informații relevante și oportune. Managerii pot crea grupuri de afișaje cu conținut dedicat, anunțuri sau liste de canale pentru anumite grupuri de oaspeți, o soluție ideală pentru direcționarea informațiilor către anumite grupuri precum participanții la o convenție. De exemplu, un număr de camere folosite pentru o conferință pot fi configurate pentru a primi mesaje care să avertizeze oaspeții cu privire la ora și locația întâlnirii.
 17. 17. 6.Livraţi informații rapide și potrivite oaspeților hotelului. Pentru oaspeții hotelurilor, LYNK REACH 3.0 oferă acces rapid și comod la informații relevante. Oaspeții pot accesa rapid conținut cum ar fi servicii hoteliere, rapoarte meteo în timp real, informații despre zboruri și multe altele, în mai multe limbi, pe televizoarele din cameră. Informațiile despre evenimentele locale și cele turistice pot fi, de asemenea, afișate pentru un acces al oaspeților rapid și ușor. Samsung și LYNK sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Samsung Electronics Co., Ltd.
 18. 18. Managed services Companiile care exploatează soluțiile de „Digital Signage” doresc să transfere furnizorului responsabilitatea operațională. Nu este important în proprietatea cui se află un echipament, important este serviciul furnizat de către acel echipament (Communications as a Service - CaaS). RST Display Solutions oferă soluții de finanțare a achiziției echipamentelor de „Digital Signage” prin serviciul nostru de închiriere a display-urilor profesionale Samsung :  Samsung Smart Signage LFD  Samsung Hospitality Display  Samsung Smart Signage TV  Samsung Outdoor  Samsung Video Wall  Samsung Touch Compatible  Samsung Consumer TV
 19. 19. Companiile solicită servicii care să rezolve 2 categorii mari de probleme:  Probleme strategice, legate în general de inițiativele managementului cu privire la serviciile de „Digital Signage” în organizația respectivă, cu efecte în ceea ce privește:  reducerea costurilor operaționale cu tehnologia și service-ul  transparența și predictibilitatea costurilor de service  viteza de răspuns și furnizarea centralizată a service-ului  asigurarea know-how-ului  Probleme operaționale, legate de activitatea zilnică, cu efecte în ceea ce privește:  calitatea service-ului și uniformizarea lui în toată organizația  vizibilitatea performanțelor soluțiilor și aplicațiilor service-ate  evitarea colaborării cu mai mulți furnizori  disponibilitatea service-ului în situații extreme RST Display Solutions oferă 2 tipuri de contracte de servicii:  Doar service  Service și închiriere echipamente În viziunea RST Display Solutions, service-ul nu înseamnă doar mentenanța sau service la cerere (atitudine reactivă). Conceptul de „Managed Services” înseamnă asumarea responsabilității pentru serviciile furnizate clientului și o atitudine proactivă în asigurarea disponibilității service-ului pentru companiile care doresc outsourcing. Serviciul nostru de mentenanță include intervenții de asistență tehnică, prestabilite sau, la cerere, oricând este necesar.
 20. 20. Închiriere echipamente RST Display Solutions dispune de o gamă completă de echipamente, produse ce pot fi închi- riate pe perioade scurte sau pe termen lung. Succesul afacerii tale poate depinde de buna funcționare a echipamentelor „Digital Signage” și, de aceea, la RST Display Solutions găsești produse de calitate ce corespund tuturor stan- dardelor în domeniu. Prin închirierea echipamentelor de „Digital Signage”, compania ta se adaptează cerințelor actuale ale pieței utilizând echipamente performante, obținând astfel atât avantaj tehnologic cât și avantaj financiar. Prin închirierea echipamentelor este evitată realizarea unei investiții imediate, această solu- ție rezolvând problema inexistenței lichidităților în cadrul companiei. Avantaje tehnologice:  Echipamentele Samsung sunt noi, de ultimă generație  Up-date-uri gratuite la ultimele versiuni de software pe toată durata contractului Avantaje financiare:  Nu necesită investiție, permițând folosirea mai judicioasă a fondurilor firmei  Costurile de închiriere sunt deductibile 100%  Proiectare gratuita, specialiștii firmei noastre ajutându-vă să alegeți soluția optimă pentru nevoile dumneavoastră de comunicare  Echipamentul este asigurat la distrugere și furt  Durata contractului: 2-5 ani  Clientul nu lucrează cu bănci / societăți de leasing Avantaje tehnice:  Asistență gratuită la determinarea necesităților și la proiectarea sistemului;  Sistemul poate fi extins sau restrâns pe durata contractului în funcție de necesitățile clientului;  Echipamentul este acoperit de garanție pe perioada derulării contractului;  Implementarea rapida a soluției deoarece livrarea echipamentelor se face din stoc pentru majoritatea echipamentelor;  Instruirea personalului în vederea folosirii în condiții optime a echipamentelor.

×