Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

LLIBRE DEL RESIDENT 2on semestre 2016

2,567 views

Published on

Programa llibre resident tutors i r1 2semestre

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

LLIBRE DEL RESIDENT 2on semestre 2016

  1. 1. AULA DEL TUTOR 2016 EL LLIBRE DEL RESIDENT PER TUTORS DE R1 i RESIDENTS R1 DE MFiC Adreçat a: Tutors/es de residents de primer any i R1 de MFiC (promoció 2016- 2020) de la Unitat Docent. Àmbit de Barcelona Ciutat. També està adreçat de forma opcional als tutors dels R2 i R2 de MFiC (promoció 2015- 2019) que vulguin repetir el curs. Dates: 4 edicions . Horari: de 15-17 hores 1a edició: 29 setembre de 13:00 a 15:00 hores. 2a edició: 18 octubre de 13:00 a 15:00 hores. 3a edició: 27 octubre de 15:00 a 17:00 hores. 4a edició: 15 novembre de 13:00 a 15:00 hores. Lloc: Centre Corporatiu: Gran Via de les Corts Catalanes, 587-589. Soterrani. Durada: 2 hores presencials Places: 20 Hores lectives: 2 hores Docent Judit Pertíñez Mena. Cap d’estudis de la Unitat Docent multiprofessional d’Atenció FiC. Àmbit de Barcelona Ciutat. Objectius del curs Objectiu general  Proporcionar els coneixements i la informació per posar en marxa i utilitzar el nou Llibre del Resident de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC). Objectius específics  Conèixer el marc normatiu i el contingut del Llibre del Resident de MFiC.  Conèixer la utilitat del Llibre del Resident com a eina d’avaluació formativa.  Conèixer l’aplicatiu de la DGPRS habilitat per a la complementació i ús del Llibre del resident per part del R1 i el seu tutor. Temari 1- Introducció: Llibre del resident: marc normatiu i concepte. 2- Continguts del Llibre del resident: competències.  Cronograma i activitats docents.  Competències en atenció a l’individu: problemes i necessitats de salut.  Competències en grups poblacionals: Atenció del nen; Atenció a l’adolescent; Atenció a la dona, Atenció a l’adult; Atenció als treballadors; Atenció a la gent gran; Atenció al pacient immobilitzat. Atenció al pacient terminal, al dol, al cuidador. Atenció a las situacions de risc familiar y social.  Competències en atenció a la família i a la comunitat.  Competències transversals: Comunicació assistencial. Raonament clínic. Gestió de l’atenció. Bioètica.
  2. 2.  Competències en formació i recerca. 3- Continguts del Llibre del resident: auto reflexió i activitats valoratives. 4- Accés a l’aplicatiu Campus Delta: Llibre del Resident. Funcionament i consells d’ús. 5- Pràctica amb l’aplicatiu mitjançant un Role-Play Tutor-Resident. Metodologia Metodologia teòrica i pràctica. Avaluació del curs Mitjançant qüestionari al final de les sessions. Els alumne hauran d’assistir al 80% de les classes per poder obtenir el certificat del curs.

×