Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

COMUNICACIÓ CIENTÍFICA I PRESENTACIÓ DE PÒSTERS

629 views

Published on

Programa provisional del curs de comunicació científica i presentació de pòsters.

Published in: Health & Medicine
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

COMUNICACIÓ CIENTÍFICA I PRESENTACIÓ DE PÒSTERS

  1. 1. AULA DEL TUTOR 2017 USR- COMUNICACIÓ CIENTÍFICAORAL I PRESENTACIÓ DE PÒSTERS Adreçat a: Professionals sanitaris d’atenció primària que volen fer una presentació a un congrés. Dates: 26 d’abril i 3 de maig de 09:00 a 13:00 hores. Lloc: Centre Corporatiu: Gran Via de les Corts Catalanes, 587-589. Soterrani. Aula 3 Durada: 8 hores presencials Places: 4 Docent Miguel Ángel Muñoz. Cap d’estudis de la Unitat de Suport a la Recerca de l’ Àmbit de Barcelona Ciutat. Objectius del curs Objectiu general  Donar a conèixer els alumnes els criteris de qualitat i la metodologia necessària per a una comunicació científica eficient en format oral i pòster. Objectiu específic  Aprofundir en els aspectes pràctics relacionats amb les presentacions orals i pòsters. Programa Previ:enviament de dos articles que els alumnes hauran de llegir prèviament, juntament amb una explicació del curs. Primer dia: Comunicació oral . Presentació i defensa d’un pòster. Dimecres, 26 d’abril  Introducció  Tipus de presentacions orals.  La importància del resum (abstract).  Exposició teòrica: Bases per aconseguir una comunicació oral comprensible i eficaç.  Tipus de eines: power point, altres opcions (zoho show, prezzi, google docs). Treball individual: es treballarà una presentació oral basada en un article que prèviament s’ha enviat. Aquesta comunicació consistirà en cinc diapositives, es farà fora del temps lectiu de curs i es presentarà en la següent sessió. Segon dia: Dimecres, 3 de maig  Exercici de comunicació oral basat en un article (es presentaran dues de les comunicacions)  Presentació i confecció d’un pòster:  Presentació teòrica.  Exercici basat en el resum d’un article. .
  2. 2. Metodologia Metodologia mixta: teòrica i pràctica. S’explicarà la teoria i es faran exercicis, tant de la realització d’un pòster com d’una presentació oral.  Comunicació oral.  Cóm presentar i defensar un pòster a un congrés. Avaluació del curs Mitjançant qüestionari al final de les sessions. Els alumne hauran d’assistir al 80% de les classes per poder obtenir el certificat del curs. No tindran dret a certificat els alumnes que no hagin superat la prova d’aprenentatge encara que assisteixin al 100 % del curs.

×