Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Uranus Oy:n rekrytointijulkaisu - Nostetta nro 8

865 views

Published on

Nostetta! on Uranus Oy:n julkaisu ura- ja rekrytointipalveluista kiinnostuneille. Numeron 8 aiheita: opiskelijarekrytointi, Insinööriliitto, Tradenomiliitto, työnantajakuva, Esimies & Henkilöstö 2014 -tapahtuma, kansainvälinen rekrytointi, LAURA™ -rekrytointijärjestelmä.

Published in: Career
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Uranus Oy:n rekrytointijulkaisu - Nostetta nro 8

  1. 1. Nostetta!Nostetta!onUranusOy:njulkaisuura-jarekrytointipalveluistakiinnostuneille || Nro8 Suomalaiset opiskelijajärjestöt ovat solmineet maailman-laajuisestikin ainutlaatuisen liittojen välisen yhteistyön, jonka puitteissa kehitetään maassamme opiskeleville suunnattuja palveluita. Uusi ja ainutlaatuinen mahdollisuus tavoittaa tulevaisuuden parhaat osaajat! Voitte varmistaa näkyvyytenne opiskelijoille seuraavien tuotteiden avulla: 1. Työnantajaesittely 1800 €/vuosi • näkyvyys ura- ja työpaikkaosion etusivulla vapaavalintaisena ajankohtana yhden kuukauden ajan (logobanneri 2) 2. Bannerinäkyvyys • Suurtaulu 960 €/kk • Logobanneri 480 €/kk • Logobanneri 2 & ingressi 690 €/kk 3. Työpaikkailmoittelu 240 €/ilmoitus (esilläoloaika max. 30 vrk) 4. Mainostila Frankin jäsenkirjeessä Kerran kuukaudessa lähetettävää Frankin jäsenkirjettä tilaa yli 80 000 opiskelijaa. Kirjeen lopussa olevaa mainostilaa työnantajan logolle/bannerille ja esittelytekstille voitte varata hintaan 2500 € + ALV. Jäsenkirje toimitetaan aina sekä suomen-, ruotsin- että englanninkielisinä versioina. Huom! Kaikkiin em. hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Hinnat ovat palvelun lanseerausvaiheen hintoja ja voimassa 30.5.2014 saakka. Ota yhteys Uranuksen asiakaspalveluun, jos haluat lisätietoja uudesta opiskelijoiden työpaikka- ja urapalvelusta: 09 8566 7700 tai uranus@uranus.fi Frank keskittyy erityisesti opiskelijoille suunnattujen etujen ja palveluiden tuomiseen suorasti ja rehellisesti kaikkien, parhaimmillaan jopa puolen miljoonan opiskelijan saavutettavaksi. Frank toimii yhteistyössä tunnettujen ja opiskelijaystävällisten yritysten kanssa kaupallisin tavoittein. Yhteistyökumppaneina toimii jo tällä hetkellä yli tuhat erikokoista suomalaista ja kansainvälistä yritystä, ja toiminnan on tarkoitus laajentua jatkossa. www.myfrank.fi Yhteistyössä ovat mukana Suo- men Ylioppilaskuntien liiton 148 000 jäsentä, 60 000 ammattikor- keakouluissa opiskelevaa jäsentä, Suomen Ammattiin Opiskele- vien Liiton 35 000 jäsentä sekä Lukiolaisten Liiton 50 000 jäsen- tä. Järjestöt perustivat vanhan, parhaiten opiskelijakorteista ja opiskelija-asuntopalveluista tun- netun Lyyra-organisaation poh- jalle uuden yrityksen, joka luo ja organisoi koko suomalaisen opis- kelijakuntaa kattavan palvelun Frank-nimen alla. Jos teillä on tarjota opiskelijoille kesä- ja kausityötä, kokopäivä- tai osa-aikatyötä, päättötyömahdol- lisuuksia, työharjoittelupaikkoja tai suunnitteilla on trainee-ohjel- mia, niistä kannattaa kertoa ni- menomaan uudessa Uranus.fi:n tuottamassa opiskelijapalvelussa. Uranus toteuttaa yhteistyössä Frankin kanssa opiskelijoille suunnatun ura- ja rekrytointipalvelun.
  2. 2. Nostetta!2 Nro 8 Tradenomiliitto & Insinööriliiton urapalvelu yhteistyöhön Uranuksen kanssa Jos teillä on näille kohderyhmille sopivia työpaikkoja, kannattaa ne julkaista nyt myös Uranus.fi:ssä. Yksittäisen ilmoituksen hinta on 480€/ilmoitus. Jos haluat kuulla lisää ammattialojen ja Uranus.fi:n yhteistyöstä ota yhteyttä 09-8566 7700 tai uranus@uranus.fi Tilaisuus on taatusti mieleen- painuva, antoisa ja yllätykselli- nen. Tilaisuuteen toivotamme tervetulleiksi työpaikkailmoit- telusta ja työnantajakuvasta vas- taavat HR-ammattilaiset. Tilaisuuden ohjelmassa on mm. olympiavoittaja Toni Nie- misen alustus sekä Accenturen mielenkiintoinen esitys työn- antajakuvan kehitysprojektis- ta. Tilaisuudessa selviää myös, kuinka ihmeessä on mahdollis- ta, että Uranus.fi -sivustomme täyttää jo 75 vuotta! Tilaisuus järjestetään Uranus Oy:n tiloissa Pasilassa (Pasilan- katu 2) klo 8.30–11.15. Aamupala tarjoillaan klo 8.30–9.00 ja varsinainen ohjel- ma alkaa klo 9.00. Tilaisuus on maksuton. Varaa siis torstai 24.4.2014 jo nyt kalenteristasi ja tule mu- kaan juhlimaan 75-vuotiasta si- vustoamme! Ilmoittaudu 22.04.2014. men- nessä osoitteeseen: uranus@ura- nus.fi. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautu- misen yhteydessä. Tervetuloa Uranus.fi:n 75-vuotissynttäreille! Hauskasti hyötytietoa työnantajakuvan kiillottamisesta ja rekrytointitoimintojen parantamisesta Torstaina 24.4.2014 Uranus Oy järjestää mielenkiintoisen brunssin, jonka teemana on Uranus.fi -sivuston 75-vuotissyntymäpäivät. Tuhdin aamupalan lisäksi luvassa on lyhyitä ja ytimekkäitä alustuksia, joiden avulla voi kiillottaa työnantajakuvaa ja parantaa rekrytointitoimenpiteiden laatua. Uranus Oy kasvoi 36 % vuonna 2013 Uranus Oy:n vuosi 2013 oli monin tavoin erittäin menes- tyksellinen ja ennätyksellinen. Liikevaihtomme kasvoi 36 % ja saavutti 1,5 MEUR:n tason. Tulos oli voitollinen ja tulospa- rannus merkittävä. Vuoden 2013 aikana Uranuk- sen asema merkittävänä rekry- tointijärjestelmätoimittajana vahvistui edelleen. Lisäksi to- teutimme Uranus.fi -portaalissa uudistuksia, jotka ovat kasvatta- neet ja kasvattavat jatkuvasti kä- vijämääriä. Tämän vuoden tam- mikuussa sivustollamme tehtiin kaikkien aikojen kävijäennätys. Uranus.fi -palveluun ilmoitetut työpaikat, joihin sopivia hakijoita olisivat valmistumisvaiheessa tai vastavalmistuneet tradenomit, näkyvät nykyisin myös Tradenomiliiton jäsensivuilla. Yhteistyön avulla ilmoituksenne lukijapiiri voi laajentua 35 000 tradenomiliiton jäsenellä. Insinööreille tarkoitetut työpaikkailmoitukset näkyvät myös Insinööriliiton omassa jäsenille tarkoitetussa urapalvelussa.Jokainen tilaisuuteen osal- listuva uusi asiakas saa lah- jakortin, jolla voi hankkia työpaikkailmoituksia Ura- nus.fi -palveluun poikkeuk- sellisen edullisesti. Huom! Ei puheita eikä lahjoja vaan vain iloisella ja uteliaalla mielellä mukaan!
  3. 3. Nostetta!Nro 8 3 Uranus järjesti pääpuhujan Esimies & Henkilöstö -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 7.–8.5.2014 perinteinen Esimies & Henkilöstö -tapahtuma. Tilaisuuden yhtenä pääpuhujana on yksi maailman parhaista globaalin rekrytoinnin asiantuntijoista Mike Booker. Mike Booker on maailman johtavan online-rekrytointiyhteisön The Networkin toimitusjohtaja. Tule tapaamaan Mike Bookeria ja keskustelemaan, kuinka kansainvälistyvän tai globaalisti toimivan suomalaisen yrityksen kannattaa hoitaa globaalit rekrytoinnit nykypäivänä. Ota yhteyttä Uranukseen ja sovi tapaamisaika: 09 8566 7700 | uranus@uranus.fi Maailman parhaat osaajat tavoitettavissa Uranuksen avulla Uranuksen kautta voitte myös jättää työpaikkailmoituksen maailman johtaviin työpaikkaportaaleihin yli 130 maassa sekä hankkia lukuoikeuksia maailman parhaisiin, yli 250 miljoonaa CV:tä sisältäviin CV-tietokantoihin. Lue lisää: http://rekrytointi.uranus.fi/ulkomaalaisen-tyontekijan-palkkaaminen/ Jaakko Lehto Executive Search Oy hyödyntää rekrytoinneissaan The Network -verkostoa Suomen vanhin suorahakualan yritys Jaakko Lehto Executive Search Oy on osakkaana kan- sainvälisessä Glasford-suoraha- kuyritysten verkostossa ja voi siten tarjota asiakasyrityksilleen suorahakupalveluja 38 eri maassa. ”Koska emme kata kaikkia maita, olemme suorahakutoimeksian- tojen läpiviennissä hyödyntäneet myös Uranuksen The Network -verkoston kumppaniyritysten CV-tietokantoja ja löytäneet niistä useita asiakkaitamme kiin- nostavia kandidaatteja. CV-tieto- kannat ovat olleet hyvä lähde var- sinkin kun on haettu ehdokkaita asiantuntija- ja muihin ylempien toimihenkilöiden tehtäviin”, ker- too Antti Joutseno Jaakko Lehto Executive Search Oy:stä. Onko sinulla sisäistä hehkua? “ Ihmisiä, jotka paahtavat täysillä ja joilla on sisäinen hehku, on paljon. Harmi, että he ovat valtaosin alle 7-vuotiaita. - Esa Saarinen Äiti Teresa elämäntaidosta Elämä on tilaisuus, hyödy siitä. Elämä on kauneus, nauti siitä. Elämä on autuus, maista sitä. Elämä on uni, todellista se. Elämä on haaste, kohtaa se. Elämä on velvollisuus, täytä se. Elämä on peli, pelaa sitä. Elämä on lupaus, täytä se. Elämä on suru, voita se. Elämä on laulu, laula se. Elämä on ponnistus, hyväksy se. Elämä on tragedia, kohtaa se. Elämä on seikkailu, uskaltaudu siihen. Elämä on onni, luo se. Elämä on liian arvokas, älä tuhoa sitä. Elämä on elämää, taistele sen puolesta.
  4. 4. Nostetta!4 Nro 8 Harald Hirmuisen uramietteitä Osoitelähteet: Uranus Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri Copyright: KFS/distr. Bulls Press Nykyistä työelämää voi luon- nehtia hyvin siten, että melkein jokaisen työelämään liittyy useita työtehtäviä. Vanha ammattitaito ja toimenkuva käyvät tarpeetto- maksi ja on siirryttävä uuteen. Vahvasti voisin veikata, että 2010-luvulla työelämään astuvalle nuorelle tällaisia tilanteita tulee vastaan vähintään tuplasti aiem- paan nähden. Tällaisessa tilan- teessa kannattaa miettiä, voisiko uravalinnan tehdäkin yrittämi- sen suuntaan. Tämän Nostetta!- lehden artikkeleista osa on tehty myös sitä varten, että ne yllyt- täisivät tekemään rohkeammin uravalintoja, tekemään ainakin yhden kerran elämässä valinnan, jossa työtä tekeekin yrittämisen muodossa. Jos näin tekee, oppii vuorenvarmasti moninkertaisesti enemmän, kuin olemalla saman jakson toisen palveluksessa. Yrit- täminen on kasvamista, osaami- sen monipuolistamista ja siitä on paljon paluureittejä myös tavan- omaiseen verokirjatekemiseen. Jo pelkästään tämän takia yrittämi- nen kannattaa aina. Tutustuin yhdellä Englannin matkallani nuoreen mieheen ni- meltä Tom Lindstead, joka oli siirtynyt oman yrityksensä nu- rinmenon jälkeen verokirjatöihin advertoriaalitoimittajaksi Mind Your Business -julkaisuun. Leh- ti esittelee yrityksiä, joilla menee hyvin ja jotka hakevat lehden kautta lisää tunnettuutta ja uusia asiakkuuksia. Yhdessä lehden nu- meroista kerrotaan muun muassa it-alan yrittäjästä nimeltä Michael Ames, joka aloitti yrittäjänä nol- lasta, kehitti yritystään, myi yri- tyksensä ja tuli upporikkaaksi. Yrityskaupan jälkeen hän pelasi golfia ja matkusteli. Ames totesi kuitenkin pian, etteivät tuollaiset harrastukset jaksaneet kauaa kiin- nostaa.Niinpähänpäätyiperusta- maan uuden yrityksen, joka näyt- tää olevan vielä menestyvämpi kuin hänen ensimmäisensä. Mikä on ollut Amesin menestyksen sa- laisuus? ”Ensimmäinen asia on se, että olen aina ollut aliarvostettu. Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä paremmin olen ymmärtänyt, että aliarvostus on merkittävin vahvuus liiketoiminnassa. Siinä vaiheessa kun ympärillä olevat tajuavat, että sinä voitkin olla pa- rempi kuin he alun perin ajatteli- vat, on se jo myöhäistä. Olet jo saanut heihin etumatkan heidän kustannuksellaan.” Uutta työpaikkaa tai yrittäjyyt- tä haettaessa on siis yksi merkit- tävä lähtökohtaero. Työnhaussa sinun on kiillotettava julkikuvasi hyvän CV:n, hakemuksen ja ha- kemistaitojen myötä. Sinun on myytävä itsesi haluttavaksi osaa- jaksi. Yrittäjyyteen päätyessäsi voit heittäytyä vaatimattomaksi, jolle lähipiirikin voi hymähdellä selän takana. Siispä kysynkin, haluatko olla kerran työurallasi vaatimaton, tulla aliarvioiduksi ja todeta jälkeenpäin, että yrittämi- nen kannatti sittenkin? Hannu Solanne Oheinen artikkeli on päivitys Uranuksen aikoinaan julkaiseman kirjan esipuheesta. Sen pääset lukemaan netistä, jos googletat ”Yrittäminen kannattaa aina”. Kirjan toimitti Jukka Keitele ja siinä on kymmeniä mielenkiintoisia yrittäjätarinoita. Useimmat meistä miettivät ainakin jossain vaiheessa elämäänsä yrittämistä tai itsenäistä ammatinharjoittamista uravaihtoehtona. Useimmat luovuttavat kuitenkin jo alkumetreillä ja päätyvät jatkamaan verokirjatyössään, motivoipa se tai ei. Allekirjoittanut on saanut aloittaa kaikki verokirjatyönsä siten, että on päässyt tekemään toimenkuvaa, jota kukaan muu ei ole aiemmin tehnyt. Olen päässyt luomaan "varmoissa oloissa" jotain uutta. Tällaisia upeita uramahdollisuuksia, aivan uutta luovia toimenkuvatilanteita, on meistä hyvin usealla, koska maailma muuttuu niin nopeasti. Miksi yrittäminen kannattaa (lähes) aina? LAURA™ -päivä sujui odotusten mukaan Uusia LAURA™ -asiakkaita Viime vuoden loppupuolella ja tämän vuoden alussa muun muassa seuraavat työnantajat ovat ottaneet LAURA™ -rekrytointijärjestelmän käyttöön: • Jämsän kaupunki • Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö HOAS • Assidu • Helsingin Energia • Metsähallitus Rekrytoinnin ja HR:n asiantuntijoille, johdolle ja käyttäjille tarkoitettu ammattiseminaari, sähköisen rekrytoinnin LAURA™ -päivä järjestettiin jo kahdeksannen kerran perjantaina 17.1.2014. Tapahtumassa nähtiin ja kuultiin LAURA™-käyttäjien ja asiantuntijoiden mielenkiintoisia alustuksia sähköisestä rekrytoinnista. Päivässä käytiin läpi muun muassa seuraavia aiheita: • LAURA™-rekrytointijärjestelmän tuoteuutiset • Sosiaalisen median hyödyntäminen rekrytoinnissa • LAURA™-järjestelmän käyttö kansainvälisessä rekrytoinnissa • HR- alan tulevaisuuden näkymät Tapahtumassa oli paikalla lähes sata rekrytoinnin parissa työskentelevää, joista osa oli ennestään LAURA™-järjestelmän käyttäjiä ja osa vasta tutustumassa järjestelmään. Palautteiden perusteella tilaisuutta pidettiin onnistuneena. Ensi vuonna 16.1.2015 LAURA™ -päivä järjestetään jo yhdeksännen kerran. Uskalla olla oma itsesi Edesmennyt klovni Emmett Kelly, joka saavutti mainetta synkkäilmeisenä klovnina, ke- hitti uuden hahmon aikana, jolloin kaikki klovnit olivat toistensa kaltaisia. Hänellä oli erilainen idea ja hän tiesi sen so- pivan hyvin itselleen. Hän kirjoitti: ”Mikä maail- massa on vaikeinta? Kerron sen teille. Olla oma itsensä. Erityi- sesti se on vaikeaa silloin, jos olet erilainen kuin muut ihmi- set. Mutta takaan sinulle tämän: Mikäli uskallat olla oma itsesi, se, joksi luoja sinut loikin, tulet selviytymään elämästäsi loista- vasi.” Jos siis olet koskaan ollut huolissasi siitä, että olet erilai- nen, niin lakkaa huolehtimasta. Emmett Kellyllä oli puoli vuo- sisataa hauskaa olemalla oma itsensä ja niin tulee olemaan si- nullakin. Jos pyrit olemaan tois- ten kaltainen, olet aina heidän jäljessään, sillä he ovat tehneet sitä kauemmin. Lähde: Ajatusten aamiainen 4.12.2005 Nostetta! on Uranus Oy:n julkaisu ura- ja rekrytointiasioista kiinnostuneille.. Vastaava toimittaja Hannu Solanne. Osoite: Uranus Oy, Pasilankatu 2, 00240 Helsinki Puh. 09-85667700. Palautteet ja ideat osoitteeseen uranus@uranus.fi Seuraa Uranus Oy:tä somessa: LinkedIn: Uranus Oy | Twitter: @Uranusoy Uranus.fi:ssä ilmoittaminen ja näkyvyys on edullista: - työpaikkailmoitus 480 € (esilläolo maks. 30 vrk) - koulutusilmoitus 90 € (esilläolo maks. 12 kk) - banneri etusivulle 580 €/vko (+ALV 24%) Nostettaurallesi—osaajiatyöpaikoille!

×