Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

CPSC Recall Effectiveness Workshop Agenda

1,452 views

Published on

Agenda for the CPSC Recall Effectiveness Workshop.

Workshop Date: July 25, 2017

Published in: Government & Nonprofit

Comments are closed

  • Be the first to comment

CPSC Recall Effectiveness Workshop Agenda

  1. 1. Recall Effectiveness Workshop CPSC in cooperation with stakeholders Agenda 8:30am Registration & Check-In (45 mins) 9:15am Opening Remarks - Chairman Buerkle (10 mins) 9:25am Presentation: Review of Recall Process and Standard Notifications – Blake Rose (35 mins) 10:00am Presentation: Intro to OCM and goals for CPSC Press Releases - Patty Davis (15 mins) 10:15am Break (15 min) 10:30am Presentation: Recall Data – Carol Cave (20 mins) 10:50am Open Discussion: What is an effective recall? – Carol Cave (50 mins) 11:40am Lunch break and room reset (60 mins) 12:40pm Open Discussion: Communicating the Hazard – Tanya Topka and Celestine Kish (70 mins)  General Discussion on Communication Issues  Social Media  In-Store Notifications and other forms of notice (push notifications, email, paid advertising, direct mail, etc.) 1:50pm Break (10 mins) 2:00pm Open Discussion Break-out sessions (50 mins)  Consumer Motivation (Room 420A/B) – Tanya Topka and Shelby Mathis  Technological Advances to Improve Recall Effectiveness – Group A (Hearing Room) – Christopher Nguyen and Mary Toro  Technological Advances to Improve Recall Effectiveness – Group B (Room 418) –Pamela Chisholm and Carol Cave 2:50pm Closing Remarks - Rob Kaye (10 mins)

×