Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Booking by Romservice Telecomunicații

39 views

Published on

RoomIO simplifică semnificativ procesul de organizare a întâlnirilor: cu ajutorul oricărui device cu acces la internet, RoomIO afișează orarul cu rezervări al unui spațiu după ce preia informația din sistemul de scheduling (planificarea rezervărilor).

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Booking by Romservice Telecomunicații

  1. 1. BOOKING RoomIO Afișaj digital pentru săli de întâlniri și de conferințe
  2. 2. RoomIO simplifică semnificativ procesul de organizare a întâlnirilor: cu ajutorul oricărui device cu acces la internet, RoomIO afișează orarul cu rezervări al unui spațiu după ce preia informația din sistemul de scheduling (planificarea rezervărilor). Planificarea rezervărilor este transferată imediat și automat către ecranul asociat fiecărei săli, către afișaje electronice, panouri și ecrane cu informații interactive. RoomIO afișează informații utile pentru vizitatori.
  3. 3. Planificarea cu RoomIO este ușoară, eficientă și rapidă.
  4. 4. WEB Se integrează cu programul preferat de planificare a întâlnirilor RoomIO acceptă informații introduse manual sau preluate automat din sisteme de calendare și planificare a timpului, precum Microsoft Exchange, Google Calendar sau alte sisteme specializate, cum ar fi VerA.web.
  5. 5. FUNCȚIUNI Funcții eficiente pentru conferințe sau întâlniri:
  6. 6. SISTEM DE CONTROL LA LOCAȚIE, ÎN TIMP REAL, AL SĂLILOR DE ȘEDINȚE ȘI DE CONFERINȚE: Managerul conferinței sau organizatorul de întâlniri pot schimba și actualiza imediat și la orice moment informațiile afișate: • Panoul de semnalizare a sălilor și evenimentelor / întâlnirilor; • Centralizarea orarelor de ocupare; • Actualizarea în timp real; • Personalizare cu branding și logo.
  7. 7. PENTRU UTILIZARE SPECIALIZATĂ ÎN CADRUL SPAȚIILOR DE CONFERINȚE: Cererile de rezervare se confirmă de către persoana responsabilă și apoi se asociază unei săli cu echipament adecvat. Toate prin intermediul unei interfețe simple. Planurile de ocupare a spațiului și afișajele vor fi imediat actualizate și vor afișa noua informație: • Utilizare și pe tabletă sau smartphone; • Actualizare instantanee a informațiilor afișate; • Notificare automată a participanților; • Utilizare mobilă pentru administrare facilă.
  8. 8. PE WEB ÎN TIMP REAL: Atât administrarea cât și afișarea planurilor de ocupare a sălilor se pot face de pe orice device cu acces la Internet. De aceea RoomIO poate fi folosit atât ca soluție mică, de tabletă, cât și integrat, cu soluții extinse de afișare digitală. RoomIO suportă toate browser-ele și device-urile, integrându-se cu soluțiile Samsung. PLANIFICAREA REZERVĂRILOR:

×